Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Διάβολος, δαίμονες, άνθρωπος, μαγεία και επιστήμη



Αναφέρονται πολλά διαφορετικά θέματα στην ανάρτηση , ο σκοπός όλων αυτών είναι δυο. 1) να διευρυνθεί ο νους και τα πεδία αναζήτησης και κατανοήσεις στους ερευνητές και στα ανήσυχα μυαλά, 2) όλα αυτά αποτελούν λιθαράκια στο να δημιουργηθεί  μια εκλογικευμένη εικόνα με πολλά και διάφορα αποδεικτικά στοιχειά που δένουν όλα μεταξύ τους το ότι οι δαίμονες τελικά υπάρχουν και όχι μόνο. Γιατί όταν ξέρεις ότι υπάρχουν είσαι πιο προσεχτικός στην ζωή σου.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:Είναι ανόητο κάποιος να είναι απόλυτος ότι δεν υπάρχουν δαίμονες κτλ την στιγμή που ούτε καν έχει μελετήσει πνευματικά βιβλία που δεν έχει ασχοληθεί με την αστρική προβολή αν και αυτό απαιτεί μια γερή ισορροπημένη ψυχική κράση και μια καλή μεταφυσική κατήχηση. ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει κάποιος κόσμος χωρίς τα πνεύματα,γιατί η ύλη ζωοποιείτε από πνευματική ύλη και η πνευματική ύλη δημιουργεί πνεύματα όπως η φύση θα δημιουργήσει πανίδα και χλωρίδα σε ότι συνθήκες και αν βρίσκεται ο χώρος. Και ποία είναι επιτέλους η πνευματική ύλη; Πρώτη πρώτη είναι ο αιθέρας η αιθερική ενέργεια ύστερα η αστρική, υπάρχουν και άλλες. Η αστρική απαιτεί αστρική προβολή η ενεργοποιημένο πολύ σε λειτουργία το 3μάτι(επίφυση) και εκπαίδευση για να την δεις αυτήν αλλά και πνεύματα. Την αιθερική ενέργεια μπορούμε να την δούμε με μία απλή άσκηση.

Η αιθερική γίνεται ορατή όταν συμπυκνώνεται και συμπυκνώνεται όταν είναι μέσα σε έμψυχους βιολογικούς οργανισμούς επειδή απαιτείτε μεγάλη ποσότητα για να κινούνται.Και είναι πνευματική η αιθερική ύλη επειδή επηρεάζεται άμεσα από τους οραματισμούς δηλαδή από τις συνειδητές επιδράσεις του νου και τα συναισθήματα.1)Η αύρα είναι η ενεργειακή μας εκπνοή και μπορεί να γίνει ορατή εάν το μάτι μπορέσει να εκπαιδευτεί ώστε να είναι πιο ευαίσθητο σε λεπτό-υφέστερα είδη ύλης. Σταθείτε καθιστοί ή όρθιοι απέναντι από έναν καθρέπτη σε απόσταση 1,5 μέτρο περίπου. Από πίσω σας να υπάρχει κάποιο μονόχρωμο ανοιχτόχρωμο φόντο είτε είναι τοίχος,σεντόνι χαρτί δεν έχει σημασία. το φόντο να είναι 10 εκατοστά από την πλάτη σας και ο φωτισμός να είναι διάχυτος όχι έντονος. Αφήστε το βλέμμα χαλαρό χωρίς να μετακινείτε ή ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας, και να μένετε εστιασμένοι στο περίγραμμα σας π,χ, στον ώμο ή στο κεφάλι,μην εστιάζεστε στο ώμο η στο φόντο αλλά κάπου ενδιάμεσα, μετά από 3-10 λεπτά θα δείτε στο περίγραμμα ένα διαφανή τρεμόπαίξιμο και αργότερα χρώμα, το χρώμα ποικήλει ανάλογα τον χαρακτήρα αλλά και την συναισθηματική κατάσταση σας. Αν κουνιέστε θα παρατηρήσετε ότι η αύρα σας ακολουθεί γιατί είναι μέρος σας. Μπορείτε να πατήσετε στο google και youtube, how to see my aura υπάρχουν πολλές ασκήσεις δεν είναι κάποιο μυστικό.

H επόμενη πνευματική ύλη είναι η αστρική ή αλλιώς η ύλη της 4 διάστασης από την οποία αποτελούνται τα πνεύματα και τα αστρικά σώματα των ανθρώπων. Η αστρική ύλη παίρνει μορφή από την συνείδηση και το νου των υλικών όντων και των πνευματικών. Θα έχετε ακουστά την λέξη σκεπτομορφή, είναι μια σκέψη που πήρε μορφή μέσω μιας ύλης! Είναι μια έμψυχη ύλη η σκέψη μας που ζει όσο την τρέφουμε από λίγα δεύτερα ως δεκαετίες. Αν εγώ θέλω και σκέπτομαι μια porsche 911 θα δημιουργηθεί μια porsche 911 στον αστρικό κόσμο και θα με ακολουθεί σαν ένα φαντασματάκι καθώς το τρέφω με τους μήνες και τα χρόνια αποκτά δύναμη σαν ευχή ή κατάρα και θα συναντώ η ακούω μια porsche 911 το αν θα την αποκτήσω αυτό εξαρτάται από τις επιλογές μου και κυρίως το τι πιστεύω, θα την αποκτήσω ποτέ μου ή όχι; ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ incubus(αρσενικός) και succubus(θηλυκός), στον μεσαίωνα που φόρτωσαν την ανθρωπότητα με παράλογες φοβίες γύρω από τους δαίμονες και το σεξ, ο κόσμος ήθελε να κάνει σεξ η να αυτο-ικανοποιηθεί μα ταυτόχρονα όσο το ήθελε άλλο τόσο φοβόταν τους δαίμονες την κόλαση την αμαρτία, έτσι δημιουργήθηκαν πανίσχυρες σκεπτομορφές με την πάροδο του χρόνου, που βίωναν έντονα σεξουαλικά όνειρα με δαίμονες που τους έφταναν σε έντονους οργασμούς(σε κατάσταση ύπνου) και ονειρώξεις, και νόμιζαν ότι τους τα κάνουν δαίμονες και τους ονόμασαν θηλυκούς και αρσενικούς δαίμονες του σεξ,όπου έχουν γίνει πλέον πηγή έμπνευσης για τους σημερινούς καλλιτέχνες. Στην σημερινή εποχή έρχεται στα όνειρα των εφήβων κάποια-ος ελκυστική-ός ηθοποιός, ή επίδοξος εραστής γιατί έχουν συχνές και έντονες σεξουαλικές επιθυμίες αντί για δαίμονες όπως στους σκοτεινούς αιώνες.
Ο Βίλχελμ Ράιχ είχε βρεί αυτές τις μορφές ενέργειας και έφτιαξε εφευρέσεις και συσκευές που θα μπορούσαν να εξαλείψουν ψυχολογικά προβλήματα αλλά και ασθένειες όπως ο καρκίνος, αρκετά έργα του έκαψαν, κυνηγήθηκε, τον φυλάκισαν αυτός συνέχισε να στέλνει κρυφά χαρτιά σχέδια και πληροφορίες ώσπου μια μέρα βρέθηκε νεκρός από καρδία στο oμοσπονδιακό σωφρονιστήριο. Από τα λίγα που έχουν σωθεί εμείς κρατούμε το ότι όταν δύο κύματα οργόνης(αιθερική ενέργεια με αστρική γιατί ακολουθά την αιθερική και την φυσική) έρχονται κατά κάποιο τρόπο σε σύγκρουση(κύματα kreiselwelle) δημιουργείτε ύλη-μάζα! Έχουμε με λίγα λόγια ένα μικρό τεκμήριο ότι ο λόγος, ή σκέψη μπορεί να δημιουργεί μάζα να υλοποιεί!
Είδαμε ότι οι άνθρωποι και γενικά τα όντα με συνείδηση μπορούν να δημιουργούν σκεπτομορφές που με το καιρό γίνονται συμπαγείς. Αυτό το μπορούν και οι πραγματικοί δαίμονες. Οι δαίμονες και οι άγγελοι αποτελούνται από μια ουσία που θα την ονομάζαμε αγγελική ύλη και η ισχύ τους είναι αδιανόητη, Μπορούν όχι να δημιουργούν σκεπτομορφές αλλά εν ριπή οφθαλμού να αποκτούν-υλοποιούν ανθρώπινο σώμα συμπαγές και απτό όσο ένα πραγματικό σώμα. Πόσες και πόσες ιστορίες πνευματικών ανθρώπων έχουμε ακούσει που κάποιος άνθρωπος εμφανίστηκε από το πουθενά και τους έβαλε φιτιλιές-πειρασμούς ή συμβουλές και κουράγιο; Οι δαίμονες
μπορούν να συντρίψουν ολόκληρα ηλιακά συστήματα , ήταν λειτουργικά όντα του σύμπαντος, το μόνο που τους νοιάζει είναι οι πνευματικές νίκες η ύλη δεν έχει αξία για αυτούς,έχει αξία μόνο γιατί είναι ένα δυνατό μέσο για να σκλαβώνουν και ψυχές και όντα. Το υλικό κομμάτι σήμερα υπάρχει αύριο δεν υπάρχει είναι τόσο εφήμερο που θεωρείτε για αυτούς σκουπίδι αλλά χρήσιμο σκουπίδι γιατί έτσι μπορούν να κερδίσουν την πνευματική υπόσταση των υλικών όντων.
Είναι πλάσματα αρνητικά(άρνηση) αφυπνισμένα στραμμένα προς το κακό έτσι όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς. Είναι πλάσματα πνευματικά και ο πόλεμος μαζί τους γίνεται με πνευματικό τρόπο αν γίνει υλικός ο πόλεμος δεν θα κερδηθεί το πνευματικό μέρος που είναι και το αθάνατο κομμάτι των όντων και των ανθρώπων το οποίο είναι το τρόπαιο τους στην παρτίδα σκάκι που παίζουν. Είναι σημαντικό για το μέλλον του ο άνθρωπος να καταλάβει άλλο δαίμονας άλλο πνεύμα. Είναι διαφορετικά όντα ως προς το σώμα το είδος και την εξέλιξη,απλά και τα δύο μπορούν να επιδρούν στο πνεύμα του ανθρώπου δηλαδή στo μυαλό της ψυχής του ανθρώπου.Δεν έχουμε μόνο έκπτωτους αγγέλους αλλά και πνεύματα και κάθε λογής όντα και αυτό το φροντίζουν οι δαίμονες. Οι δαίμονες σέρνουν μαζί τους και πνεύματα πολλές φορές. Για αυτό λέγονται δαίμονες επειδή είναι δαιμόνιοι-πανέξυπνοι και λέγονται και διάβολοι γιατί διαβάλουν διαστρεβλώνουν,με απώτερο σκοπό να καταστρέψουν και αφυπνίσουν τους ισχυρούς προς το κακό να τους διαφθείρουν. Οι διάβολοι διαβάλουν τον Θεό στον άνθρωπο και τον άνθρωπο στον Θεό και όλα τα όντα μεταξύ τους.
Εμφανησιακά δεν μπορούμε να ξέρουμε πως είναι οι δαίμονες και οι άγγελοι δεν είμαστε σε θέση. Έχουμε τρισδιάστατη όραση οτιδήποτε άλλο θα το βλέπουμε τρισδιάστατα, το μικραίνουμε εμείς η φύση μας γιατί είμαστε πολύ περιορισμένοι. Δύο παραδείγματα:
1)Σε έναν δισδιάστατο κόσμο εάν έρχονταν μπάλες ο δισδιάστατος κόσμος θα έβλεπε δισδιάστατη πλευρά των σφαιρών δηλαδή την σκιά του,πλάτος και μήκος των σφαιρών. Ποτέ δεν θα μπορέσει να δει την σφαίρα ο 2D κόσμος έτσι όπως πραγματικά είναι γιατί αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να δει το ύψος! δηλαδή την τρίτη διάσταση του κόσμου, έτσι βλέπει μόνο ένα μερίδιο. Και θα λέει θαύμα! από το τίποτα μερικά μέρη σκουραίνουν βγαίνουν σκιές.
2) ένα 20ψήφιο νούμερο εάν εμφανιστεί σε μια 8ψήφια οθόνη θα δεις ένα 8ψήφιο νούμερο δεν θα δείς ποτέ τον πραγματικό αριθμό.
     Όμως οι άνθρωποι σε αυτό που πιστεύουν ή διαισθάνονται η που δεν γνωρίζουν, δίνουν μορφή και εικόνα γιατί θέλουν να προσδιορίζουν αυτό το άγνωστο. Έτσι οι ζωγράφοι του μεσαίωνα όπως ο Τζόττο και ο Μποτιτσέλλι επηρεασμένοι από τις κινέζικες ζωγραφιές δαιμόνων που τους είχαν κόκκινους με φτερά νυχτερίδας, και σε συνδυασμό από τους επηρεασμούς των μεσογειακών μύθων και λαών τους έκαναν τραγόμορφους με κέρατα και ουρές. Σε αναφορές μάγων μοναχών και ασκητών μέσα στην προσπάθεια τους να δουν ποίο καθαρά για το πως πραγματικά είναι τους είδαν σαν φιγούρες φωτός και σαν δομές ζωντανές ανθρωπόμορφες φιγούρες αποτελούμενες από πολύπλοκα ενεργειακά γεωμετρικά σχήματα.Μερικοί θα πουν άμα υπάρχουν δαίμονες γιατί να μην υπάρχουν και νεράιδες(είδος πνευμάτων) θεοί τέρατα εξωγήινοι κτλ. Τα πάντα υπάρχουν,απλά δεν είναι μέσα στο δικό μας παρόν πρόσκαιρο οπτικό και συνειδησιακό βεληνεκές αλλά και κόσμο στην παρούσα κατάσταση.

