Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Το 3 μάτι (ΜΕΡΟΣ 3)

Εμείς θεωρούμε ύλη μόνο ότι αντιλαμβάνονται οι 5 μας αισθήσεις, Όμως είναι ψέμα γιατί υπάρχουν μορφές ύλης αλλά και ζωής που δεν είναι αντιληπτές με τις 5 μας αισθήσεις, και για να γίνουν αντιληπτές πρέπει να ενεργοποιήσουμε και άλλες αισθήσεις που ατρόφησαν, η κλειδώθηκαν... ή πολύ απλά δεν είναι ανεπτυγμένες. Το 3 μάτι είναι ένας αδένας που παίρνει δονήσεις και τις μετατρέπει σε εικόνα μέσα στο νου, έχει κύτταρα που παράγουν φως και κύτταρα σαν των ματιών μας που βλέπουν το φως και έτσι αντιλαμβανόμαστε και τον αόρατο προς εμάς κόσμο. Οι αρχαίοι λαοί δεν γνώριζαν την δομή του και το χαρακτήριζαν ως μάτι, έτσι το ονόμασαν 3 μάτι.

Οι άνθρωποι εδώ όσο πιο πολύ προχωρούν τεχνολογικά τόσο πιο πολύ απομακρύνονται από το θείο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να ήταν όλο και πιο κοντά θαυμάζοντας την σοφία που είναι δομημένος ο κόσμος. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπερφυσικές δυνάμεις, όσο πιο πολλά αποκτά η βλέπει ότι μπορεί να κάνει πράγματα τόσο πιο πολύ εγωιστής,υπερόπτης και μακρυά από το θείο πηγαίνει. Αυτή ήταν κατά μεγάλο μέρος και η πτώση των πρωτοπλάστων, και οι περισσότεροι κουβαλούν αυτή την κληρονομικότητα. Αυτό το γνώριζαν οι μύστες για αυτό κράταγαν την γνώση κρυφά και ονομάστηκε απόκρυφη. Δηλαδή τα κρύβουμε από εσάς. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι λαοί έρχονταν σε συχνή επικοινωνία και τα ανήσυχα μυαλά έγιναν και ανήσυχα στόματα και έτσι διαδόθηκαν πολλές κρυφές γνώσεις. Γράφτηκαν πολλά αλλά πάλι για άλλη μια φορά όλα είναι μασημένα και ανακριβή. Παρ όλα αυτά οι άνθρωποι κυνηγούν αυτή την δυνατότητα όλο και πιο πολύ πιστεύοντας ότι θα αποκτήσουν γνώση, φώτιση ή πως θα επιλύσουν τα προβλήματα τους είτε είναι οικονομικά, ή κοινωνικά π,χ, δεν τα πάνε καλά με την οικογένεια τους ή τέλος πάντων έχουν θέματα. Η κατάκτηση της αφύπνισης της επίφυσης το πιο πιθανό ως και το μόνο σίγουρο είναι να τους μεγαλώσει τα προβλήματα αυτά. Γιατί αυτά τα προβλήματα επιλύονται με ένα σταθερό γαλήνιο και διαβασμένο νου. Το 3 μάτι είναι για αυτούς που έχουν λύσει τα δικά τους θέματα γερή ψυχική κράση και πόθο να προχωρήσουν ακόμα παραπέρα να παράγουν έργο και να προσφέρουν έργο.

Η εμπειρία του ανοίγματος του 3 ματιού και πότε καταλαβαίνουμε ότι πλησιάζουμε.
   Όταν είσαι σε θέση συνειδητά όχι τυχαία  να νιώθεις πως θα συμβεί ή ειπωθεί κάτι συγκεκριμένο στη συζήτηση και ξαφνικά γίνεται. Όταν ξαφνικά νιώθεις ένα πόνο σαν σφάχτη στη περιοχή ανάμεσα στα φρύδια. Όταν έχεις ξαφνικά νέες φοβέρες ιδέες που ποτέ δεν θα σου πέρναγαν από το μυαλό σου και αυτό γίνεται συχνά και ιδίως όταν το επιδιώκεις. Εάν νιώθεις σε άσχετες στιγμές ελαφρύ πόνο ή κάποιο μούδιασμα τοπικό χωρίς λόγο και αιτία σημαίνει ότι τα πας καλά συνέχισε σταθερά μην αραιώσεις τις ασκήσεις. Επίσης το ίδιο ισχύει αν δεις σε άσχετες στιγμές για λίγα δευτερόλεπτα πολύ έντονα ζωντανά χρώματα γαλάζιο μπλε κίτρινο ή κόκκινο φωτάκι  μεγέθους 1-5 χιλιοστά σαν σκνίπα-κουκίδες. Αυτά είναι φως πολύ υψηλής συχνότητας που μόλις είδες και σου το έδειξε η επίφυση σου, αυτό είναι και η απόδειξη ότι μπορείς να το ανοίξεις.
   Η εμπειρία του ανοίγματος του 3 ματιού η μάλλον η υπερ-λειτουργία της επίφυσης είναι διαφορετική από άνθρωπο σε άνθρωπο, άλλοι νιώθουν πως μπαίνουν μέσα σε ένα μοβ τούνελ, άλλοι αρχίζουν να βλέπουν ότι έχουν περικυκλωθεί από πολλά φωτάκια σαν μυγάκια λες και μπήκαν μέσα σε μια ντισκόμπαλα. Άλλοι να δεχθούν μια καταιγίδα από εικόνες από ιδέες σαν μικρά οράματα, άλλοι μπορούν να μην δουν πολλές εικόνες αλλά να νιώθουν μεγάλη ηρεμία γαλήνη. Επίσης δημιουργείτε ένας έντονος πόνος στο κέντρο του κεφαλιού στην επίφυση ο οποίος μπορεί να διαρκέσει ως και λεπτά. Να τονισθεί ότι έτσι όπως ανοίγει το 3 μάτι  έτσι μπορεί και να κλείσει, μπορεί να χρειαστεί κάποιος και άλλες ενεργοποιήσεις δηλαδή να συνεχίσει τις ασκήσεις. Μπορεί να κλείσει επειδή έχει κακία, μίσος γενικώς ένα αρνητικό συναίσθημα η μια προσκόλληση, αυτό γιατί δημιουργεί τοπική αποκοπή ενέργειας στο 6 τσάκρα. Έτσι όπως υπάρχουν πολλά αγγεία που επικοινωνούν με τα τα όργανα έτσι υπάρχουν και πολλά αιθερικά αγγεία που επικοινωνούν με το 6 τσάκρα και η ανάλογη ψυχολογική κατάσταση προκαλεί και την ανάλογη διακοπή ή υπερ-ροή ενέργειας. Ένα τεράστιο εμπόδιο που προκαλεί ενεργειακό έμφραγμα στο 6 τσάκρα και πολλές ασκήσεις φαίνονται σαν να έγιναν ή γινόντουσαν τζάμπα είναι η ιδέα η ψευδαίσθηση ότι είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους, ότι υπερέχουμε ότι είμαστε οι απόλυτοι οι μοναδικοί. Δεν πρέπει να υπάρχει εγωισμός γιατί λειτουργεί σαν εμπόδιο. Ναι μεν μπορεί να είμαστε διαφορετικοί και είμαστε, αλλά όλες οι διαφορές είναι απλά επιφανειακές. Όπως δύο δίδυμοι μπορεί να είναι τελείως διαφορετικοί σαν χαρακτήρες αλλά έχουν γονιδιακά είναι πανομοιότυποι σαν κλώνοι. Όλοι στο βάθος βάθος είμαστε ένα! είμαστε ένα που ο καθένας διατηρεί την ατομικότητα του. Πέρα από τις ασκήσεις είναι σημαντική η κοσμοθεωρία που έχει κάποιος,γιατί οι πεποιθήσεις έχουν αντίκτυπο στα τσάκρα για αυτό όλοι οι μύστες κοίταζαν πρώτα αυτό,την κοσμοθεωρία του μαθητή.