Μαγεία και επιστήμη.
Υπάρχουν λεπτότερα είδη ύλης που υποκινούνται στην κατευθυνόμενη ενέργεια του νου και της συνείδησης των ανθρώπινων όντων και των πνευμάτων. Η ραδιονική μπορεί να τα αποδείξει. Αν η επιστήμη υποστηρίξει και επισημοποιήσει την μαγεία, τότε η μάζα θα βγεί εκτός ελέγχου.γιατί θα αποκτήσει γνώση,γνώση απαγορευμένη γιατί μόνο με το πνεύμα της θα μπορεί αλλάζει τον κόσμο η μάζα. Ο Rupert Sheldrake είναι ένα επιστήμονας με πολύ αιρετική κριτική σκέψη και επιχειρήματα για την επίσημη επιστήμη όπου ο John maddox αρχισυντάκτης του πιο φημισμένου μεγάλου επιστημονικού περιοδικού Nature δήλωσε ότι αν επιτρέπονταν να καίμε βιβλία τότε του Rupert Sheldrake θα ήταν υποψήφιο. Καλύτερα θα ήταν να δείτε το βίντεο τουλάχιστον μέχρι την μέση https://www.youtube.com/watch?v=zABSi3aidxY
     Στην ουσία θέτει υπό αμφισβήτηση  τα επίσημα επιστημονικά δόγματα έτσι δημιουργούνται νέα πεδία ερευνών θεωριών και δυνατοτήτων. Ο Rupert Sheldrake υποστηρίζει πως έτσι όπως  εξελίσσεται η φύση εξελίσσονται και οι νόμοι της φύσης και πως δεν είναι σταθεροί,πως υπάρχουν τα ψυχικά φαινόμενα, ότι τα γονίδια δεν δίνουν μορφή αλλά μάζα και πως η μορφή δεν δίνεται από τα γονίδια αλλά από άλλες μορφές ενέργειας. Είναι σημαντικό να αποδεχθεί ο κόσμος την μαγεία σαν ύπαρξη γιατί στην ουσία είναι φυσική και αυτή όχι απαραίτητα με σταθερές και μαθηματικά αλλά κυρίως με την επίδραση του πνεύματος. Ο Rupert Sheldrak εκτός από θεωρίες έχει θέσει πολλά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα, και όσα υποστηρίζει τα έχει κάνει πειράματα που δεν αμφισβητούνται. To site του http://www.sheldrake.org/  και εδώ τα βιβλία του και τα σχόλια και οι κριτικές των αναγνωστών http://www.amazon.com/Rupert-Sheldrake/e/B000AQ3F38/ref=sr_ntt_srch_lnk_1?qid=1441041062&sr=1-1
Αν δεν μπορέσουμε να καταλάβουμε και μάθουμε αυτά τα νέα είδη φυσικής τότε δεν θα μπορέσουμε να μάθουμε και αποδεχθούμε επιστημονικός νέα είδη ύπαρξης δυνάμεων και όντων. Θα είναι όλα παραμύθια. Ευτυχώς έχουν δημιουργηθεί νέα είδη επιστήμης ας πούμε όπως η μοντέρνα φυσική που μελετάει την αλληλεπίδραση συνείδησης-νου και ύλης και όχι μόνο. http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2015/08/peirama--epivevaionei-ti-mystiriodi-kvantiki-diemploki..html#more
Η μαγεία δεν είναι σατανική αλλά μπορεί και να γίνει. Το κάθε έμψυχο ον έχει μια ορισμένη ψυχική δυναμική και όσο αναπτύσσεται το ον αποκτά και άλλη δύναμη, και μπορεί να την εκδηλώνει άμεσα η έμμεσα στο τρισδιάστατο κόσμο που ζούμε. Πολύ ισχυρά όντα είτε καλά είτε κακά μπορούν να κάνουν συνεργασίες με άλλα πλάσματα όπως με τους ανθρώπους. Αλλά μπορούν και οι άνθρωποι χωρίς κανένα άλλο πλάσμα  από μόνοι τους να κάνουν πολλά. Μπορούν να υπνωτίζουν, να δημιουργούν άλλες συνειδήσεις και όντα στον αστρικό κόσμο και όταν γίνουν πολύ ισχυρές να έχουν  άμεσες επιδράσεις και στον δικό μας κόσμο. Μπορούν να χρησιμοποιούν τις ψυχικές δυνάμεις των πλανητών για να μεταστοιχειώνουν τα υλικά σε άλλα π,χ, την πέτρα σε χρυσό ή να φτιάχνουν μικρά μπουκαλάκια-βάμματα από βότανα όπου με συγκεκριμένες ημέρες και επανειλημμένες αποτεφρώσεις ,εμποτισμούς φιλτραρίσματα και αποστάξεις έφτιαχναν μικρά βάμματα που μπορούσες να αποκτάς μεγάλη δύναμη, αντοχή,ευφυΐα,ομορφιά έστω και για λίγο διάστημα, πράγματα που βλέπουμε στα βιντεοπαιχνίδια και λέμε ότι είναι φαντασίες, αυτά τα έκαναν οι αλχημιστές.Ποίος μπορεί να αμφισβητήσει την αλχημεία; Μπορεί κάποιος να γίνει αόρατος χωρίς δαιμονικές δυνάμεις όπως φανταζόμαστε, το σταθερό βλέμμα και η προσήλωση του νου επηρεάζει και συσσωρεύει τα ηλεκτρόνια ώσπου δημιουργείτε ένα νέφος.Tα ηλεκτρόνια έχουν μια ιδιότητα να απορροφούν όλα τα είδη μήκος κύματος του φωτός έτσι μειώνεται η αντανάκλαση  φωτός και όταν δημιουργήσεις ένα νέφος από ηλεκτρόνια και το αφήσεις να σταθεροποιηθεί πάνω σου γίνεσαι αόρατος. Το πείραμα της διπλής σχισμής επισημοποιεί και αποδεικνύει το πως τα ηλεκτρόνια επηρεάζονται μόνο και μόνο από το βλέμμα μας. Η γνώση αυτή περιγράφετε στο αρχαίο βουδιστικό κείμενο Patisambhidas. O Dr Van den broeck βρήκε έγγραφο με την σφραγίδα του άγιου Κύριλλου της Ιερουσαλήμ που ο Πόντιος Πιλάτος προσφέρθηκε στο Χριστό να σταυρωθεί ο υιός του για να σωθεί και ο Χριστός του απάντησε ότι αν ήθελε να σωθεί θα μπορούσε και άρχισε να γίνεται σιγά σιγά αόρατος. Ο Hartman Kircher το 1687 ζωντάνευε τους κήπους της βασίλισσας της Σουηδίας, αν δεν ήταν προστατευόμενος της θα θεωρούνταν σκοτεινός μάγος ή άγιος. Η αναγέννηση του νεκρού κήπου γίνονταν με το να συσσωρεύει αυτό το νέφος αλλά παράλληλα οραματίζονταν το νέφος να έχει και το σχήμα του εκάστοτε λουλουδιού κτλ. Ο μύθος με τον φοίνικα που αναγεννάτε από τις στάχτες από εκεί πηγάζει. Όλα αυτά τα έγραψα πολύ πολύ επιφανειακά να δώσω μονάχα μια εικόνα για να πάψει ο κόσμος να τα βλέπει όλα σαν σατανικά η να τα βλέπει με τρόμο. Πρέπει να εκλείψει αυτός ο φόβος για τα άγνωστα και υπερφυσικά που έχει ο κόσμος,γιατί δεν υπάρχει λόγος να φοβάται. Αυτό όμως δεν αναιρεί την ύπαρξη κακού και μεγάλων παγίδων.Αυτό είναι ένα είδος επιστήμης και όχι μαγείας έτσι όπως την φαντάζεται ο κόσμος. Είναι γνώση που μπορεί να σε οδηγήσει τον πιο κοντά στα μεγάλα του ερωτήματα αλλά και για το δημιουργό και την ζωή. Η επιστήμη έκανε ένα μεγάλο βήμα ανακάλυψε το pentaquark- πεντακουάρκ (Google it)Τίποτα δεν πρέπει να γίνεται χωρίς πολύ γνώση,μεταφυσική κατήχηση σεβασμό, ηθική και ανώτερο σκοπό.
Κλείνοντας το θέμα μαγείας είναι σωστό που οι θρησκείες είναι ενάντια σε όλα αυτά, εδώ δεν εμπιστεύεσαι το κινητό σου σε ένα παιδί ή συνομήλικο θα έχεις εμπιστοσύνη για το αν θα τα πάει καλά με την μαγεία κάποιος ή η μάζα;

Λογισμοί
Αυτός που είναι σε κατάσταση αγάπης ειρήνης εσωτερικής γαλήνης οι λογισμοί του του δημιουργούν μια ήρεμη ζωή χωρίς ταραχές και η προσευχές του αποκτούν μεγάλη ισχύ. Έτσι όπως κάποιος με τους κακούς λογισμούς του βάζει σε ακαταστασία την ζωή του και ταράζει την ζωή των κοντινών του συνανθρώπων έτσι γίνεται και σε μαζικό επίπεδο στο κόσμο. Για αυτό και ο Χριστός έλεγε να αγαπάτε τους εχθρούς σας ή γύριζε και το άλλο μάγουλο όταν τον χαστούκισαν ήθελε να δείξει ΚΟΙΤΑ άνθρωπε δεν θα του το ανταποδώσω ούτε θα τον μισήσω, είμαι Θεός και βλέπεις δεν έχει οφθαλμού αντί οφθαλμού ούτε βεντέτες και χρόνια αιματοκυλίσματα, ούτε σιωπηλό μίσος. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη είναι η ίδια σου η εσωτερική γαλήνη και τα σκοτεινά πνεύματα θα πάψουν να σου βάζουν ιδέες που δεν θα σε οδηγήσουν σε κάτι καλό, πόσοι άνθρωποι έχουν κάνει πράγματα που κανονικά οι ίδιοι δεν θα έκαναν ή σκεφτεί.ΟΛΑ ξεκινούν από εσένα να έχεις καθαρούς και ανώτερους λογισμούς. Όταν δεν έχει γαλήνη και έχει ένταση την έχεις και την μεταφέρεις και στους κοντινούς σου, π,χ, ένας γονιός μέσα στις ανησυχίες τις σκοτούρες και τους άσχημους λογισμούς τα μεταφέρει και στην οικογένεια του.

ΔΑΙΜΟΝΕΣ
Ο διάβολος και οι δαίμονες δεν έχουν κάτι καλό η θετικό και ούτε μπορεί να υπάρξει η βρεί κάποιος σε αυτά τα όντα. Οι δαίμονες είναι η απουσία κάθε τι καλού. Η αγάπη η χαρά έρωτας τους αηδιάζουν, αλλά λατρεύουν ζήλια προδοσία φθόνο απληστία κτλ. Οι δαίμονες ήταν αγαθοί αλλά από επιλογή τους έγιναν διάβολοι και έκπτωτοι επειδή απολάμβαναν τα αποτελέσματα των πράξεων τους. Η δουλεία του σκότους είναι να χωρίσει τον άνθρωπο από τον δημιουργό ώστε να μην καλυφθεί το κενό που έκαναν οι δαίμονες. Χρέος τους πλέον είναι να παρακινούν συνεχώς τον άνθρωπο να κάνει όσο πιο πολλά αποκρουστικά αποτρόπαια και παρά φύσιν πράγματα. Πόσοι και πόσοι άνθρωποι φωλιάζουν μάταιες αντιπάθειες και μίση και τα συζητάνε με τους ''συμμάχους'' τους, πόσο ραδιούργοι και άκαρδοι γίνονται! ενώ δεν γεννήθηκαν έτσι. Θέλουν να φθαρθεί η ηθική τότε η ηδονή της σάρκας νικάει κάθε λογική φραγμό και ηθική και γίνεσαι ζώο.Ο πόλεμος δεν είναι με ύλη αλλά με τα σκοτεινά πνεύματα που επηρεάζουν τους λογισμούς στους ανθρώπους που έχουν σκοτεινό ή αδύναμο νου και θέληση.
O άνθρωπος προορίζετε να αντικαταστήσει την θέση των αγγέλων. Οι δαίμονες επιδιώκουν να εμποδίσουν τον άνθρωπο να πάρει την θέση των δαιμόνων δεν ανέχονται να ανέλθουμε εκεί που ήταν αυτοί. Γεμάτοι μίσος και κακία προσπαθούν να απομακρύνουν τον άνθρωπο από το καλό και το Θεό, από την άλλη ο Θεός μακροθυμεί και παρατηρεί το ανθρώπινο γένος ως ελεύθερο ον να δεί είμαστε νικητές των αγώνων μας; Είναι αδίστακτοι και ικανοί για κάθε τι κακό και δεν ανέχονται να πάρουμε την θέση που είχαν. Ο διάβολος και οι δαίμονες θέλουν να αποκτήσουν όσους πιο πολλούς ανθρώπους μπορούν για να εκδικηθούν τον δημιουργό αλλά και να πάρουν πάλι την θέση που είχαν με την ελπίδα ότι ο ελεήμων Θεός θα τους συγχωρέσει όλους μαζί. Οι δαίμονες και οι άνθρωποι   σφάλουν με την διαφορά ότι οι άνθρωποι μετανιώνουν! είναι δηλαδή πρόθυμοι να αλλάξουν και να βελτιωθούν ενώ οι δαίμονες ποτέ από υπερηφάνεια.
      Με τον καιρό η βούληση του ανθρώπου υποτάσσεστε στην βούληση κακού αν δεν δουλεύει με το πνεύμα του ο άνθρωπος. Οι δαίμονες βάζουν πειρασμούς, ακόμα και πολλές φωνές μπορείς να νιώθεις ότι σου μιλούν. Μια ιδέα να του βάλουν... φορτίζοντας τον συναισθηματικά για να τυφλωθεί λίγο η λογική και αμέσως θα κάνει έγκλημα.  Ο άνθρωπος στην παρόν εξελικτική του φάση θα λέγαμε ότι είναι μισός ζώο μισός πνεύμα και δυναμώνει και κυριαρχεί αυτό που δουλεύει.Το κακό θέλει να σε έχει προσκολλημένο στο κακό ώστε να το προκαλείς εσύ ο ίδιος σε βάθος χρόνου και για να γίνει αυτό πρέπει να ζεις σε μια κοινωνία που τρέφεται πιο πολύ το ζώο που έχεις μέσα σου. Συνεχώς βία σεξ εκδίκηση υπεροψία ρατσισμός έλλειψη αξιών ηθών προτύπων τα βλέπουμε συνεχώς στη μουσική στις ταινίες που μας σερβίρουν ακόμα και στις θρησκείες πώς είναι δυνατόν ένας παθητικός άνθρωπος να εξελιχθεί ως πνεύμα; ή σε κάτι καλό.
Όσοι αναρωτιούνται τι μπορούμε να κάνουμε για να πεισθούν τα μάτια μας ότι υπάρχουν δαίμονες; H απάντηση είναι, τίποτα! Έτσι όπως υπάρχουν πλανήτες ασύγκριτα μεγαλύτεροι από αυτούς που φανταζόμαστε έτσι υπάρχουν και μεγάλα όντα σε ισχύ, δεν μπορείς να σύρεις προς έξω ένα δεινόσαυρο που κρύβεται σε μια σπηλιά. Η πληροφορία και οι γνώσεις για την ύπαρξη των δαιμόνων είναι μια πολύ προχωρημένη γνώση που δόθηκε απότομα πολύ γρήγορα και πολύς κόσμος το βλέπει σαν παραμύθι, θα αρχίσει να το καταλαβαίνει όταν μάθει ότι ζούμε μέσα σε έναν ωκεανό άυλου κόσμου.

Η πορεία του ανθρώπου και η τωρινή στάση του.
Δεν θέλουν να πλησιάζουν θέματα που δεν κατανοούν δεν θέλουν να πιέζονται και έτσι γίνονται κοντόφθαλμοι και ξερόλες. Ψάχνονται και αναζητούν τόσο όσο να μην ταραχτούν τα πιστεύω τους. Ο κόσμος γενικώς δεν θέλει να πιστέψει η αναζητήσει ξένες προς αυτόν γνώσεις δεν έχει τέτοιο πόθο όπως οι εξερευνητές και αν το κάνουν θα το κάνουν με γνώμονα το κέρδος ή την εκμετάλλευση και όχι την αλήθεια. Από την άλλη υπάρχουν και οι άνθρωποι που επένδυσαν πολλά πάνω σε διάφορα πιστεύω που ο κύκλος τους ή οι θρησκείες τους τα έμαθαν λάθος και πλέον δεν έχουν κάποια επιθυμία να μάθουν η να ασχοληθούν. Νιώθουν εξαπατημένοι μπερδεμένοι και είναι απρόθυμοι να μάθουν. Και υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να τινάξουν τα πάντα στον αέρα για την γνώση και να ζουν για αυτήν, αλλά τέτοιοι άνθρωποι μοιάζουν σαν τρελοί στους περισσότερους και αυτό γιατί ο άνθρωπος της ύλης δεν μπορεί να καταλάβει τον άνθρωπο του πνεύματος.
    Οι άνθρωποι έχουν φτιαχτεί για να κάνουν καλό γιατί έχουν καλό μέσα τους για αυτό και οι κακοί λογισμοί πονούν και ταλαιπωρούν την ψυχή, όμως ο άνθρωπος δεν είναι αρκετά ανεπτυγμένος για να νιώθει τον εσωτερικό του κόσμο. Κάποιες φορές όταν είναι παρά είναι κακός η αισχρός ο λογισμός ξινίζει ο μορφασμός του προσώπου μας και λέμε δεν πάω καλά. Η ζωή μας εξαρτάτε από τους λογισμούς από εκεί ξεκινούν όλα. Όταν καλλιεργούμε το κακό μέσα μας είναι δύσκολο να αντιστεκόμαστε στο κακό, για αυτό λοιπόν ο Θεός θέλει πρώτα να καθαρίσουμε ως πνεύμα. Για αυτό και παρόν σκοπός μας εδώ στη Γη είναι να γίνουμε καλοί,αγνοί,άκακοι όπως ένας ειρηνικός πολεμιστής και όχι καλοί ανόητοι άβουλοι σαν προβατάκια όπως θέλουν να το περάσουν, σφάξε με να αγιάσω. Σκοπός της εξέλιξης του ανθρώπινου γένους είναι να γίνει ένας μικρός θεός. Αν δοθούν πνευματικές δυνάμεις στους ανθρώπους από τώρα χωρίς να έχουν δουλέψει με το πνεύμα και τον χαρακτήρα τους θα γίνονταν σαν ένα είδος μαύρης μαγείας γιατί όποτε κάτι θα μας εκνεύριζε θα γινόμασταν τύραννοι. Δείτε πόσο εύκολα υποκύπτει προς το κακό ο άνθρωπος και αυτό είναι ένα κληρονομικό πνευματικό κουσούρι από τους προγόνους μας. Για αυτό και το κακό ξεκινά πρώτα από τους ανθρώπους και μετά από τον διάβολο και τους δαίμονες. Οι δαίμονες δεν θα ασχοληθούν με το να βάζουν τον λογισμό του φόνου σε κάποιον που δεν θα έκανε φόνο, θα του βάζουν για ληστεία που θα έκανε ληστεία έστω και σε βάθος χρόνου ή αν όχι ληστεία τότε αυτοκτονία. Το πως ξέρουν τι είναι αυτό που θα έκανες το βλέπουν από τον χαρακτήρα και από τι είδους λογισμούς κρατάς και επεξεργάζεσαι στο νου σου. Όσοι το θεωρήσουν άδικο αυτό τον αγώνα ας έχουν στην άκρη του μυαλού τους ότι δεν επιτρέπετε  να πολεμηθεί κάποιος άνθρωπος με μεγαλύτερη δύναμη από ότι του αναλογεί ένας σκοτεινός πνευματικός αντίπαλος,γιατί θα ήταν ένας άδικος και μάταιος αγώνας.
   Κλείνοντας, κάθε διάσταση και κόσμος διοικείτε από κάποιους αρχηγούς πνεύματα ή όντα έτσι και ο υλικός κόσμος και σύμπαν φτιάχτηκε για να διοικείτε από τους ανθρώπους και να γίνει θεός στο σύμπαν.
     Ο Θεός θέλει να είναι όλα διαφορετικά αλλά και ενωμένα αυτό το ονομάζουν αγάπη. Ο Θεός έχει μια μεγάλη αγάπη για τον άνθρωπο που στα μάτια των δαιμόνων ξεφτιλίζει όλη την δημιουργία, έχοντας αυτή την αγάπη έδωσε στον άνθρωπο ελευθερία και έτσι βρίσκει ο διάβολος ευκαιρία να χώνεται και να παρακινεί τον άνθρωπο προς το κακό. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι κύριος του εαυτού. Αυτό τον σώζει. Ο Θεός από την πλευρά του παρακινεί, και παρατηρεί θέλει να μάθουν οι άνθρωποι να είναι μάγκες στη ζωή αυτός είναι και ένας από τους λόγους που συναντάμε συχνά δυσκολίες. Της Γης το ανθρώπινο γένος και όχι μόνο πρέπει να γίνει κύριος του εαυτού του αλλιώς οι δαίμονες και ο κάθε ραδιούργος νους θα τον παρεκτρέπει και θα τα ξαναδιαλύει και δεν θα κληρονομήσει αυτά που είναι να κληρονομήσει, δηλαδή την δημιουργία και να γίνει συνδημιουργός. Για αυτό και η στάση του ανθρώπου δεν πρέπει να είναι αδιάφορη γύρω από τα πνευματικά,γιατί κάποια στιγμή με την στάση του θα βρεθεί ας πούμε εκτός δημιουργίας μια κατάσταση κόλασης. Το αν μπορεί να υπάρξει ίσως κάποτε επιστροφή από μια τέτοια κόλαση και αν ναι πως, είναι άγνωστο.