Τι συμβαίνει μέχρι να ενεργοποιήσουμε το 3 μάτι?
Με το πέρασμα των βδομάδων και μηνών καθώς είμαστε σταθεροί στις ασκήσεις και στην επιθυμία μας να τα καταφέρουμε δυναμώνουν οι ψυχοπνευματικές ιδιότητες μας. Η διαίσθηση μας αρχίζει να βγαίνει όλο και πιο σωστή, είμαστε πιο ήρεμοι, νιώθουμε πιο εύστροφοι βλέπουμε σπάνια φευγαλέες εικόνες.Μπορεί να σε πιάνουν τοπικοί νευρόπονοι στο κεφάλι κυρίως, πονοκέφαλοι, ζαλάδες, σε πιο σπάνιες περιπτώσεις πολύ έντονη διαίσθηση ότι στο χώρο που είσαι δεν είσαι μόνος ή μόνοι. Να τονισθεί πως πρέπει να απέχουμε από πηγές βαρέων μετάλλων και να γίνεται μια αποτοξίνωση http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_714.html περισσότερα στο δεύτερο μέρος. http://psaras9.blogspot.gr/2015/02/3-2.html

Δυνατότητες.. και τι γίνεται μετά την ενεργοποίηση του 3 ματιού?
Η ενεργοποίηση του 3 ματιού είναι μια αρχή όχι κάποιο τέλος, συνεχίζεις να δυναμώνεις και να αποκτάς και νέες ψυχικές ικανότητες. Μπορεί να εμφανιστούν ικανότητες που σε άλλους να μην εμφανισθούν, οι πιο κοινές είναι η ραγδαία αύξηση της πρόγνωσης μαντείας διαίσθηση για το ποίος είναι που και ποίος όχι.
*Πάρα πολύ έντονα όνειρα, πολύ αυξημένη εν συναίσθηση του τι είσαι, τι κάνεις, γιατί το κάνεις, που θα σε οδηγήσει αυτό που κάνεις. Σοφία στο λόγο σου, κατανόηση δύσκολων φιλοσοφικών εννοιών, πολύ αυξημένη δημιουργικότητα σε όποιο τομέα συγκεντρώνεσαι καθώς και αυξημένη αίσθηση της αισθητικότητας και της ομορφιάς. Να σε κυριεύουν αισθήματα ειρήνης
*Μπορείς να στέλνεις θετικά ή αρνητικά συναισθήματα(ενέργεια) προς κάποιον άνθρωπο σε βαθμό όμως που να του αλλάζει η διάθεση, μπορείς να δώσεις δύναμη και κουράγιο σε κάποιον καταθλιπτικό και μπορείς να κατατρομάξεις και τον πιο θαρραλέο θετικό άνθρωπο.
*Κατανοείς περισσότερα από όσα διαβάζεις η ακούς.
*Τηλεπάθεια ως ένα βαθμό,τηλεπάθεια με ζώα, να πιάνεις αντικείμενα η ανθρώπους και να βλέπεις εικόνες με πράγματα που έγιναν, να βλέπεις της αύρες των ανθρώπων και να καταλαβαίνεις πραγματικά τις πραγματικές διαθέσεις τους στο χώρο που είσαι και όχι μόνο. Σε ακόμα πιο προχωρημένες καταστάσεις δηλαδή να συνεχίζεις να θες να δυναμώσεις και άλλο το 3 μάτι σου να βλέπεις και άλλες διαστάσεις και όντα και να μπορείς και να επικοινωνήσεις. Επίσης να βλέπεις χωρίς τα μάτια σου, με κλειστά μάτια, ακόμα να βλέπεις και ταυτόχρονα προς όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και να βλέπεις το μέλλον του τι θα γίνει στα επόμενα δευτερόλεπτα.
*Αυξάνεται η δύναμη της μαντείας όχι τόσο προς τα άγραφα μελλούμενα, αλλά κυρίως ως προς τα ερχόμενα γεγονότα που ενώ τώρα αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχουν γίνει αλλά να έχουν γίνει σε ένα άλλο επίπεδο, η να έγιναν και εσύ να το ξέρεις παρ όλο που είσαι πολύ μακρυά.
*To HQ είναι μια ασυνήθιστη μορφή εξυπνάδας μια ευφυΐα ανώτερης κλάσης κάτι που είχε αναφέρει ο Tesla και Einstein και Carl jung. Αρχίζει ο φλοιός του εγκεφάλου να υπερλειτουργεί κατά κάποιο τρόπο και συνδέεσαι με κάποιο είδους πεδίο μια λίμνη γνώσης με αποτέλεσμα να μπορείς να κατανοείς πράγματα που σου ήταν αδύνατο, έρχονται νέες ιδέες , μια νοητική έκσταση. Ο Τέσλα είχε αναφερθεί ότι είχε βρεί τρόπο να συνδέετε με αυτό το πεδίο και να έχει απίστευτες ιδέες. Σε πολλούς ανθρώπους έχει συμβεί αυτό έστω μια φορά στη ζωή τους έστω για λίγα δευτερόλεπτα να έχουν μια φοβερή ιδέα που θα τους έλυνε ένα πρόβλημα, άσχετο αν την έκαναν ή την προσπέρασαν. Βέβαια δεν είναι το HQ γνωστό διότι δεν ενδιαφέρονται οι ερευνητές για αυτό παρά μόνο για το IQ και τώρα τελευταία λίγο για EQ την συναισθηματική νοημοσύνη. Έτσι λοιπόν η πνευματική ευφυΐα αυξάνετε και μπορείς να γίνεσαι πιο ορθός συμβουλάτορας.
*Η δύναμη είναι ως ένα σημείο το οποίο εξαρτάτε από την κάθαρση ένας κακός δεν μπορεί να γίνει δυνατός όπως ένας ενάρετος στην δύναμη του 3 ματιού. Στον ενάρετο που συνεχίζει να εξασκείται παύει να είναι μοβ(το τσάκρα) το 3 μάτι και γίνεται έντονο γαλάζιο και αποκτά τόση δύναμη που μπορεί να σταματήσει ένα πόλεμο χωρίς μάχη, όπως έκανε η Ιωάννα της Λωρένης, μπορεί να επηρεάσει εκατοντάδες κόσμο ταυτόχρονα όπως θέλει αυτός.
*Μπορείς να μαθαίνεις με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
*Οι σκέψεις σου και οι επιθυμίες σου αποκτούν μεγάλη ισχύ, είναι ένα δίκοπο μαχαίρι.
*Να βλέπεις οράματα, η τα σχέδια σου και τη φαντασία σου να την βλέπεις σαν όραμα. Αν κάποιος είναι θρήσκος, θα βλέπει και πράγματα από την θρησκεία που πιστεύει αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αληθινά. Σε πολύ περιπτώσεις, ναι μπορεί να έχει και θεία προέλευση.
*Σε γενικές γραμμές στην αρχή όλα είναι εμπειρίες, ο τρόπος σκέψης και ο λόγος γίνεται πιο σοφός πιο ώριμος,μπορείς να ελέγχεις τα συναισθήματα σου με ευκολία, θα γεύεσαι πιο εύκολα και έντονα τις ψυχικές επιρροές(αρνητικές&θετικές) των άλλων αισθήσεις και πράγματα που πριν δεν μπορούσες να νιώθεις. Αυξάνεται η υπομονή σου, όπως και οι στόχοι σου, απελευθερώνεσαι από τα δεσμά της κοινωνίας και της θρησκείας, αυξάνεται πολύ η έμπνευση η δημιουργικότητα. Αυξάνεται και η δύναμη της σκέψης έτσι αυτά που σκεφτόμαστε η θέλουμε να γίνουν πραγματοποιούνται σε μεγάλο βαθμό ή επιταχύνονται.
*Το 3 μάτι ή αλλιώς η αφυπνισμένη επίφυση δεν κλείνει σαν μάτι,δεν είναι κάποιος διακόπτης, μπορεί να είσαι σε ένα νοσοκομείο, μια φυλακή, μια διαδήλωση και να μην αντέχεις την αρνητικότητα, να θες την ησυχία σου, να μη θες να βλέπεις και βιώνεις τα πνευματικά-αστρικά αντίκτυπα των ανθρώπων. Να τονισθεί πως η προσευχή είναι απαραίτητο βοήθημα ή ακόμα και το μόνο σε δύσκολες περιπτώσεις που μπορεί να βιώσεις. Το κλείσιμο του 3 ματιού γίνεται με το να μάθεις να ελέγχεις την εστίαση σου, είναι κάτι που εσύ το επιβάλεις στον εαυτό σου. Στην χειρότερη εστιάσου σε μια ενασχόληση, π,χ, ένα παιχνίδι κάνε μια αγγαρεία δες ένα σίριαλ. Όταν μάθεις να το κλείνεις θα νιώθεις πως σου έφυγε η αυτοπεποίθηση η δύναμη κτλ αυτή είναι η αίσθηση όταν κλείνεις το 3 μάτι.