Στρατηγικές δαιμόνων 
Είναι οφέλιμο να ξέρουμε τα κόλπα του διαβόλου γιατί αντιλαμβανόμαστε περισσότερα πράγματα όταν συμβαίνουν διάφορα γεγονότα στην ζωή μας, και θα μπορούμε να εξιχνιάζουμε τις στρατηγικές του. Έτσι θα συσσωρεύουμε και παραπάνω πείρα γύρω από την ζωή. Ο διάβολος και οι όμοιοι του δεν μεταχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο τους ανθρώπους,ερευνά και ζυγίζει κάθε λεπτομέρεια. Δρα σαν κατάσκοπος, περιμένει την κατάλληλη στιγμή να υποχωρήσει. Όταν αποτύχει αμέσως βάζει σε εφαρμογή άλλο κόλπο του. Παραμένουν πάντα στην αφάνεια αποφεύγουν κάθε καταμέτωπη σύγκρουση ώστε να μην τους λογαριάζουμε. Υποχωρούν για να είμαστε αμέριμνοι και κτυπούν αιφνίδια προκαλώντας το ανάλογο σκηνικό ή πάθος που εμείς θα κάναμε κακό εκείνη την στιγμή.
Aν μάθουμε της επιθέσεις τους θα μάθουμε και πως να αμυνόμαστε, σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να φοβόμαστε γιατί με τις προσπάθειες μας και την δύναμη του Θεού βγαίνουμε νικητές.
*Βάζει ιδέες και λογισμούς ανάλογους που εμείς θα πράτταμε βάση της μελέτης που μας έκαναν,ιδέες που θα κρατήσουμε στο μυαλό μας και θα τις καλλιεργήσουμε να γίνουν δυνατές που εμείς θα τα κάναμε. Π,χ, μια απιστία, μία ληστεία, ένα προσχεδιασμένο εξευτελισμό ενός ανθρώπου, κτλ
*Αν δεν πέφτεις σε καμία παγίδα σε κάνει υπερήφανο. Η υπερηφάνεια σε κάνει να κατακρίνεις τους άλλους έτσι σιγά σιγά χάνεις τις αρετές σου ενώ παράλληλα συρρικνώνεις το πνεύμα και την εκφραστικότητα των άλλων. Ενώ ταυτόχρονα εστιάζεσαι στον εαυτό σου με σκοπό να αποκτάς καταπατώντας οτιδήποτε θεωρεί εμπόδιο.
*Αυξάνουν την ταπεινότητα, έτσι νιώθεις οτί αξίζεις και είσαι κάτι λιγότερο από ότι είσαι, π.χ. η όμορφή γυναίκα ότι δεν είναι όμορφή, ο καλλιτέχνης δεν είναι ικανός. Και σιγά σιγά διαλύεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου.
*Πριν κάνεις την αμαρτία σου την μικραίνει σου λέει σιγά το κακό που θα γίνει,και ποίος δεν το κάνει αυτό, και όταν το κάνεις σου λέει κοίτα τι έκανες! είσαι ένοχος, προσπαθεί να σε οδηγήσει στην απόγνωση και απελπισία, όσο πιο πολλά κακά έχεις κάνει τόσο πιο πολύ έχει το δικαίωμα να προκαλεί άσχημα περιστατικά σε εσένα που να παραφέρεσαι.
*Όταν οδηγηθείς στην απελπισία σκέφτεσαι μόνο αυτοκαταστροφικά(π,χ, να σκεφτείς ως λογική λύση την αυτοκτονία) και όχι λογικά και σου στερεί να χαρείς, να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι, και να κάνεις νέα αρχή. Δεν έχεις ελπίδα, δεν σώζεσαι , έκανες κάτι πολύ τραγικό.
*Η αναβολή σε κάνει να κρατάς τα πάθη σου  έτσι αυτά ριζώνουν και δύσκολα αλλάζεις.
*Συχαίνεται την χαρά και δεν αντέχει να βλέπει μια χαρούμενη οικογένεια, έτσι επηρεάζει τον πιο αδύναμο και επηρεάσιμο(του αυξάνει την γκρίνια, νεύρα, ανάλογα) μέλος της οικογένειας ώστε να χαλάει την οικογενειακή συνύπαρξη και γαλήνη. Με απώτερο σκοπό την διάλυση.Στις αρχές βάζουν μικρές καθημερινές βελονιές μέχρι δημιουργηθούν αμοιβαία απέχθεια ή εξοργισμοί. Ένα από τα κόλπα τους είναι να φαίνονται τα λόγια του ιού ή της κόρης σωστά ενώ του γονιού ανόητα και εκνευριστικά ή το αντίθετο και να καλλιεργούνται αντιπάθειες.
*Όσο πιο αρπακτικές διαθέσεις προκαλούν τόσο πιο γρήγορα χάνονται οι αρετές του.
*Στους μορφωμένους που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, τους πείθει με διάφορα συγκεκριμένα είδη στοχασμών ότι δεν υπάρχει Θεός η δαίμονες κτλ, σε αυτό βοηθούν και πολλοί κωμικοί.
*Δισαιδαιμονίες είναι οι παγίδες που βάζουν τον άνθρωπο να επιτήθετε στον συνάνθρωπο του για παράλογους και ανόητους λόγους.
*Όταν οι άνθρωποι αποκτούν γνώσεις τότε τους βάζει την ντροπή ή ότι είναι απόκρυφες και δεν πρέπει να τα λένε,ή κοιτούν να εκμεταλλεύονται τον φιλομαθή και αδαή κόσμο,και αν τα λένε στον κόσμο τότε προσπαθεί να τους ποτίζει με υπερηφάνεια και ανόητες τιμές.
*Πολιορκεί συνεχώς τον νου με διάφορες ιδέες και λογισμούς, στόχος να μολύνει την καρδιά και τον νου , μετά είναι πολύ εύκολο να κάνουν οι άνθρωποι ότι θέλει αυτός... Έτσι χαλαρώνονται οι ηθικές αξίες και δημιουργούνται στρατιές εύκολων θυμάτων. Άνθρωποι που θα δωροδοκούνται, σκοτώνουν απιστούν,κλέβουν, ψεύδονται, βιάζουν, εκμεταλλεύονται κτλ
*Όποιος έχει μίσος, ζήλια και τα κρατάει μέσα του είναι τόσο διαχειρίσιμος από το σκότος. Ο διάβολος γενικά δεν δημιουργεί τόσο το κακό απλά το συγκεντρώνει και τότε τα θύματα κάνουν το κακό.
*Όταν είσαι έτοιμος να μετανοήσεις να αλλάξεις ως άνθρωπος η να στραφείς προς κάτι καλό σου βγάζει την ενοχή στην υποβιβάζει εξασθενεί ώστε να συνεχίσεις. Αυτό το κάνουν κυρίως στους βιαστές δολοφόνους βασανιστές. Ο άνθρωπος έχει την τάση να κάνει κάτι καλό και αυτοί προσπαθούν να του το θάψουν.
*Οι άνθρωποι δεν οργίζονται από την δυστυχία και την αποτυχία εκτός και αν θεωρηθεί άδικη έτσι χτυπούν τους φιλόδοξους, έφηβους, μεγαλομανής και κάνουν ακρότητες.
*Με τις συνεχές ασήμαντες αμαρτίες-λάθη που είναι κάτι ανθρώπινο προσπαθούν να αποσπούν τον άνθρωπο από το καλό και να τον εμποδίζουν να το κάνει.
*Το σεξ συνδέετε άμεσα με την αγάπη, έτσι στην σημερινή κοινωνία κυρίως κάνουν ένα διαχωρισμό. Ο άντρας και η γυναίκα έχουν δύο είδη σεξουαλισμού ένα πνευματικό και ένα ζωώδες. Σκοπός τους είναι να δυναμώσουν όσο πιο πολύ γίνεται το ζωώδες γιατί έτσι θα διαλύουν σχέσεις και γάμους πολύ εύκολα πρέπει να νομίζουν πως η η συντροφιά, αφοσίωση, η αγάπη έχουν λιγότερη αξία από ένα σφοδρό εφήμερο σαρκικό πάθος. Εκτός αυτού με τον διαρκεί βομβαρδισμό σεξουαλισμού και την έλλειψη αξιών και ιδανικών κάνουν τον άντρα να προτιμά μόνο πολύ όμορφες γυναίκες για γάμο παραβλέποντας πολλά άλλα αρνητικά αλλά και να προτιμά συνεχώς δεκάδες συντρόφους. Παράλληλα οι γυναίκες γίνονται ανασφαλείς έχουν ανησυχίες ότι θα γεράσουν γρήγορα  ή ότι δεν αρέσουν έτσι ασχολούνται υπερβολικά με τον εαυτό τους ή καθόλου με τον εαυτό τους, ενώ η ανησυχία και η γκρίνια ως παράγωγο της μεταφέρετε στην σχέση. Στο τέλος σε βάθος χρόνου συνήθως καταλήγουν,μόνοι και δυστυχείς. Αν και όλο αυτό είναι μεγάλο θέμα προς συζήτηση για να καλυφθεί αρκετοί γάμοι θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι μεγάλο,γόνιμο και ευτυχές.
*Άνθρωποι που έχουν χρόνια πολύ κακία, ζήλια, φθόνο στην καρδιά τους και στα αισθήματα τους, νομίζουν ότι άμα καταραστούν κάποιον, η θελήσουν να πάθει κάποιος κάτι κακό, ή νομίζουν πως έχουν δυνάμεις, όταν προκαλούν ένα μεγάλο κακό δεν είναι από αυτούς αλλά από δαίμονες. Όταν κάποιος έχει βρώμικη καρδιά ιδίως χρόνια ολόκληρα αρχίζει να συγκλίνει δονησιακά με την καρδιά ενός δαίμονα και έτσι ο δαίμονας έχει δικαιώματα.
*Γενικώς η πίστη μας κάνει ισχυρούς και αυτό που λέγεται πίστη θέλουν να μας το κατασπαράξουν, είτε είναι πίστη στο Θεό είτε είναι σε αξίες. Αν είναι στο Θεό θα προκαλούν αμφιβολίες, ενώ αν είναι η πίστη μας ριζωμένη και αφοσιωμένη σε ανθρωπιστικές αξίες θα σε εξαγοράσουν ή διαφθείρουν.
*Σε όλη την αρχαιότητα δολοφονούσαν τα ιερατεία αυτούς που εξάπλωναν γνώση... ή σοφία, δείτε τι κατάληξη είχαν οι σοφοί των αιώνων αυτών, στον μεσαίωνα και όχι μόνο έκαιγαν η απέκρυπταν κάθε γνώση ο λόγος ήταν για να είναι η μάζα σε μια κατάσταση πνευματικής ξηρασίας ώστε ο κόσμος να είναι διαχειρίσιμος. Σήμερα δίνουν ακατάπαυστη ψυχαγωγία, παίρνουν το πνεύμα του ανθρώπου και δεν του δίνουν τίποτα.
*Χρησιμοποιούν ηλίθιες φιλοσοφίες που κάνουν τον άνθρωπο να είναι μακρυά από τις σαφείς αντιθέσεις του καλού και του κακού του σωστού και του λάθους. Σε αυτό βοηθούν οι στείροι λόγοι των ιερέων και πολιτικών, παρερμηνείες ή παραχαράξεις θρησκευτικών βιβλίων αλλά και συγγραφείς που πολεμούν με την πένα. Καθώς και διάφορων  κωμικών εύστροφων εύγλωττων που αποπροσανατολίζουν και μετατρέπουν αξίες και γνώσεις σε παιζές και γραφικές πληροφορίες.
*Η πρώτη Απρίλη η αλλιώς διάβολο ημέρα, είναι η ημέρα που λέμε ψέματα-διαβάλουμε και χαιρόμαστε για αυτό. Όπως χαιρόμαστε και στις απόκριες να βάζουμε τερατόμορφες μάσκες κρύβοντας την ανθρώπινη φύση μας και δίνοντας τιμές έτσι σε κάποιους άλλους...
*Εξασθενούν την ισχύ της προσευχής με το να περισπούν τους λογισμούς και την προσοχή σου γεμίζοντας σε βαρεμάρα ή φόβο.
Τα διάφορα κινήματα, πολιτικά, αθλητικά, φιλοσοφικά, χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να μένει αδιάφορος για πνευματικά θέματα.
*Το κακό θέλει να σου κρατά το μυαλό και το πνεύμα μονίμως στραμμένο προς το κακό για να το δημιουργεί στο κόσμο η μάζα.
*Ο Θεός δεν θέλει να σκέφτεσαι πολύ τις αμαρτίες σου θέλει μόνο να τις κατανοείς σωστά και σε βάθος να συνειδητοποιείς το λάθος σου και να προχωράς πολύ να συνεχίζεις, να μετανοεί.μετά-νοώ αλλάζεις νου. ενώ το σκότος θέλει να σε έχει προσκολλημένο στις ενοχές για όσο πιο πολύ γίνεται ή να κάνεις ακρότητες και να αυτοτιμωρείσε παράλογα.Και αν είσαι τύπος που δεν προσκολλά τότε σε μεταμελεί σου λέει, ε ε σιγά δεν πειράζει,ξέχνα το. Ενώ όταν μετανιώνεις όχι μόνο προσπαθείς να μην το ξανακάνεις αλλά προσπαθείς και να τα διορθώσεις όσο μπορείς, ή να μην ξανασυμβεί. Οι δαίμονες βάζουν παγίδες στο κάθε τι ακόμα και στη μετάνοια.
*Κατευθύνουν την κακία σε αυτόν που βλέπεις συχνά ή είναι κοντά σου, και τη καλοκαγαθία και  αγάπη την στρέφουν στα ζωάκια και στους φτωχούς του 3 κόσμου. Με τον καιρό η κακία γίνεται πραγματική και η καλοσύνη του φανταστική σιγά σιγά. Στην ουσία σπρώχνουν προς τα έξω τις αρετές πηγαίνοντας τις προς την φαντασία και η κακία να πηγαίνει στο κέντρο στην καρδιά στη βούληση στη θέληση. Τότε μόλις θα σκοτεινιάζει η λογική από το συναίσθημα θα μπορεί να κάνει ότι κακό του βάλουν στο νου του.
*Εκμεταλλευόμενοι την θρησκευτική μυθοπλασία του δυτικού κόσμου ότι οι δαίμονες είναι κόκκινοι και έχουν κέρατα και πιρούνες, επηρεάζουν τους μορφωμένους είναι δυνατόν να τα πστεύεις αυτά; ενώ τον θρήσκο τον κάνουν φέρετε σαν ανόητος. Δεν θα ήθελαν ο μορφωμένος να δουλεύει με το πνεύμα του.
*Προσπαθούν να μας βλάψουν μέσα από τους άλλους έτσι εμείς να πέφτουμε σε παγίδες και ο κύκλος της εκδίκησης να μην τελειώνει ποτέ.
*Προσπαθούν να μας κάνουν οκνυρικούς γιατί έτσι ο άνθρωπος στειρώνει τις θετικές του κλήσεις τα χαρίσματα, έτσι όλα μένουν στη φαντασία και όχι στη θέληση και βούληση.
*Τέλος, οι δαίμονες είναι άγρυπνοι περιμένουν ευκαιρίες για να χτυπήσουν. Περιμένουν να οργιστείς, απογοητευτείς, να πληγωθείς να παραφερθείς τόσο που και το δίκιο σου θα έχανες ακόμα και από τους ανθρώπους. Θα προσπαθήσουν ύστερα από μία απιστία ή προδοσία να σε αποευαισθητοποιήσουν οριστικά αν μπορέσουν.