Η κατανόηση και το τίμημα όλων αυτών
*Εάν χρησιμοποιείς δυνάμεις για να βλάψεις άλλους ανθρώπους η ζωή δίνει πολύ σκληρά μαθήματα, όσα πιο πολλά έχεις τόσο πιο αυστηρή γίνεται η ζωή μαζί σου. Μπορεί ξαφνικά το 3 μάτι σου να κλειδώσει η να έρθουν γεγονότα πολύ δυσάρεστα ή και καταστροφικά για εσένα όταν εκμεταλλεύεσαι τους άλλους. Και μέσα σε όλα αυτά είναι και ο σεβασμός που πρέπει να έχεις, π,χ, δεν είναι σωστό να μπαίνεις στις σκέψεις του άλλου(αν μπορείς), τον ρώτησες; τι σκοπό και πρόθεση έχεις; Όποτε πρέπει να κατανοήσεις πως οι πράξεις σου από εδώ και μπρος έχουν άλλη βαρύτητα.
*Στις αρχές μη βγάζετε συμπέρασμα για τίποτα από ότι βλέπετε, απαιτείτε καιρός για να κατανοηθεί το τι είναι το κάθε τι στη πραγματικότητα, γιατί στον κόσμο των πνευμάτων όλα αλλάζουν και καμουφλάρονται τόσο εύκολα που πρέπει να δυναμώσεις πολύ για να καταλάβεις τι είναι το κάθε τι. Ένας τρόπος είναι να προσεύχεσαι προς το Θεό για αυτό που βλέπεις και συχνά καταλαβαίνεις την αλήθεια.
*Ένα από τα μεγαλύτερα τιμήματα είναι ο απαράμιλλος τρόμος που μπορεί να βιώσει κάποιος με το να δει πνεύματα και γενικώς τον πνευματικό κόσμο, ο τρόμος μπορεί να είναι τόσο δυνατός που βλαφτεί σοβαρά. Όσο πιο προετοιμασμένος και διαβασμένος είναι τόσο λιγότερο θα τρομάξει, ο σχεδόν μοναδικός και κυριότερος κίνδυνος είναι ο τρόμος. Ο πνευματικός κόσμος στο σύνολο του δεν έχει και σε πολύ συμπάθεια τον άνθρωπο εξαιτίας της στάσης του πνεύματος του απέναντι στη φύση στα ζώα και όχι μόνο. Π,χ, ένα χρόνιο μίσος που είχες για κάποιον έχει δημιουργήσει στον αστρικό κόσμο ένα άσχημο προσωρινό πνεύμα,όπου για τον πνευματικό κόσμο αυτό είναι μια ενόχληση. Οπότε γενικώς χρειάζεται ο άνθρωπος χρόνιο διάβασμα να κατανοήσει πολλά πράγματα, ή κάποιον που να τα γνωρίζει είδη όλα αυτά θα είναι μια ανεκτίμητη βοήθεια για να κάνει την αρχή του. Η κάθαρση, δηλαδή απαλλαγή από μίση, ίντριγκες, κτλ αρνητικά πράγματα θα τον απαλλάξει από τους περισσότερους τρόμους, γιατί θα δεις τον βούρκο(αν έχεις,και όποιον τέλος πάντων έχεις) που έχεις μέσα σου. Οπότε μια κάθαρση και απαλλαγή  από πάθη κακίες κτλ θα ήταν πολύτιμο.
*Να σημειωθεί όμως κατά το πέρασμα των ετών που κάνει κάποιος ασκήσεις τα πολύ φευγαλέα πράγματα που θα δει, θα τον κάνουν να πάρει μια απόφαση, να συνεχίσει ναι η όχι; τα οποία είναι τόσο φευγαλέα που δεν θα τραυματιστεί ψυχολογικά. Υπάρχουν και πιο γρήγοροι τρόποι-ασκήσεις από αυτές τις 2 ασκήσεις που αναφέρονται παρακάτω,απλά αυτές που αναφέρω είναι σχετικά αργές αλλά καλές και δυνατές έτσι ώστε μέσα σε 6; 10; χρόνια η και παραπάνω(ίσως-σπάνια) που θα χρειαστεί ένας άνθρωπος για να ανοίξει το το 3 μάτι να είναι ένας καλός χρόνος για να προετοιμαστεί ψυχολογικά και πνευματικά για αυτές τις αλλαγές και να μη ζημιωθεί. Να πάρει και μέσα σε αυτό το χρόνο και μια γεύση μικροσκοπική και να πάρει την απόφαση να συνεχίσω ναι ή όχι; Να μη ζημειωθεί  Όπως ζημιώθηκε ένας αποκρυφιστής του μεσαίωνα που έγραφε τα εξής με ποιητικό τρόπο.    Πάρε πίσω αυτή την θλιβερή ικανότητα. Πάρε από τα μάτια μου αυτό το φως, ξαναδώσε μου την τύφλωση μου,την ευτυχισμένη αδυναμία των αισθήσεων μου, πάρε πίσω αυτό το τρομερό δώρο.
*Ένα από τα τιμήματα είναι ότι θα βλέπεις το κακό των ανθρώπων, θα δεις και τα πνεύματα και τις μορφές που μπορεί να κουβαλά κάποιος μαζί του την πνευματική του ασχήμια, καθώς την υποκρισία και τους δόλους τους,δεν είναι μόνο οπτικό αλλά και βιωματικό ώς ένα βαθμό.
Βέβαια ένας άνθρωπος που είναι κοντά στο Θεό, που ξέρει να προσεύχεται και γιατί προσεύχεται και το σημαντικότερο όλων που έχει αγάπη στη καρδιά του και συμπόνια, προσελκύει πολύ ισχυρές θετικές δυνάμεις και τον προστατεύουν και βλέπει λίγα πράγματα από την ασχήμια και έχει μεγάλη βοήθεια και προστασία όταν έχει έναν ανώτερο σκοπό.
Το 3 μάτι είναι η όραση στον αστρικό κόσμο δηλαδή η όραση στη 4 διάσταση(υπόσταση πιο σωστά) του χώρου και όχι μόνο, είναι η όραση σου για τον κόσμο των πνευμάτων.
Οπότε το 3 μάτι μπορεί να γίνει κατάρα ή δώρο και να θαυμάσεις της λειτουργίες ΟΜΟΡΦΙΕΣ(ακόμα και αν δεν είσαι εκεί) και μυστικά του κόσμου, και να πάρει νέες διαστάσεις η χαρά σου, όταν η χαρά σου είναι η συμπόνια η χαρά και ο ανώτερός σκοπός(δηλαδή κάτι οικουμενικό). Τα άσχημα και τα ωραία που μπορεί κάποιος να δει και να βιώσει εξαρτάτε κυρίως από την ίδια την πνευματική κατάσταση του ανθρώπου.