AMYNA
Για πολλά κακά ευθύνονται οι δαίμονες,αλλά στην πραγματικότητα λίγα εξαρτώνται από τους δαίμονες γιατί το κακό ορίζεται και εξαρτάται από εμάς που το πράττουμε. Για αυτό και τον διάβολο πρέπει να τον σπουδάσεις να μελετήσεις τις τεχνικές του, τα όπλα του, πως δρα,πψς μάχεται ώστε να μπορείς να κάνεις ανάλογες άμυνες. Τον εχθρό πρέπει να τον γνωρίζεις και με σχολαστικότητα να παρατηρείς πως εξελίσσονται τα πράγματα. Tα βασικότερα όπλα του είναι το ψεύδος και η πλάνη για αυτό τον ονομάζουμε διάβολο. Ο διάβολος συκοφαντεί τον άνθρωπο στο Θεό και τον Θεό στον άνθρωπο,δεν λογαριάζει τίποτα. Ο πόλεμος δεν είναι υλικός αλλά πνευματικός απλά εκτείνεται και στο υλικό επίπεδο πολλές φορές, αλλά νικιέται μόνο πνευματικός,για αυτό και πρέπει να κάνουμε πνευματικές μάχες, μάχες με το μυαλό της ψυχής μας που η δράση του πνεύματος μας έχει επίδραση και στο σώμα και την ψυχή. Ο πόλεμος αυτός μας χαρίζει πείρα ώστε να διακρίνουμε τις παγίδες,ξυπνάμε από τον πνευματικό ύπνο, διακρίνουμε το πονηρό από το αγαθό,εκτιμούμε περισσότερα, αποκτούμε υπομονοή και αρετές. Πρώτα πρώτα η συνεχείς και αδιάλειπτη φροντίδα και καλλιέργεια της ψυχής για να είμαστε ικανοί πνευματικοί στρατιώτες πρέπει να είναι κάτι που θα μας αντικατοπτρίζει, όπως και η επιθυμία για τέτοιες συζητήσεις όχι με σκοπό να φανεί ποίος έχει δίκιο λες και έχουμε ποδοσφαιρικό ντέρμπι αλλιώς ας μιλήσουμε καλύτερα για μπάλα.
Οπότε σαν αρχή άμυνα μας βασική είναι να αποκτήσουμε πνευματικά ενδιαφέροντα.
Πρέπει τίποτα να μην κάνεις αν δεν ρωτάς τον εαυτό σου. Να παρατηρείς τις σκέψεις σου τα λόγια σου, να λες τώρα γιατί φέρθηκα έτσι; γιατί το κάνω αυτό; αφού πρέπει να κάνω κάτι άλλο! γιατί αποσυντονίζομαι συνεχώς; ΠΡΕΠΕΙ να το διορθώσω αυτό!  Ανέλυσε την ημέρα σου. Ρώτα με ένα γιατί; τον εαυτό σου όποτε κάνεις κάτι άσκοπο και εμπόδιζε τον εαυτό σου να το πράττει. Αν κάνεις μία δουλεία και θες π,χ, να φας ένα γλυκό μη το κάνεις κάνε την δουλειά σου και να μην σε αποσυντονίζει κάμια άλλη σκέψη η επιθυμία. ΚΑΘΕ στιγμή να ξέρεις τι κάνεις γιατί το κάνεις έτσι θα γνωρίσεις και τον εαυτό σου. ΡΩΤΑ τον εαυτό σου πριν από κάθε σκέψη και πράξη αυτό γιατί το κάνω; μετά από μήνες ανάλογα τον προσωπικό σου αγώνα θα πάψεις να κάνεις αχρείαστες σκέψεις ο νους σου θα αρχίζει να υπηρετεί και ακούει μόνο εσένα και τους σκοπούς σου.Αυτά που θα θες θα γίνονται πιο γρήγορα. Θα τα καταφέρνεις όλα πιο γρήγορα, οι εσωτερικές συγκρούσεις σου θα εξαφανισθούν και οι δαίμονες και τα πνεύματα θα αδυνατούν να σε παρασέρνουν, και όταν θα το παλέβουν εσύ θα νικάς γενικώς και αν όχι γρήγορα θα διορθώνεσαι.
ΕΤΣΙ γίνεσαι συνειδητός στο κάθε τι, γίνεσαι ένας δυνατός νους που δεν θα μπορούν να τον προτρέπουν άλλοι... Και σε βάθος χρόνου θα φυτρώνουν άλλες νοητικές δυνάμεις που δεν θα φανταζόσουν. Όπως μεγάλη ευρηματικότητα στο να βρίσκεις νέες λύσεις και άμεσα η να τις βρίσκεις ποιο γρήγορα, να συναντάς γρήγορα αυτό που είχες στο μυαλό σου, να συμβαίνει αυτό που σχεδίαζες.
Πολλοί άνθρωποι έχουν φτάσει πλέον στο σημείο να μην σκέφτονται καθόλου να είναι έρμαια της κάθε όρεξης η ιδέας που τους ήρθε, φαίνονται ηλίθιοι ακόμα και στα πιο ηλίθια πνεύματα. Ταπεινωτικό. Κλείνοντας είναι σημαντικό να προσέχουμε τους λογισμούς να κάνουμε ανασκόπηση και να βλέπουμε που μας οδηγούν και οδήγησαν.
Αν είσαι ήρεμος και γεμάτος αγάπη και έχεις καλοπροαίρετους λογισμούς και προθέσεις σταματούν τα σκοτεινά πνεύματα να σε πειράζουν γιατί είναι μάταιο. Οι λογισμοί μπορούν να κάνουν τα ζώα να αγαπούν υπερβολικά έναν άγνωστο, μπορούν να δημιουργούν συγκυρίες και έρωτες.
    Κλείνοντας και αυτή την παράγραφο,μια επιπλέον άμυνα που εξελίσει ταυτόχρονα είναι η προσευχή. H προσευχή σε πολύ κόσμο είναι αδιάφορη ή απεχθές επειδή την προσευχή την συνδέουν με την θρησκεία και αυτό είναι λάθος η προσευχή δεν έχει σχέση με κάποια θρησκεία ή δόγμα αλλά μεταξύ εσένα και του Δημιουργού ή της ανώτερης ευφυίας ο καθένας όπως το πιστεύει ή το ονομάζει. Απλά ανοίγεις την καρδιά σου και μιλάς,ευχαριστείς, ζητάς, και σε βάθος χρόνου κατανοείς πράματα που πριν δεν θα κατανοούσες όσο και να διάβαζες. Δεν υπάρχει κάποια τρέλα ή παράνοια σε κάτι τέτοιο αλλιώς οι τομογραφίες των εγκεφάλων των προσευχόμενων θα έδειχναν ανωμαλίες και δυσλειτουργίες.