Πως συμπεριφερόμαστε;
Έτσι όπως έχουμε ένα κοντέρ ταχύτητας στο αυτοκίνητο έτσι πρέπει να έχουμε και στο νου μας ένα κοντέρ ηθικής. Πρέπει οι πράξεις να φιλτράρονται από κάτι που λέγεται ηθική.
*Δεν χρειάζεται σε κανέναν να λέμε την δυνατότητα μας, είναι παιδική ασθένεια το να θέλουμε να αυτοπροβαλλόμαστε, το μόνο που θα προκαλέσουμε είναι φούσκωμα του εγωισμού μας και στους άλλους ζήλια, αντιπάθεια, φόβο ή αποστροφή ή να σε βλέπουν ως ένα μέσο εκμετάλλευσης κάτι το οποίο δεν μπορείς να καταλαβαίνεις πάντα. Ο άλλος που μαθαίνει το κατόρθωμα σου δεν βοηθιέται σε κάτι. Χώρια ότι τραβάς και την προσοχή επικίνδυνων ανθρώπων. Οπότε, όποτε σε ρωτούν, έχεις ανοίξει το 3 μάτι; εσύ λέγε πάντα όχι, κρύβε την αλήθεια σου σαν καλοφυλαγμένο μυστικό. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν.
*Πρέπει να προσέχεις τα νεύρα σου η το θυμό σου αν και μειώνεται αυτόματα κατά πολύ, πρέπει να προσέχεις γιατί μπορείς να γίνεις πολύ επικίνδυνος για τους άλλους ανθρώπους.
*Οι γνώσεις που μπορεί ξαφνικά να αποκτάς δεν είναι πάντα ορθές,πρέπει να προχωρήσεις πάρα πολύ γιανα φτάσεις σε αυτό το σημείο.
*Μπορεί ξαφνικά να δεις οράματα αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι είσαι εκλεκτός, ούτε ότι είναι ορθά, ούτε και ότι κάτι σημαίνει. Συνήθως είναι προβολές του ασυνείδητου και υποσυνείδητου νου.Η επίφυση δημιουργεί οράματα για διάφορους λόγους, για να ερευνήσουμε νέες δυνατότητες για να δεις τη φαντασία σου,νέες διαστάσεις του χώρου, για να μάθεις να τα ελέγχεις και να τα χρησιμοποιείς τα οράματα. Το μυαλό όταν δεν είναι προσγειωμένο ή την ψωνίζεις χάνεις το παιχνίδι... η υπερηφάνεια μωραίνει για αυτό και δεν μιλάμε ποτέ για εμάς και το τι μπορούμε. Αν θες να σε θαυμάζουν οι άλλοι ας σε θαυμάζουν για τον χαρακτήρα σου και τα ταλέντα σου και όχι για τέτοιου είδους ικανότητες.
*Θα αρχίζεις να έχεις και άλλα ενδιαφέροντα πιο ουσιώδη και φίλοι και γνωστοί που είναι επαναλαμβανόμενοι και ρηχοί ως άνθρωποι μπορεί πλέον μόνο να σε κουράζουν και να μην αντέχεις η χαίρεσαι την παρέα τους, αυτό δεν σημαίνει πως κόβουμε την καλημέρα η μια ανθρώπινη κουβέντα. Μπορεί όμως και να μη σε κουράζουν.
*Το 3 μάτι είναι μια πολύ ισχυρή μηχανή που προκαλεί πράγματα και γεγονότα, πρέπει οι σκέψεις οι προθέσεις και τα αισθήματα μας να ελέγχονται, γιατί έχουν μεγάλη ισχύ. Μπορεί κάποιος να βάλει σε κίνδυνο τον εαυτό του, π,χ, αν έχει εμμονή ότι θα πάθει τροχαίο μπορεί να προκαλέσει τροχαίο την ίδια μέρα κιόλας, ή αν έχει μια σταθερή έντονη αντιπάθεια προς κάποιον αλλά την κρύβει ο άλλος θα τον αποστρέφεται και αυτό μπορεί να είναι άσχημο αν συμβαίνει μέσα σε μια οικογένεια ή δουλεία. Μπορεί όμως να προκαλεί και ειρήνη ανάμεσα σε ανθρώπους και να τους ενώνει. Μπορεί κάποιος να πει δεν με νοιάζει κανείς μόνο ο εαυτός μου με νοιάζει, αυτός δεν θα γίνει πολύ ισχυρός, και κάποιες φορές θα του δίνονται οι ευκαιρίες να βοηθήσει και αν επιμένει να μη το κάνει φέρνει ευθύνη και χρέος στη πλάτη του. Οπότε πρέπει να φερόμαστε με γνώμονα το κοινό καλό. Οι σκέψεις και οι πράξεις μας αποκτούν άλλη βαρύτητα. Αυτά που επιθυμούμε η σκεφτόμαστε γίνονται πολύ πιο γρήγορα και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις. Οι σκέψεις αποκτούν παραπάνω ισχύ.
*Είναι ωφέλιμο κάποιος άνθρωπος που έχει τέτοιες επιδιώξεις να προσεύχεται και να μελετά πράγματα γύρω από αυτά, ώστε να καταλαβαίνει τι του τι γίνεται, ώστε να μην είναι σε μια σύγχυση.