Για τους θρησκευόμενους
Άμυνα
Γενικά οι δαίμονες, φεύγουν με την προσευχή επειδή ελκύεις δυνάμεις που για εσένα δεν είναι αντιληπτές θα μπορούσαν να είναι αντιληπτές με μουδιάσματα η παρόμοιες αισθήσεις.  Ο μεγαλύτερος εχθρός και από τον ίδιο τον διάβολο είναι οι λογισμοί μας και το αδύναμο πνεύμα μας που υποκύπτει και αυτά είναι τα όπλα των δαιμόνων που ξεκινούν τον πόλεμο και νικούν.Για αυτό όσους σταυρούς ρούνους πεντάλφες κομποσχοίνια φυλαχτά και προσευχές να λέει κάποιος όσο φωλιάζει και δουλεύει στην καρδιά του λογισμούς κακούς, το κακό που σκέφτεται να το κάνει θα το κάνει. Και αν είναι δύσκολο να το κάνει θα του έρθουν στο πιάτο οι ιδανικές συγκυρίες, τις οποίες ο ίδιος θα έχει προκαλέσει ως ένα σημείο και οι δαίμονες που έλκονται από τις κακές δονήσεις της καρδιάς του θα του τα φέρουν τις ιδανικές χρονικές στιγμές. Αυτό κάνουν οι δαίμονες βρίσκουν την κλήση που έχεις και απλά σε σπρώχνουν όλα τα άλλα τα κάνεις εσύ και αν υποχωρείς σε εμποδίζουν,για αυτό αν έχεις τιθασευμένο εαυτό δεν θα νικούν οι δαίμονες. Η προσευχή μπορεί να μειώσει πολύ τα πειράγματα που δεχόμαστε από τους δαίμονες μέσα στην καθημερινότητα μας, αυτό μπορεί να διαπιστωθεί από τις δοκιμές σας είτε έχετε πίστη είτε την χάσατε. Μια σύντομη προσευχή, Αποτάσομαι σοι σατανά και την πομπή σου και την λατρεία σου και συντάσομαι σοι Χριστέ. Φυσικά μπορεί κάποιος να προσεύχεται όσο θέλει νιώθει υπέρ του εαυτού του όταν έχει πειρασμούς είτε όχι είτε για υπέρ άλλων.
    Με την νηστεία τιθασεύεις τις ορέξεις της σάρκας, και δεν πιάνουν οι προτροπές των σκοτεινών πνευμάτων γιατί ισχυροποιήσε πνευματικά, και έτσι η προτροπή του κάθε σκοτεινού όντος που μπορεί να επιδρά στο νού σου είναι αδύναμη για αυτό η νηστεία είναι απαραίτητη.Ο Θεός δεν είναι διατροφολόγος και δεν έχει ανάγκη την νηστεία σου, η νηστεία είναι νηστεία παθών και εφόσον είναι και παθών είναι και νηστεία-αποχή και από τροφή, γιατί μέσα από την πείνα και παράλληλα να μην κάνεις σαρκικά πράγματα δυναμώνεις το πνεύμα σου και το καθαρίζεις και γίνεσαι πόλος ευγενέστερων πνευμάτων και στις μάχες σου είσαι πιο δυνατός. Μην χαλάς την νηστεία αν παραστρατήσεις ίσα ίσα κάνε την πιο σκληρή, όχι για να τιμωρήσεις τον εαυτό σου αλλά για να τον δυναμώσεις. Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί νήστευαν μέρες ολόκληρες ιδίως πριν κάποια μύηση. Η συχνή νηστεία είναι μια από τις πιο βασικές ασκήσεις για να είσαι κύριος του εαυτού σου, αλλιώς αν δεν είσαι κύριος του εαυτού σου θα είναι το ζώο μέσα σου το οποίο είναι ένα πιόνι για τους δαίμονες. Νηστεία σημαίνει μένω νηστικός, όχι τρώω ότι με βολεύει με χορταίνει και με συμφέρει, αλλιώς κάνεις διατροφή, στη νηστεία υπάρχει ταλαιπωρία και εκπαίδευση. Μέσα στη νηστεία κάνουμε πνευματικές νίκες αυτό επιδιώκουμε και όχι να λέμε άαα εγώ έκανα νηστεία και τα τυπικά της εκκλησίας η της τάδε θρησκείας άρα είμαι εντάξη.
Εμβαθύνοντας
*Όταν κάποιος βαπτίζει παίρνει ευλογία και έχει πολύ πιο παραπάνω προστασία από τους δαίμονες και κάθε τι κακό. Όμως είναι υποχρεωμένος να φροντίζει για πάντα στον βαθμό που το χρειάζεται πνευματικά και υλικά  τον βαπτισμένο. Πρέπει να βαπτίσει ή άντρες ή γυναίκες όχι και τα δύο γιατί οι βαπτισμένοι αν κάνουν σεξουαλική συνεύρεση είναι σαν αιμομιξία χειρότερη της σαρκικής γιατί στα ανώτερα ενεργειακά τους σώματα είναι σαν αδέρφια. Στα επόμενα στάδια που πάνε οι ψυχές ο νονός-α θεωρείτε πιο πολύ γονιός παρά ο φυσικός γονιός. Ο νονός που είναι σωστός νονός που φροντίζει και διαπαιδαγωγεί πνευματικός όσο μπορεί η του επιτρέπετε έχει πολύ μεγάλη προστασία τόση που ακόμα και μάγια θα μπορούσαν να μην πιάνουν η να μην πιάνουν τόσο όσο θα έπιαναν η οποία η προστασία πολλαπλασιάζεται για κάθε βάπτιση αλλά θα κριθεί και για το τι νονός-α ήταν. Ο νονός-α που δεν είναι σωστός θα κριθεί σαν ένας γονιός και η προστασία ανάλογα των πράξεων του μειώνεται. Οι δαίμονες τα γνωρίζουν αυτά και δημιουργούν σιγά σιγά αδιαφορία και αναβολή στις σχέσεις νονού και βαπτισμένου που δρα σαν σαράκι.Έτσι ώστε να έχουν δικαιώματα και ισχύ. Όλα αυτά ισχύουν σε κάθε βάπτιση στο όνομα της Αγίας τριάδας, και σε γενικές γραμμές σε κάθε είδους ''βάπτισης''-μύησης σε υγιές σοβαρά τάγματα και υγιές θρησκείες.
 Κατά την βάπτιση στο στέρνο του ανθρώπου μπαίνει μια σφραγίδα αυτή η σφραγίδα είναι διαφορετική ανάλογα την βάπτιση-τελετή, αυτή η σφραγίδα είναι ένα πνευματικό ID-ταυτότητα όπου έλκει δυνάμεις για να τον προστατεύσουν και όταν έχει πνευματική ζωή φεγγοβολά και αποκτά αρετές, ενώ όταν έχει τον λάθος δρόμο είναι σαν ξεθωριασμένη οι δαιμονικές δυνάμεις τότε μπορούν να τον έχουν σαν παιχνιδάκι τους. Η σφραγίδα αυτή συνήθως είναι ένα σύμπλεγμα γεωμετρικών σχημάτων με κάποια γράμματα σε κάποια σημεία που μοιάζουν σαν ρούνοι.