Στην πράξη ανοίγοντας το 3 μάτι.
Υπάρχουν χιλιάδες ασκήσεις θεωρίες και φιλοσοφίες ελάχιστες είναι καρποφόρες και γρήγορες ταυτόχρονα. Το internet είναι γεμάτο από ασκήσεις αλλά οι γρήγορες και αποτελεσματικές ταυτόχρονα είναι λίγες, επίσης δεν χρειάζονται πολλές ασκήσεις. Μπορεί να ανοίξει το 3 μάτι με πολύ απλό τρόπο απλά οι μεγαλοθεωρίες και φιλοσοφίες έχουν χορτάσει και κουράσει τον κόσμο και τυφλώσει τα ανήσυχα πνεύματα. Υπάρχουν διάφορες ασκήσεις που τις κάνουν χωρίς να ξέρουν το πως και το γιατί και το αντίκτυπο και την λειτουργία τους. Πολλές από τις οποίες είναι αναμασημένες και ραμμένες όπως θα βόλευε μερικούς. Η πρώτη άσκηση είναι μια από τις πιο δυνατές των βουδιστών μοναχών, η δεύτερη είναι ίσως η πιο δημοφιλής και είναι των θιβετιανών μοναχών κυρίως και η μία συμπληρώνει κατά κάποιο τρόπο την άλλη.
ΑΣΚΗΣΗ 1
ΘΕΩΡΙΑ: Ανάμεσα στο θώρακα μας έχουμε το ηλιακό πλέγμα και λέγεται έτσι επειδή στα μάτια του ενορατικού μοιάζει σαν ήλιος.Το ηλιακό πλέγμα είναι ένα σταυροδρόμι νεύρων από εκεί περνάνε τα περισσότερα νεύρα είναι το κέντρο διασταύρωσης τους. Φανταστείτε ότι ένα πολύ δυνατό κτύπημα στο ηλιακό πλέγμα μπορεί να αποβεί μοιραίο και να επέλθει θάνατος,είναι σαν πέθανε κάποιος από ξυλοδαρμό. Έτσι λοιπόν έχουμε και ένα άλλο ηλιακό πλέγμα το οποίο είναι ανάμεσα στα μάτια, εκεί μαζεύονται πολλά νεύρα που καταλήγουν στους αδένες τους εγκεφάλου(επίφυση, υπόφυση) τους οποίους όταν τροφοδοτήσουμε με ενέργεια οι αδένες θα αφυπνιστούν. Αυτή η ενέργεια είναι οι σκέψεις μας και ο οραματισμός μας.
Υπάρχουν 365 νεύρα που περνάει μεγάλη ποσότητα ενέργειας 12 από αυτά τα νεύρα βρίσκονται ανάμεσα στα μάτια, και διασταυρώνονται κάνοντας ένα μικρό πλέγμα σαν σφραγίδα, στα μάτια του ενορατικού μοιάζει σαν μια μοβ φωτεινή πλεγματοειδή σφαίρα.
ΠΡΑΞΗ: Κάτσε κάπου βολικά σε μια καρέκλα όχι ξαπλωμένος-η γιατί μπορεί να κοιμηθείς, το δωμάτιο ας έχει χαμηλό φωτισμό η και τελείως σκοτεινό το δωμάτιο. Κλείσε τα μάτια και επικεντρώσου στη περιοχή του 3 ματιού, και οραματίσου ότι έχεις εκει ένα μάτι, μπορείς να βγάλεις διάφορα σενάρια! π,χ, ότι ανοίγει το κόκκαλο και βγαίνει ένα μάτι. ή ότι σαν να κοχλάζει το δέρμα και βγαίνει ένα 3 μάτι, οι ιδέες είναι άπειρες. οραματίσου ότι έχεις ένα μάτι λοιπόν, ορματίσου κάθε λεπτομέρεια! φλέβα, ίριδα κόρη κτλ. Αυτό για τουλάχιστον 15 λεπτά και μετά για 5-10 λεπτά θα αρχίζεις να βλέπεις νοητικός. Δηλαδή θα έχεις κλειστά τα μάτια σου αυτά τα 5-10 λεπτά και εσύ νοητικά θα προσπαθείς να βλέπεις μέσω του 3 ματιού το χώρο σου, σαν να ήταν μάτι.
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: Στην ουσία με αυτή την άσκηση τροφοδοτείς σαν κρύσταλλο την επίφυση σου και αυτή την ενέργεια η επίφυση την ξοδεύει την στιγμή που εκείνο το 5-10 λεπτό εσύ βλέπεις νοητικός. Είναι σαν να βοηθάς έναν ανάπηρο να περπατήσει μέχρι να σταθεί στα πόδια του. Αυτή η άσκηση πρέπει να γίνεται κάθε μέρα, εκτός αν έχεις χάλια ψυχολογία. Από τα πρώτα λεπτά μπορείς να νιώσεις μουδιάσματα ή πιέσεις ή αισθήσεις αφής στην περιοχή ανάμεσα στα μάτια είναι φυσιολογικό. Την άσκηση πρέπει να την σταματάς αν πονάς πολύ η νιώθεις κάψιμο. τότε σημαίνει ότι κουράστηκες ή το υπερφόρτωσες με ενέργεια. Με την πάροδο των ημερών ή βδομάδων ανάλογα τον άνθρωπο μπορεί να αρχίζεις να βλέπεις κουκκίδες φωτός και χρωμάτων αφύσικα ζωντανών, είναι ένδειξη ότι η επίφυση μπόρεσε και είδε φάσμα χρώματος που τα φυσικά μάτια αδυνατούν. Κατά την διάρκεια της άσκησης όταν ταξιδεύει αλλού το μυαλό η ενέργεια φεύγει πηγαίνει στην φαντασία χάνεται στις σκέψεις, όσο ο νους στρέφετε αλλού είναι σαν να κλείνετε το ρεύμα στο σπίτι όσον αφορά από πλευράς τροφοδοσίας ενέργειας στο 3 μάτι.
ΑΣΚΗΣΗ 2
ΘΕΩΡΙΑ: Όλα τα αντικείμενα και ιδίως οι ιστοί τα όργανα τα κύτταρα οι αδένες των ζωντανών οργανισμών έχουν γύρω τους ένα μαγνητικό πεδίο. Έτσι λοιπόν η επίφυση έχει και αυτή ένα πεδίο, εάν της το δυναμώσουμε αρχίζει να ενεργοποιεί και άλλες λειτουργίες της με το πέρασμα του χρόνου.
ΠΡΑΞΗ: Κάτσε κάπου βολικά για εσένα ή σε στάση διαλογισμού και μέτρα αργά από το 100 ως το 0 ανά δύο αριθμούς και σε κάθε μέτρημα χαλάρωνε όλο και πιο πολύ, αυτός είναι ένας τρόπος ο εγκέφαλος να μπει σε συχνότητες Α δηλαδή οι παλμοί του εγκεφάλου να πέσουν, μετά από 2 μήνες και λιγότερο θα μπαίνεις σε Α κύματα μετρώντας από το 50, εξάσκηση θέλει. Αν ξέρεις άλλο τρόπο ή το κάνεις με κάποιον άλλον τρόπο το να μπαίνεις σε κύματα Α τότε κάνε αυτόν. Μη την κάνεις αυτή την άσκηση ξαπλωμένος γιατί το πιο πιθανό είναι να σε πάρει ο ύπνος. Οραματίσου μια μοβ μπάλα φωτός να είναι στο μάτι σου και να απορροφάται και όταν απορροφηθεί να καταλήγει όλη αυτή ενέργεια στην επίφυση, όπως το βρόχινο νερό καταλήγει σιγά σιγά στις ρίζες ενός δέντρου. Όλο αυτό να διαρκέσει 10 λεπτά, μετά πρόφερε με καθαρή φωνή την συλλαβή ΟΜ ή ΑΟΥΜ, 65% να έχει διάρκεια το φωνήεν και 35% το σύμφωνο ανεξάρτητα πόσο μακρόσυρτα θα την λες, μπορεί να το κάνεις για 4 η και 9 δευτερόλεπτα, 5 θεωρώ το ιδανικό, και όλο αυτό για 10-20 λεπτά. Αυτή η συλλαβή όταν εκφέρετε,ψάλλεται πρέπει να αντηχεί στην πάνω στοματική περιοχή και τον λαιμό να τον κραδαίνει.
ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: Ο εγκέφαλος έχει παλμούς όπως η καρδιά. Τους ηλεκτρικούς παλμούς του εγκεφάλου τους ονόμασαν Hz, π,χ, 3Hz είναι 3 παλμοί σε ένα δευτερόλεπτο, έτσι λοιπόν ονόμασαν κύματα Β το φάσμα των συχνοτήτων μεταξύ 20Hz-13Hz και κύματα Α 12Hz-8Hz, στα Α κύματα είμαστε όταν είμαστε ήρεμα ξαπλωμένοι ή είμαστε λίγο πριν τον ύπνο. Εμείς θέλουμε να μπούμε σε κύματα Α γιατί τότε μειώνεται η ένταση του πεδίου του εγκεφάλου και έτσι έχουμε το φορτισμένο πεδίο της επίφυσης από τον οραματισμό πιο δεκτικό στις δονήσεις της φωνητικές. Το ΟΜ η ΑΟΥΜ είναι απλά κραδασμοί που δονούν την επίφυση με τέτοιο τρόπο που την διεγείρουν. Όλο αυτό μπορεί να μας θυμίζει βουδιστές που κάθονται οκλαδόν και με κλειστά μάτια λένε ΟΟΟΜΜ συνέχεια και το περάσανε στο κόσμο σαν οι καλοί αλλά χαζεμένοι ανθρώποι, που επί ευκαιρία διακομοδούνται από τον δυτικό κόσμο. Στην ουσία είναι μια δυνατή άσκηση για το 3 μάτι. Οι άνθρωποι δεν θα ερευνήσουν κάτι που η μάζα γελά η αδιαφορεί.
 Από αυτές τις 2 ασκήσεις θεωρώ και έχω παρατηρήσει πως η πρώτη είναι πιο δυνατή και απαραίτητη  σε σύγκριση με την δεύτερη,αυτό δεν σημαίνει ότι η δεύτερη άσκηση είναι ασήμαντη. Ας γίνεται η πρώτη άσκηση τουλάχιστον, 1 φορά την μέρα ως το ελάχιστο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος που κυνηγά αυτή την επίτευξη.
Πρέπει να τονισθεί πως η τροφή κρέατος και η συχνή σεξουαλική δραστηριότητα καθυστερούν  πολύ τα αποτελέσματα ιδίως το άνοιγμα του 3 ματιού. Κάθε άσκηση είναι μια μικρή ενεργειακή κατάθεση. Η ακρόπολη δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Απαιτούνται χρόνια και αυτό είναι και το σωστό, για να κατασταλάξεις με την πάροδο του χρόνου,για το αν είσαι σίγουρος, για κάτι τέτοιο. Τα 5; 8; 12; άντε 15; χρόνια καθημερινής άσκησης που μπορεί να χρειασθούν είναι ένας καλός χρόνος να το ξανασκεφτεί κάποιος για το αν τελικά θα ήθελε μια ενεργοποιημένη επίφυση. Στην πάροδο των ετών ο υποψήφιος ασκηθέντος θα συναντήσει και δει διάφορα φευγαλέα πράγματα, εικόνες σχήματα χρώματα ακόμα και μορφές, συνήθως 70% είναι απλά παράγωγα του μυαλού,και βάση αυτών των μικρών γεύσεων προετοιμάζετε ψυχολογικός για αυτά που θα δει, αν όμως δεν θέλει να δει και να σταματήσουν όλα πολύ απλά ας σταματήσει τις ασκήσεις και όποτε νιώθει διέγερση ανάμεσα στα μάτια ας αδιαφορεί. Τώρα αυτός που θα δει πράγματα ας μη περιμένει να βγάλει νόημα ή να δώσει βαρύτητα η σημασία γιατί με την σταθερή προσήλωση το θρέφει η του τραβά την προσοχή αν δεν είναι παράγωγο του μυαλού. Να τονισθεί πως το άνοιγμα του 3 ματιού δεν είναι κάποια φώτιση και πως η προσευχή στο ξεκαθάρισμα των βιωμάτων είναι απαραίτητη. Υπάρχουν και τεχνολογίες που σε λίγες βδομάδες θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν το 3 μάτι, διαβάστε την παράγραφο με το κίτρινο πλαίσιο http://ww3w.beforeitsnews.com/power-elite/2014/03/pineal-gland-activation-man-opens-3rd-eye-with-a-magnet-2445232.html  Όπως διαβάσατε ο επιστήμονας αφύπνισε το 3 μάτι με κραδασμούς μαγνητικούς, η δεύτερη άσκηση κάνει ακριβώς το ίδιο.

 Ηθική
Όταν εσύ έχεις το 3 μάτι λογοδοτείς κατά κάποιο τρόπο. Η ενέργεια των τσάκρας πηγάζει από μια πύλη της δημιουργίας, όταν ενεργοποιείται το 3 μάτι παίρνεις τεράστια ποσότητα αιθερικής ενέργειας. Από πού πηγάζει στα τσάκρα η ενέργεια; Είναι άγνωστο! Ο ενορατικός την βλέπει να εμφανίζεται από το πουθενά! Όταν εσύ χρησιμοποιείς τις δυνατότητες σου για να βλάψεις, εκδικηθείς ή πονέσεις κάποιον έχεις δεν έχεις δίκιο χάνεις το δίκιο σου! εν μέρη και κάνεις κατά κάποιο τρόπο συνένοχο αυτή την δύναμη στις πράξεις σου. Γενικώς πρέπει να προσέχεις μη χάσεις το δίκιο σου όταν αναλαμβάνεις να δώσεις αντίποινα.
Επίσης άλλο είναι να θες να αποκτήσεις μια porsche και άλλο να πάρεις την porsche του φίλου σου η να την χάσει. Άλλο είναι να αμυνθείς με αλτρουιστικές κινήσεις ας πούμε να μην ανοίξουν ρουθούνια και άλλο είναι να βλάψεις κάποιον επειδή θύμωσες, άλλο είναι να εκμεταλλευτείς κάποια-ον σεξουαλικά και άλλο αν έχετε ερωτευτεί και υπάρχουν βλέψεις και παίξεις μπάλα με το 3 μάτι, τι βλέψεις έχεις για αυτόν-η που πας να προσελκύσεις;  To κακό poy κάνεις το εισπράττεις στο πολλαπλάσιο από το να μην είχες το 3 μάτι, γιατί η δύναμη φέρει ευθύνη, αλλιώς κρίνεται στο στρατοδικείο ο στρατιώτης αλλιώς ο λοχαγός.
Βέβαια η μετάνοια εξομαλύνει τα σκληρά μαθήματα της ζωής, όμως μετάνοια σημαίνει και ότι προσπαθώ να επιδιορθώσω και αυτό που έκανα. Άλλο μετάνοια άλλοι μεταμέλεια, μετάνοια είναι ότι άλλαξες ως άνθρωπος και θα επανορθώσεις, μεταμέλεια είναι δεν βαριέσαι έκανα λάθος και λοιπόν;
Επίσης αυτός που κάνει κακή χρήση συνεχώς θα περιβάλλεται από κακά πνεύματα, και οι άνθρωποι πολλές φορές θα τον αποστρέφονται αργά η γρήγορα.
Επίσης δεν χρειάζεται να ξέρει ο καθένας τι είδες και τι δεν είδες, Ναι μεν για εσένα ήταν κάτι φοβερό αλλά για τους άλλους ίσως ανησυχιτικό , ή τρομακτικό, άλλωστε αυτό που θα δεις δεν είναι πάντα ορθό ή ολόκληρο.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Πρέπει η καρδιά και ο νους να ευθυγραμμίζονται. Πρέπει να μάθεις να αγαπάς και να σκέφτεσαι οικουμενικά και προοδευτικά για τον κόσμο με γνώμονα το καλό του συνόλου. Δεν πρέπει όλα να περιτριγυρίζονται γύρω μόνο από τα προσωπικά ζητήματα,αλλιώς κυριαρχεί το εγώ σου και θα είσαι κλειδωμένος(όχι τόσο ορθός σε αυτά που θα βλέπεις) και δυνατός.
Το 3 μάτι είναι ένα πνευματικό εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν όπλο... ή σαν λειτούργημα να κάνει ''θαύματα'', να αποτρέψει πολέμους όπως η Ιωάννα της Λωραίνης. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ζουν(μεταφορικά το λέω) για αυτόν τον υλικό κόσμο, γιατί η καρδιά τους δεν κτυπά για υλικές και εγωιστικές καταξιώσεις.
Τέτοιοι άνθρωποι η δύναμη αυτή μπορεί να τους μετατρέψει σε φύλακες του κόσμου τούτου. Γιατί αυτός ο κόσμος είναι ένας μεσαίωνας που άλλαξε ρούχα και έτσι έχουμε έναν τεχνολογικό μεσαίωνα και μετακόμισε σε άλλες χώρες και μέρη, νομίζοντας οι χώρες που έχουν ειρήνη πως δεν ζουν σε έναν μεσαίωνα. Το 3 μάτι είναι για τον καλλιτέχνη, τον δικηγόρο, αστυνομικό , επιστήμονα εκπαιδευτικό. ιερέα, στρατιωτικό, κοινωνικό λειτουργό που είναι αυτό-ταγμένοι στο καλό και δουλεύουν προς αυτό και θα το κάνουν με κάθε κόστος και έχουν κάποια βιώματα ως άνθρωποι. Το Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί που δεν σπούδασαν  η δεν έχουν τέτοια θέση στη κοινωνία δεν είναι και για αυτούς. Όπως επίσης αυτό δεν σημαίνει πως το 3 μάτι είναι μόνο για τους πολύ μεγάλους ανθρώπους γιατί ηλικία δεν ταυτίζεται με την πνευματική εξέλιξη και ωριμότητα,αλλά όμως θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια βιώματα στη ζωή του ανθρώπου.
       Το 3 μάτι δεν είναι ο στόχος μας ως άνθρωποι, δεν είναι το εισιτήριο για τον παράδεισο ή για άλλους κόσμους, ούτε το μέσο για την απόλυτη γνώση, ΟΥΤΕ σε καταστεί ανώτερο άνθρωπο. είναι απλά ένα πολυεργαλείο που σε κάνει να είσαι κατά κάποιο τρόπο ένα βήμα πιο μπροστά. Το 3 μάτι είναι για αυτούς που μπορούν να παράγουν έργο(αυτό που έκαναν και οι αρχαίοι Έλληνες) ή λειτούργημα και όχι πόλεμο.
     Το 3 μάτι δεν είναι πλέον κάποιο μυστικό, άμα κάποιος πατήσει στο youtube how to open third eye θα δει δεκάδες βίντεο, να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό, συμβουλές ασκήσεις προτροπές, τα οποία θεωρώ τα περισσότερα ανακρίβειες, υπερεκτιμημένες ανοησίες, ή άκαρπα πράγματα έτσι προσπάθησα να δώσω μια απλοϊκή και κατανοητή εικόνα του όλου θέματος. Ο πνευματικός κόσμος δεν μαθαίνεται σε αναρτήσεις είναι χρόνια μελέτη αναζήτηση και εμπειρίες, Αυτός που θέλει να κάνει μια αρχή ας έχει για οδηγό του την μελέτη και την προσευχή και ότι πριν κάνει ξεκινήματα.. ας έχει ένα στόχο και καταφέρει μια εσωτερική κάθαρση. Στις επόμενες δεκαετίες θα αυξηθούν κατά πολλοί οι άνθρωποι με ψυχικές ικανότητες και αυτό προσπαθούν να το καταστείλουν οι κυρίαρχοι του κόσμου τούτου. Οι ψυχικές δυνατότητες φέρνουν ευθύνη και χάνονται μετά από κάποια στάδια αφού έχει πεθάνει εδώ ο άνθρωπος και για αποσκευές έχει τα έργα του. Για αυτό οι δάσκαλοι και οι γιόγκι σε όλο το κόσμο προσπαθούν και παρακολουθούν τον χαρακτήρα του ανθρώπου, και ύστερα μιλούν.

ΜΕΡΟΣ 1  http://psaras9.blogspot.gr/2015/01/3-1.html
ΜΕΡΟΣ 2  http://psaras9.blogspot.gr/2015/02/3-2.html
                                                     
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

23 σχόλια:

 1. Πεμπτη βραδυ 12 Νοεμβρίου. Φιλος μου ονειρευτηκε οτι βρισκοταν σε χωρο που εμοιαζε με αμφιθεατρο. Εκει υπηρχαν πολλοι νεοι ξανθοι γαλανοματηδες(ετσι το περιεγραψε) που διασκεδαζαν.ενω γελουσαν και τραγουδουσαν, ξαφνικα ακουστηκαν πυροβολισμοι και αρχισε να βλεπει παντου γυρω του πτωματα. Ανθρωπους να ουρλιαζουν και να κλαινε. Μετα ειδε ενα μαυρο φιδι να δαγκωνει εναν εναν οσους ειχαν επιζησει και να τους αποτελειωνει. Πλησιασε και αυτον το φιδι αλλα οταν προσπαθησε να τον δαγκωσει, το φιδι θανατωθηκε.
  Προσπαθησαμε να το ερμηνευσουμε χωρις αποτελεσμα, μεχρι που ακουσαμε ειδησεις το βραδυ της παρασκευης. Τα συμπερασματα δικα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ξέρω και ούτε είμαι καλός στο να ερμηνεύω όνειρα, αλλά μια εικασία θα την κάνω.Το να δει ότι είναι σε ένα χώρο σαν θέατρο γεμάτο με όμορφους ή άτομα που διασκεδάζουν, σημαίνει πως είναι ικανός στην πραγματικότητα είτε το ξέρει είτε δεν το ξέρει-πιστεύει, και πως είναι πετυχημένος σε κάποιους τομείς και απολαμβάνει την θέση, αν δεν το έχει συνειδητοποιήσει ας το συνειδητοποιήσει λοιπόν. Οι πυροβολισμοί είναι προειδοποιήσεις είτε από την καλή είτε από την κακή πλευρά. Υπάρχουν εχθροί που περιμένουν να βλάψουν και να δημιουργήσουν προβλήματα, και στην πραγματικότητα το φίδι δεν το βλέπουμε, αργούμε να το πάρουμε χαμπάρι.Το κακό αυτό δεν μπορεί να βλάψει τον φίλο σου, είτε είναι δυνατός είτε έχει προστασία. Να είναι προσεκτικός στις κινήσεις του, και έχει κάποιον που περιμένει την στιγμή να τον βλάψει σοβαρά. Σχέση? επαγγελματικά? ποιος ξέρει.