Αιρετικά ψαχουλέματα και θρησκεία
    Τα μυστήρια όπως ο γάμος και η βάπτιση έχουν αρχαίο Ελληνική κυρίως προέλευση και από που τα έμαθαν ή ποίος τους έμαθε αυτά τα μυστήρια είναι άγνωστο.Σημείωση ο Ελληνισμός υπήρχε πολύ πιο πριν από τους σαμάνους(πρωτόγονους μάγους). Π,χ, οι αρχαίοι Έλληνες στα ελευσίνια μυστήρια είχαν βάπτιση, για πάσχα είχαν τα αδώνια που είχε περιφορά νεκρού και επιτάφιο,τα λαβυρηνθικά μυστήρια της κνωσού είχαν θεία κοινωνία ψωμί με οίνο, είχαν τον δικό τους Δεκαπενταύγουστο στις 15 αυγούστου προς τιμή της γλυκείας παρθένου.Παρόμοια μυστήρια είχαν και οι αιγύπτιοι οι βαβυλώνιοι και άλλοι λαοί επίσης οι Ναοί των ορθοδοξων χριστιανων έχουν 3 εισόδους προς τα Ιερά έτσι ήταν και τα αρχαία θέατρα των Ελλήνων αλλά και των ναών σε όλο το κόσμο.
Έρχονται όμως μεγάλα ερωτήματα που κανείς δεν θέλει να προκαλέσει η να απαντήσει χωρίς φανατισμό. Ερωτήματα όπως 1)τελικά ποία θρησκεία να ακολουθήσω τελικά; 2)ποία θρησκεία έχει τα ποίο δυνατά μυστήρια; 3)Ποία είναι η χειρότερη θρησκεία; 4)Τα λάθη που έχει η θρησκεία μου αναιρούν την δύναμη των μυστηρίων της; Κάποιες απλές απαντήσεις.
1-3)Αν θες να ακολουθήσεις κάποια θρησκεία μελέτα και ζήτα καθοδήγηση από τον Δημιουργό το ίδιο και για το ποία έχει τα πιο δυνατά μυστήρια, το να καταλήξεις ίσως πάρει μήνες αλλά μη σταματάς να μελετάς,συζητάς, ερευνάς και προσεύχεσαι. Όλες οι θρησκείες αυτού του κόσμου της επίσημης ιστορίας έχουν εν άγνοια η εσκεμμένα ελλείψεις, παραχαράξεις,αντιγραφές και λάθη. Μην γίνει κύριος σκοπός σου να βρείς την τέλεια θρησκεία.  Η τέλεια θρησκεία δεν θα σε κάνει τέλειο, αλλά οι μελέτες σου.η κρίση σου,ο ανθρωπισμός σου οι συναναστροφές σου και κυρίως η προσωπική δουλειά και αγώνες με τον εαυτό σου..
4)Οι άνθρωποι του σκότους είναι χωμένοι παντού σε όλες τις θρησκείες ή πολιτικά κόμματα ακόμα και στο σόι του κάθε ανθρώπου. Οπότε και μια τέλεια θρησκεία να επιλέξεις σίγουρα έχουν κάνει αλλαγές συν ότι οι άνθρωποι είναι ατελής έτσι και οι πιστοί και οι ιερείς θα κάνουν λάθη και έτσι δεν θα είναι τόσο τέλεια η θρησκεία.
Ο θρησκευόμενος αλλά και ο άθεος όπως και ο αγνωστικιστής και ο κάθε άνθρωπος ότι αρχικός σκοπός της θρησκείας είναι να εκπαιδευτείς να ελέγχεις και κριτικάρεις τον εαυτό σου και όχι τους άλλους. Και ο ιδανικός σκοπός της θρησκείας είναι να δημιουργήσουν ανθρώπους που να πολεμούν τις δυνάμεις του κακού και να κάνουν το θέλημα του Θεού και να απολαμβάνουν τον αγώνα και την ζωή τους.
Ο ρόλος της θρησκείας κανονικά είναι να σε μετατρέπει σε μικρο θεό, ποιος θα σου μάθει για τις ψυχικές δυνάμεις; τον Θεό; τα μυστήρια; την μεταφυσική; τις τελετουργίες; ποιος θα σου μάθει πως να αποκτάς αρετές; να προστατεύεσαι πνευματικός; όλα αυτά πρέπει να τα κάνει με υγιή τρόπο ένα σύστημα που λέγετε θρησκεία. Αλλά γιατί υπάρχει τόσο κακό με τις θρησκείες; Αυτό οφείλετε σε 4 βασικά πράγματα, ΠΡΩΤΟΝ. πρώτα πρώτα ο άνθρωπος δεν είναι προοδευτικός πολύ αλλά επεκτατικός, τα μεγαλύτερα εγκλήματα γίνονται για το χρήμα και την εξουσία οι θρησκευτικοί ηγέτες θέλουν πιστούς και εξουσία  δείτε τον τρόπο δράσεις και ζωής τους, ζουν πλουσιοπάροχα και δεν θέλουν συγκρούσεις είναι ουδέτεροι.Έχουν κάνει την θρησκεία καλοπέραση, επέκταση και όχι εναρμόνιση δηλαδή όποιος θέλει ας μας ακολουθήσει και έτσι με το δίκιο του ο κόσμος να την αποστρέφεται. ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ O άνθρωπος είναι νάρκισσος ως ένα βαθμό και αρέσκεται να κάνει παρέα με όμοιους του είτε εμφανισιακά είτε στα γούστα τις επιτυχίες είτε στις εμπειρίες ή στα πιστεύω. Βάση ομοιότητας πάει η συμπάθεια και η αντιπάθεια ιδίως στο θέμα πίστη και θρησκεία. ΤΡΙΤΟΝ Στο πιστεύω μας εναποθέτουμε την αφοσίωση μας και στηρίζουμε εκεί της ελπίδες μας,όποτε κλονίζεται η πίστη μας χανόμαστε,βιώνουμε ένα σοκ, όταν σε μαθαίνουν ότι η άλλη θρησκεία είναι μια έμμεση ή άμεση απειλή για εσένα ή την πίστη σου, είσαι σε μια κατάσταση άμυνας και φόβου δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα. ΤΕΤΑΡΤΟΝ Πολλές φορές ο διάβολος δεν θέλει καθόλου πόλεμο τον απεχθάνεται γιατί χάνονται πολλές αθώες ψυχές που θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Αλλά θέλει διχόνοια, φανατισμό, να παίζει με την πίστη των ανθρώπων να μισιούνται για την διαφορετικότητα,γιατί με αυτό τον πόλεμο κερδίζει πολλές ψυχές και οι περισσότερες είναι οι θρησκευόμενες. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αλληλο εχθρεύονται για την διαφορετική γνώμη αλλά για την διαφορετική πίστη, ναι! ειδικά αν βοηθήσουν και οι ανάλογοι θρησκευτικοί ηγέτες. Πρέπει οι άνθρωποι να αποδεχθούν ότι ο άνθρωπος έτσι όπως έχει διαφορετική γνώμη έτσι θα έχει και διαφορετική θρησκεία και όψη των πραγμάτων, απλά πρέπει να διακατέχεται από μια υγιή θρησκευτικότητα! Ο άνθρωπος δεν είναι ζώο έχει πνεύμα που έχει ανάγκη την επαφή με το Θείο έτσι  η θρησκεία δεν μπορεί να καταργηθεί. Στις θρησκείες θα δούμε πολλά κακά από θυσίες ζώων μέχρι βασανιστήρια και παράλογες αυτοτιμωρίες και καλλιέργεια φόβων, αλλά και βλαβερά θρησκευτικά τυπικά για την υγεία αλλά και την αξιοπρέπεια.
Όμως οι θρησκείες έχουν και πολλά καλά π,χ, ο χριστιανισμός μπορεί να σου διδάξει την πνευματική μάχη με τους δαίμονες και είναι το πιο σημαντικό ΑΝ διδαχθεί σωστά, ο ινδουισμός και βουδισμός να έχεις ειρήνη και απίστευτες ψυχικές δυνάμεις,ο ταοϊσμός να έχεις υγεία, πλούσια σεξουαλικότητα, και αθανασία στο γήρας και αν όχι να έχεις πολύ υγιή όμορφα και παρατεταμένα γεράματα και ζωή, οι σούφι(μουσουλμάνοι) να φτάνεις σε μια πνευματική έκσταση(οργασμό) και τότε να αποκτάς μια απίστευτη βιωματική εμπειρία τι είναι ο δημιουργός και άλλα παρόμοια. Βέβαια κανείς συγγραφέας ή ιερέας και γενικά άνθρωπος δεν θα στα δώσει απλόχερα μιλούν γενικά, αόριστα με μια περιττή ακαδημαϊκή γλώσσα αφήνοντας σε πάντα ανικανοποίητο έτσι κουράζουν και στειρώνουν το ανήσυχο πνεύμα και αν μπορέσουν να το τρομάξουν ακόμα καλύτερα. Οπότε εμείς πρέπει να γίνουμε οι έξυπνοι ποντικοί που τρώμε το τυρί αλλά δεν πέφτουμε στη φάκα, οι τύποι που πάμε και στα άλλα λημέρια να δούμε τι καλό πρακτικό μπορούμε να μάθουμε. Οι τύποι που δεν μας φοβίζουν οι απειλές και προτροπές των θρησκειών. Παντού υπάρχουν θησαυροί και παγίδες. Η θρησκεία είναι σαν ένα σχολείο ή ένα πανεπιστήμιο θα σου μάθει τα βασικά και μερικά πολύ χρήσιμα για την ζωή σου αλλά θα σου πει αυτά είναι, τα άλλα δεν τα ξέρουμε ή είναι αιρετικά, αυτά στην πολιτισμένη εκδοχή γιατί η απολίτιστη εκδοχή έχει σφαγές και βασανιστήρια.
         Μην απορρίπτεται τις θρησκείες, ενώ ναι μεν λειτουργούν σαν κέντρα εξουσίας και ελέγχου αντί για κέντρα δημιουργίας μικρών θεών, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πολύ σοφία και γνώση στις θρησκείες και στους συγγραφείς της.αλλά είναι σκόρπια και εμείς οφείλουμε να ψάξουμε και να τα ξεδιαλύνουμε. Όσοι γνωρίζουν να μιλάνε στους άλλους και να τα δίνουμε όλα αν είναι να καρποφορούν. Όταν δίνεις όλες σου τις γνώσεις τότε οι πνευματικές σου κεραίες ανοίγουν και συλλαμβάνουν νέα πράγματα. Αυτοί που γνωρίζουν πράγματα που δεν είναι κακά η επικίνδυνα και δεν μιλούν ανοιχτά η εκμεταλλεύονται για να πουν θα τους αφαιρεθεί πολύ μισθός, γνώρισες και έμαθες! ωραία και τι έκανες; μίλησες;

Κάνοντας συζητήσεις 
Αυτός που είναι φανατικός αλλά συνήθως και ο διαβασμένος η κάποιος μορφωμένος έχουν μια υπερηφάνεια που τους κάνει αρνητικούς και περιφρονητικούς σε κάτι νέο και διαφορετικό. Θυμηθείτε αυτά που μας λένε για το Χριστό, ότι τον ακολουθούσαν μόνο οι απλοί, ο μόνος μορφωμένος μαθητής του ήταν ο Ιωάννης. Όσοι απλοί αλλά και μορφωμένοι κάνουν ή τους ενδιαφέρουν πνευματικές συζητήσεις. Πρέπει ο σκοπός να είναι να αποκτήσουμε πολλές πληροφορίες να τις φιλτράρουμε ώστε να φτάσουμε στο σημείο να γνωρίζουμε. Άλλο πληροφορία άλλο γνώση. H πληροφορία είναι μια ενημέρωση και γνώση είναι μια πληροφορία που την έζησες όχι μόνο στην είπαν. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να γνωρίσουμε τι πιστεύουμε, για αυτό χρειαζόμαστε πολύ και σωστή πληροφορία για να φτάσουμε στην γνώση, την βιωματική πληροφορία δηλαδή,έτσι θα πάψουμε να πιστεύουμε και θα γνωρίζουμε. Π,χ, πιστεύω ότι ο Θεός είναι τριαδικός έχει τρις υποστάσεις είναι 3 πράγματα αλλά ταυτόχρονα είναι ένα. Είναι ένα προβαλλόμενο σε 3 διαφορετικά πράγματα ας πούμε.Είναι σαν ένας ορθογώνιος μαγνήτης έχει δύο  πόλους και στο κέντρο το ενδιάμεσο είναι ο γιος. Είναι 3 πράματα ο πατέρας ο Δημιουργός, το Άγιο πνεύμα η ασύλληπτη πανσοφία, και ο Υιός που έχει κληρονομήσει όλες τις δημιουργίες και κατεβαίνει στα δημιουργήματα σε όλο το σύμπαν εκεί που χρειάζεται και τους διδάσκει ή βοηθά σε κάθε κόσμο που πηγαίνει χρησιμοποιώντας ένα άβαταρ-όχημα ένα σώμα δηλαδή. Ο Υιός ήρθε και έσπασε κάποιες πύλες για να μπορεί η ψυχή να πηγαίνει σε πολύ πιο ανώτερα επίπεδα που είναι ο σκοπός της και όχι στη κόλαση(κατώτερα επίπεδα εδώ..) να μπορούν όλοι να φύγουν... Και κάποτε να ενωθούμε με το Θεό, όχι κάποια συσσωμάτωση αλλά τέτοια αγάπη σαν να είμαστε ένα μια παρέα αλλά ταυτόχρονα ο καθένας να έχει την μοναδικότητα του. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ γνωρίζω ΜΟΝΟ ότι υπάρχει Θεός που είτε έχεις πίστη είτε όχι αυτά που ζητάς μπορούν να γίνουν και συμβούν και συγχρονίζονται πολλά πράγματα ώστε να οδηγηθείς σε αυτό που ζήτησες.
Και γνωρίζω ότι υπάρχεις και χωρίς το φυσικό σου σώμα και υπάρχουν ενεργειακά σώματα, εμφανισιακά σαν το σώμα σου και υπάρχουν επίπεδα που μπορείς να πας και άλλα όχι.Μόνο αυτά ξέρω τα άλλα μόνο τα πιστεύω.
       Το νόημα είναι ότι καθώς αναζητάς όταν δεις ότι άλλα πίστευες και άλλα γνώρισες θα αλλάξεις τα πιστεύω σου και την πορεία σου. Και αυτό είναι κάτι που τρέμουν τα κέντρα εξουσίας του πλανήτη. Όταν λοιπόν θα φτάσουμε στο σημείο να γνωρίζουμε τότε θα μπορούμε να δείχνουμε και στους άλλους ανθρώπους πως να γνωρίζουν και όχι μόνο να πιστεύουν. Απλά πρέπει να μην μένουμε σαν πειθήνιοι μόνο σε πιστεύω.
      Με τους απόλυτους η τους φανατικούς μη κάνετε συζητήσεις που είναι πέραν των ορίων τους,δεν υπάρχει λόγος,αλλά να τους αγαπάτε και να συναναστρέφεστε εκτός και αν κινδυνεύετε. Ο εχθρός σας δεν είναι τα πιστεύω του αλλά η αντιπάθεια και έχθρα που μπορεί να νιώθετε, δεν θα δαιμονιστής η γίνεις αμαρτωλός κτλ από τον αλλόθρησκο αλλά από την πνευματική σου στάση. Είναι μια απαραίτητη αρχή! Προσέξτε οι θρησκείες δεν θέλουν συναναστροφές με αλλόθρησκους. Αυτό και με τις αθλητικές ομάδες μέχρι και οι εσωτερικές σχολές μεταξύ τους το έχουν αυτό. Μην απορήσετε όταν δείτε στον παράδεισο ένα χάος από διαφορετικούς ανθρώπους σε όλα αλλά και στα πιστεύω τους,γιατί ο παράδεισος κοιτάζει ψυχή και καρδιά.