   Διαγραφή
 2. Είδα πολλά ορθογραφικά λάθη.
  Πράγμα εκνευριστικό και απαράδεκτο.
  Απορώ πως είναι δυνατόν εσύ να γράφεις τέτοια κείμενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε μου ποτέ μα ποτέ δεν με έννοιαξε η ορθογραφία ειδικά σε τέτοια άρθρα, δεν γράφω μυθιστορήματα ποίηση και νουβέλες, γράφω για θέματα που δεν τα καλύπτουν καλά(όπως πιστεύω) αυτοί που τέλος πάντων μιλούν για αυτά, το νόημα και το απόσταγμα να βγαίνει και όλα τα άλλα αδιάφορα μου μένουν για το blog. Θα ψάξω για ορθογραφικά και θα τα διορθώσω. Η γνώση δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την ορθογραφία.

   Διαγραφή
 3. ο καθενας βλεπει οτι θελει,και σε σπουδαιοτατα θεματα παμε στην ουσια στο ΖΟΥΜΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ και οχι στην περιφερεια και οχι στα κοματα και στις τελειες...........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Λώλας Παναγιώτης11 Δεκεμβρίου 2015 - 1:17 π.μ.

  Η γνώσεις σου απίστευτες ,ο τρόπος γραφής φανταστικός ... !!!!!!!!!
  Από καρδιάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι μικροί άνθρωποι κατηγορούν(π.χ ορθογραφικά)
  Οι μεσαίοι άνθρωποι ακολουθούν (π.χ μάζα)
  Οι μεγάλοι άνθρωποι δημιουργούν (π.χ Ψαράς)
  Συνεχισε την καλή δουλειά ψαρά, και μην φοβάσαι τα μαυρα φίδια, υπάρχουν αετοι στον ουρανο που τα φίδια είναι η τροφή τους.
  Ο "κανένας"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. kalispera, se olous. to arthro part1,2,3. einai kalo,dynato.mou arese pou eida ena oraio post tetoioy thematos,kalogrammeno, vevaia, ayta ta pragmata, einai san na paizoume me ti fotia, prepei na exoume dynami egoiki.kai kali kardia.. oraia doulitsa kai endiaferon blog!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ! Ναι μερικά πράματα όπως αυτό είναι σαν να παίζουμε με την φωτιά, και φυσικά γερή ψυχική κράση και καλή καρδιά χωρίς καλή καρδιά και δυνάμεις.. μαζί μπορούμε να μετατραπούμε σε μπελάς κάτι σαν μαύρη μαγεία(συμπεριφερόμαστε).

   Διαγραφή
 7. κάποιο βράδυ που έκλαιγα μόνη μου, απαρηγόρητη, άκουσα φτερούγισμα. Το ίδιο βράδυ στον ύπνο μου ξύπνησα με κλάμματα και μονολογούσα (σα να είχα μιλήσει ας πουμε με τον Θεό): "φοβάμαι εγώ? δειλιάζω εγώ?" Ενοιωσα μεγάλη ανακούφιση. Οταν διηγήθηκα το όνειρο σε μια φίλη, μου είπε πως το ίδιο μου το πνεύμα προσπαθούσε να διαφύγει από την στενάχωρη αυτή κατάσταση. Εσείς πως το ερμηνεύετε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα προσπαθήσω να δώσω τις πιο προσγειωμένες πιθανές απαντήσεις σε κάτι τέτοιο. Ο οργανισμός έχει διάφορες ασφάλειες προστασίας π,χ, άμα δεν έχεις πολύ οξυγόνο λιποθυμάς για να σωθεί ο εγκέφαλος έτσι έπνιξαν στα αλήθεια την ηθοποιό Diane Kruger στη ταινία Inglourious Basterds για να φανεί πιστικός ο ρόλος αλλά δεν πέθανε. Αν κοιμάσαι και είσαι σκεπασμένη και δεν αναπνέεις καλά λίγο πριν σκάσεις ο οργανισμός σου παράγει λίγη αδρεναλίνη για να ξυπνήσεις. Τα παιδάκια που τα βιάζουν αρχίζουν και βλέπουν πεταλούδες ή μικρά οράματα style ότι είναι κάπου αλλού αυτό γίνεται για να μην καταστραφεί τελείως ο ψυχισμός του παιδιού ο εγκέφαλος εκχέει ουσίες παραισθησιογόνες. Θέλω να πω με τα παραδείγματα αυτά πως η θλίψη και ο ψυχικός πόνος που είχατε ήταν τόσο δυνατός που αν συνεχίζονταν θα τραυματίζονταν το σώμα ή το πνεύμα και έτσι έδρασαν κάποια φαινόμενα για να το εξισορροπήσουν.
   Η άλλη εκδοχή η οποία ισχύει συνήθως στους πνευματικούς ανθρώπους, άνθρωποι που προσεύχονται που έχουν μια πνευματική επικοινωνία προς το Θεό, όταν κοιμούνται το πνεύμα αυτών των ανθρώπων επικοινωνεί με άλλα πνεύματα ή με αγγέλους(κ αυτά πνεύματα είναι) παίρνει γνώσεις ή βοηθητικές ομιλίες. Όταν ξυπνούμε δεν τα θυμόμαστε αλλά μένουν στο υποσυνείδητο και εμφανίζονται σαν εμπνεύσεις την κατάλληλη στιγμή. Φαίνεται πως παρηγορήθηκες τουλάχιστον αν προσευχόσουν πριν ή ζητούσες κάποια απάντηση κτλ.

   Διαγραφή
 8. Αρκετα ομορφο κειμενο και χρησιμο ομως κατα την γνωμη θα επρεπε να αναφερεις πως να δημιουργεις μια ενεργειακη ασπιδα για προστασια απο κακοβουλες επιθεσεις....εχω μια εμπειρια η οποια ειναι αρκετα τρομακτικη και ισως μια παρομοια εμπειρια απο αλλους θα τους εκανε να νομιζουν οτι το τριτο ματι ειναι κατι το σατανικο και να παρατησουν αυτο το θειο δωρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. To τρίτο μάτι είναι η πόρτα που ανοίγεις προς τα πνεύματα και στην επαφή με τον πνευματικό κόσμο και τέτοιες εμπειρίες είναι πολύ πιθανές ή ακόμα και μόνο αυτές να βιώνονται ανάλογα τον άνθρωπο τι κάρμα, και κυρίως αν είναι καλός ή κακός, γιατί τον ακολουθούν και τα ανάλογα πράγματα.. Δεν ειναι ουτε σατανικό ούτε αγγελικό το τρίτο μάτι, είναι αυτό που είναι, ειναι το internet με τον πνευματικό κόσμο, το έχουν όλοι οι ανθρωποι γιατί θα περάσουν και από αυτό το στάδιο δουλευοντας αυτο το όργανο, αλλά οι περισσοτεροι δεν είναι για τέτοια πράγματα για αυτή την ζωή, πιστεύω και βλέπω. Η προσευχή είναι η θωράκιση σου, πριν το ανοιξεις ζητας προστασία και καθοδήγηση τι οφελως έχεις να πάρεις από αυτό. Υπάρχει μια προσευχή δυνατή πολύ, αγιοι αγγελοι αρχαγγελοι περιφρουριστε με κυκλωθεν κυκλο, ζητας να σε περικυκλωσουν ουρανιες δυναμεις και να σε προστατέψουν. Τετοιες τρομακτικές εμπειρίες ισως δεν γινεται πάντα να αποφεύγονται, τυχαινουν αλλα μπορουν όμως να αντιμετοπίζονται με προσευχη, η προσευχη ειναι οπλο. Ζητα προστασια πριν το ανοιξεις αλλα και οσο το εχεις ανοιχτο. Το θέμα τρίτο μάτι δεν το έχω τελείωσει θα το τελειώσω με το 4 μερος απλα το έχω αφ΄ήσει καθως δεν το θεωρω τοσο φλεγον αλλά άλλα θεματα-αναρτησεις. Γενικως η άμυνα είναι η προσευχη.

   Διαγραφή
  2. Χαιρομαι που θα υπαρξει και τεταρτο μερος διοτι οι αναρτησεις σου με βοηθησαν πολυ απο τοτε που εγραψα αυτο το σχολιο εχω ωριμασει αρκετα περισσοτερο καταλαβαινοντας ακομα περισσοτερα απο τετοιου ειδους αρθρα ομως εχω ακομη μια απορια... εξασκοντας τον αποκρυφισμο εχω μαθει πολλα για την χαοτικη μαγεια αυτο που λεει εκεινη ειναι πως για να πετυχει μια τελετη δεν χρειαζεται να υπαρχουν οι οντοτητες που καλεις αρκει να πιστευεις σε αυτο που κανεις λιγο αργοτερα δημιουργησα μονος μου τους "δικους μου θεους" και εφτιαξα δικες μου τελετες με μεγαλη επιτυχια...και απο τοτε μπερδευτηκα...ειναι αυτα που αισθανομαστε αληθινες οντοτητες ή αποκυηματα του υποσυνειδητου μας;;;

   Διαγραφή
  3. Kαι τεταρτο μερος θα υπαρξει και βιβλιο θα υπαρξει αλλα οχι τωρα στο μελλον ειναι νωρις ακομα. Χαιρομαι που βελτιωθηκες.

   Ο ανθρωπος ειναι φτιαγμενος να γινεται μικρος θεος, δυστυχως στην πορεια της εξελιξης μας εγιναν καποιες τροποποιησεις και εφταιγε κυριως ο ιδιος ο ανθρωπος και ειμαστε παρα πολυ περιορισμενοι πλεον. Παρ ολα αυτα μικρο μερος αυτη της θεικης δυναμης μπορει να βγει μεσο της πιστης. Αυτοσχεδιες τελετες που μπορουν να διεγειρουν την πιστη μπορουν πραγματα. Παντως το θεμα τελετη ειναι μεγαλο.

   Ομως η δημιουργια θεων οπως λες ειναι περιεγο θεμα. Δεν ειναι φαντασια ειναι πραγματικοτητα, αλλα η μακροπροθεσμη και επαναλαμβανομενη διαρκεια φορτισης τους εμποτιζει εντονα το υποσυνειδητο με την ιδεα της υπαρξης τους, και την κανει πιο εντονη και πραγματικη απο οτι ειναι. Θα μπορουσες να τους δεις αν ειναι μικροι, οσο πιο μεγαλοι ειναι σε μεγεθος τοσο πιο πολυ ενεργεια αρα και συμπυκνωση οποτε ολο και πιο δυσκολο ειναι γιατι θες χρονια φορτισης αν το κανεις ας πουμε 30 λεπτα την μερα. Σε γενικες γραμμες το βαζεις σε λευκο φοντο και προσπαθεις να δεις την αυρα υποτιθεται οτι ξερεις πως θολωνεις τα ματια σου για κατι τετοιο, Υποτιθεται οτι το φορτιζεις σωστα πανω απο 8 μηνες απο μια 1-2 ωρα την μερα. Ειναι αληθινα οντα, αλλα για να γινουν υπαρκτα ως ενδειξη υπαρξης θες πολυ χρονο και ενεργεια.

   Διαγραφή
  4. Μαλιστα, νομιζω πως καταλαβα...και στην εβραικη παραδοση νομιζω πως υπαρχει κατι τετοιο...συμφωνα με τα κειμενα τους φτιαχνοντας ενα ανθρωπινο σωμα απο πυλο και "προγραμματιζοντας" το σκεπτωμενοι ενα ανθρωπινο ον αρχιζει να αποκτα ανθρωπινη υποσταση...ονομαζονται γκολεμ στην καμπαλα, αληθεια μηπως θα μπορουσες σε ενα μελλοντικο αρθρο (οποτε μπορεις βεβαια) να γραψεις κατι για το θεμα?

   Διαγραφή
  5. Θα ηθελα να εγραφα αναρτηση για αυτο το θεμα το οποιο ειναι πολυ εκτενες(τομος) αλλλα ΔΕΝ θα το κανω ποτε, γιατι αυτη η συγκεκρημενη γνωση οπως καταλαβαινεις θα χρησιμοποιειτε και απο κακους και ανωμαλους ανθρωπους και δεν θα ηθελα να ειμαι ηθικος αυτουργος, ενω παραλληλα τα λιγοστα και διαφορα που κυκλοφορουν μερικα απο αυτα οδηγουν τον αναζητητη σε σκοτεινα μονοπατια. Συν οτι αυτη η γνωση δεν οφελει την ψυχη του ερευνητη. Αν θελει να προκαλεσει ή αποκτηση κατι ας δουλεψει με τον οραματισμο, γραφω για αυτον σε αναρτηση. Αλλα θα γραψω καποιες πληροφοριες, ισως σου φανουν ενδιαφερον.
   -----
   H ολη φαση με αυτα τα δημιουργηματα και τις τεχνικες ειναι μια αποκρυφη επιστημη, αν δεν καταλαβει καποιος τον αιθερα και τις ιδιοτητες του ειναι ανικανος να καταλαβει αυτην την τεχνη που ειναικαι επιστημη παραλληλα. Οι εβραιοι απλα εκλεψαν αυτη την γνωση και την εκοψαν-εραψαν στα μετρα τους ή οπως αυτοι τα καταλαβαιναν και εδωσαν ενα ονομα(golem). Αυτη την τεχνη την ηξεραν οι αρχαιοι ελληνες και τα δημιουργηματα τους τα ελεγαν ανθρωπάρια, ισως ειχαν και αλλες ονομασιες, η γνωση αυτη μεταφερθηκε στο θιβετ μεσο των ελληνων 8.000 π,χ, την εποχη θεου Διονησου(εκανε εκστρατιες οχι οργια οπως μας εμαθαν) και εκεινη την εποχη δοθηκε πολυ γνωση στην Ασια τσακρα γιογκα κτλ. Οι θιβετιανοι τα ονομαζαν τουλπα και η γνωση παρεμεινε κρυφη αλλα διαδοθηκε πριν κατι δεκαετιες μεσο της alexandra david neel oπου εμπλεξε ασχημα με το δημιουργημα της και μετεφερε στην δυση την γνωση της. Αυτα τα εφτιαχναν και οι αρχαιοι αιγυπτιοι και τα εβαζαν σε διαφορα αρχαια ιερα αντικειμενα, οποιος εκλεβε τους ταφους αυτα επρεπε ν δολοφονησουν τον κλεφτη, τους αρχαιολογους τους εβλεπαν ως κλεφτες και ετσι φτασαμε να εχουμε 21 μυστηριους θανατους αρχαιολογων. Αυτα τα δημιουργηματα τα εβαζαν μεσα σε αντικειμενα να μενουν για να μην ξοδευετε πολυ γρηγορα η ενεργεια τους και πεθανουν-σβησουν, ειναι σαν να βαζεις τον υπολογιστη σε αναμονη για να κανεις οικονομια στην καταναλωση. Για αυτο και ειχαν ανθρωποι την αισθηση οτι κατι κουνηθηκε, οτι προκαλεσε θορυβο, οτι κατι τους παρακολουθει ηταν η υπαρξη.. που ζουσε μεσα στο αντικειμενο. Για να δημιουργησει καποιος τοσο ισχυρες υπαρξεις θα πρεπει να εχει δυνατο και σταθερο χαρακτηρα και να αφιερωνεις πολλες ωρες καθε μερα, και οχι μονο θα χρειαστεις ομαδα 7 ατομα+ και πανω απο 4-6 μηνες για να πεις θα κανω κατι που θα μπορει να προκαλεσει αμεσα... πολλα πραματα.. ειναι σαν να εκπαιδευεις σκυλο γιατι το θεμα ειναι οτι οταν δυναμωσει θα θελει και τον ελεγχο και πρεπει να το ελεγχεις. Ειμαι της αποψης οτι αυτο δεν οφελει την ψυχη, ειναι ενα οπλο αυτη η επιστημη του πνευματος, και στην παρον κατασταση που ειναι ο ανθρωπος ας παραμεινει θαμενη και ξεχασμενη.

   Διαγραφή
  6. Ναι εχεις απολυτο δικιο...παντως ευχαριστω για τις πληροφοριες με βοηθησαν να καταλαβω το θεμα στο σημειο που θα ηθελα εγω.
   Αληθεια θα μπορουσα να σου στειλω ενα προσωπικο μηνυμα σε καποιο gmail για να σε ρωτησω για ενα εξισου "απαγορευμενο" θεμα? Ευχαριστω παντως.

   Διαγραφή
  7. εσυ και οποιος αλλος θελει μου στελνει οτι θελει εδω startpsaras@gmail.com , ναι στειλε για οποιο θεμα θες.

   Διαγραφή