                                                            ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Σχετικά με όλα όσα γράφτηκαν. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί η όλη κατάσταση γιατί είναι τόσο πολυσύνθετη.Μόνο γενικευμένες απαντήσεις μπορούν να δοθούν σε τέτοια  ζητήματα γιατί για να κατανοηθούν εις βάθος τέτοια θέματα απαιτείτε καλλιέργεια συνείδησης που έρχεται από χρόνια μελέτη, αναζήτηση και εμπειρίες. Υπάρχουν πράγματα που αν υποθούν μονομιάς δεν θα κατανοηθούν σωστά η και καθόλου, αυτά λοιπόν θα κατανοηθούν σιγά σιγά με προσωπική αναζήτηση και εμπειρίες. Όσο για τους δαίμονες ναι υπάρχουν και είναι αληθινοί έτσι όπως είμαστε και εμείς. Είτε υπάρχουν δαίμονες είτε όχι η γνώση αυτών και κυρίως η συνεχές αυτο-παρατήρηση και μελέτη του εαυτού μας, θα μας κάνει να είμαστε μια καλή κοινωνία χωρίς κακό και εγκλήματα. Αυτό δεν εξαρτάται ούτε από τον Θεό ούτε από τον διάβολο, τον κύριο ρόλο εμείς τον έχουμε, είμαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι και ο παράδεισος ή η κόλαση δεν είναι τίποτα άλλο παρά η βράβευση της ψυχής για την πνευματική της κατάσταση. Ο διάβολος και ο Θεός μόνο παρακινούν, εμείς ως ελεύθερα πλάσματα δίνουμε πάντα την καθοριστική πράξη. Θα μπορούσαμε να πούμε πως έχουμε δύο είδη δαιμόνων τα σκοτεινά αγγελικά όντα και το ζώο μέσα μας ο κατώτερος εαυτός μας.
Μη λατρεύεται όντα θεούς πνεύματα αγγέλους κτλ είναι μια μορφή ασέβειας προς τον Δημιουργό και ενοχλητικός πειρασμός για μερικά όντα, μόνο τον Δημιουργό να λατρεύεται σε όλους τους άλλους μόνο ευχαριστίες και τιμές.

 Όσοι θέλουν να μάθουν παραπέρα πράγματα ας ζητήσουν προσευχόμενοι καθοδήγηση από τον Δημιουργό,για άλλους ανώτερη ευφυΐα για άλλους Θεός, για άλλους Πατέρας,ο οποίος θα φέρνει απαντήσεις σαν έμπνευση, νόμος συγχρονικότητας και διάφορες συγκυρίες και κατάλληλα άτομα.

18 σχόλια:

  1. Πολύ καλό άρθρο. Εξηγεί πολλά πχ γιατί κάποιοι ενώ έχουν αποφασίσει να κάνουν δίαιτα κάποια στιγμή μέσα στη μέρα χωρίς να πεινουν τρέχουν στο ψυγείο και τρώνε. Πρέπει να αντιληφθουμε ότι δεν είναι δικές μας όλες οι σκέψεις που εμφανίζονται στο μυαλό μας. Φιλτράρισμα θέλει. Φίλε τα άρθρα σου είναι πολύτιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε. Είναι τρομερά σημαντικό να κατανοήσει ο άνθρωπος πως έτσι όπως δεν είναι μόνος στο σύμπαν, έτσι δεν είναι μόνος και στις σκέψεις και στο πνευματικό κομμάτι.

      Διαγραφή
  2. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΆΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΕΔΩ!!!!!!ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΓΙΑΛΝΤΑΜΠΑΟΘ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ! θα επιπρόσθετα πως άνθρωπος θα πρέπει να διακατέχεται και από κάποιες αξίες και ήθος, αλλιώς όπου και αν βρίσκεται η πτώση... θα είναι αναμενόμενη.

      Διαγραφή
  3. ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΕΣ ΑΝΆΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γράψω μια εκτενή ανάρτηση, με θεωρεία και πράξη... ,γιατί και πως... τέλη Δεκέμβρη που θα έχω χρόνο.

      Διαγραφή
  4. ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΕΣ ΑΝΆΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για άλλη μια φορά αριστεύεις στην τοποθέτηση τόσο δύσκολων θεμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τους δαίμονες επίσης που δεν τα ανέφερες ή δεν τα γνωρίζεις, πάντως καλή προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω.Έγραψα τόσα όσα έπρεπε και με τέτοιο τρόπο ώστε να κατανοήσει κάποιος δύσπιστος ότι δαίμονες υπάρχουν. Μια από τις μεγαλύτερες πλάνες τους είναι να κάνουν τον κόσμο να πιστεύει ότι δεν υπάρχουν, αρχίζοντας ο κόσμος να καταλαβαίνει και συμπεραίνει την ύπαρξη τους ο κόσμος θα γίνεται ερευνητής και πιο προσεκτικός και υπολογιστικός απέναντι προς τους συνανθρώπους του αλλά και τον εαυτό του. Σκοπός της ανάρτησης είναι να κινητοποιηθεί το πνεύμα το αναγνώστη και όχι να διαβάζει κατεβατά style δαιμονολογίας, είναι άκαρπο και ούτε πιστεύω πως θα ήμουν καλός σε κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
  7. Αδερφέ καταρχάς συγχαρητήρια... Επίσης η καθημερινή αυτοαναλυση έχει διδαχθει από τον πυθαγορα απ όσον ξέρω σαν Απόλλωνιος διαλογισμος... Τώρα θέλω να μου πεις τι γνώμη σου για το δώδεκαθεο,, ήσαν εγκοσμιοι θεοί ?..αγαθοι δαίμονες ?,,απλοί άγγελοι ??...μπορούν να λατρευονται και σήμερα ??ευχαριστώ Πλούταρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω! Εχεις δικιο για την αυτοαναλυση. Το δωδεκαθεο ειναι λοχιες των ηλιακων συστηματων, και υπαρχουν πολλοι λοχιες δεν ειναι μονο αυτοι, ηταν επισκεπτες του διαστηματος που ηρθαν για καποιο διαστημα. Εκτελουν διαταγες απο πολυ πιο ανωτερους. Τους super ηρωες τοτε τους ελεγαν θεους, ονομαστηκαν θεοι απο το θεω, ειμαι τρομερα δυνατος και γρηγορος. Δεν πρεπει να λατρευονται, ειναι προσβολη και για αυτους αλλα και για τους ανθρωπους, ειναι θεοι μωρα θεοι οι ανθρωποι φερουν Θεο μεσα τους δεν μπορουν να λατρετουν κτισματα ειναι προσβολη. Οι θεοι μπορουν να τιμουνται για το καλο τους εργο αν εχουν κανει, οπως τιμουμε τους πεσοντες ηρωες Λεωνιδας, Μ. αλεξανδρος, καραϊσκακης κτλ. Αρχαιοι και τωρινοι ελληνες που τους λατρευουν σφαλουν, αν και οι αρχαιοι ελληνες οι σοφοι τουλαχιστον και οι δασκαλοι τους τιμουσαν και τους εφτιαχναν αγαλματα οπως φτιαχουμε εμεις για τους ηρωες του 21 και του 40.

      Διαγραφή
  8. Θεοί εστέ και υιοί του Υψίστου άπαντες". Και ό,τι πιστεύουμε γίνεται, διότι το γεννάμε ως θεοί,αφού είμαστε Ένα με τον Θεόν. Τι γεννάμε όμως; Ας επιτρέψουμε το ορθόν και αληθινόν, την αγάπη,τον Χριστό...τούτο εστί Χριστού-γεννα ....Χριστός να γεννηθεί στην κάθε ψυχή.

    https://www.youtube.com/watch?v=Z8lSzRkg-p0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με βοηθησαν αρκετα αυτα που διαβασα..
    Ευχαριστώ!
    Ενα θεμα..Για τους ομοφυλόφιλους.... Αυτά τα ατομα κατα παρα πολύ μεγαλο ποσοστο ζούνε για την σαρκική απόλαυση και δεν εχουν μέσα τους αληθινά συναισθήματα.. και αν αυτα έρθουν συνήθως γρήγορα θα φύγουν γιατι θα εχει περασει ο ενθουσιασμος και θα μπουν σε αλλους πειρασμούς..γιαυτό δεν κρατάν συνήθως οι σχέσεις.Μπορει καπου να κανω και λαθος.Υπαρχουν πολύ λίγοι που εστιαζονται στα συναισθήματα και θα ήθελαν να είναι για όλη τους την ζωή με τον ανθρωπο που έχουν αγαπήσει. Αναφέρονται οι αρσενοκοιτες.. Ενας άνθρωπος ομοφυλόφιλος που έχει καλη ψυχή γενικά αλλά τα συναισθήματα δεν φεύγουν για το ίδιο φύλο και ζει μια φυσιολογική ζωή όταν βρει ενα πιστό άτομο. Αναρωτιέμαι αν και αυτό είναι κακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσα στην καρδια του ο ανθρωπος κουβαλα Θεο, διαιρεση-κομματακι Θεου, ο Θεος κοιταζει τις καρδιες. Σιγουρα οι αρσενοκοιτες εχουν μια διαστροφη, με τον ορο διαστροφη εννοω οτι εχουν διαστρεψει την λειτουργια των οργανων, εχουν ενα παθος δεν πρεπει να τους κρινουμε ή κοροιδευουμε αν τους κρινουμε να ειναι η κριτικη μας βαση των εργων και πραξεων τους, καπως ετσι θα τους κρινει, θα κοιταξει την καρδια τους. Στις τοποθετησεις σου για την ομοφυλοφιλια εχεις δικιο οτι δεν οδηγει σε κατι καλο. Υπαρχουν ανθρωποι που ειναι αρσενοκοιτες και εχουν πολυ καλες καρδιες δεν θα πεταχτουν ας πουμε στα σκουπιδια μονο και μονο επειδη ειναι αρσενοκοιτες προς Θεου, η κριση του Θεου ειναι τελειως διαφορετικη απο του ανθρωπου, ο Θεος κοιταζει τις καρδιες μετα ολα τα αλλα. Οι αρσενοκοιτες ας ζητησουν απο τον Θεο ας τον εμπιστευτουν να του δωσουν το ελευθερο να τους οδηγησει σε κατι ακομα καλυτερο, και πιο συγκεκριμενα να τους καθοδηγησει και αλλαξει ως προς το καλυτερο, και σιγουρα αυτο θα τους κανει πιο χαρουμενους μετα, γιατι ο Θεος θελει τους ανθρωπους χαρουμενους και ξερει πως να τους κανει χαρουμενους γιατι τους ξερει τελεια επειδη αυτος του εφτιαξε, ποιος Δημιουργος θα ηθελε το κακο του δημιουργηματος του; Κλεινοντας-προσπαθωντας να σε καλυψω, ειναι κατι κακο ως ενα βαθμο το να ειναι καποιος αρσενοκοιτης αλλα το πιο σημαντικο ολων ειναι η καρδια.

      Διαγραφή
  10. Καλη δουλεια αλλα βρισκω κενα, υπαρχουν και αλλα πραματα για τους δαιμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή