Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Καρκίνος, και πράγματα που δεν θα σας πουν και δεν γνωρίζετε.

ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
Οι άνθρωποι φοβούνται μην τους φάει καρχαρίας, μην τους πατήσει αυτοκίνητο, μην πεθάνουν από το κρύο, μην τους βιάσουν κλέψουν σκοτώσουν κτλ, έτσι παίρνουν κάποιες προφυλάξεις παρ'όλα αυτά οι πιθανότητες να πάθουν καρκίνο είναι χιλιαπλάσιες. Έχει υπολογιστεί ότι ο μέσος άνθρωπος πάνω από 50.000 φορές θα πάθαινε καρκίνο αλλά ο οργανισμός του κατάφερε και τον νίκησε, βέβαια ο άνθρωπος δεν μπορεί αυτό να το αντιληφθεί αυτό,οπότε συνεχίζει να προκαλεί την τύχη του με βλαβερές συνήθειες. Πρέπει η ιατρική και οι γιατροί να μιλούν και να εξηγούν με απλό και κατανοητό τρόπο τι συμβαίνει στον κάθε ασθενή και όχι να μιλούν με ξύλινη ή ακαδημαϊκή γλώσσα ή να ενοχλούνται όταν ρωτάει ο ασθενής, η ιατρική είναι μια ανθρώπινη επιστήμη και όχι φιλοσοφική. Ο γιατρός εκτός από το να θεραπεύει πρέπει και να μην αποτυγχάνει να εξηγεί στους ασθενείς.

                                          ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ;
Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια αλλά και μετάλλαξη του κυττάρου. Ο πυρήνας του κυττάρου έχει μια βιβλιοθήκη  όπου φυλάσσονται οι νόμοι-κώδικες-scripts ας το πούμε και  προγράμματα που ονομάζονται γονίδια και διοικούν το κύτταρο,το κύτταρο κάνει ότι λένε οι κώδικες-νόμοι. Είναι το σύνταγμα του κυττάρου.
Οι κώδικες νόμοι είναι κάπου στους 25.000 οι όποιοι είναι διάσπαρτοι στην καρδιά ενός ογκώδους κειμένου το όποιο, το όποιο βρίσκεται κάπου σε ένα σημείο μέσα στο DNA και είναι γραμμένο με ένα πολύ παράξενο αλφάβητο αποτελούμενο μόνο από 4 γράμματα A,T,C,G, αυτά τα 4 λατινικά γράμματα εμείς τα βάλαμε για να αποκρυπτογραφήσουμε αυτή την γλώσσα του κυττάρου.
Αυτοί οι νόμοι λένε πως να συμπεριφέρεται το κύτταρο, είναι η κυβέρνηση η βουλή του κυττάρου.
Όταν το κύτταρο δέχεται επιθέσεις π,χ, από τοξίνες το κύτταρο παθαίνει κάποιες ζημιές και μία από αυτές είναι η αλλοίωση των νόμων,το κύτταρο όμως τα διορθώνει όλα.
Όταν όμως το κύτταρο έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις και δεν έχει προλάβει η μπορέσει να αυτο-επιδιορθώθει τότε οι κώδικες ή αλλιώς το σύνταγμα του ή αλλιώς το σύνολο των νόμων του κυττάρου παραμένουν αλλοιωμένα και έτσι γίνονται λάθη στην ανάγνωση τους και το κύτταρο γίνεται τρελό κάνει αλλοπρόσαλλα πράγματα, π,χ, μπορεί να μην παίρνει γλυκόζη όση θα έπρεπε, η να μην παράγει όση ενέργεια θα έπρεπε, δεν συμβάλει για το κοινό καλό όλων. Αυτό το κύτταρο το ονομάζουμε καρκινικό γιατί μοιάζει σαν τον καρκίνο δηλαδή τον κάβουρα. Ο κάβουρας έχει ακτινωτή(έχει μυτούλες στις άκρες) επιφάνεια έτσι είναι και τα καρκινικά κύτταρα έχουν μυτούλες και εξοχές τα οποία στην ουσία είναι κάποια αιμοφόρα αγγεία(δρουν σαν βαμπίρ). Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν τον κάβουρα και καρκίνο το βλέπουμε και στην αστρολογία.
Ο οργανισμός βλέπει ότι το καρκινικό κύτταρο είναι μεταλλαγμένο και τρελό και δεν συμβάλει πλέον για το κοινό καλό. αλλά αντιθέτως κάνει ότι θέλει, έτσι λοιπόν λέει ο οργανισμός στο καρκινικό κύτταρο ότι πρέπει να πεθάνει, το καρκινικό(τρελό) κύτταρο κάνει επανάσταση και λέει ΌΧΙ δεν θα πεθάνω. Τότε ο οργανισμός λέει ΟΚ τότε θα σου κόψω την τροφή, δεν θα σε τρέφω εσένα θα σε αφήσω να πεθάνεις από την πείνα! Το καρκινικό(''καβούρικο'') κύτταρο τότε βγάζει κάποιες μυτούλες-εξοχές και κλέβει μέσω του αίματος διάφορα πολύτιμα συστατικά για να ζήσει και αρχίζει να αναπαράγεται και να κάνει τα φυσιολογικά κύτταρα καρκινικά, ο ρυθμός που πολλαπλασιάζετε είναι τριπλάσιος του φυσιολογικού. Και τα σάκχαρα είναι το νούμερο 1 καύσιμο-αναβολικό για τα καρκινικά κύτταρα, οι μεγάλες ποσότητες σακχάρων τρέφουν τα καρκινικά κύτταρα, Όταν νηστεύουμε το αίμα καθαρίζει και σκοτώνει πολλά καρκινικά κύτταρα,γιατί δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα από το αίμα που να μπορούν κλέψουν να καρκινικά κύτταρα, και γιατί το δυναμικό του οργανισμού που θα πήγαινε στη χώνεψη αποβολή και κατανομή της τροφής θα δαπανηθεί για να καθαρίσει και αποτοξίνωση το σώμα μας.
ΕΜΒΑΘΥΝΟΝΤΑΣ
 ένας ανθρωπινός οργανισμός αποτελείτε από 60.000 δις κύτταρα και όλα πρέπει να δουλεύουν για το σύνολο. Τα καρκινικά κύτταρα δεν δουλεύουν για το σύνολο γίνονται ατομιστές, αρνούνται της αυτοκαταστροφή τους και δεν δίνουν την θέση τους σε ένα νέο υγείες κύτταρο. Και εκτός αυτού συνεχίζουν να αναπαράγονται με πολύ ποιο γρήγορους ρυθμούς από τα φυσιολογικά κύτταρα. Ταυτόχρονα έχουν την ικανότητα να σχηματίζουν αιμοφόρα αγγεία έτσι μπορούν να κλέβουν-παίρνουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά από το αίμα για να ζήσουν,κλέβουν για να ζήσουν. Έτσι τα καρκινικά κύτταρα είναι αθάνατα. Με αφορμή αυτό το γεγονός μερικοί ανόητοι συγγραφείς, συντάκτες αλλά και επιστήμονες λένε ότι το μυστικό της αθανασίας κρύβεται στα καρκινικά κύτταρα. Τα καρκινικά κύτταρα δεν είναι αθάνατα αλλιώς δεν θα γλίτωνε ποτέ κάνεις από το καρκίνο, και θα πεθαίνανε όλοι από καρκίνο αφού δεν πεθαίνουν και μόνο πολλαπλασιάζονται. Αν το δούμε από πλευράς λογικής και μαθηματικών όλοι θα πεθαίναμε πριν τα 20 μας από καρκίνο,γιατί η αυξητική ορμόνη που είναι στο κόκκινο όταν είμαστε ανήλικοι θα πολλαπλασίαζε τα καρκινικά κύτταρα, για αυτό όσοι παίρνετε ή σκοπεύεται να πάρετε αυξητική ορμόνη είτε για παράταση του γήρατος η για να γίνεται πάρα πολύ μυώδης πρέπει να κάνετε εξετάσεις για καρκίνο να δείτε πόσα καρκινικά κύτταρα έχετε;;;;
αλλιώς μετά από μερικές βδομάδες η μήνες θα έχετε ένα καρκίνο που θα πολλαπλασιάζεται ραγδαία.
Πατήστε στο google κυτταρική εξέταση για καρκινικούς δείκτες, θα βρείτε πολλές πληροφορίες για διάφορα είδη εξετάσεων για να δείτε πόσο κοντά είστε για καρκίνο.
Τα καρκινικά κύτταρα δεν είναι αθάνατα,απλά είναι φοβεροί κλέφτες, κλέβουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά μέσω των αιμοφόρων τους αγγείων,σαφώς και μπορεί ο οργανισμός να τα σκοτώσει αλλά θέλει και μια βοήθεια από εμάς, νηστεία, και σωστή διατροφή ΩΣ τρόπος ζωής.
Τέλος τα καρκινικά έχουν και την ικανότητα να κάνουν αποικίες σε νέους ιστούς και όργανα μέσω των μεταστατικών κυττάρων.
ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ
 Η κυτταρική μεμβράνη η αλλιώς το δέρμα-τοίχος του κυττάρου, ξεχωρίζει ποιες ουσίες πρέπει να μπουν η να μην μπουν μέσα στο κύτταρο και αυτό με την βοήθεια κάποιων υποδοχών, σαν στόματα ας το πούμε. Το κύτταρο μπορεί να προσαρμόζεται σε αντίξοες συνθήκες ή σε συνεχές αλλαγές αλλάζοντας τα γονίδια του η αλλιώς τους νομούς που είπαμε λίγο ποια πάνω. Έτσι μπορεί να παράγει τις ουσίες που χρειάζονται εκείνη την στιγμή η περίοδο. Αν δεν υπήρχε αυτή η ικανότητα δεν θα υπήρχαμε εμείς, για αυτό επιβιώνουμε συνέχεια.
 Όταν όμως το κύτταρο δέχεται συνεχές σφοδρές εισβολές από καρκινογόνος ουσίες των τροφών κτλ η από μεγάλο αριθμό ελεύθερων ριζών, τότε το κύτταρο το ερμηνεύει σαν δοκιμασία επιβίωσης που πρέπει να αντεπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί,και το κύτταρο μεταλλάσσεται γίνετε μεταλλαγμένο επειδή έχει αλλάξει τόσες πολλές φόρες του κώδικες του,που αδυνατεί να ξαναγίνει κανονικό/
Το καρκινικό κύτταρο είναι σαν ένα παιδάκι που κακοποιείτε συνεχώς και αυτό προσπαθεί να προσαρμοστεί αλλά αυτό ξανά κακοποιείτε, κάποια στιγμή θα τρελαθεί η θα γίνει ψυχοπαθής.
Το καρκινικό κύτταρο είναι ένα μεταλλαγμένο κύτταρο, γιατί έχει ανεπανόρθωτες ζημιές στο DNA, είναι σαν έναν άνθρωπο να έχει ανεπανόρθωτα ψυχολογικά ας πούμε.Για να νικήσεις τον καρκίνο πρέπει να τον κατανοήσεις. ΔΕΝ μπορείς να νικήσεις κάτι αν δεν μπορείς να το κατανοήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΊΝΟΥΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ; TI ΦΤΑΙΕΙ; ΠΟΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ; 
ΕΜΒΟΛΙΑ: Πράγματα που έχει αναφέρει και εξηγήσει ο  Dr Leonard Horovitz, μόλις το ξένο RNA μπει μέσα στο αίμα το ανοσοποιητικό μας σύστημα τα πηγαίνει στα γονίδια μας και κάνει συνδυασμούς με τα δικά μας γονίδια έτσι δημιουργούνται προκαρκινικά κύτταρα μεταλλαγμένα κύτταρα. Κύτταρα που οι νόμοι της βιβλιοθήκης τους έχουν ανακατευτεί με τους νόμους των ιών έτσι έχουμε υβρίδια(ύβρης) κύτταρα. αυτό λέγεται και αντιγονικό σύμπλεγμα σε μια με λίγα λόγια κυτταρικό μπαστάρδεμα.
Επίσης τα σωματίδια των εμβολίων πάνε συγκολλιούνται στην θήκη του μυελού που περιβάλει τις ίνες των νεύρων, τα λευκά αιμοσφαίρια(αστυνομία του αίματος) πάνε και επιτίθεται και έτσι έχουμε αδυναμίες και αργότερα παραλυσίες. Αν αυτά τα σωματίδια των εμβολίων προσκληθούν πάνω στο πάγκρεας το οποίο παράγει ινσουλίνη και ρυθμίζει το επίπεδο ζαχάρου στο αίμα τότε τα λευκά αιμοσφαίρια επιτίθεται στο πάγκρεας και παθαίνουμε διαβήτη,αυτό μπορεί να συμβεί αργά η γρήγορα. Το ότι δεν έχουμε πολλές ασθένειες όπως κοκκύτη ιλαρά και πολιομυελίτιδα είναι επειδή φτιάξαμε την υγιεινή μας, παλιά δεν είχαν βόθρους τα κόπρανα όλοι τα πέταγαν σε λούκια και στους δρόμους, άλλαζαν εσώρουχα μετά από μήνες, και λίγοι είχαν σαπούνια. Πλέον όσοι έχουν ιλαρά και πολιομυελίτιδα στις ΗΠΑ είναι αυτοί που έχουν κάνει αυτά τα εμβόλια, αυτό οφείλετε στις τεράστιες ποσότητες ιών που βάζουν στα εμβόλια ή στον αριθμό αυτών τον εμβολίων. Π,χ, κάντε μια έρευνα Meningitis Deaths Increase US θα δείτε άρθρα που λένε ότι αυξάνονται συνέχεια κρούσματα μηνιγγίτιδας και σχεδόν όλοι εμβολιάστηκαν ενώ αυτή η ασθένεια αντιμετωπίζεται απλά με αντιμικροβιακή αγωγή. Όλος αυτός ο  υπερβολικός αριθμός δισεκατομμυρίων μισό ζωντανών ιών και κομματιών RNA σε ένα και μόνο εμβόλιο αλλάζει τις βιβλιοθήκες των κυττάρων μας και δημιουργεί καρκινικά κύτταρα που φωλιάζουν μέσα μας. Αναρωτηθήκατε ποτέ ότι το εμβόλιο του κοκίτη έχει 9 με 11 δις μισοπεθαμένα μικρόβια κοκίτη πολλαπλασιάστε αυτόν τον αριθμό επί εκαντοτάδες χιλιάδες που είναι ο αριθμός των εμβολίων που πρέπει να βγούν σε λίγες βδομάδες, θα βγεί ένας αριθμός που δεν διανοούμαστε, αυτός είναι ο αριθμός μικροβίων που πρέπει να παραχθεί μέσα σε λίγες βδομάδες,για αυτό τα καλλιεργούν πάνω σε άρρωστα και καρκινικά όργανα ζώων,Dr Gerhard Buchwald. Ο Dr. Maurice Hilleman απεκάλυψε στο κανάλι WGBH(αμερικάνικο) ότι η εταιρία Merck που φτιάχνει εμβόλια έχει μολύνει με καρκίνο μέσω των εμβολίων της, https://www.youtube.com/watch?v=13QiSV_lrDQ
Τα εμβόλια είναι καλά γιατί βάζουν εξασθενημένους ιούς ώστε να κάνουμε το ανοσοποιητικό να δημιουργήσει τα κατάλληλα αντισώματα για τον συγκεκριμένο ιό, το πρόβλημα είναι ότι τα χρησιμοποιούν οι φαρμακοβιομηχανίες σαν δούρειους ίππους. 1500% αύξηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες έχουμε. Παλιά ήταν κάτι το σπάνιο να υπάρχει κάποιος με ειδικές ανάγκες.Παλιότερα ο αυτισμός ήταν 1 στα 20.000 τώρα πια είναι 1 στα 67. Δεν είναι εμβολιοφοβία όλα αυτά, είναι γεγονότα. Το κατά πόσο ασφαλές είναι κάποιο εμβόλιο μόνο ένας μπορεί να το ξέρει, αυτός που το αγοράζει και το πηγαίνει σε χημείο για ανάλυση. Ο γιατρός θα διαβεβαιώσει αλλά δεν θα υπογράψει για την ασφάλεια του εμβολίου. Το κατά πόσο ασφαλές είναι κάτι μπορούμε να το μάθουμε μόνο άμα το πάμε σε ένα χημείο, Υπάρχει κάτι σε αυτή τη ζωή που μπορούμε να του έχουμε 100% εμπιστοσύνη;
ΚΡΕΑΣ: Το βενζοπυρένιο(google it) είναι μία πολύ δυνατή καρκινογόνα ουσία και δημιουργείτε στο κρέας όταν αυτό ψήνεται στα κάρβουνα γιατί εκλύεται από αυτά και προσκολλά στο κρέας. Για κάθε 100 γραμμάρια ψημένο κρέατος λαμβάνουμε τόσο βενζοπυρένιο όσο αν καπνίζαμε 108 τσιγάρα. Οι επί καθημερινής βάσεως μεγάλες ποσότητες γάλατος και κρέατος επιταχύνουν τα ένζυμα που είναι οι καταλύτες της μίτωσης-διαίρεσης των κυττάρων, αυτό σημαίνει ότι αντιγράφονται νέα κύτταρα συνεχώς,με αποτέλεσμα πολλά κύτταρα να μην έχουν αντιγραφεί σωστά και έτσι να είναι καρκινικά. Οι γιατροί ορίζουν ότι δεν κάνει να τρώμε κόκκινο κρέας πάνω από 1-2 φορές την βδομάδα κρέας. Το κόκκινο κρέας προκαλεί φλεγμονές στο έντερο για αυτό πρέπει να συνοδεύετε από σαλάτα. Η κυριότερη αιτία του καρκίνου στο έντερο είναι το κρέας. Όλα τα θηλαστικά ζώα παράγουν βιταμίνη C, ο άνθρωπος όχι, είναι σημαντικό να μην τρώμε σκέτο το κρέας. Επίσης,
πρώτα να τρώτε την σαλάτα και τελευταίο το κρέας. Το στομάχι δεν έχει πάντα γαστρικό οξύ αλλιώς θα παθαίναμε έλκος, το στομάχι έχει στομαχικά υγρά. Γαστρικό οξύ παράγεται όταν τρώμε πρωτεΐνες γιατί ο οργανισμός θέλει να σπάσει την πρωτεΐνη σε κομματάκια δηλαδή να τα κάνει αμινοξέα ώστε να μπορέσει να την αφομοιώσει την τροφή και ύστερα να ξανασυνθέσει πρωτεΐνες. Όταν εμείς τρώμε πρώτα κρέας και μετά σαλάτα, τα συστατικά της σαλάτας και της χλωροφύλλης καταστρέφονται. Κλείνοντας με το κρέας www.mikroskopio.gr/μας-ταΐζουν-καρκινο-δείτε-το-βίντεο-πο/ Tρανσγλουταμινάση την λένε και κόλλα κρέατος παράγεται από καλλιέργεια βακτηριδίων ή από το αίμα αγελάδων και χοίρων.Την αναμιγνύουν μαζί με άλλα κρέατα που θα πέταγαν και δεν φαίνεται τίποτα, είναι μία από τις πιο καρκινογόνες ουσίες.
ΑΛΚΟΟΛ: To αλκοόλ ευθύνεται για το 75% των καρκίνων στον οισοφάγο, 50% για τον καρκίνο στο στομάχι, στο στόμα και τον λάρυγγα, επίσης ευθύνεται για το 30% του καρκίνου στο στομάχι και 11% στο στήθος. Καθώς και για πάνω από 60.000 θανάτους το χρόνο μόνο στις ΗΠΑ. Η αλκοόλη χρησιμοποιείτε για να καταστρέφει κύτταρα σε επιστημονικά πειράματα. Πέρα από όλα αυτά ρίχνει την παραγωγή ορμονών ιδίως της τεστοστερόνης.
ΤΣΙΓΑΡΟ:Το τσιγάρο πέρα του ότι προκαλεί καρκίνο και πρόωρη γήρανση,προκαλεί μεγάλες ζημιές στο γενετικό υλικό και έτσι το παιδί θα γεννηθεί με προβλήματα,και ένα από τα πιό πιθανά  είναι να γεννηθεί με καρκίνο η να του εμφανισθεί ακόμα και στα 40. Εάν κάποιος καπνιστής κάνει ένα υγιές παιδί αν δεν κάπνιζε θα του έβγαινε πιο δυνατό και γερό. Το τσιγάρο καταστρέφει-αλλοιώνει τις γενετικές πληροφορίες στο σπέρμα του άντρα και η εγκυμονούσα μειώνει το οξυγόνο και την ολιστική ανάπτυξη του εμβρύου. Πολλοί καπνιστές κάνουν γερά παιδιά, και αυτό γιατί έχουν καλό γενετικό υλικό από τους προγόνους τους, όμως αν συνεχιστεί από απόγονο σε απόγονο να καπνίζουν αυτό συναθροίζετε, και οι μελλοντικοί απόγονοι θα γεννούνται με προδιάθεση καρκίνου, μειωμένη ευφυΐα και άλλα. Ο άντρας θα πρέπει να κάνει αποχή τουλάχιστον 1-2 χρόνια αποχή από το τσιγάρο εάν θέλει να έχει ένα γενετικό υλικό χωρίς τις ζημιές που θα του πρόσφερε εάν κάπνιζε, το κατά πόσο θα διορθωθεί το γενετικό υλικό εξαρτάται και από τον τρόπο διατροφής.Πάρτε μια ιδέα, εάν κάποιος κάνει 30 τσιγάρα την ημέρα για 15 χρόνια παίρνει τόση ποσότητα ραδονίου(ραδιενεργή ουσία) που είναι σαν να κάθονταν 20 χιλιόμετρα από την έκρηξη που έγινε στο Τσέρνομπιλ. Όπως και να έχει την μη αναστρέψιμη συνολική φθορά που προκαλεί το τσιγάρο θα την παρατηρήσετε σε βάθος χρόνων. Επίσης https://www.youtube.com/watch?v=lMDfyF1VF6o και https://www.youtube.com/watch?v=s1tX_iE9eT0&list=PLLoGoh8dyFhObfxh6321AkgxdEwArHq9b
ΖΑΧΑΡΗ: H ζάχαρη ταΐζει τα καρκινικά κύτταρα με ενέργεια και είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που πολλαπλασιάζονται τα καρκινικά κύτταρα. Μόνο ένα κουτάκι coca-cola έχει 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και το ότι δεν κάνουμε εμετό από την τόση ζάχαρη είναι επειδή βάζουν φωσφορικό οξυ. Οι καρκινικοί όγκοι έχουν μέσα ζάχαρη το απέδειξε ο Dr. Otto Warburg. Επίσης μειώνει κατά πάρα πολύ το ph του αίματος και του σώματος που είναι βασικός παράγοντας για καρκίνο το χαμηλό ph. H επεξεργασμένη ζάχαρη δεν έχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, έτσι αφαιρούνται από τον οργανισμό για να αφομοιωθεί και κυρίως για να ανεβάσει ο οργανισμός το ph.
Μεταλλαξιογόνα: Είναι ουσίες που μεταλλάσσουν και βρίσκονται κυρίως σε τροποποιημένα τρόφιμα. Αυτές οι ουσίες πιέζουν τα κύτταρα να πολλαπλασιάζονται πολύ πιο γρήγορα από ότι το φυσιολογικό, έτσι δεν αντιγράφονται σωστά και γίνονται καρκινογόνα τα νέα κύτταρα. Είναι σαν να σε πιέζω να αντιγράψεις 300 σελίδες σε μια μέρα, αναπόφευκτο είναι να κάνεις λάθη κατά την αντιγραφή. H αγελάδα πρέπει να παράγει την ημέρα 3,5 λίτρα γάλα όχι 30, 50 ή ακόμα και 120 λίτρα την ημέρα. Το κύτταρο περιέχει DNA και το DNA γονίδια, εάν εμείς καταναλώνουμε συνέχεια μεταλλαγμένη γονιδιακά ζωική τροφή με τόσους αυξητικούς παράγοντες που βάζουν στα ζώα είναι αναμενόμενο να γίνουν αλλοιώσεις και μεταλλαγές στο DNA μας και να έχουμε καρκινικά κύτταρα καθώς και να εμφανίζονται όλο και πιο νέες παράξενες ανίατες ασθένειες. Μια αμελητέα αλλαγή στην ροή των αμινοξέων στα φάρμακα η τα εμβόλια των ζώων και είναι αρκετό να δημιουργηθούν σιγά σιγά νέες παθήσεις και ασθένειες, από απλές μεταλλάξεις των γονιδίων μας. Επίσης θα πρέπει να αποφεύγονται τα μεταλλαγμένα η τα γενετικά τροποποιημένα φαγητά. Η ίδια η φύση μεταλάσει τα φυτά τα λαχανικά και φτιάχνει νέα είδη, το πρόβλημα είναι ότι στα μεταλλαγμένα επιπροσθέτουν οι επιστήμονες γονίδια,γονίδια που δεν ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν στο δικό μας DNA. Υπάρχει κάποιος που να του εμπιστεύεσαι το DNA σου; Από όσο βλέπουμε μέχρι και τα ζώα δεν διαλέγουν τα μεταλλαγμένα. Πέρα από όλα αυτά πολλά μεταλλαγμένα τρόφιμα και συστατικά δεν έχουν δοκιμαστεί σε εργαστήρια απλά τα έχουν πλασάρει στο κόσμο,δεν ξέρουμε τις επιπτώσεις, την ανθρωπότητα την περιμένουν νέες ασθένειες και παθήσεις. Μην καταναλώνεται συνθετικά και βιομηχανοποιημένα τρόφιμα τουλάχιστον όσο μπορείτε. Μπορεί εσείς να μην πάθετε κάτι όμως αυτά θα εμφανιστούν στους απογόνους σας μιας και αυτές οι ουσίες αλληλεπιδρούν με το γενετικό σας υλικο.
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ: Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια οξυγόνου που βγαίνουν από το κέντρο παραγωγής ενέργειας του κυττάρου το μιτοχόνδριο, είναι ας πούμε το καυσαέριο του. Αυτά τα μόρια οξυγόνου έχουν χάσει το ηλεκτρόνιο τους και αλληλεπιδρούν με τα άλλα μόρια των ουσιών στο σώμα και του κύτταρου με σκοπό να κλέψουν ηλεκτρόνια, για να καλύψουν την απώλεια τους. Αυτό χαλάει και φθείρει την δομή των κυττάρων,αποξεράνει-σκουριάζει τις μεμβράνες(δέρμα) του κυττάρου.Για αυτό λέγονται ελεύθερες ρίζες πηγαίνουν και ριζώνουν(κλέβουν ηλεκτρόνια) ελεύθερα όπου βρουν. Για αυτό ο οργανισμός παράγει αντιοξειδωτικές ουσίες η οποίες προλαμβάνουν και μεσολαβούν να μην γίνει αυτή φθορά,βρίσκουν μια μέση λύση. Οι ελεύθερες ρίζες υποβοηθούν προς την εμφάνιση του καρκίνου, και κυρίως στο γήρας,με μία αντιοξειδωτική υγιεινή διατροφή μειώνεται κατά πάρα πολύ οι ζημιές. Υπολογίζεται ότι την ημέρα ένα κύτταρο δέχεται πάνω από 8.000 επιθέσεις από ελεύθερες ρίζες.Αυτά που αυξάνουν τις ελεύθερες ρίζες είναι το πολύ φαγητό,το αλκοόλ, το άγχος, το κάπνισμα,τα χημικά, η πολύ έντονη γυμναστική. Υιοθετώντας τροφές αντιοξειδωτικές προστατεύουμε τον οργανισμό μας.
 ΧΛΩΡΙΟ:To πόσιμο νερό έχει χλώριο το οποίο προκαλεί καρκίνο, όταν βράζουμε το πόσιμο νερό γίνεται 60 φορές ποιο καρκινογόνο.
*Η αιτία αρτηριοσκλήρωσης και τα αποτελέσματα καρδιακής κρίσης και εμφραγμάτων, δεν είναι τίποτε άλλο από το πανταχού παρόν χλώριο μέσα στο νερό που πίνουμε". Coroneries/Cholesterol/Chlorine Dr. J. M. Price, M.D.
*Ο συνδυασμός του χλωρίου (όταν πίνουμε νερό) και των ζωικών λιπών(τροφή) έχει ως αποτέλεσμα την αρτηριοσκλήρωση, καρδιακές κρίσεις και τον θάνατο". ΠΗΓΗ: Water Can Undermine Your health Dr. N.M. Walker, DS .Το χλώριο είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας  αναπηρίας και θανάτου των τελευταίων χρόνων. Καθώς απέτρεπε επιδημίες μιας ασθένειας, δημιουργούσε άλλες. Μετά την έναρξη της χλωρίωσης του νερού μας περίπου(παγκοσμίως) το 1904. Η παρούσα επιδημία, των καρδιακών προβλημάτων, του καρκίνου και της γεροντικής άνοιας,τότε άρχισε".   ΠΗΓΗ: Saginaw Hospital Dr. J.M. price, M.D. Κίνδυνος για καρκίνο, μεταξύ των ανθρώπων που πίνουν χλωριωμένο νερό, είναι 93% υψηλότερος από αυτών που το νερό τους δεν περιέχει χλώριο".  ΠΗΓΗ: U.S. Council of Environment Quality
Καθηγητής της υδροχημείας στο πανεπιστήμιο του Πίτσμπουρκ εξηγεί πως μέσω του ντους-μπάνιο αφρόλουτρων και εισπνοών από τους υδρατμούς του νερού κατά την διάρκεια του μπάνιου, τα χημικά όπως το χλώριο είναι 100 φορές πιο δηλητηριώδη από το να πιει αυτό το νερό". Το χλώριο ναι μεν σκοτώνει τους μικροοργανισμούς, όμως η υψηλή αντίδραση του χλωρίου στο να συνδέει τα λιπαρά οξέα(π,χ,ιδρώτας) και τα κομμάτια του άνθρακα(που έχει ο κάθε ζωντανός οργανισμός), δημιουργεί μια ποικιλία από τοξικές ουσίες.  ΠΗΓΗ: Science News, Vol.130 Janet Raloff
 Οι ενικοί των σπιτιών μπορούν να δεχθούν 6 έως 100 φορές περισσότερο τα χημικά, εισπνέοντας τον αέρα τριγύρω από τα ντους και τα αφρόλουτρα, από το να πίνανε το νερό." ΠΗΓΗ: New Scientist 18 September 1986. Ian Anderson. Μία λύση είναι να τοποθετηθεί στο μπάνιο, ένα φίλτρο νερού για μπάνιο, http://www.camelot.gr/times-mpaniou-filtra-nerou
ΦΘΟΡΙΟ: Το φθόριο καταστρέφει μια ουσία που είναι υπεύθυνη για την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ακετυλοχολίνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αδράνεια στη μεταβίβαση εντολών προς τον εγκέφαλο, την αποδυνάμωση της μνήμης ενώ η έλλειψη της ευθύνεται και για τη νόσο Alzheimer. ΠΗΓΗ: από τον Dr Russel blaylock νευροχειρούργο και συγγραφέα.
Αυξάνει τους καρκίνους και τους ρυθμούς ανάπτυξης των όγκων και μειώνει την λειτουργία του θυρεοειδή, προκαλεί υποθυρεοειδισμό.Η κλινική τοξικολογία για προϊόντα εμπορίου των ΗΠΑ κατατάσσει το φθόριο ως τοξικότερο του μόλυβδου και ελαφρώς ηπιότερο του αρσενικού μισό σωληνάριο οδοντόκρεμας αν καταναλωθεί αρκεί για να σκοτώσει άνθρωπο. Δεν έχουμε ανάγκη να αγοράζουμε φθορισμένες οδοντόκρεμες και διαλύματα. Στα ποντικοφάρμακα θα δείτε ότι το μονό ή κύριο συστατικό είναι το φθοριούχο νάτριο, το δηλητήριο που μας βάζουν στις οδοντόκρεμες και τα στοματικά διαλύματα με την δικαιολογία ότι προστατεύονται τα δόντια μας. Στην πραγματικότητα γίνονται πιο αδύναμα τα δόντια γιατί αποδυναμώνεται, το σμάλτο και γίνεται πιο ευπαθείς σε κατάγματα. Το φθόριο τείνει να συγκεντρώνεται στα σημεία που ο εγκέφαλος ελέγχει την συμπεριφορά και την κριτική σκέψη επίσης προωθεί την ευπείθεια  και εμποδίζει τις λειτουργίες του εγκεφάλου. Φθόριο έδιναν οι κουμουνιστές στην Ρωσία στους κρατούμενους στα Γκουλαγκς και ύστερα και οι Ναζί για να ελέγχουν πιο εύκολα τους κρατούμενους και να είναι υπάκουοι.
https://www.youtube.com/watch?v=tSZnUkvv2e4
Οι  βιομηχανίες χημικών με σκοπό να μπορέσουν να ξεφορτωθούν τα τοξικά τους απόβλητα αμειβόμενες. Δίνουν το φθόριο που χρησιμοποιήθηκε και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται το οποίο δεν είναι κάποιο επεξεργασμένο ή εξευγενισμένο προϊόν αλλά κοινό τοξικό απόβλητο.Απαγορεύεται να πετάμε το φθόριο στην θάλασσα αλλά επιτρέπεται να το βάζουμε στο πόσιμο νερό.
ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ: Η ασπαρτάμη αποτελείται από 1)ασπαρτικό οξύ, 2)φαινυλαλανίνη και 3)μεθανόλη.
1)Ασπαρτικό οξύ δεν έχει αναφερθεί κάποια παρενέργεια, επίσης κυκλοφορεί και σαν συμπλήρωμα για να αυξήσει κάπως την τεστοστερόνη, ανάλογα την ηλικία.
2)Η φαινυλαλανίνη είναι νευροτοξίνη, όταν δε συνοδεύεται από τα άλλα αμινοξέα στις πρωτεΐνες και από ότι φαίνεται στην χημική της σύσταση δεν συνοδεύετε. Η μεγάλη ποσότητα φαινυλαλανίνης μειώνει πολύ την σεροτονίνη, νευρο-ορμόνη που ανεβάζει την διάθεση,μεγάλες δόσεις σε καταθλιπτικό άνθρωπο ανεβάζουν τις τάσεις ή τις σκέψεις για αυτοκτονία.
3)Η μεθανόλη στο στομάχι μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και μυρμηγκικό οξύ. Η φορμαλδεΰδη είναι θανατηφόρα νευροτοξίνη και γνωστή ως μια πολύ καρκινογόνος ουσία αλλά και πολύ ζημιογόνα γιατί προσκολλά στο DNA και το αλλοιώνει. Και το μυρμηγκικό οξύ είναι εντομοαπωθητικό.Το προτεινόμενο όριο κατανάλωσης μεθανόλης είναι 7,8 mg/μέρα. Ένα λίτρο αναψυκτικό με ασπαρτάμη περιέχει περίπου 56 mg μεθανόλης. Όσοι καταναλώνουν πολλά προϊόντα που περιέχουν ασπαρτάμη, λαμβάνουν ως και 250 mg μεθανόλης καθημερινά, ή αλλιώς 32 φορές πάνω από το όριο. Το αποτέλεσμα είναι να δηλητηριαστεί ο οργανισμός μιας και η μεθανόλη αποβάλλεται από τον οργανισμό,και να δημιουργείτε ένα ιδανικό περιβάλλον για καρκίνο.
Η ασπαρταμη είναι ένας αργός τρόπος δηλητηρίασης που ευθύνεται για χρόνιες παθήσεις.Οι γιατροί δεν υποψιάζονται την ασπαρτάμη ως αιτία των παθήσεων (γιατί δε φαίνεται), οπότε προσπαθούν να μας θεραπεύσουν, έχοντας υπόψη τους  λάθος αιτίες. Ο καλύτερος τρόπος να βρεθεί αν η ασπαρτάμη είναι η αιτία της ασθένειας είναι να γίνει διακοπή της. H ασπαρτάμη είναι ένα εντομοκτόνο που απέτυχε ως εντομοκτόνο αρκετά χρήματα δαπανήθηκαν, έτσι σκέφτηκαν μιας και που έχει γλυκιά γεύση για να βγάλουν πολλά χρήματα. Ο Dr. Walton, πανεπιστημιακός καθηγητής στο Οχάιο ανέλυσε 164 μελέτες σχετικές με την ασπαρτάμη.74 από αυτές τις μελέτες χρηματοδοτήθηκαν από τη βιομηχανία ασπαρτάμης (και κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι η ασπαρτάμη είναι ασφαλής) ενώ οι 90 είχαν άλλου είδους χρηματοδότηση(μάλλον άγνωστη). Από αυτες τις 90 αυτές μελέτες, οι 83 (92%) διαπίστωσαν ένα ή περισσότερα προβλήματα από την κατανάλωση ασπαρτάμης.Και από τις 7 έρευνες που δε διαπίστωσαν προβλήματα, οι 6 είχαν διενεργηθεί-γίνει από τον FDA, δηλαδή πάλι στημένες. Προτιμήστε την στέβια μόνο ωφελεί θα έχετε.Όταν ένα προϊόν λέει χωρίς ζάχαρη σημαίνει ότι του έχουν βάλει ασπαρτάμη. Πηγές:
http://dorway.com/aspartame-the-bad-news-repost/peer-reviewed-aspartame-studies/
ΛΟΙΠΑ: Αρωματικοί,πολυκικλικοι υδρογονοάνθρακες, βιομηχανοποιημένα τρόφιμα, ραδιενέργεια,
ακτινοβολίες, χημικά, πλαστικά,φυτοφάρμακα είναι παράγοντες υπεύθυνοι για πολλούς καρκίνους, παρ όλα αυτά ένας σωστός τρόπος ζωής και κυρίως διατροφής μπορεί να μας προστατεύσει από τον καρκίνο και τις ζημιές τους. Επίσης δείτε τι προκαλούν οι φούρνοι μικροκυμμάτων http://anti-ntp.blogspot.com/2011/04/m_28.html δείτε επίσης τι συμβαίνει και με τα σαμπουάν και όχι μόνο http://lesvos-oliveoilsoap.blogspot.gr/2012/03/parabens-sls.html Δεν γίνεται να ζήσουμε σε κάποιο αμόλυντο κόσμο ή μή τοξικό ούτε θα πρέπει να μας τρομάζει όλο αυτό,Η θωράκιση του οργανισμού μας με σωστή διατροφή και αποφυγή πολύ βλαβερών ουσιών μας καθιστά ανίκητους.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ
Ο καρκίνος  είναι η πρώτη αιτία θανάτου μετά την ηλικία των 67 ετών.
Μονό στις ΗΠΑ μέσα σε αυτό το έτος πέθαναν από καρκίνο 600.000 άνθρωποι,και μόνο για την θεραπεία τους τα κέρδη ήταν πάνω από 180 δις δολάρια. Και το 80%  των ερωτηθέντων ανθρώπων πιστεύουν ότι είναι η γενετική προδιάθεση. Όμως ο καρκίνος είναι σχεδόν μόνο στις ανεπτυγμένες χώρες, στην Ιαπωνία ο καρκίνος του προστάτη ήταν σχεδόν άγνωστος μετά από λίγες δεκαετίες δεκαπλασιάσθηκαν τα κρούσματα, άρα δεν είναι θέμα γενετικής. Σήμερα η παχυσαρκία θεωρείτε ότι ευθύνεται για το 35% των θανάτων που συνδέονται με καρκίνους. Στην Αμερική 1 στους 4 θανάτους έχει σχέση με τον καρκίνο.
Έχουμε κάποια γονίδια που μπορούν να σταματούν το καρκίνο αμέσως αυτά είναι το ΤΡ53 και ΤΡ73. Όταν ενεργοποιούνται αυτά τα γονίδια,δεν μπορεί κάποιος να έχει καρκίνο,τα καρκινικά κύτταρα παύουν να ζουν(αυτοκτονούν) αν δεν επιδιορθωθούν, και ο οργανισμός μπαίνει σε ένα ρυθμό σε μια ηρεμία και φτιάχνει νέα υγιεί κύτταρα. Πως ενεργοποιούνται αυτά τα γονίδια; ΆΓΝΩΣΤΟ. Σε άλλες έρευνες έχουν δει ότι καρκινικά κύτταρα δεν έχουν αυτό το γονίδιο και πως άν τους προστεθεί παύουν να είναι καρκινικά. Ίσως με την γενετική θα μπορούσαν να τροποποιούν το DNA μας και να μην χάνουμε αυτό το γονίδιο. Μερικοί προσπαθούν να μελετήσουν τις κατσαρίδες μιας και αυτές ζουν και επιβιώνουν σε ραδιενεργά μέρη, όπου αν θα ζούσε εκεί ο άνθρωπος είναι θέμα βδομάδων ή ημερών να πεθάνει από καρκίνο. Περισσότερες πληροφορίες για τα γονίδια αυτά. Google it, TP53 gene mutation, και TP73 gene.

ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ 
Καμία ιατρική αγωγή δεν μπορεί να θεραπεύσει την αιτία του προβλήματος γιατί η ιατρική αγωγή σκοπεύη στην απομάκρυνση των συμπτωμάτων και όχι των αιτιών.
         ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Δεν θεραπεύει αλλά σκοτώνει. Είναι πολύ κερδοφόρα για κάποιους.Πολλοί καρκινοπαθεις δεν πέθαναν από τον καρκίνο αλλά από την χημειοθεραπεία. Αυτό το απέδειξε ο Dr.hammer τον οποίο και φυλάκισαν αναζητήστε τον στο google γράψτε το όνομα  του και θα βρείτε πολλές πληροφορίες. Τα δηλητηριώδη χημικά της χημειοθεραπείας εάν πέσουν
*5-Fluorouracil νερό με φθόριο  το φθόριο επιταχύνει τον καρκίνο πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο χημικό το απεκάλυψε ο Dean Burk επίτιμος χημικός στο εθνικό ινστιτούτο καρκίνου της Αμερικής.
*Cytotoxin είναι στην ουσία ένα πολύ ισχυρό δηλητήριο που καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα αλλά καταστρέφει και τα λευκά αιμοσφαίρια. Φτάνοντας στο σημείο να μην έχει άνθρωπος καλό ανοσοποιητικό και να πεθαίνει από λοιμώξεις η καρκίνο σαν να είχε aids. Κάθε μέρα σωζόμαστε από καρκίνο γιατί έχουμε δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.
Ζημιές σύντομες-πρόσκαιρες:Δυσφορίες,δυνατοί πόνοι,διάρροια,δυσκοιλιότητα,μεγάλη απώλεια κιλών, απώλεια μαλλιών,εσωτερικά εγκαύματα-καψίματα ανάλογα την χημειοθεραπεία, και θάνατος, οι περισσότεροι πεθαίνουν κατά την χημειοθεραπεία.
Ζημιές σε βάθος χρόνου:To 98% των ανθρώπων που έκαναν χημειοθεραπεία  το αργότερο μετά από 5 χρόνια είναι νεκροί,ακόμα και αν ζήσεις σε ακολουθούν οι εξής παρενέργειες, χάνεις τα μαλλιά σου,μειώνεται η μνήμη σου, η λίμπιντο σου, μη αναστρέψιμη ζημιά στο συκώτι, ζημιές στα νεφρά και κατεστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα,οπότε το πιο πιθανό είναι να ξανά πάθεις καρκίνο και να πεθάνεις.
Κάθε καρκίνος είναι μοναδικός και εκτός από αυτό έχουμε πάνω από 200 είδη καρκίνου,παρ όλο που δίνουν δηλητήρια στο σώμα δεν ξέρουν πόσο δηλητήριο-χημεία να δώσουν αλλά και τι δηλητήριο να δώσουν στον κάθε καρκίνο! ΑΚΟΜΑ ΑΚΟΜΑ και αν ισχύει η χημειοθεραπεία και πάλι δεν γίνεται σωστά γιατί δεν ξέρουν πόσο να δίνουν και τι στον κάθε καρκίνο δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία, δήλωση του CARLOS L. ARTEAGA, M.D. καθηγητής φαρμακολογίας και βιολογίας καρκίνου στο πανεπιστήμιο Vanderbilt στο Nashville της Αμερικής και συνεργάτης διευθυντού σε κλινικές  θεραπείας κατά του καρκίνου.
Η χημειοθεραπεία έχει κάνει τον καρκίνο να είναι πλέον μια τρομερά κερδοφόρα βιομηχανία. Πολλοί γιατροί γνωρίζουν την αλήθεια αλλά δεν μιλούν είτε για λόγους συμφέροντος είτε φοβούνται, μιας και όσοι μιλούν, διώκονται, και απολύονται. Δεν είναι παράξενο που η Αμερική είναι πρώτη στο κόσμο σε αυτοκτονίες γιατρών. Από αντικειμενική πλευρά η χημειοθεραπεία σκοτώνει ποιο πολλούς από όσους νομίζουν ότι σώζουν. Κλείνοντας,η χημειοθεραπεία μπορεί να σκοτώσει  τα καρκινικά κύτταρα όταν είναι σε μίτωση δηλαδή διαίρεση όταν πολλαπλασιάζονται. Οι γιατροί όμως δεν μπορούν να γνωρίζουν πότε τα καρκινικά κύτταρα θα κάνουν μίτωση έτσι δίνουν μεγάλες δόσεις για σιγουριά έτσι όμως σκοτώνουν τον άνθρωπο και αν ζήσει. Αργά η γρήγορα καταστρέφονται υγιεί κύτταρα καθώς και το ανοσοποιητικό. Η χημειοθεραπεία είναι σαν να πετάς πυρηνικά σε μία πόλη για να σκοτώσεις μερικούς εγκληματίες.
Η χημειοθεραπεία κάνει τόσο όξινο το ph του σώματος που για να αντέξει ο οργανισμός ξοδεύει τα ιχνοστοιχεία του και το ασβέστιο για να αυξήσει το ph, στην Αμερική περίπου 200.000 ανθρώποι που είναι στην χημειοθεραπεία πεθαίνουν από έλλειψη βιταμίνης D.
 O Dr. James Watson μοριακός βιολόγος, γενετιστής και ζωολόγος, περισσότερο γνωστός για την ανακάλυψη της δομής του DNA μας.χημειοθεραπεία είναι ισχυρά μεταλλαξιογόνα  δήλωση του Dr. James Watson.http://www.cancerworld.org/Articles/Issues/56/September-October-2013/Cover-Story/610/Jim-Watson-DNA-revealed-the-causes-it-may-never-reveal-a-cure.html
ΠΑΡΑΝΟΙΑ=είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα Einstein. Παράνοια είναι να συνεχίζεται η χημειοθεραπεία προσδοκώντας ίαση την στιγμή που αργά η γρήγορα εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αυτήν.
        ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Ακτινοβολίες γάμα που ρίχνονται σε τοπικά μέρη καταστρέφουν καρκινικά κύτταρα αλλά και υγιεί κύτταρα με σκοπό τον περιορισμό του καρκίνου. Όμως και η ιδία η ακτινοθεραπεία είναι καρκινογόνα. Επίσημα η ογκολογία και η ιατρική δηλώνει πως τον πόλεμο με τον καρκίνο τον χάνει.
        ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ: Μια μέθοδος που χρησιμοποιούν στους καρκίνους όγκους  δεν είναι πάντα αποτελεσματική.Με την εγχείρηση αφαιρούνται οι καρκινικοί όγκοι όμως αυτό δεν σε απαλλάσσει από τους καρκινικούς όγκους,γιατί υπάρχουν όγκοι πολλοί μικροί που οι χειρούργοι δεν μπορούν να τους δουν και κάποια στιγμή θα αναπτυχθούν και αυτοί εάν ο άνθρωπος δεν αλλάξει στάση ζωής. Υπάρχουν όγκοι που ούτε οι πιο σύγχρονοι τομογράφοι δεν μπορούν να ανιχνεύσουν,μπορεί οι εξετάσεις να σου λένε καρκίνους όγκους δεν έχεις και μετά από 1-2 χρόνια να σου πουν ότι έχεις, αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα τους ανέπτυξες, αλλά ότι τους είχες απλά δεν μπορούσαν να ανιχνευτούν από τα διαγνωστικά μηχανήματα, τα μηχανήματα καρκινικό όγκο αποτελούμενο με λιγότερο από 1 δις κύτταρα δεν μπορούν να τον ανιχνεύσουν. Οι όγκοι πρέπει να αφαιρούνται χειρουργικός όταν αυτό είναι εφικτό.
        ΦΑΡΜΑΚΑ: Είναι τρομερά επικίνδυνα στην ουσία ανοίγουν νέες δουλείες που σημαίνει νέο χρήμα για κάποιους...Συνήθεις παρενέργειες: αναιμία, φλεγμονές, ηπατικές, νεφρικές και καρδιακές ανεπάρκειες, αλωπεκία, πεπτικά προβλήματα, και εκτός αυτού δεν εξαλείφουν τον καρκίνο. Τον καρκίνο δεν τον εξαφανίζουν. Όποτε τα λίγα καρκινικά κύτταρα που θα επιζήσουν θα ξανά δημιουργήσουν τον καρκίνο στο μέλλον και θα αντέχουν στα φάρμακα και θα έχουμε επιπλέον και τις παρενέργειες-ζημιές από τα φάρμακα. Τα φάρμακα σταματούν ή αναστέλουν τα συμπτώματα όχι όμως τον καρκίνο.
Ο καρκίνος για να ζήσει πρέπει να ρουφάει αίμα μέσω των μικρών αγγείων που ξεπροβάλουν από την επιφάνεια του για να έχει οξυγόνο και τροφή. Έχουν βγεί κάποια φάρμακα που λέγονται αντικαρκινικά τρίτης γενιάς και η μία συνεδρία για αυτά τα χάπια κάνει 10.000 ευρό αυτά τα φάρμακα καταστρέφουν όλα τα αγγεία των καρκινικών κυττάρων και έτσι σκοτώνουν τον καρκίνο και σώζεσαι από τον καρκίνο. Όμως μετά από κάποιες μέρες ή μήνες θα πεθάνεις από έμφραγμα η θρομβωτικό επεισόδιο, γιατί αυτά τα φάρμακα δεν κατέστρεφαν μόνο τα αγγεία των καρκινικών κυττάρων αλλά και της καρδιάς.
Η ιατρική δεν κατευθύνεται από την αλήθεια και την έρευνα αλλά από το λόμπι των φαρμακοβιομηχανιών.
Υπάρχει ένα φάρμακο DCA από τα αρχικά της χημικής ουσίας Di-chloro-acetate στα ελληνικά Δι-χλωρό-οξικό άλας, το έφτιαξε ο Dr. Ευάγγελος Μιχαλάκης όμως απαγορεύουν! να κυκλοφορήσει στον κόσμο, όπως και διάφορα χημεία να την εξάγουν.Είναι ένα φάρμακο που σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύτταρα και όχι και τα υγιεί όπως η χημειοθεραπεία.

                                       ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ...
ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Τρώγοντας υγιεινά χλωροφύλλη το σώμα μας αποκτά πολύ οξυγόνο,κάνοντας το ph του αίματος αλκαλικό. Το ph του σώματος μας πρέπει να είναι 7,36 εάν κάνουμε ύπερ-αλκαλοποίηση και πάει στο 7,40 ως 7,45 το ph τότε ο καρκίνος απλά σταματάει να εξαπλώνεται, εάν το ph του σώματος μας πάει κάτω από 7 πεθαίνουμε εκείνη την στιγμή κάτι που συμβαίνει σε μερικούς κατά την χημειοθεραπεία μιας και το ph της ουσίας της χημειοθεραπείας είναι πιο όξινο ακόμα και από τα φυτοφάρμακα. Για αυτό και μόνο είναι διάσημη και η σόδα γιατί αλκαλοποιεί πολύ,ανεβάζει το ph. Εάν κάποιος θέλει να κάνει υπερ αλκαλοποίηση o καρκίνος του σταματά να πολλαπλασιάζεται και αν μπορέσεις να κρατήσεις τόσο υψηλά το ph σου τότε ο οργανισμός σιγά σιγά αποβάλει τα καρκινικά σου κύτταρα, κάτι που κάνει κάθε μέρα έτσι και αλλιώς. Για να κάνει ο άνθρωπος μια υπερ-αλκαλοποίηση πρέπει να κάνει μια χορτοφαγική ομοφαγική διατροφή= δηλαδή να μην φάει τίποτα το ψητό βραστό τηγανητό η το οτιδήποτε επεξεργασμένο τρόφιμο, ΜΟΝΟ ομές φυσικές τροφές όπως σπόροι λαχανικά φρούτα και φύτρα. Και ο καρκίνος θα μπορεί να νικηθεί σε 2 ως 16 βδομάδες,δεν το λέω εγώ, αυτά υποστηρίζει ένας γνωστός και επιτυχημένος επιστήμονας ο Dr. Leonard Coldwell το βιογραφικό και διάφορα έργα του http://drleonardcoldwell.com/about/ To να κάνει κάποιος αλκαλική διατροφή δεν σημαίνει ότι χάνει όλες τις νοστιμιές, υπάρχουν πάρα πολλές νόστιμες συνταγές, απλά κάντε μια έρευνα. Πέρα από όλα αυτά παρατείνεται πολύ η νεότητα, βλέπεις ανθρώπους συνήθως σε ταβέρνες 35-50 χρονών να έχουν γερασμένα πρόσωπα βλέπεις ότι αυτό το σφρίγος που θα έπρεπε να είχαν δεν το έχουν. Επίσης δεν παίρνεις εύκολα κιλά με την αλκαλική διατροφή. Ένας κατάφερε μέσω τέτοιας διατροφής να νικήσει τον καρκίνο https://www.pinterest.com/pin/73253931414044429/ .Τέλος εδώ πως να κάνεις φτιάξεις αλκαλικό νερό http://www.wikihow.com/Make-Alkaline-Water, ο πιο εύκολος τρόπος είναι ο δεύτερος. σε 2 λίτρα νερό βάλτε 1 λεμόνι κομμένο σε 8 κομμάτια αφήστε το για 12 ώρες.
Κάποιος κατάφερε με λίγα τρόφιμα να θεραπεύσει τον καρκίνο με το αλκαλική διατροφή http://mylespower.co.uk/2012/10/09/cancer-cure-in-the-sunday-mirror/
ΣΟΔΑ:O Dr. Tullio Simoncini θεραπεύει καρκινικούς όγκους με έκχυσή σόδας, και γενικώς μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο ως και 90%, μπορείτε επίσης να αγοράσετε και ένα πολύ καλό του βιβλίο που εξηγεί πολλά http://www.amazon.com/Cancer-Fungus-Revolution-Tumor-Therapy/dp/8887241082/ref=la_B00QCDRIYK_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1425248268&sr=1-1 Δείτε και αυτό το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=Lqh-l8JZfL4
Η σόδα απλά αλκαλοποιεί πολύ το σώμα βοηθώντας να φτάσουμε στο mode-κατάσταση που αυτο-θεραπευόμαστε από τον καρκίνο. O Dr. Mark sircus επισημαίνει πως με την χρήση σόδας  μπορείς να νικήσεις τον καρκίνο το βιβλίο του για περισσότερες πληροφορίες http://www.amazon.com/Sodium-Bicarbonate-Natures-Unique-Remedy/dp/075700394X/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426156086&sr=8-1&keywords=mark+sircus Αυτό δεν σημαίνει ότι μόνο με την σόδα θα σωθεί κάποιος, απαιτείτε και ειδική διατροφή και νηστεία. Στην χημειοθεραπεία για να αυξήσουν το ph και να μην είναι τόσο όξινο βάζουν μέσα και σόδα. Όταν νηστεύουμε αφήνουμε τον οργανισμό μας να ξεκουραστεί και να έχει χρόνο και δουλεία μόνο για την αποκατάσταση μας. Τα ζώα νικούν τον καρκίνο σταματώντας να τρώνε και πηγαίνουν σε μια γωνιά κάθονται και μένουν ακίνητα ανεβάζοντας πυρετό.
ΦΥΣΙΑΤΡΙΚΗ:Έίναι ο ιατρός που σκοπός του είναι να προλαμβάνει να μην πάθεις καρκίνο και κάθε άλλη πάθηση κάνοντας σου εξετάσεις απλές και ειδικές και να σου προτείνει και εξηγήσει τι θεραπείες να κάνεις ώστε να μην πάθεις κάτι και αν είναι να πάθεις κάτι σου εξηγεί γιατί και πως έχεις αυτήν την κλήση για την τάδε ασθένεια,αλλά και τι να κάνεις. Οι θεραπείες δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ειδικός τρόπος ζωής και κυρίως διατροφής κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σου για να μην πάθεις κάτι και ιδίως για την ασθένεια που σε περιμένει εάν έχεις κάποια κλήση. Στην ουσία σε προλαμβάνει να μην καταλήξεις στην κλασική ιατρική όπως φάρμακα, ενέσεις και νυστέρι. Αυτός ο γιατρός λέγεται φυσίατρος και μπορεί να συνεργάζεται με πολλούς γιατρούς σου παράλληλα.
ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ-ΣΕΛΗΝΙΟ-ΒΙΤΑΜΙΝΗ E: Ένας χημικός ονόματι Harald Knote παρατήρησε ότι μετά τα 30 μας εμφανίζονται οι καρκίνοι κυρίως και είδε ότι αυτό οφείλετε στο ότι το ανοσοποιητικό σύστημα πέφτει. Προσπαθούσε πάνω από 10 χρόνια να βρεί κάποιον συνδυασμό φυσικών ουσιών που να ενεργοποιούσε το ανοσοποιητικό και κυρίως τα μακροφάγα κύτταρα τα οποία αποβάλουν και τρώνε τα καρκινικά κύτταρα. Έτσι λοιπόν βρήκε ότι 5mg λυκοπένιο με 50 ως 100mg σελήνιο με 268mg βιταμίνη E ενεργοποιούν τόσο πολύ τα μακροφάγα που αποβάλουν τον καρκίνο. Θα πρέπει μία ώρα πριν και μια ώρα μετά να μην πάρει κάποιος βιταμίνη C είτε σε συμπλήρωμα η τροφή, και όταν τα παίρνει να φάει και κάτι που να έχει λιπαρά όπως βούτυρο. Προσοχή, μην λαμβάνεται δόσεις πάνω από 5mg λυκοπένιο προκαλούν αρθρίτιδα! και δόσεις πάνω από 100mg σελήνιο τριχόπτωση. Αυτός ο συνδυασμός δεν θα πρέπει να γίνει πάνω από 3 μήνες. Σαν πρόληψη μπορείτε να το κάνετε για μια βδομάδα.Αυτό είναι και το βιβλίο του  http://www.amazon.com/Kombinierte-Anwendung-Naturstoffen-biologischen-Krebsabwehr/dp/3833411023/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426157026&sr=8-1&keywords=dr+harald+knote Άλλος ένας άνθρωπος που συνεισφέρει στον κόσμο και παραμένει στην αφάνεια.
ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ: H επιρροή της δύσης στην ανατολή δεν είναι τόση δυνατή όσο στην Ευρώπη, π,χ, εάν κάποιος καεί στο χέρι θα αρχίζουν να παίρνουν φάρμακα και αλοιφές ενώ στην Ασία παίρνουν αλόη βέρα και κάνουν επιθέματα. Στην Ιαπωνία και Κίνα και όχι μόνο έχουν δική του ιατρική που η δύση την περιφρονεί ή υποτιμά. Η δυτική ιατρική ασχολείται με τα συμπτώματα και μόνο με κερδοφόρες μεθόδους και δεν ασχολείται με τα αίτια, ενώ στην Ασία ασχολούνται με τα αίτια και τα συμπτώματα και με μεθόδους όχι τόσο κερδοφόρες. Το γανόδερμα lucidum υπάρχει στην Ιαπωνία Κορέα και Κίνα το είχαν μόνο οι βασιλιάδες, είναι ένα μανιτάρι που παραδόξως έχει αρχαιο-ελληνικό όνομα γάνος(λαμπερός) και δέρμα. Αυτό είναι προσαρμογόνο βρίσκει την ανισορροπία στο σώμα ότι και να είναι αυτή και την διoρθώνει. Μπορεί κάποιος να έχει υψηλή πίεση και να του την κατεβάσει αλλά και το ανάποδο. Ένα από αυτά που κάνει είναι ότι δυναμώνει πολύ το ανοσοποιητικό και οξυγονώνει πολύ τα κύτταρα με αποτέλεσμα να νικούν τον καρκίνο. Επειδή για να αναπτυχθεί αυτό το μανιτάρι θέλει τουλάχιστον 80% υγρασία φυτρώνει σε υψόμετρα 2000 μέτρα και πάνω, και διάφορες εταιρίες κάνουν εξομοιώσεις συνθηκών για να τα παράγουν το κόστος είναι μεγάλο και κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις. Για αυτό προτιμήστε να υπάρχει κάποια πιστοποίηση ISO, κυκλοφορεί σε σκόνη, στην ουσία το αποξηραίνουν και το αλέθουν. Αυξάνεται η δράση του όταν καταναλώνεται κυρίως με άδειο στομάχι και βιταμίνη C.
Όσοι θέλουν παραπάνω ακριβές μελέτες πέρα από όσα υπάρχουν στο google μπορεί να μπεί στο εθνικό κέντρο βιοτεχνολογίας Αμερικής  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/ και να πατήσει στην αναζήτηση ganoderma.
ΟΞΥΖΕΝΕ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (H2O2)
Στις αρχές του 1800 η Ινδία ήταν μια βρετανική αποικία,οι άνθρωποι τότε έβαζαν λίγες σταγόνες οξυζενέ στο νερό και το έπιναν για να καταπολεμήσουν γρίπη, μαλάρια, χολέρα ήταν τόσο αποτελεσματικό που άρχισαν να το κάνουν και οι Άγγλοι όχι μόνο στην Ινδία αλλά και στην Αγγλία. Τότε οι βρετανικές αρχές έβαλαν κάποιον ρεπόρτερ να προσποιηθεί τον γιατρό και κατασκεύασε και δημοσίευσε μια ιστορία ότι ένα παιδί πέθανε από εγκεφαλική βλάβη από αυτή την θεραπεία.
Επηρεάστηκαν οι Ινδοί και όχι μόνο και άρχιζαν να αγοράζουν όλοι βρετανικά φάρμακα. Σήμερα η κλασική ιατρική και η επιστημονική κοινότητα δεν χρηματοδοτεί έρευνες για την αποτελεσματικότητα του οξυζενέ ή αλλιώς του υπεροξειδίου του υδρογόνου.
Το ανθρώπινο σώμα αποτελείτε από περίπου 75% νερό,από το οποίο το 89% αυτού του νερού αποτελείτε από οξυγόνο. Σε κυτταρικό επίπεδο αυτό που συμβαίνει σχεδόν σε κάθε ασθένεια είναι η μείωση ή η αύξηση οξυγόνου στο κύτταρο, αυτό το απέδειξε ο Dr.Otto Warburg και πήρε βραβείο Νόμπελ στη φυσιολογία και ιατρική ότι οι ιοί δεν μπορούν να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν σε περιβάλλον με πολύ οξυγόνο, επειδή είναι αναεροβικοί. Και απέδειξε ότι όταν αφαιρεθεί το 35% του οξυγόνου του κυττάρου γίνεται καρκινικό,άν αυτό το αντιστρέψουμε τότε ο καρκίνος φεύγει περισσότερες πληροφορίες στο έργο του, The prime cause and prevention of cancer, κυκλοφόρησε 30/6/1966.Πατήσε στο google τον τίτλο του έργου κενό pdf. Εξηγεί πως σχεδοόν κάθε ασθένεια θα μπορούσε να αντιμετωπισθεί και επιλυθεί πολύ γρήγορα.
Οι φαρμακοβιομηχανίες το όζον και το οξυζενέ δεν μπορούν να τα παντεταρούν χώρια ότι παρασκευάζεται πολύ εύκολα και το κέρδος τους θα είναι μηδαμινό, έτσι αποσιωπούν.
*Ο Dr.Reginald Holman το 1950 έδινε νερό με 0,45% οξυζενέ διαλυμένο σε ποντίκια με καρκινικούς όγκους σε 15 ως 60 ημέρες δεν υπήρχε ίχνος καρκίνου. Ο Dr. Kurt Donsbach αναφέρει πως μπορούμε με το υπεροξείδιο του υδρογόνου(οξυζενέ) να νικήσουμε τον καρκίνο http://alkalizeforhealth.net/oxygen.htm
*O Dr.Richard Willhelm το 1940 έφτιαξε ίδρυσε έναν οργανισμό ονόματι ECHO και πειραματίζονταν με οξυζενέ σε ασθενείς και καταπολέμησε  δερματικά προβλήματα,πολιομυελίτιδα, μέχρι και διανοητικές ανωμαλίες που προκύπτουν από βακτηριακές μολύνσεις.
*Ο Dr.Charles H. Farr απέδειξε ότι το υπεροξείδιο του υδρογόνου,κάνει τα κοκκιοκύταρα(είδος λευκών αιμοσφαιρίων) να βγάζουν μια ουσία που καταπολεμά βακτήρια, παράσιτα,ζυμομύκητες που προσβάλουν τον οργανισμό.ρυθμίζει τις ορμόνες και το ζάχαρο στο αίμα, απολυμαίνει, και αντισήπτει. Πατήστε στο google C. Η. Farr, The therapeutic use of H2O2, Townsend letter for Doctors, 1987, αυτό είναι το επιστημονικό του άρθρο.
*O Βρετανός γιατρός Τ.Η. Oliver στον Α' παγκόσμιο καταπολεμούσε την πνευμονία με ενέσεις οξυζενέ με ποσοστό επιτυχίας 80%.
*Ο καρδιοχειρούργος Christiaan Barnard o πρώτος στο κόσμο που έκανε μεταμόσχευση καρδιάς χρησιμοποιούσε για να θεραπεύσει την αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες που έχουν σχέση με το γήρας. Γελοιοποιήθηκε τόσο από την ιατρική κοινότητα που τα παράτησε για να μην χάσει την δουλεία του. Παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησε να χρησιμοποιεί το οξυζενέ στον εαυτό του για να παρατείνει το γήρας του.
*Μετά το στάδιο της ουλίτιδας είναι η περιοδοντίτιδα, είναι όταν δεν πλένεις τα δόντια σου και ματώνεις, ανεβαίνουν και άλλο τα ούλα και σου πέφτουν τα δόντια. Ο Dr Paul Cummings το καταπολεμούσε!, απλά γιατί ο σκότωνε με οξυζενέ τα βακτήρια της περιοδοντίτιδας.  Google it, Jane E. Brody, Non surgical therapies for gums spurs aide debate, New York Times, 23/3/1982
Οι φαρμακοβιομηχανίες εμπορευματοποιούν τις ασθένειες, και όταν κάτι δεν μπορούν να το καταπολεμήσουν απλά αδιαφορούν και περιγελούν. Το οξυζενέ που προμηθευόμαστε από τα φαρμακεία σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν κάνει να το καταναλώνουμε, είναι ΜΟΝΟ για εξωτερική χρήση. Το οξυζενέ που μπορεί να καταναλωθεί διαλυμένο σε νερό λέγεται 35% Food Grade Hydrogen Peroxide. Περισσότερες πληροφορίες για την λήψη στο βιβλίο της Madison Cavanaugh και εδώ http://www.bioathens.com/iperoxidio-tou-idrogonou-mia-therapia-gia-polles-asthenies/ και μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ. http://www.diatrofologiki.gr/index.php?route=product/product&path=300_178_180&product_id=437 από όσο είδα έχουν σβήσει τα προϊόν αυτό από πολλά site, υπάρχει μια φιλότιμη προσπάθεια κάποιων https://iasis4all.wordpress.com/2014/07/09/hydrogen-peroxide-35-stin-ellada/
Πηγές μου, google,περιοδικό nexus, και κυρίως το πολύ καλό βιβλίο The one-minute cure: The secret to healing virtually all diseases της Madison Cavanaugh
ΠΙΣΤΗ: Η πίστη γεννά. To υλικό μας σώμα είναι η προέκταση του ψύχο-πνευματικού μας. Μια παλιά αληθινή ιστορία: To 1957 o Mr.Wright διαγνώστηκε πως έχει καρκίνο και είχε καρκινικούς όγκους στο μέγεθος πορτοκαλιού και πως σε λίγες μέρες θα πεθάνει, και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο του Long Beach στην california των ΗΠΑ. Τότε ο γιατρός Dr. Philip West του πρότεινε ένα πολύ ειδικό νέο φάρμακο του σκοτώνει τους όγκους αλλά είναι σε πειραματικό στάδιο και το φάρμακο λέγονταν Krebiozen. Ο  Mr.Wright ικέτευε να το πάρει και έτσι έγινε. Ο Dr. Philip West έμεινε άναυδος όταν ύστερα από 3 ημέρες είδε ότι δεν υπήρχε πουθενά όγκος! Ο ασθενής υποτροπίασε μετά από δύο μήνες όταν διάβασε ότι το Krebiozen ήταν μια αποτυχία, τότε ο Dr. Philip West τον καθησύχασε και του έκανε μια ένεση με Krebiozen. Για 2 μήνες ο Mr.Wright ήταν υπόδειγμα υγείας ώσπου διάβασε το οριστικό ιατρικό πόρισμα ότι το φάρμακο ήταν άχρηστο, μετά από δύο ημέρες ο Mr.Wright πέθανε. Η πίστη του ήταν πολύ δυνατή, δεν είχε αμφιβολίες. Υπάρχουν δύο πολύ καλά βιβλία που εξηγούν και αναλύουν σε θεωρία και πράξη την πίστη γύρω από την ίαση. Θα τα βρείτε στο www.amazon.com
*Mind Over Medicine: Scientific Proof That You Can Heal Yourself της Lissa Rankin M.D.
*The Cure Within: A History of Mind-Body Medicine της Anne Harrington
Ιστορία μιας γυναίκας που γνώριζα. Ήταν μια γυναίκα από την Τσεχία με 3 παιδάκια, μόνη της στον κόσμο δούλευε για να τα μεγαλώσει. Οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο και της έδιναν ζωή 4 μήνες το πολύ,αυτή δεν ήθελε να πεθάνει γιατί δεν θα ήθελε τα παιδιά της να καταλήξουν σε κάποιο ίδρυμα, δεν είχε κάποια ιδιαίτερη πίστη προς το Θεό ή τον εαυτό της αλλά έλεγε πολλές φορές, δεν με νοιάζει ο καρκίνος αν υπάρχει η όχι εγώ θα ζήσω για τα παιδιά μου. Πήγε στο νοσοκομείο ύστερα από 2 χρόνια και δεν έβρισκαν καρκίνο σε αυτήν. Ο καρκινοπαθής πρέπει να έχει πίστη και λόγο να θέλει να ζήσει. Αυτά είναι τα δύο του μπαστούνια, ας μην τον επικρίνουν για αυτά τα δύο(πίστη και ο λόγος που θέλει να ζεί) οι άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί του.
Κάποτε σε ένα χωριό έκαναν λιτανεία για να βρέξει γιατί η ξηρασία τα είχε καταστρέψει όλα.Ένα μικρό κοριτσάκι ρώτησε την μανά του. Μαμά γιατί προσευχόμαστε; Για να βρέξει ο Θεός.Τότε γιατί δεν πήρες ομπρέλα; Αυτό ονομάζεται πίστη,και είναι το πιο ισχυρό φάρμακο.
*Εάν κάποιος δικό σας άνθρωπος έχει καρκίνο μην τον τρομοκρατείτε μην κάνει χημειοθεραπεία ή ακτινοβολία επειδή θα πεθάνει κτλ. Δείξτε του όλη την αλήθεια όση κατέχετε και αφήστε τον να αποφασίσει, η απόφαση που θα λάβει τότε θα συνοδεύετε και από μία σταθερή και δυνατή πίστη.
*Δείτε το καρκίνο σαν μια μάχη, σαν μια ευκαιρία να δοκιμάσετε την πίστη σας, όπου όταν νικήσετε θα δυναμώσει η πίστη σας και θα την εφαρμόζετε στην ζωή σας, και θα είστε ο φάρος του κουράγιου και της ελπίδας για τους δικούς σας ανθρώπους. Ο εγκέφαλος παίρνει τις εντολές μας τις πεποιθήσεις μας και φτιάχνει πραγματικότητες. Όμως το να έχουμε ένα πιστεύω δομημένο έτσι που να μας βολεύει εμάς αποκλειστικά, αυτό είναι μάταιο, γιατί το πνεύμα μας το μυαλό της ψυχής μας δεν δουλεύει δεν μάχεται απλά επαναπαύεται προς χάριν της ικανοποίησης.
ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ: Μπορούμε να βρούμε ή ακούσουμε πάρα πολλές διαφορετικές θεραπείες για τον καρκίνο,άλλες υποβοηθούν και άλλες είναι ισχυρές, ποιες είναι αυτές; Ψαχτείτε σε διάφορα sites όπως στο www.amazon.com, www.public.gr www.skroutz.gr πατώντας λέξεις κλειδιά όπως καρκίνος, αλκαλική διατροφή, πηγαίνετε σε διάφορα μαγαζιά με βιολογικά είδη θα δείτε διάφορα βιβλία, κρίνεται και επιλέξτε. Υπάρχουν πολλά πράγματα... απλώς κρατιούνται αφάνεια γιατί οι άνθρωποι θαμπώνονται από τα ΜΜΕ και τους μεγάλους τίτλους.


ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
Aν το να τρέφεστε σωστά κατανοήσετε τι είναι ο καρκίνος και πως μπορούμε να μην πάθουμε προσέχοντας τον τρόπο διατροφής και ζωής, εάν όλα αυτά τα μεταδώσουμε στον κόσμο και τα παιδιά μας τότε θα νικήσουμε και την φαρμακοβιομηχανία, γιατί πολύ απλά δεν θα έχει πελάτες.
Δείτε αυτό το σπουδαίο βίντεο http://topdocumentaryfilms.com/burzynski-the-movie-cancer-is-serious-business/ αναλύει και εξηγεί την βιομηχανία του καρκίνου και όχι μόνο. Σε όποιο νοσοκομείο του κόσμου και να πας και στο καλύτερο του πλανήτη χημειοθεραπεία εγχειρήσεις και ακτινοβολίες θα σου κάνουν.
*To χειρότερο μεταλλαγμένο λαχανικό είναι πολύ πιο ακίνδυνο από την χειρότερη μπριζόλα,τα φυτά έχουν χιλιάδες ουσίες που έχουν σαν δράση να προστατεύουν το DNA τους, όταν τις τρώμε παίρνουμε αυτές τις ουσίες. Π,χ, το μήλο έχει 9000 ουσίες. Σαν σύνολο οι φυτοχημικές ουσίες που έχουμε βρεί είναι πάνω 120.000 παρ όλα αυτά μόνο τις 600 γνωρίζουμε καλά και έχουμε κάνει μελέτες πάνω σε αυτές και ξέρουμε την δράση βοτάνων φρούτων και λαχανικών. Αυτές οι φυτοχημικές τροφές όταν τις λαμβάνουμε συνέχεια σαν τρόπος ζωής επιδρούν θετικά στο DNA μας. Και για αυτό έχει δημιουργεί ένα νέος κλάδος που λέγεται διατροφογενετική. Ένα παράδειγμα http://www.psoma.gr/παχυσαρκια/τεστ-dna-διατροφογενετική
*Ναι μεν ζούμε σε καρκινογόνο και μολυσμένο κόσμο αλλά τον κύριο ρόλο για το εάν θα πάθουμε καρκίνο εξαρτάτε από την διατροφή μας, για παράδειγμα τα ζώα δεν παθαίνουν καρκίνο,αλλά ζούνε μαζί μας σε ένα καρκινογόνο κόσμο. Τα ζώα παθαίνουν καρκίνο αλλά είναι κάτι το πολύ σπάνιο.
*Υπάρχει και ο κληρονομικός παράγοντας για τον καρκίνο αλλά αυτός κύμαινεται σε ένα ποσοστό + ή -10%. Αυτό δεν πρέπει να καθησυχάζει κάποιον αν δεν του είναι κληρονομικό.
*Οτιδήποτε μεταβολίζει επιταχύνει τον καρκίνο,κάθε μας γεύμα μεταβολίζεται που σημαίνει και ότι αυξάνεται και ο πολλαπλασιασμός του καρκίνου. Για αυτό καλό είναι να νηστεύουμε, και να απέχουμε 4-8 ώρες από κάθε τροφή εκτός από το νερό. Ας νηστεύουμε 1-2 φορές την βδομάδα,ώστε ο οργανισμός να μην απασχολείτε με την τροφή αλλά με την αυτό-αποτωξίνωση και την αποβολή καρκινικών κυττάρων. Οι παχύσαρκοι κινδυνεύουν για καρκίνο πιο πολύ από τους αδύνατους.
Τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ πολύπλοκα μέχρι να που να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Οπότε αυτό που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, είναι να ζεί φυσικά δηλαδή να ασκείτε,το καθημερινό του διατροφολόγιο να έχει λαχανικά φρούτα και σπόρους, κρέας ζώου 2-3 το μήνα,αποφυγή σοβαρών καρκινικών παραγόντων όπως το κάπνισμα. Είναι θέμα συνήθειας.
Ταπεινές αποκρουστικές ή ποταπές φυσικές τροφές όπως το μπρόκολο το σκόρδο. Ο τρόπος διατροφής μας είναι ο απλούστερος και βασικότερος τρόπος να προστατευτούμε από τον καρκίνο και να τον αποκρούσουμε.
Δυνατά αντικαρκινικά φρούτα κατά σειρά: Φράουλες,δαμάσκηνα,κόκκινα σταφύλια, ρόδι, γκρέιπφρουτ,μούρα,μήλο,πορτοκάλι
Δυνατά αντικαρκινικά λαχανικά κατά σειρά: Παντζάρι, σκόρδο,μπρόκολο,λαχανάκια Βρυξελλών,κρεμμύδι,ντομάτα,πιπεριές.
Δυνατοί αντικαρκινικοί σπόροι κατά σειρά: Το κουκούτσι του βερίκοκου(βιταμίνη Β17),πικραμύγδαλα(2-3 όχι πολλά! προκαλούν δηλητηρίαση),κουρκούμι, κακάο, σπόροι άλφα άλφα,λιναρόσπορος, κόλιανδρος.
*Παν μέτρον άριστον=όλα με μέτρο, αυτό είναι λάθος διατυπωμένο,δεν κάνουν όλα καλό π,χ, καλό ο υρδράγυρος δεν κάνει,ούτε να τον ακουμπάς δεν πρέπει. Το πραγματικό είναι,πάντων αρίστων μέτρων=μόνο από τα καλύτερα και αυτά με μέτρο.
Ενδείξεις οτι μπορεί να έχετε καρκίνο σε πρώιμο στάδιο είναι:πληγές ή τραυματισμοί που αργούν να κλείσουν,ασταμάτητος βήχας χωρίς κάποια αιτία, αλλαγές στην προσωπικότητα,μείωση νοητικής λειτουργίας,απώλεια βάρους χωρίς αιτία,κόπρανα με αίμα.
Αλλάξτε εσείς και θα αλλάξουν και οι κοντινοί σας άνθρωποι, σιγά σιγά θα σας ακολουθήσουν.

                                ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
Παρά τον μεγάλο πλούτο ο Δυτικός κόσμος και όχι μονό προτίμα τα βιταμινούχα συμπληρώματα παρά τα φρούτα και τα λαχανικά. Προτιμούν να περνούν τα δισκία βιταμίνης C παρά να τρώνε πορτοκάλια,πιπεριές ή φράουλες. Μονό το 2001 έφτασαν τα 12 δις $ οι ΗΠΑ σε πωλήσεις συμπληρωμάτων. Τα πολλά ωφελεί υγείας που δίνουν τα λαχανικά και τα φρούτα δεν μπορούν να είναι μονό από τις βιταμίνες. Η βιομηχανία απομόνωσε μερικές βασικές φυτοχημικές ουσίες και τις προωθεί με την μορφή συμπληρωμάτων. Είναι γελοίο να υποστηρίζει κάποιος τις θεραπευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες των φρούτων και των λαχανικών που έχουν στην υγεία μας με βάση μονό ένα η κάποια κύρια-γνωστά συστατικά τους. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η αντικαρκινική δράση του μπρόκολου οφείλετε στο θειικό οξύ η της φράουλας στο Ελλάνικο οξυ. Τα φυτά έχουν ανάπτυξη πάνω από 20.000 φυτοχημικές ενώσεις ικανές να προστατεύονται και να διατηρούνται γενετικά με τον καιρό και να υπάρχει μια κυτταρική ισορροπία. Αυτές οι ουσίες είναι και στους καρπούς δηλαδή στα φρούτα, λαχανικά, και βότανα, ουσίες που μας κάνουν κάλο. Απλά τα συμπληρώματα βασίζονται στην ιδέα ότι μερικές ουσίες(βιταμίνες ιχνοστοιχεία) έχουν ωφελεί για την υγειά και ακόμα μεγαλύτερα ωφελεί αν αυξήσουμε τις δόσεις,πράγμα που είναι λάθος. Οι μεγάλες ποσότητες ουσιών από συμπληρώματα εμποδίζουν την απορρόφηση άλλων σημαντικών θρεπτικών συστατικών. Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι τα συμπληρώματα βιταμινών θα τον σώσουν από τον καρκίνο είτε τα παίρνει σαν πρόληψη είτε για θεραπεία από τον καρκίνο. Μόλις 2 γραμμάρια φυτοχημικών ουσιών από τσάι, κόκκινο κρασί και φρούτα περιέχουν πάνω από 10.000 διαφορετικά φυτοχημικά. Καμία ερευνά δεν έχει δείξει ότι μειώνετε ο καρκίνος από τα ιχνοστοιχεία  και τις βιταμίνες των συμπληρωμάτων. Μια ερευνά έδειξε ότι αντί να μειωθούν αυξήθηκαν οι καρκίνοι 28% οι όποιοι κατανάλωναν πολύ μεγάλες δόσεις από βιταμινούχα συμπληρώματα. http://www.genengnews.com/gen-news-highlights/james-watson-hypothesis-links-cancer-to-antioxidants/81247848/ Ένα μήλο έχει περίπου 10mg βιταμίνη C και έχει τόση αντιοξειδωτική δράση που ισοδυναμεί με 2.250mg βιταμίνης C συμπληρώματος. Αυτό οφείλετε στον συνδυασμό βιταμίνης και ιχνοστοιχείων που έχει το μήλο. Τα λαχανικά δεν έχουν ευχάριστη γεύση όσο τα φρούτα, γιατί είναι πολύ πλούσια σε χημικά, χημικά που προστατεύουν το DNA, για αυτό έχουν επιβιώσει από κάθε καταστροφή φυσική ή ανθρώπινη, το να τα καταναλώνουμε ιδίως ωμά παίρνουμε μεγάλη προστασία για την υγεία μας και το γενετικό μας υλικό ώστε να έχουμε γερούς απογόνους και μένουμε απρόσβλητοι από καρκίνους. Αν οι πρόγονοι μας τρέφονταν όπως ο δυτικός κόσμος θα γεννιόμασταν με σακατεμένους οργανισμούς, και καρκίνο. Είναι ζημιογόνο ως και πολύ να παίρνουμε μεγάλες ποσότητες πολυβιταμινών, η να ελπίζουμε πως τα συμπληρώματα μπορούν να αντικαταστήσουν την αξία και την προστασία των καρπών. Ο τρόπος ζωής μας δεν πρέπει να αποτελείτε από συμπληρώματα. Συμπλήρωμα το λέει και η λέξη συμπληρώνει!δεν αντικαθιστά. Όσοι έχουν αντικαταστήσει τα φρούτα και τα λαχανικά με πολυβιταμίνες, ζημιώνονται γιατί χάνουν χιλιάδες ιχνοστοιχεία που δουλεύουν μεταξύ τους συνδυαστικά.
 Να καταναλώνετε αυτές τις ουσίες από τις τροφές και όχι από τα συμπληρώματα βιταμινών. Π,χ, η βιταμίνη C είναι διαφορετική από το φρούτο και διαφορετική από το συμπλήρωμα από χημικής πλευράς.
   Το υψηλό ποσοστό καρκίνων το οφείλουμε στην τραγική παρακμή των διατροφικών συνηθειών μας. Η ιατρική μας παρ όλο που μπορεί να κάνει θαύματα έχουμε τρομερή έξαρση ασθενειών και καρκίνων τόσο μεγάλη όσο ποτέ ξανά. Ένας μεγάλος αριθμός φυτών και τροφών σε καθημερινή βάση δρα σαν να λειτουργούν δεκάδες φάρμακα χωρίς παρενέργειες. Ένα πείραμα που είχαν κάνει: εκχύλισμα σκόρδου, παζαριού και λαχανίδας προκάλεσαν ολοκληρωτική διακοπή ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων σε μυελοβλαστημα, μια από τις ποιο επιθετικές μορφές καρκίνου.H χλωροφύλλη δίνει οξυγόνο στα φυτά. η χλωροφύλλη αυξάνει το οξυγόνο στα κύτταρα σας.
Ένα πολύ καλό βιβλίο για την βιταμίνη Β17 και γιατί την κρύβουν.

                                                  ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ
Αυτή η παράγραφος είναι μόνο για τους τρελούς.Θέλουν να καθιστούν τον καρκίνο θανατηφόρα πάθηση ώστε να μειώνεται ο πληθυσμός και ταυτόχρονα να βγάζουν δις. Για κάποιους είμαστε απλά αναλώσιμοι ένα είδος φάρμας..,και τίποτα άλλο, είμαστε τα μηδενικά των τσεπών τους. Μας εξαπατούν και μας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί γιατί να μην το κάνουν και οι γιατροί, δεν έχουμε μόνο πολιτικό κατεστημένο αλλά και ιατρικό.
Οι ίδιοι επιστήμονες που φτιάχνουν τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και ντοπάρουν τα ζώα οι ίδιοι σας φτιάχνουν και τα νέα σας εμβόλια ,δεν νοιάζονται για εσάς, απλά εντολές εκτελούν. Άλλοι επιστήμονες μετέχουν συνειδητά προς το κακό, άλλοι απλά αποσιωπούν και απλά ακολουθούν και άλλοι πάνε κόντρα, και άλλοι επαναστατούν τόσο που διώχνονται από τις ιατρικές επιστημονικές κοινότητες,ή διώκονται ή γελοιοποιούνται.
H κοσμική ακτινοβολία τείνει να επιδιορθώνει το DNA και γενικώς να το εξελίσσει. Κάποια links https://www.youtube.com/watch?v=snpyCKYvvg8 και http://consciouslifenews.com/scientific-proof-galactic-energies-triggered-worldwide-consciousness-expansion/ από ότι δείτε κρατήστε ότι θέλετε. Με όλα αυτά έχουν γίνει μεγάλες αλλοιώσεις στο DNA μας, που πρέπει πρώτα να διορθωθούν ας βοηθήσουμε τον οργανισμό μας στο να επιδιορθωθεί.
Σαν αντίσταση τα πραγματικά κέντρα εξουσίας αυτού του κόσμου έχουν αυξήσει τον καρκίνο μέσο των εμβολίων, καθώς και την παροχή μεταλλαγμένων και παρά φύσιν τροφών ώστε να αργεί η εξέλιξη του DNA μας η οποία είναι μια φυσική διαδικασία. Ο οργανισμός απασχολείτε μόνο με τις επιδιορθώσεις και όχι με την εξέλιξη. Το 1980 ήταν υποχρεωτικά 10 εμβόλια, τώρα ζητούν 35 εμβόλια! δηλαδή τι έχει αλλάξει σε 30 χρόνια και πρέπει να κάνουν τα παιδιά τα τριπλάσια εμβόλια;Στην Ελλάδα ο αριθμός πρωτοκόλλου Φ.6/451/115136/Γ1 εκβιάζει και εξαναγκάζει όλες τις οικογένειες της χώρας ότι όλα τα παιδιά πρέπει να εμβολιάζονται αλλιώς δεν μπορούν να γίνονται δεκτά στο δημοτικό και νηπιαγωγείο. Πράγμα αντισυνταγματικό, το άρθρο 16 παράγραφος 3 του συντάγματος λέει πως είναι υποχρεωτικό τα παιδιά να φοιτήσουν το δημοτικό και το γυμνάσιο, ο διευθυντής που δεν δέχεται τα παιδιά μπορεί να μπλέξει πολύ άσχημα με το νόμο αν κινήσετε διαδικασίες. Το άρθρο 5 παράγραφος 5 του συντάγματος λέει πως ο καθένας έχει το δικαίωμα στην προστασία της υγείας του και της γενετικής του ταυτότητας. Έχετε χρέος να αυτο-προστατεύεστε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου επιβάλει εμβολιασμό. Επίσης στην Ελλάδα κανείς παιδίατρος και καμία επιτροπή δεν αναλαμβάνει αποζημίωση της οικογενείας η των παιδιών όπως σε άλλα κράτη της Ευρώπης. Τρομάζουν τον κόσμο να εμβολιαστούν γιατί κινδυνεύουν τα παιδιά του σχολείου που έχουν εμβολιαστεί ενώ η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών δηλώνει ότι οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν από τους ανεμβολίαστους αριθμός πρωτοκόλλου Υ1/Γ.Π.102999/19-11-2004. Σκοπός όλων αυτών είναι να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες να φτιαχτούν οι μελλοντικοί άρρωστοι και μεγάλες στρατιές ηλίθιων ανθρώπων. Επίσης, ο καρχαρίας είναι το μόνο θηλαστικό που δεν παθαίνει καρκίνο,και βρήκαν ότι ένα αίτιο από αυτά είναι ότι το συκώτι του καρχαρία παράγει ένα έλαιο που λέγεται σκουαλένιο,όταν αυτό μπαίνει στο αίμα μας όπως κάνοντας εμβόλιο.Τότε απενεργοποιεί το αναπαραγωγικό σύστημα και ο άνθρωπος δεν μπορεί να τεκνοποιεί η στην καλύτερη δυσκολεύεται πάρα πολύ. Μιλώντας πάλι για τον καρκίνο.
Μονό στους Εβραίους δεν εφαρμόζουν αυτές τις θανατηφόρες θεραπείες, όπως η χημειοθεραπεία. Στο Ισραήλ πέθαναν μόνο 150 άτομα από καρκίνο το 2004 που σε άλλες χώρες είναι εκατομμύρια.
*Στο βιβλίο The Cancer Cure That Worked: 50 Years of Suppression του Barry Lynes εξηγεί πως υπάρχει μια ηλεκτρονική συσκευή μια τεχνολογία που φτιάχνει τον καρκίνο μπορείς να προκαλέσεις στον άλλον καρκίνο. Έβλεπαν οι Αμερικάνοι ότι η Ρωσία δυναμώνει και έτσι έφτιαξαν αντιπυραυλικές βάσεις γύρω από αυτήν, ξαφνικά ο Ούγκο Τσάβες πρόεδρος της βενεζουέλας αγοράζει ρώσικα όπλα και θα ήταν πρόθυμος να φτιάξει αντιπυραυλικές βάσεις στην χώρα του με την βοήθεια της Ρωσίας, αυτό θα ήταν μεγάλη απειλή για την Αμερική να έχει μια φτωχή χώρα κάτω από τα πόδια της πυραυλικές βάσεις, ξαφνικά ο Ούγκο Τσάβες παθαίνει καρκίνο. Άλλη συνομωσιολογία ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος όποτε έβγαινε να μιλήσει κατέβαζε μέχρι 1-2 εκατομμύρια κόσμο, δείτε πως διαλύουν τώρα την Ελλάδα και είναι τόσο παθητικοί πλέον οι Έλληνες,δεν θα επέτρεπε ο Χριστόδουλος τέτοια διάλυση, ξαφνικά όμως παθαίνει καρκίνο και γρήγορα τον πήγαν για χημειοθεραπεία.
*Τον Δεκέμβριο του 2008 ο αρχιραββίνος Dr. esra iwan götz δήλωσε σε ένα συνέδριο στην Νορβηγία, οι Εβραίοι έχουν μια νέα ιατρική, και η μη εβραίοι την χημειοθεραπεία.
Στην Γερμανία πεθαίνουν την ημέρα περίπου 600 άτομα από καρκίνο ενώ στο Ισραήλ 100 το χρόνο.
Ο καρκίνος είναι μια μορφή πλούτου και πολέμου με σκοπό την μείωση του πληθυσμού. Στις πολιτισμένες και ανεπτυγμένες χώρες δεν χρειάζεται να πυροβολείς για να σκοτώνεις.

                                                          ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Υπάρχουν διαμορφωτές γνώμης που θολώνουν τον κόσμο με τους τίτλους τους και τα πτυχία τους κάνοντας μια σπουδαία προπαγάνδα,ενώ ταυτόχρονα αποκρύπτουν πολλές ανατρεπτικές έρευνες. Μην σας παραξενεύει όλο αυτό,πολλοί γιατροί κάνουν συμβάσεις με φαρμακευτικές βιομηχανίες.
Από την άλλη πλευρά έχουμε και τους μαζά-ανθρώπους που απορρίπτουν πράγματα χωρίς να τα έχουν ερευνήσει μόνο και μόνο επειδή δεν συμβαδίζουν με την κοινή γνώμη ή την δική τους λογική. Π,χ, λένε η σόδα θεραπεύει το καρκίνο,ανεξαρτήτως αν ισχύει αυτό η όχι είναι απόλυτα θετικοί ή αρνητικοί  χωρίς να έχουν διαβάσει κάτι η ψαχτεί,και δεν ξέρουν να τεκμηριώσουν το πιστεύω τους την γνώμη τους.
Ο λόγος που παθαίνουμε καρκίνο είναι ένας. Υπερβολική αύξηση της οξύτητας στο σώμα μας, και  αυτό οφείλετε στον εκφυλισμό της τροφής μας η οποία προκαλεί οξέωση δηλαδή διώχνει το οξυγόνο από τα κύτταρα.  Μεγάλη ευθύνη φέρνει η ζάχαρη,εξευγενισμένο αλάτι,μαργαρίνη, μεγάλες ποσότητες κρέατος, αλκοόλ και μεταλλαγμένα. Υπάρχουν πολλοί καρκινικοί παράγοντες, ακτινοβολία,φάρμακα, χημικά και άλλα διάφορα αλλά τον κύριο ρόλο τον έχει η διατροφή μας, γιατί αυτή επιδιορθώνει τις βλάβες. Αυτό το απέδειξε ο επιστήμονας Otto heinrich warburg το 1931, και πως 99,99% ο καρκίνος μπορεί να φύγει εάν αλλάξουμε το ph και την διατροφή.
Μην περιμένετε να μάθετε κάποια μεγάλη αλήθεια από κάποια εκπομπή υγείας η κάποιο ΜΜΕ, μια απόδειξη αυτού είναι ότι κρατούν στο σκότος πολλές εναλλακτικές θεραπείες. Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν είναι για τα επείγοντα περιστατικά αυτό όμως δεν αναιρεί την αξία τους.Δεν έχουμε μόνο να πολεμήσουμε για την ζωή μας την ελευθερία μας την αγάπη μας την πνευματικότητα μας έχουμε να πολεμήσουμε και για την υγεία μας. Όταν νοσείτε από κάποια πάθηση να ερευνάτε και να διαβάζετε βιβλία πάνω στο θέμα σας. Όσες κυοφορούν δεν θα πρέπει να βάζουν χημικά καλλυντικά και πάσις φύσεως χημικά, στο έμβρυο η ζημιά είναι πολλαπλάσια από ότι στην μητέρα. Το κρανίο κάτω στην εικόνα είναι μια μορφή καρκίνου εξαιρετικά επώδυνη μιας και τα κόκαλα σπάνε πολύ εύκολα και γιατί παραμορφώνεται η επιφάνεια των οστών και των αρθρώσεων τραυματίζοντας έτσι νεύρα και σάρκα. Λέγεται οστεοσάρκωμα και συνήθως την παθαίνουν μικρά παιδιά, κάπου στα 1000 άτομα το χρόνο το παθαίνουν στις ΗΠΑ. Είναι νέα νέα μορφή καρκίνου,


                                                                ΤΕΛΟΣ
Το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό σκοπό. Όλα όσα αναφέρω δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές,ούτε είμαι κάποιος αρμόδιος υγείας,ούτε φέρω κάποια ευθύνη. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας ή απόφαση ή απορία για την υγεία σας απευθυνθείτε και συμβουλευτείτε ΜΟΝΟ τον γιατρός σας.

100 σχόλια:

  1. Δυο ερωτησεις. Εσυ πως τα ξερεις ολα αυτα; Εαν παθεις καρκινο δηλαδη εσυ τι θα κανεις:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε ανωνυμε
      1)Eρευνα,απλά μάζεψα διάφορα κομμάτια που υπάρχουν σε ξένα και Ελληνικά blogs.2) Εαν πάθω καρκίνο,ανάλογα τον καρκίνο θα ψάξω για βιβλία γιατρών που γράφουν για αυτό τον καρκίνο συγκεκριμένα, Ύστερα από μελέτη και έρευνα θα πράξω αναλόγως...

      Διαγραφή
    2. kr psara kalispera euxomai na grafis polla kai na diavazoume.eimai norvigia kai o andras mou exi karkino.tou anakoinosan etsi apla oti mexri ta epomena xristougenna an zisi.ego eimai apo kupro kai epidi xero auta pou egrapses kai omiopathitika gnorizo kai diatrofi aki apo ola.xekinisa dinamika kai tora pigeni kala o andras mou.ase tous na lene .osoi den exoun gnosis einai ftoxoi.osoi theloun na mathoun se akolouthoun kanis den viazi kanena.omos o ipokratis eipe to fisiko giatrevi.den eixe ximiothrapies tote.einai to xrima mpliko gia ton karkino 10 trisekatomiria kai vale kathe xrono.mono auto prepi na xipna ton kathe skeftomeno kai i ellada einai gemati me ola ta kala.mono na xipnisi o kosmos .o karkinos einai iasimos

      Διαγραφή
  2. Αν θα πάθει καρκίνο μια χαρά χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες θα κάνει.Γιατί ξέρει πως όλα αυτά που γράφει είναι απαράδεκτα. Έχω ειδοποιήσει τον ιατρικό σύλλογο για αυτό το άρθρο , για παραπληροφόρηση και την ζημιά που μπορεί να κάνει σε ήδη καρκινοπαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε John Sgouropoulos
      Μου αρέσεις γιατί ξέρεις τι θα κάνω αν πάθω καρκίνο. Ναι ναι ειδοποίησε εσύ τους συλλόγους,τώρα έρχονται τα τζιπ των SWAT να με συλλάβουν για τις μαλακίες που γράφω, όλο το ιντερνετ και amazon είναι γεμάτο με τέτοιες χαζομάρες σαν αυτές που γράφω εγώ,ναι εγώ θα δημιουργήσω πρόβλημα. Αυτό είναι ένα πραγματικά ασήμαντο μικρό blog, με το να με δείχνεις διαφήμιση μου κάνεις, διαφήμισε με να ανέβουν τα views να βάλω διαφημίσεις να οικονομήσω και τίποτα.
      ---------------
      Το ξεκαθαρίζω σε όλους λίγο πιο κατανοητά, τον γιατρό σας να ακούτε, εγώ συνομωσιολογίες γράφω, δεν αντικαθιστούμε τον γιατρό με έναν συνομωσιολογο απλά κάνω το χόμπι μου,γράφω κουταμάρες σε ένα μικρό blog, δημοκρατία έχουμε.

      Διαγραφή
    2. Πού ακριβώς βλέπεις το απαράδεκτο σε αυτά που γράφει? Μήπως η αλκαλοποίηση του οργανισμού με αγνή διατροφή είναι παρανοική για σένα? Απο την στιγμή που ο καρκίνος αναπτύσσεται σε όξινο περιβάλλον σε αλκαλικό πεθαίνει. Απλή λογική είναι του τύπου 1 +1 =2. Η μήπως στο οτι ο καρκίνος τρέφεται με ζάχαρη,οπότε αν την κόψεις θα σταματήσει κιόλας η ανάπτυξή του.Όλα αυτά που γράφει είναι πέρα για πέρα ΛΟΓΙΚΑ....για άτομα που θέλουν το γενικό καλό. Αν έχεις την καλοσύνη,θα ήθελα με επιχειρήματα και επιστημονικές αποδείξεις να μας διαψεύσεις όλους εμάς που υποστηρίζουμε την εναλλακτική,για εσάς δράση, γιατί εμείς την θεωρούμε την ΦΥΣΙΚΗ. Περιμένω.

      Διαγραφή
    3. Ρε Αλεξ εισαι μαλακας? εχει δικιο ο John Sgouropoulos, αν αυτο το διαβασει καποιος που εχει κανει χημειοθεραπεια? αν καποιος εχει καρκινο δεν θα ξερει τι να κανει! Και αν κανει αυτα που λεει και πεθανει? δεν φερνει ευθηνη?

      Διαγραφή
    4. Φίλε ανώνυμος, η χημειοθεραπεία θα σε σκτοτώσει ούτος η άλως,αν διώξει τον καρκίνο,εκείνος θα επιστρέψει πάλι 99,99%.Η ευθύνη είναι να ενημερώσεις τον κόσμο για κάτι που γνωρίζεις και είναι αλήθεια,γιατί έτσι βοηθάς πραγματικά,ενώ αν δεν το κάνεις γίνεσαι συνένοχος του συστήματος.

      Διαγραφή
    5. Φιλε ανώνυμε. Αν το διαβάσει κάποιος που έχει κάνει χημειοθεραπεία θα πρέπει να τον νοιάζει μόνο ένα πράγμα να ξαναδυναμώσει το ανοσοποιητικό του και να πάει σε ένα φυσίατρο για αυτό το σκοπό και να αγοράσει βιβλία για αυτό το σκοπό. Καρκίνο δεν παθαίνουμε επειδή έχουμε ένα δυνατό ανοσοποιητικό. Αν κάποιος πάθει καρκίνο μεγάλος άνθρωπος είναι ας κρίνει μόνο του, τι δεν θα μιλάμε επειδή μπορεί να τον μπερδέψουμε; είναι λογική αυτή; ας κάνει-δοκιμάσει για 1 μήνα αυτά που αναφέρω να κάνει κυρίως υπερ αλκαλοποίηση και ας κάνει εξετάσεις μετά να δούμε τι θα γίνει. Σαφώς και δεν φέρνω καμία ευθύνη, ούτε έχω καμία όρεξη με μπλεξίματα και ούτε μπορώ να φέρνω ευθύνη δεν ειμαι γιατρός, και δεν μπορείς να τάζεις ουρανό με άστρα τι είσαι ιεροκήρυκας; που ξέρεις το ιατρικό ιστορικό του άλλου; ο άλλος μπορεί να είναι είδη έτοιμος για τον θάνατο εάν είναι δυαλίμένος απο πλευράς υγείας εξ αρχής.

      Διαγραφή
    6. Εκείνος μπορεί, και είναι και δικάιωμα του, να κάνει ότι θέλει στην ζωή του.
      Εσύ με το μικρό και φτωχό μυαλό σου, μπορείς να δωσεις μια εξήγηση στο άρθρο της εφημερίδας το 1985?
      http://2.bp.blogspot.com/-WssAmDrc-O8/VQBzqOn8e4I/AAAAAAAABDc/e9gGrcZaj7A/s1600/12.jpg
      Αν πείς οτι το άρθρο στο ιστολόγιο αυτό είναι τελείως παραπλανητικό, δώσε μια εξήγηση για τις φωτογραφίες των εφημερίδων, και πολύ περισσότερο, αν έχεις τα κότσια (κοινώς @@) ψάξε τις εφημερίδες εκείνες της εποχής, και αν έχεις τις αποδείξεις, να τις φέρεις στο φώς.

      Διαγραφή
    7. John sgouropoule....μάλλον για γιατρουδάκο σε κόβω και μάλιστα της κάστας των αχρείων του είδους.....απειλείς κιόλας.....εμένα ρε (το τονίζω) να ρωτήσεις περί καρκίνου,για να σου πω τι τράβηξα και τραβώ από την επιμονή της γυναίκας μου για χημειοθεραπείες κλπ τρίχες.....μετά 3 μήνες κατάλαβε το σφάλμα της και τρέχει σαν τρελή για αποκατάσταση της υγείας της μέσω αλλαγής του τρόπου ζωής (τροφή-περιβάλλον- συναίσθημα-πίστη) αλλοίμονο σ'αυτούς που πιστεύοθν ότιοι ογκολόγοι είν αι θεοί....προφαν ώς θεοί μ ε μανταλάκια και καθρεφτάκια....αφήστε τον κόσμο ελεύθερο και μην τον τρομοκρατείτε....οι χημειοθεραπίες και ακτινοθεραπείες πήραν ημερομηνία λήξης...τα αλλάνια της φαρμακοβιομηχανίας το κατάλαβαν και βρήκαν νέα κομπίνα θεραπείας κοκταίηλ σόδας που στοιχίζει 120.000 χιλ δολλάρια...ήδη διαφημίζεται σε Αμερική ,το κοκταίηλ και όχι η πολύ δραστική και εξαιρετικά αντικαρκινική σόδα.

      Διαγραφή
    8. Ο πατέρας μου κανει χημειοθεραπεια και ακτινοθεραπεια συνδιαστικα, του δίνω γανόδερμα. ελατε μαζι μου στο Θεαγενειο ολοι εσεις που μιλατε να δειτε τι λενε οι γιατροί

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ..ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο ρε φίλε πολύ καλή η ανάρτηση σου!!θέλουμε και άλλες και σε ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε apurimac
      Χαίρομαι που σου αρέσουν, άτομα σαν εσένα είστε η αφορμή να γράφω και άλλα.

      Διαγραφή
  5. Φιλε μου psaras9 να γραφεις παντα την μεγαλη αληθεια για ολα οσα γνωριζεις.. Να ανοιγεις τα ματια ολων αυτων που δεν γνωριζουν αλλα δινουν μαχη για να μαθουν την αληθεια που αποκρυπτουν πολυ καλα ολοι αυτοι μπασταρδοι του συστηματος μας.. Να μην φοβασαι κανεναν πουστη που παει να σε προσβαλει.. αυτος ο Κ, John Sgouropoulos ο καλος μας πυρινικος αστροφυσικος ραδιενεργος μαλακας, αν ειχε εστω και την παραμικρη γνωση για ολα αυτα θα ειχε σωθει.. αλλα ειναι ενας ακομα πουστης απο αυτους που μιλανε για να μιλανε χωρις να εχει την παραμικρη γνωση.. ενας ανεγκεφαλος ψεκασμενος κομπλεξικος και ηλιθιος και τιποτα αλλο με μια ωραια πλυση εγκεφαλου χρονων και μονιμη πνευματικη αναπηρια..και οταν θα παθει καρκινο απο τον τροπο ζωη του ας τρεξει σαν ζωο για να του κοψουν τα σωθηκα.. ειναι ενας απο αυτους που αντι να προσφερουν στον κοσμο βοηθεια απλα βγαζουν λευτα απο τετοιες καταστασεις.απο την ταλαιπωρια ψυχων.. θα σε θυμηθει.. θα ερθει η ωρα... ας τρεξει να φερει ιατρικους συλογους και οτι αλλο θελει προς το παρον, δεν θα μπορεσει να κανει τιποτα.. οι πουστιδες δεν μπορουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα
      Άλλος ένας ηλίθιος που δεν έχει σπουδάσει,διάβασε ένα blog και έγινε ειδικός και γνώστης. Υπάρχουν σπουδές και επιστήμες πάνω στις συμβατικές θεραπείες που τις υποστηρίζουν, αλλά τι να καταλάβεις αφού είσαι αμόρφωτος.

      Διαγραφή
    2. Φίλε ανώνυμε
      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μερικά με έκαναν να γελάσω. Χχμμμ, απλά φυλάγομαι,ποτέ δεν ξέρεις.

      Φίλη Άννα
      Υπάρχουν σπουδές και επιστήμες πάνω στις συμβατικές θεραπείες που τις υποστηρίζουν, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΌΠως υπάρχουν αποδείξεις και για άλλες θεραπείες που προφανώς εσύ δεν γνωρίζεις. Διαφωνείς; Παρ' όλα αυτά είσαι απόλυτη.
      Θα σου πω μια φράση ενός πολύ μεγάλου απάνθρωπου καρχαρία-επιχειρηματία. Από ανθρώπους καλά πάμε υπάρχουν μπόλικοι.

      Διαγραφή
    3. Φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα.. φιλε μου psara9 ετσι δεν λενε? με αυτο μεγαλωσαν ολοι τους γενιες και γενιες τωρα.. Εσυ να κανεις αυτο που εχεις αναλαβει ως καθηκον ! και ασε τους αλλους να αντιδρουν οπως νομιζουν.. ετσι και αλλιως ξερουμε εμεις..οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια!!! αντιδρανε παντα αυτοι που φοβουνται την αληθεια.. που δεν γνωριζουν αλλα αποδεχονται ολα οσα λεει η καθε Μενεγακη στην τηλεοραση για την Ιατρικη..αυτοι που αντι για εγκεφαλο εχουν μεσα λασπη, νομιζω οτι θα ειναι και οι πρωτοι που θα τρεξουν να βαλουν και τσιπακι γιατι θα ειναι της μοδας.. να συνεχιζεις αυτο που κανεις γιατι ειναι εργο! και δωρο για πολλους!

      Διαγραφή
    4. Φίλε ανώνυμε
      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Επί την ευκαιρία να πω και κάτι πολύ κραυγαλέο, όχι μόνο ο καρκίνος αλλά ακόμα και ο διαβήτης και άλλες ασθένειες μπορούν να αντιμετοπιστούν και εξαφανισθούν με διατροφή αλλά πολύ συγκεκριμένη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα, για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε μια ιατρική που λέγετε φυσιατρική. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάρτηση για κάτι τέτοιο, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, μπορεί να μελετήσει όμως πολλά εναλλακτικά βιβλία πάνω στην πάθηση του που να σχετίζονται με την διατροφή.

      Διαγραφή
  6. Εύγε!!! Εκπληκτικό άρθρο, ελπίζω να κινητοποιήσει πολλους να αρχιζουν να ψάχνουν, να μαθαίνουν, να αρχίζουν να σκέφτονται αλλιώς...

    Οσο για τα γιατρουδάκια της συμφοράς που θέλουν να ενημερώνουν και συλλόγους, τρομάρα τους, ας ρίξουν μία ματιά στα ποσοστά επιτυχιας της χημειοθεραπειας και μετά ας αναρωτηθούν τί πήγε στραβά στη θεωρία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε
      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σου. Όσοι μάθουν την αλήθεια δεν έχουν κάτι να φοβούνται η να ανησυχούν. Είναι λυπηρό να χάνονται τόσες ζωές.

      Διαγραφή
  7. Πριν δεσμευτούν ότι θα επιτρέψουν στους γιατρούς να δηλητηριάσουν το σώμα τους, οι καρκινοπαθείς οφείλουν να ζητήσουν απο το γιατρό τους να τους παρουσιάσει τις έρευνες ή τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι η συρρίκνωση ενός όγκου σημαίνει παράταση της επιβίωσης. Αν σας πούν οτι η χημειοθεραπεία είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή, να ξέρετε ότι σας λένε ψέματα ή σας παραπληροφορούν. Όπως δείχνει ξεκάθαρα η έρευνα του Dr Ulrich Abel (Γερμανός Επιδημιολόγος- ογκολογική κλινική του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης) που έκανε τη πιο εκτενή έρευνα όλων των εποχών για όλες τις μεγάλες κλινικές μελέτες για τα χημειοθεραπευτικά φάρμακα, αυτό δεν έχει αποδειχτεί σε καμιά έρευνα.
    (http://www.helseurt.com/wp-content/uploads/2014/10/Chemotherapy-of-advanced-epithelial-cancer.pdf) .
    Η επιλογή είναι του ασθενή. Όμως πρέπει να ξέρει και τις δύο πλευρές για να επιλέξει!
    Δεν γράφω ότι μου κατέβει αλλά εχω δεί δικούς μου ανθρώπους να πεθαίνουν απο τη χημειοθεραπεία και όχι απο τον ίδιο τον καρκίνο! Και έχω δεί και φίλους που επέλεξαν τις εναλλακτικές θεραπείες και ο καρκίνος εξαφανίστηκε!
    Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της άγνοιας!
    Πολύ καλό άρθρο. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε
      Μπράβο!!! χαίρομαι άλλη μία νέα χρήσιμη πληροφορία που ενημερώνει τον κόσμο πως να αντιμετωπίσει την βιομηχανία του καρκίνου.

      Διαγραφή
  8. υπαρχει καποια μελετη που να σχετιζει τη διατροφη με τον θυροειδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε
      Κάποια συγκεκριμένη μελέτη δεν ξέρω κοίτα αυτά εδώ τα λινκς
      1 http://www.onmed.gr/diatrofi/item/321677-thyreoeidis-poies-trofes-ton-vlaptoun-kai-poies-oxi

      2 http://www.boro.gr/31735/poies-trofes-kanoyn-kalo-ston-thyreoeidh

      Και κάποια βιβλία http://www.public.gr/product/books/greek-books/medicine/mathete-gia-tis-diatarahes-toy-thyreoeidoys/prod1280075pp/

      kai αλλα 2 κορυφαια ξένα βιβλία http://www.amazon.com/The-Everything-Thyroid-Diet-Book/dp/1440510970 και http://www.amazon.com/The-Thyroid-Diet-Revolution-Metabolism/dp/0061987476

      Διαγραφή
  9. Αυτό που αναγνωρίζω σε σένα ψαρά δεν είναι τόσο οι γνώσεις σου όσο το θάρρος σου. Η αλήθεια είναι οτι με τρομοκράτησε το άρθρο σου γιατι είμαι και εγώ ένοχος(κυρίως καπνίζω), όσο και όλοι οι άλλοι που σου επιτέθηκαν λεκτικά. Το μίσος και η αντίδραση σε κάτι τέτοια δείχνει την ενοχή. Η αλήθεια είναι ενα τεράστιο φορτίο. Μπραβο φίλε μου, συνέχισε το έργο σου ακάθεκτος, βοηθάς τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε μου για τα λόγια σου και τις τοποθετήσεις σου.

      Διαγραφή
  10. Αγαπητέ καλό και σωστό θα ήταν, όταν αρθρογραφείς για ένα τόσο ευαίσθητο και πονεμένο θέμα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Πουθενά δεν διάβασα για στατιστικές μελέτες και δείκτες της αντιθετης άποψης. Θεωρώ πως οφείλεις αν μη τι άλλο να είσαι αντικειμενικος. Όλο σου το άρθρο κατακλύζεται απο προσωπικές σου απόψεις, είσαι ξεκάθαρα εναντίον των συμβατικών θεραπειών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, να σου πω την αλήθεια είναι η μόνη ανάρτηση που δεν χάρηκα που έκανα και δεν ήθελα να κάνω και την έκανα επειδή μου είχε κολλήσει άσχημα μέσα στο κεφάλι μου. Είμαι ενάντια στις συμβατικές θεραπείες είδα κόσμο να χάνει αγαπημένους του ανθρώπους από τι άλλο; από συμβατικές θεραπείες. Εγώ απλά έγραψα την αλήθεια που έχω δει και καταλαβαίνω. Δεν με ενδιαφέρει αν βγάζουν χρήματα οι γιατροί η με πιο τρόπο θα νικιέται ο καρκίνος με ενδιαφέρει να γίνονται καλά οι άνθρωποι και κάτι τέτοιο δεν έχω δει ούτε έχω δει στατιστικές σχετικά με συμβατικές θεραπείες. Επίσης με ενδιαφέρει να ξέρει και ο κόσμος τι είναι ο καρκίνος. Για ρώτησε καρκινοπαθής τι είναι ο καρκίνος; δεν ξέρουν ακριβώς να σου πουν ή πιο σωστά να σου εξηγήσουν. Στο μόνο συμβατικό που δεν είμαι ενάντια είναι η εγχείρηση-αφαίρεση όγκων αλλά αυτό δεν νικά τον καρκίνο, αλλά σώζει ζωές. Δεν διάβασες στο άρθρο για στατιστικές μελέτες και δείκτες της αντίθετης άποψης, γιατί πολύ απλά βρίσκεις πολύ δύσκολα, και δεν μπόρεσα εγώ να βρω. Δεν είμαι μόνο εγώ που είμαι ενάντια στις συμβατικές θεραπείες είναι και πολλοί επιστήμονες(τους αναφέρω) σπουδαίοι, οι οποίοι είναι ενάντια για ένα απλό λόγο,δεν θεραπεύουν.

      Διαγραφή
    2. σημερα καναμε το πρωτο σχημα χημειοθεραπειας <>τι δεν καταλαβαινεται??καντε οτι μπορειτε να δυναμωσστε το ανοσοποιητικο και δε πειραζει ολα μαζι .....ετσι κι αλλιως δεν ειναι ευκολο να αποριψεις τα χημικα

      Διαγραφή
  11. Διαβασα παρα πολυ προσεκτικα κ με μεγαλο ενδιαφερον ολα οσα εγραψες κ επειδη ειμαι παθων κ γνωριζω τι σημαινει καρκινος (αφαιρεση στομαχου) συμφωνω απολυτα με οσα γραφεις. Οσο για τον κυριο που ηθελε να ενημερωσει γιατρους κτλ. Μονο για γιατρο τον κοβω.. η ζαχαρη ειναι η τροφη του καρκινου!!!! Η χημειοθεραπεια "θεραπευει" για λιγο κ σκοτωνει οριστικα!!! Περασα αρκετο καιρο με αρρωστους για να εχω καθαρη αποψη! Στην τελικη πρεπει να ειμαστε πληρες ενημερωμενοι για ολα κ να αποφασιζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου, είναι χρήσιμο-πληροφοριακά. Ναι σωστά μάντεψες είναι γιατρός. Και έχεις τεράστιο δίκιο σε αυτό που είπες στο τέλος.->Στην τελικη πρεπει να ειμαστε πληρες ενημερωμενοι για ολα κ να αποφασιζουμε!

      Διαγραφή
  12. Κύριε Ψαρά, πολύ καλά κάνετε και προσεγγίζετε το θέμα αμφισβητώντας τους υπάρχοντες αδιέξοδους δρόμους, μιας και όλοι γνωρίζουμε οτι φαρμακευτική ''θεραπεία'' για τον καρκίνο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και όλα τα μέσα που η συμβατική Ιατρική χρησιμοποιεί, είναι μόνο καταστροφικές πειραματικές μέθοδοι, που δεν προσφέρουν ίαση στον ασθενή. Η χημειοθεραπεία καταντά σαράβαλο το σώμα, εξαθλιώνει ψυχικά τον πάσχοντα, ενώ επιμηκύνει χωρίς ελπίδα τον Γολγοθά του.
    Δεν μιλάω εκ του ασφαλούς και θεωρητικά, την προσεχή Δευτέρα 16 Μαϊου, πρόκειται να υποβληθώ σε μαστογραφία, μετά από ψηλάφιση οζιδίου που ανακάλυψα στον μαστό μου. Έχω ήδη διαβάσει πλήθος άρθρων στο διαδίκυο ώστε να πληροφορηθώ σχετικά με τον ''εχθρό'' κι έτσι διάβασα και τη δική σας ανάρτηση, για την οποία και σας ευχαριστώ. Είχα καταλήξει από πριν στην απόφαση οτι θα αποδεχτώ χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του πιθανού όγκου αν αυτό απαιτηθεί, αλλά θα προσπαθήσω να αποφύγω την ακτινοβολία, ενώ δεν θα αποδεχτώ σε καμία περίπτωση τη χημειοθεραπεία. Από τον εγκλεισμό στα νοσοκομεία και τον ανηλεή βομβαρδισμό του υγιέστατου ως σήμερα σώματός μου με χημικά, θα επιλέξω την ψύχραιμη αντιμετώπιση, μη επιβαρύνοντας άσκοπα, περισσότερο τον οργανισμό μου. Ό,τι κι αν παρουσιαστεί, αξίζει να το αντιμετωπίσει κανείς δυναμικά, μη παραιτούμενος και μη παραδινόμενος, μη αυτοφυλακιζόμενος σε θαλάμους νοσοκομείων, αλλά συνεχίζοντας με αισιοδοξία την ελεύθερη ζωή του. Όπου και αν οδηγηθεί, θα έχει εν τω μεταξύ μείνει όρθιος.
    Ευχαριστώ και πάλι για την ανάρτηση και μην ακούτε τους κακόπιστους. Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σας, με καλύπτετε δεν έχω κάτι να προσθέσω, σας εύχομαι όλα να πάνε καλά και όλα αυτά να είναι σαν ένα ξεχασμένο μικρό κακό όνειρο.

      Διαγραφή
  13. Πιστευω πως η αναρτηση σου κανει πολυ κακο γιατι διχαζεις για ολα αυτα που λες και δεν μπορεις να τα αποδειξεις απλα πετας αυθερετα στοιχεια και δεν εισαι και γιατρος,απλα εισαι αλλος ενας αλλοπαρμενος που γραφει στο internet απλα το κανεις καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ πιστεύω ότι είσαι ανόητος αλλά το εννοώ! ύστερα από τόσα πράματα που παρέθεσα και ανέπτυξα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κατανοητά στους πάντες που θα αφιερώσουν κάποιες ώρες στην ανάρτηση αυτή. Ύστερα από όλα αυτά εσύ αυτά κατάλαβες. Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν.

      Διαγραφή
  14. Παρά πολύ ωραία τα γράφεις μπράβο σου.ελπίζω να αλλάξει αυτή ή κοινωνία που ζούμε αυτό το μπαχαλο δηλαδή και να βρούμε κάποτε την αληθινη ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ ωραίο τα γράφετε υπαρχουν συνομωσίες σε αυτόν τον κόσμο ελπίζω να αλλάξει κάποτε αυτό και να βρούμε το πραγματικό νόημα της ζωής...έχουμε κάνει Θεό το χρήμα και πάμε από το κακό στο χειρότερο... Κρίμα. Εύχομαι να αλλάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε δίκιο. Οι άνθρωποι ξυπνούν πνευματικά αναρωτιούνται ψάχνονται δυσπιστούν για πολλά είναι σημάδι ότι υπάρχει κάποια ελπίδα.

      Διαγραφή
  16. πολυ ενδιαφερων και ως διαβητικη με ταρακουνησατε,ειχα πληρη αγνοια αν και η μητερα μου μπαινωβγαινε στα νοσοκομεια με ολων των ειδών τους καρκίνους δεν γνωριζαμε τιποτα απολυτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προσπαθήσω να φτιάξω μία και για τον διαβήτη, ίσως φανεί χρήσιμη η ανάρτηση. Και ναι, όντως οι περισσότεροι καρκινοπαθής και συγγενείς καρκινοπαθών δεν έχουν ιδέα τι είναι ο καρκίνος. Η ακαδημαϊκή γλώσσα και ο ξύλινος και μασημένος λόγος ευνουχίζουν τους αναζητητές.

      Διαγραφή
  17. ΟΛΟΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ,ΑΠΛΩΣ ΖΕΙ ΣΕ ΟΞΙΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΕΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένα βιβλίο που θα βοηθήσει πολύ την έρευνα σας σχετικά με τον καρκίνο είναι το "ΦΥΣΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ" του Μάριου Δημόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εχεις δικιο σε οσα γραφεις ....αντιμετωπιζουμε εναν καρκινο 4ου σταδιου στον πνευμονα σταματωντας γρηγορα τις χημειοθεραπειες και εφαρμοζοντας πολλα απο αυτα που γραφεις.....η γνωση ,ναι ,μπορει να φερει την πληρη ιαση .....μακαρι να διαβασουν πολυ αυτα που γραφεις.....παντως η μεγαλη αληθεια ειναι μια για την ιαση του καρκινου......οτι και να αποφασισεις να κανεις πρεπει να πιστευεις οτι θα γινεις καλα ....πιστεψε και θα νικησεις κατι που σου λενε οτι ειναι ανικητο....δεν ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ "φίλε" Psara,οφείλω να πω για εσένα πως το άρθρο σου είναι καλογραμμένο,έχει αρκετα ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ άλλωστε το διαδύκτιο (εκτός των κακών του...)είναι μια τεράστια πηγή πληροφοριών για εμάς που ψάχνουμε ενημέρωση σε οτι θέματα μας ενδιαφέρουν.Και εχω να πω ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ...οτι Η ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Σ.Υ.Ν.Ε.Ρ.Γ.Α.Ζ.Ε.Τ.Α.Ι. ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕ??!! ΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΔΩΣΕ??!! Ο "ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΕΝΩ Γ.Ν.Ω.Ρ.Ι.Ζ.Ε.Τ.Ε. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ??(για όλες τις παθήσεις μιλώ)Η ΜΗΠΩΣ(ο ορκος..)ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ??!!! Και ναι,εχω ακόμα να πω οτι και για τα ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ που με κάποιο βρέθηκα και εγω πρίν 2μισι χρόνια,Η ΜΟΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ!! Την πήρα για 5 μήνες,και ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΥ....ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ!!! Και μόλις την κόψαμε όπως έκρινε και όρισε ο γιατρός,ΜΟΛΙΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...Στο μεταξύ ερευνούσα συνεχώς για το θέμα μου,και αποφασίζοντας να το αντιμετωπίσω μετά το γεγονός που προέγραψα με Ομοιπαθητικη-διατροφολογία και Ομοτοξικολογικά σκευάσματα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ!!(νεα γενιά ομοιοπαθητικών σκευασμάτων που μου δόθηκαν για να ισσοροπηθεί το όποιο "θέμα" μπορεί να υπήρχε γαστρεντερικά,αφού απο εδω πυροδοτούνται πολλές παθήσεις..)και με πολλές συμβουλές-υποδείξεις καθημερινής διατροφής,ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΧΩΡΙΣ "ΕΞΑΡΣΕΙΣ" & "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. Ας μου πει λοιπόν ένας συμβατικός γιατρός,που εδω "ωρύεται"...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΜΕ ΟΟΟΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ...ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ & ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΣΚΑΡΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ??!! Η ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ? σε αποκαλώ έτσι με το δικαίωμα που εσυ μου δίνεις αφού μου αποκρύπτεις μεγάλο μέρος της αλήθειας για το όποιο θέμα υγείας με αφορά..)Αφήστε λοιπόν τις "απειλές" ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!!-ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΓΙΑΤΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια για το άρθρο και απεριοριστος σεβασμός στο χρόνο που έχεις διαθέσει για να συλλεξεις όλες αυτές τις πληροφορίες, να τις "φιλτραρεις, να τις κατανοησεις και να τις μοιραστείς μαζί μας με όσο το δυνατόν πιο απλά δικά σου λόγια.
    Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αναφέρεται από κάπιους ότι το ζουμί των φύλλων ελιάς αντιμετωπίζει τον καρκίνο. Προσπαθώ να το αποδείξω τώρα τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριε Ψαρά , τεκμηρώνεις τα όσα λέεις. Περαιτέρω η βιβλιογραφια σου είναι μεγάλη. Λόγω της πείρας μου σε μελέτες (διαφορετικών περιοχών από του καρκίνου)αλλά επειδή υπάρχουν κοινά στην μεθοδολογία και παρουσίαση, λέω ότι παρουσιάζεις το θέμα λεπτωμερώς, αμερόληπτα και με πολλά χρήσιμα στοιχεία . Για να δυναμώσεις την μελέτη σου να γράψεις τα πλεονεκτήματα και μειονεχτήματα των φυσικών θεραπειών,τις γνωστές σε πολλούς Ανάλυση της Παρούσας Κατάστασης (SITUATION ANALYSIS), Ανάλυση Δυνάμεων Αδυναμιών Ευκαιριών Απειλών ΔΑΕΑ(στα Αγγλικά SWOT ANALYSIS). Η αξιολόγηση μου για την μελέτη σου είναι 58 από τα 100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΩ...ΑΝΤΊ ΤΕΚΜΗΡΩΝΕΙΣ ...ΕΙΝΑΙ...τεκμηριώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα σας. Οσα γράφετε είναι απολύτως σωστά και ό,τι γράφετε τα έχω ζήσει! Εγώ και άνθρωπος της οικογενειάς μου τρέχαμε στο παρελθόν και συνεχίζουμε με όλους εκείνους που μας έπεισαν πως οι συμβατικές μέθοδοι είναι η μόνη λύση. Ηξερα πως οι θεραπείες αυτές μόνο καλό δεν κάνουν αλλά στη δική μου περίπτωση έκαναν!
    Οσον αφορά εμένα γλύτωσα απ' ότι φαίνεται προς το παρόν. Για να πω την αλήθεια από το τέρας αυτό που ονομάζεται ΚΑΡΚΙΝΟΣ δε γλυτώνεις ποτέ! Κοιμάται για λίγο και μετά ξυπνά!
    Οσον αφορά το άλλο μέλος ίδωμεν! Είναι όμως σίγουρο πως ό,τι γράφετε θα αποδειχθεί περίτρανα στην περίπτωση του μέλους της οικογενείας μου δυστυχώς!
    Συνεχίστε και αφήστε εκείνους που σας κατηγορούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. https://ellaniapili.blogspot.gr/2015/06/blog-post_48.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ορισμένοι τύποι εκμεταλλεύονται την ελευθερια που τους παρέχει το internet και αποβάλλουν όλοι τη βρωμιά που έχουν μέσα τους τά καθάρματα!
    Για τον καρκίνο υπάρχει η επίσημη επιστήμη και τίποτε άλλο, για υγιεινή διατροφή κ.τ.λ είναι γνωστά η ενημέρωση γίνετε από το νοσοκομείο και αρμόδιο γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εχω ακουσει να πεθαινουν απο καρκινο πολιτικοι διασημοι σημαντικοι και ασημαντοι, πλουσιοι και πτωχοι, μικροι και μεγαλοι, ειναι μια ασθενεια που κανεις δεν την γλυτωνει, ειτε ακουσει γιατρους ειτε οχι. Αυτο που με προβληματιζει το καρφι μεσα στο μυαλο μου ειναι οτι ποτε δεν ακουμε γιατρους να πεθαινουν απο καρκινο αλλα και εβραιους να πεθαινουν απο καρκινο. Δεν λεω να πεθανουν απο καρκινο γιατροι και εβραιοι για να ειναι δικαιο οχι οχι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, απλα με προβληματιζει καθως παρατηρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα.ολα οσα ειπώθηκαν απο τον κυριο στο αρθρο εχουν βασει 1000%.Λοιπον,πριν 7χρονια χανω τον μπαμπα μου απο καρκινο,ταλαιπωρηθηκε ελεηνα.1/8/17 χανω τη μαμα μου στο ΜΕΤΑΞΑ επειτα απο ενα χρονο νοσηλειας με οξεια μυελογενη λευχαιμια.Ενα χρονο ειπαν και ενα χρονο εζησε.Ξερουν τα καθαρματα.Εχουν βρει τα θυματα "πειραματοζωα" και κανουν την κερδοφορα δουλιτσα τους μια χαρα.Δε μας μας μπορω να σας περιγραψω το τι τραβηξα σωματικα και ψυχικα εκει μεσα.ψυχολογικος και βιαιος τρομος.Μη την αφηνεις να τρωει αυτα,μην την αφηνεις να κανει το αλλο,μη,μη,μη.Ενιωθα σαν πουλι μεσα σε σπιρτοκουτο.Να μη μπορω να παψω απο τα κλαματα βλεποντας τη μανα μου να ουρλιαζει απο τα τρυπηματα και τους πονους.ΚΑΝΕΙΣ κυριολεκτικα διπλα μου ψυχολογικα.Μου ελεγαν οι γιατροι πως ηταν το τυχερο της.Συμπονοια μηδεν.Και στην ερωτηση που εθεσα στη γιατρο,για το αν σταματησουμε τη θεραπεια απο επιλογη μας τι γινεται? Τ οτε εκεινη ψυχρα μου ειπε εσεις θα ευθυνεστε για τη πορεια της καταληξης.Με εκαναν να νιωθω και τυψεις.Ολα στο βωμο του χρηματος τελικα. μετανοιωνω που την αφησα στα χερια τους..Αυτη ηταν η ιστορια και η καταληξη της οικογενεια μου.ΟΛΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ.Αντιο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συλλυπητήρια μου.
      Πιστεύω το εξής: ότι οι φαρμακοβιομηχανίες αλλά και τα πανεπιστήμια(όχι πάντα) δίνουν και διδάσκουν μόνο τις πληροφορίες που θα οδηγήσουν τους γιατρούς να χρησιμοποιούν τα χημικά και τα προϊόντα των φαρμακευτικών εταιριών. Πιστεύω ότι υπάρχουν και γιατροί που το έχουν ψάξει λίγο πέρα από τα νερά που τους έμαθαν αλλά είναι λίγοι.
      Τουλάχιστον σας εξηγούσαν;; όταν σας έλεγαν γιατί να μη φάει αυτό ή το άλλο ή όλα όσα προτείνατε όταν σας έλεγαν μη μη μη.

      Διαγραφή
  30. Καλησπερα σας αγαπητε κυριε και σας ευχαριστω πολυ.Απο οπου και να το πιασουμε,το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.Ειμαι32 ετων,μανα 2 παιδιων και τυχαινει να μαι νοσηλευτρια.Οταν τους ελεγα γιατι να μη δινω ωμα λαχανικα και φρουτα,ελεγαν οτι δεν εχει αμυνα η μανα μου.Επισης τους ελεγα οτι της μαγειρευω μοσχαρι,συκωτι για να βοηθηθει αμυντικα ο οργανισμος της ελεγαν πως,οτι κι αν κανω δε τη βοηθαω.Ψυχροι και νομιμοι δολοφονοι!!Πολλα πραγματα μου εκαναν εντυπωση αρνητικοι απεναντι τους.Μετα 5 εβδομαδες απο τη μανα μου 'εφυγαν' απο τη ζωη αλλες δυο κυριες στη γυρω γειτονια απο την ιδια παθηση με διαφορα 6 μερες και στο ιδιο νοσοκομειο.ΣΗΜΕΙΩΣΗ:οτι εμεις μπηκαμε για χειρουργειο αφαιρεσης χολης το οποιο δεν εγινε ποτε γιατι βγηκε στην επιφανεια η Ο.Μ.Λ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Επισης ενας πιτσιρικας γιατρος συνομιληκος μου που συνομιλουσαμε στους διαδρομους μου ειπε κατι που ειχα υποψιαστει κι γω.Σε μια ερωτηση μου για το πως δημιουργηθηκε μετα απο 6 χρονια αυτο το προβλημα της Ο.Μ.Λ ξερετε τ ι μου απαντησε???Οτι κατα 99% προεκυψε απο προηγουμενες ΧΜΘ που ειχε υποβληθει λογω τοτε του στηθους.Γιαυτο βαζουν το οριο της 5ετης επιβιωσης και επανεξετασης.Αλλα με παρακαλεσε οτι ειπαμε να ειναι OF THE RECORD.Καταλαβατε??ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το ερωτημα που με καιει και θα με καιει μια ζωη αγαπητε κυριε ξερετεποιο ειναι??ΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΧΜΘ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατροι να λενε να μην φαει λαχανικα;;;; Κοιταξτε εγω δεν μπορω να κανω κατι γιατι δεν ειμαι αρμοδιος, απλα συμπιπτω και αναδημοσιευω οτι βρισκω στο ιντερνετ και σε βιβλια που τα εχουν πει επιστημονες. Ο καθενας να συμβουλευετε τον γιατρο του και μονον αυτον!, οσοι ομως ειναι αντιθετοι απο εκει και περα ας πραξει ο καθενας οπως νομιζει και γνωριζει δικη του η ζωη.

    Οτι αντικαρκινικο φαρμακο η φυσικη ουσια και αν παρει καποιος θα κανει κακο παρα καλο ΑΝ δεν καταναλωνεται νερο, ειναι μακραν το πιο σημαντικο πραγμα, μεγαλες ποσοτητες νερου 3-4 λιτρα την ημερα πρεπει να καταναλαωνει ενας καρκινοπαθης, το νερο το διασπα ο οργανισμος και παιρνει οξυγονο, οζον, και υπεροξειδιο του υδρογονου. Τα υλικα αυτα παιζουν καθοριστικο ρολο στο να νικηθει ο καρκινος, τα καρκινικα κυτταρα παυουν να ειναι καρκινικα μολις αποκτησουν αλκαλικο ph και οξυγονο Dr otto heinrich warburg. To νερο κανει τα κυτταρα να αποβαλλονται ολα τα δηλητηρια που προκαλουν καρκινο τα ξεπλενει. Ο πιο σημαντικος παραγοντας κατα του καρκινου ειναι το νερο, πολλοι ανθρωποι δεν θα παθαιναν καρκινο αν επιναν νερο 2 λιτρα την μερα. Οι τοξινες μενουν μεσα στο κυτταρο προκαλουν οξινο ph στο κυτταρο και το κανουν καρκινικο, αν φευγουν οι ενδοκυτταρικες τοξινες εχει ο ανθρωπος τεραστια προστασια. Επισης να καταναλωνεται αλατι, περιπου μισο γραμμαριο για καθε λιτρο ειναι μια σωστη αναλογια, ο φυσιολογικος ορος εχει περιπου 8 γραμμαρια αλατι ανα λιτρο, θελω να πω πως δεν ειναι τοσο κακο το αλατι που λενε.

    Ναι μπορει να ζησει καποιος χρονια ολοκληρα με καρκινο χωρις χημειοθεραπεια, υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι εχω γνωρισει τετοιους ανθρωπους, αλκαλικο ph, πολυ νερο, αντικαρκινικο διαιτολογιο και κυριως ομοφαγικο και οχι μεγαλες ποσοτητες τροφης,υπαρχουν βιβλια στο εμποριο αντικαρκινο-διαιτολογιας. Αυτα κανουν αυτοι οι ανθρωποι. Βεβαια ο καρκινος καποια στιγμη υποχωρει συνηθως σε μερικους μηνες.

    Οσα ειπα για το νερο ηταν απο αλλο site που μου το ειχαν κλεισει, για αυτο και εκανα μπλογκ γιατι ειναι μια προστασια λιγο παραπανω. Δεν εχω τις πηγες ουτε θυμαμαι τις πηγες για το νερο που πρεπει να καταναλωνουμε. Αλλα νερο πρεπει να καταναλωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλησπερα σας.Κι ομως δεν την αφηναν να τρωει ωμα.Δηλαδη της ειχα παρει μια φορα αχλαδια και μηλα και με προσβαλαν.Προς ει πρωτα να τα βραζω μου ελεγαν.Γιαυ τ ο και στα μενου της εφερναν μηλα ψητα του φουρνου.Τι να σας πω.Εφυγε η μανα μου,τελος τ ρα πια.Σας ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να ρωτησω κατι τελευταιο?Η μαμα μου για την ΟΜΛ Επερνε VIDASA.Σε ολα τα σαιτ διαβαζα ποσοστο διαβιωσης μια πενταετια.Παραμυθια.Ενα χρονο το πολυ σε ολες τις περιπτωσεις που γνωρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρωτηστε με οοσα θελετε. Απλα η ελευθερια λογου μου ειναι πολυ περιορισμενη γιατι δεν ειμαι αρμοδιος, δεν δινω συμβουλες υγιας απλα λεω την προσωπικη μου αποψη βαση οσων διαβαζω στο ιντερνετ.

    Δυο στοιχεια για το vidaza 0.1 γραμμαριο κοστιζει 500 ευρο περιπου, μια απο τις δρασεις του ειναι να καταστρεφει το DNA και την αναδομηση του αναστελοντας την πρωτεινοσυνθεση, για εμενα αυτα σημαινουν πολλα.

    Το ξερουν αυτο μεχρι και οι πετρες! αν η τροφη βραζεται ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, τα ενζυμα και οι βιταμινες καταστρεφονται ειναι σαν να τρωει καποιος χωμα με φυτικες ινες. Ειναι κατεστραμενη τροφη, η οποια επιβαρυνει και εμποδιζει τον οργανισμο,γιατι ξοδευει ενεργεια για να αφωμειωσει πολυτιμες ουσιες και τελικα δεν αφωμειωνει γιατι δεν υπαρχουν. Αν καποιος εχει οποιαδιποτε ασθενεια πρεπει να τρεφεται με ομες τροφες για να αφωμειωνει τις θρπτικες ουσιες οι οποιες στηριζουν την υγεια,και να ειναι συγκεκρημένες για να υποβοηθιεται ο οργανισμος, να εχει στηριγμα. Το φαγητο σου το φαρμακο σου που λενε. Ευχομαι να με καταλαβες.............
    Παρ ολα αυτα πρεπει να πω, πως οι γιατροι εχουν σπουδασει και ξερουν πως να θεραπευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ σε site οπως στο skroutz.gr αν πατησεις καρκινος θα βρεις διαφορα βιβλια με πληροφοριες, που μιλουν και για τροφες ή σε μαγαζια με οικολογικα προιοντα. Απλα σε προτρεπω να γινεις ερευνητρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αρα εσκεμενα μου τα ελεγαν ολα αυτα για να τη "στειλουν".Ερευνητρια εγινα ουτως η αλλως και απο τη φυση της δουλειας μου και ποιο πολυ απο το θεμα της μανας μου.Σας ευχαριστω και παλι.ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Kαλημέρα.Θα ήθελα να σε ρωτήσω για την ακμή αν γνωρίζεις.Η κόρη μου πήγε σε Δερματολόγο,εκανε δυο φορές θεραπεία με αντιβίωση κ τώρατης είπε κ για τριτη φορά.Δεν την αφήνω εγώ τώρα.Εχω όμως κ την ευθύνη.Προσπσθώ με διατροφή αλλά είναι το πρόσωπό της γεμάτο στίγματα.Μπορω να ενημερωθώ απο καπου;Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπλα λεω την αποψη μου: καλυτερα που σταματησε η αντιβιωση, καταστρεφονται τα καλα βατηρια των εντερων και αποδιαργωνονεται το ανοσοποιητικο.
      Πρασινος αργυλος ή και ασπρος υπαρχουν πληροφοριες https://www.e-pharm.gr/Blog/Post/196/Page/550/el/Pos-na-xrisimopoieis-sosta-tin-maska-argilou/ αγορα https://www.sensities.com/protes-yles/skones-argiloi-sporoi/argiloi/2236/prasinos-argilos?gclid=Cj0KCQjwvuDPBRDnARIsAGhuAmZfEZYrYQru6Q13d7Zyy9cX5-2Dx8N6eAl_6zW9t1pYPXae1XGuoeUaAsLBEALw_wcB
      Υπαρχει και ο ενεργος ανθρακας οπου κανουν μασκες με αυτον, ψαχτητε στο νετ για πληροφοριες. Αποφυγεται του εμποριου συνηθως θα πρεπει να χρησιμοποιησετε την δεκαπλασια ποσοτητα(οταν φτιαχνεται την μασκα)σε σχεση με εναν επαγγελματικο ενεργο ανθρακα, ο οποιος δεν υπαρχει στο εμποριο τον εχουν μονο οι spa therapist και οι λοιποι επαγγελματιες. Πολλοι τον αναγμυγνιουν με χωμα και τον πουλουν, κακο δεν κανει, δουλεια δεν θα κανει.
      Μπορειτε να απευθυνθειτε σε καποιον επαγγελματια αισθητικο ή spa therapist και να αγορασετε ενεργο ανθρωκα μεσο αυτου, συνηθως κοστιζει 50-90 ευρο 2-3 φορς την βδομαδα χρηση και κρατα 2,5 μηνες ή σε υποδιπλασια τιμη, υπαρχει σε τζελ ενεργος ανθρακας(βολικο).
      Καλο θα ηταν να γινονταν και μια εξεταση αιματος-ορμονικη να δειτε, ισως να υπαρχει καποιος κρυφος λογος που υπαρχει τοση ακμη. Και ας εμπλουτιστει η διατροφη με λαχανικα και φρουτα.
      Καντε ερευνα, ενεργος ανθρακας, και πρασινος αργυλος, αν νιωθετε χαμενη και δεν βγαζετε ακρη, μπορειτε να μου στειλετε email και να σας παραπεμψω σε καποιους γνωστους μου spa therapist.

      Διαγραφή
  40. Οι γιατροί "σπούδασαν" στα πανεπιστήμια για να γίνουν φαρμακοπωλητές με μίζα , αρπαχτές και φακελάκια .Να πουλούν φαρμάκια και θάνατο , αιώνια ταλαιπωρία μέχρι να φύγουμε από τον μάταιο αυτό κόσμο !!! Αφήστε τους να κάνουν αυτό που επέλεξαν θα το πληρώσουν με μπόλικο κάρμα !! Οι γιατροί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ !!!!!! Πουλάνε φάρμακα για εξάληψη συμπτωμάτων ( εάν εξαλειφθούν ποτέ ) ενώ το σώμα ασθενεί για να μας προειδοποιήσει ότι κάνει κάνουμε πολύ λάθος στην ζωή μας ! Θέλει να μας ξυπνήσει και να μας βάλει στον σωστό δρόμο και εμείς αγοράζουμε τα δηλητήρια που πουλάνε οι γιατροί για να το κάνουμε να σωπάσει !!!! Τι ειρωνία .. Όποιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας ας ερευνήσει πρώτα ποιά είναι τα αιτία της ασθένειας του , τα ψυχολογικά αίτια !! Αυτό δημιουργεί τις ασθένειες κατά 70% , μετά η διατροφή κ.τ.λ. Ερευνήστε , ψάξτε , ρωτήστε , πάρτε γνώμες από άλλους ασθενείς .Μην αποποιήστε την ευθύνη σας για την υγεία σας και μην επαναπαύεστε στην γνώμη του κάθε γιατρού που νομίζετε ότι είναι ο θεός που θα σας λύσει το πρόβλημα . Ο άνθρωπος είναι μια ολότητα και έτσι χρειάζεται να εξετάζει κάθε θέμα που αντιμετωπίζει και όχι μεμονομένα όπως κάνει η κλασική ιατρική .
    Αφήστε τους "ειδικούς επιστήμονες" να κουρεύονται και αποφασίστε μόνοι σας μετά από έρευνα και προβληματισμό για την πορεία της ζωής σας , το περιβάλλον που ζείτε , τους ανθρώπους γύρω σας . Τα πάντα !! Γνωρίστε καλύτερα τον εαυτό σας και τις ανάγκες του .Μόνο εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τι σας πονάει , τι φοβάστε , τι κρύβετε μέσα σας . Κανένανς γιατρός και κανένας "ειδικός" . Πάρτε συμβουλές αλλά μην μεταθέτετε την ευθύνη σας για την ζωή σας σε κανέναν . Και κυρίως σε αυτούς με τα "πτυχία" και τις περγαμηνές της συμφοράς ! Υπάρχουν και γιατροί που τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη και φροντίζουν τους ανθρώπους με αγάπη και σεβασμό για τον πόνο τους , αναγνωρίζοντας την αξία της ζωής ! Αυτούς να εμπιστεύεστε περισσότερο ! Εάν θέλετε να πάτε σε εναλλακτικό να πάτε .Εαν θέλετε γιατρό να πάτε εκεί . Αλλά ότι και να κάνετε , κάντε το με πίστη ! Η πίστη σώζει τον άνθρωπο και η αγάπη του για την ζωή .
    Ειδικά για τον καρκίνο έχω να πω ότι είναι η ασθένεια του αιώνα .Θεραπείες υπάρχουν πολλές . Αυτό όμως που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην θεραπεία του ασθενή είναι ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συμφωνω στα παραπανω που λες ,αλλα στο τελος φιλε μου πεταξες κοτσανα .δηλαδη σα να μου λες οτι η μανα μου που πεθανε απο καρκινο δεν ηθελε να ζησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εχασα το γιο μου Χαρη Μπραβο 10 χρονων απο κυψελιδικο Ραβδομυοσαρκωμα.Ολα αυτα που γραφεις ειναι 100% σωστα & για τις χημειοθεραπειες.Ειδα το γιο μου πανω απο 10 φορες με τοξικο σοκ απο χημειο να παραλληρει στο θανατο.Πεθανε με φριχτο τροπο & οι "θεραπειες" μονο κακο του εκαναν.Εννοειται πως το προτοκολο ηταν για γενικης φυσης καρκινο & του 1980.Δεν μου τα ειχαν πει ολα αυτα πριν.Εχω μιλησει με μαμαδες Αμερικη που εσωσαν τα παιδια τους με αλκαλικη διατροφη & καναβελαιο.(η μαμα του Chico)Μιλαμε για τρελλα κερδη ειδικα ο παιδικος διαβητης.Οι καρκινοπαθεις μπορουν να ψαξουν στο αντικαρκινικο Ινστιτουτο Αμερικης,οπως το νοσοκομειο Camelot & αλλες κλινικες του Μεξικου που θεραπευσαν χιλιαδες.Η χημειοθεραπεια θεραπευει μονο 2.1%(παγκοσμια ερευνα δημοσιευμενη)& δεν εχουμε Μεσαιωνα για να απειλουν οποιον γραφει αληθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολύ χρήσιμο άρθρο, να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εγο με αυτα που διαβασα εδο αλλα και απο αλλα site καταλαβα ενα πραμα, οτι ο καρκινος μπορει να νικηθει με προιοντα και καρπους τις φυσης τηροτας και καποιες προηποθεσης, Απλα δεν συμφερει το κεφαλαιο, η ιγεια ειναι ενα μεγαλο παγκοσμιο λομπι .ειναι εξουσια, ειναι μια αυτοκρατορια οπου αν οι ανθρωποι γινουν καλα θα χανει ισχι η εξουσια αυτη. Ο κοσμος γνωση δεν εχει και ετσι δεν μπορει καταλαβει και να κινηθει καταλληλα. Παντως αν παθω καρκινο δεν ξερω τι θα κανω, αλλα σιγκουρα θα ψαχτω παρα πολυ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπερα σε ολους συμφωνω με ολα....ομπαμπας μου πριν ενα χρονο διαγνωσθηκε με καρκινο στο παχυ εντερο.εγινε χειρουργειο κ μετα χμθ.πριν δυο μερες μαθαμε οτι εχει κανει μετασταση σε πνευμονες κ συκωτι...πως μπορω να τον βοηθησω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολυ σοβαρο γιατι αυτο δειχνει οτι ο καρκινος δεν θα μεινει μονο στο συκωτι πνευμονες εφοσον κανει μετασταση. Επισης ειναι ρισκο να σου πει καποιος κανε αυτο και αυτο γιατι αν αποβιωσει ο μπαμπας σου θα φανει ως υπευθυνος ο ανθρωπος που σου ειπε τι να κανεις και ανετα τον τρεχεις και τον βαζεις μεσα... Γενικα η κατασταση ειναι σαν το δημοσιο ολοι προσπαθουν να πεταξουν το μπαλακι(ευθυνη) σε αλλον. Και οχι μονο αυτο εχει το δικαιωμα να σου πει τι να κανεις μονο οποιος ειναι γιατρος.
      Προσωπικα ως ερευνητης μπορω να σου πω συμβουλεψου τον γιατρο σου μονο.
      Μπορω να σου πω την προσωπικη μου γνωμη(κοφτα κ περιορισμενα..) και να την μεταφερεις στον γιατρο και κανε οτι σου πει αυτος.
      Να μην τρωει πολυ αλλα λιγο, καθολου ζαχαρες και κρεας να τρωει μονο ομα, Να πινει φυσικο χυμο λεμονι 2-3 λεμονια, να πινει τουλαχιστον 2-3 λιτρα νερο, διαβασε την παραγραφο που εχει κεφαλαια γραμματα που λεει ΛΥΚΟΠΕΝΙΟ-ΣΕΛΗΝΙΟ-ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε παρτα απο ενα φαρμακειο και κανε αυτα που γραφει η παραγραφος, να παιρνει 2-3 γραμμαρια σπιρουλινα αν κανεις , ερευνα spiroulina against cancer θα βρεις πολλες ερευνες, μαγειρινκη σοδα 1 κουταλακι αραιωμενη σε νερο 3 φορερς την μερα, 3-4 κουταλιες τις σουπας ελαιολαδο. Ολα αυτα να ειναι μεσα στο καθημερινο διατροφολογιο, τωρα το τι αλλο να τρωει κανε ερευνα anti cancer food. κανε τα για 1 μηνα και καντε εξετασεις. Ολα αυτα που ειπα στηριζονται σε αρχες και ερευνες, που δεν θα κανω αναπτυξη γιατι θα γινει σαν αναρτηση το σχολιο και δεν χρειαζεται. Στην ουσια απλα λεω την γνωμη μου γυρω απο ενα συγκεκρημενο διατροφολογιο.

      Διαγραφή
  46. Αρχές του Οκτώβρη του 2017 διαγνώστηκε ο πατέρας μου (88 ετών )με καρκίνο στο κεφάλι .
    Με αιτία μια αιμοραγία απο τη μύτη που δεν σταματούσε και μέσα απο τη προσπάθεια των γιατρών να κάνουν μία "πωμάτιση εν τω βάθει" εντόπισαν ότι μέσα βαθιά υπάρχει ενας πολύ μεγάλος όγκος που είναι αδύνατον να αφαιρεθεί χειρουγικά όλος . Ότι μπόρεσαν οι χειρούργοι να κάνουν το έκαναν διότι μόλις τον είδαν κατάλαβαν ότι κάτι πολύ κακό ήταν . Παρ όλα αυτά περιμέναμε και τα αποτελέσματα της βιοψίας .
    Πράγματι το αποτέλεσμα ήταν ότι χειρότερο μπορούσαν οι γιατροί να φανταστούν με πρόγνωση ότι , κάνουμε δε κάνουμε Χριστούγεννα .
    Το ίδιο και οι ογκολόγοι , ότι δε προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι ακόμα κι αν θα ξεκείναγαν οι όποιες διαδικασίες την ίδια στιγμή , πράγμα αδύνατο και λόγω 4τράμηνης αναμονής .
    Ό πατέρας μου ενημερωμένος απο τη πρώτη στιγμή απο εμάς και απ τους γιατρούς το πήρε πολύ ψύχραιμα ( όσο μπορεί να είναι για κάποιον που βιώνει κάτι τέτοιο ) και μας ανακοίνωσε ότι δε θέλει να έχει επαφές με νοσοκομεία .
    Πράγματι μετά απο οικογενειακό συμβούλιο (6 ατόμων) αποφασίσαμε να μη προχωρίσουμε σε κάποιες οδηγίες κάποιων γιατρών για ακτινοβολίες.
    Του δώσαμε βιταμίνες Β,Β12,C,Κ2,D,Mg,και ιχθυέλαια σε καθημερινή βάση . Ταυτόχρονα και με τη προτροπή κάποιου φίλου του δώσαμε και φύλλα Ίταμου .
    Μέχρι σήμερα 24-01-2018 ο πατέρας μου είναι μια χαρά και όχι απλά αυτοεξηπηρετούμενος , πέταξε και τη μαγκούρα που χρησιμοποιούσε μέχρι πρίν δύο μήνες .
    Δε μιλάω για θεραπεία διότι απλά δε κάνουμε εξετάσεις .
    Άλλωστε ο χρόνος είναι πολύ λίγος για να βγάλουμε συμπεράσματα και δε ξέρουμε τι θα ξημερώσει.
    Τα γράφω όμως γιατί ξεπέρασε το προδόκιμο των γιατρών και μου έκανε εντύπωση η βελτίωση της ζωτικότητας του χωρίς να χρειάζετε τη βοήθεια άλλου.
    Με εκτίμηση προς όλους
    Χαλικιάς Σταμάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω για το σχολιο σου , δινει ελπιδα και δυναμη.

      Διαγραφή
    2. το mail μου είναι kimonbel@yahoo.gr εάν έχεις την ευχέρεια και την καλωσύνη θα ήθελα να μοιρασθώ τις εμπειρίες από τον πατέρα σου, ευχαριστώ

      Διαγραφή
    3. 8-2-2019 Ο όγκος πρέπει να έχει μεγαλώσει αρκετά διότι έχει επηρεαστεί η ακοή του σημαντικά και δεν μπορεί να αναπνεύσει απο τη μύτη . Εξακολουθεί να αυτοεξυπηρετήτε και να κρατιέται σε ικανοποιητικά επίπεδα για την ηλικία του , πηγαίνοντας κάθε Κυριακή με τα πόδια στην εκκλησία . Τις βιταμίνες εξακολουθεί να τις παίρνει αν και τις ξεχνάει αρκετές φορές . Φίλε Kimon θα επικοινωνήσω μαζί σου γιατί εδω δεν έγραψα το σημαντικότερο για το πατέρα μου .... τη πίστη του και τη πολύωρη προσευχή του που κάνει καθημερινά απο όταν ήταν νέος .

      Διαγραφή
    4. Απο το Μάρτη και μέχρι πρίν ένα μήνα είδαμε μια βελτίωση στην ακοή και σημαντική βελτίωση στην αναπνοή του . Σε συζήτηση που έκανα με την οικογενειακή μας ιατρό μου είπε ότι ιατρικά δεν στέκει αυτό που συμβαίνει στο πατέρα μου , αλλά το βλέπει και η ίδια ότι όντως υπάρχει βελτίωση . Το τελευταίο μήνα άρχισε και πάλι να μειώνετε η ακοή και η δυσκολία στην αναπνοή απο τη μύτη . Εξακολουθεί όμως αραιά και πού να πηγαίνει στην Αθήνα στο κέντρο για ψώνια !!!
      Νομίζω ότι σημαντικό ρόλο παίζει η "απαξίωση " που δείχνει απέναντι στην ασθένειά του , λόγο της πίστης του .

      Διαγραφή
    5. 26-12-2019 Ο πατέρας μου απεβίωσε ήσυχα , χωρίς νοσοκομεία και φάρμακα .

      Διαγραφή
  47. "Φίλε μου" psara9 μπορεί να μην είσαι γιατρός άλλα είσαι ψαγμένος. Βοήθα γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Πριν 2 μήνες έχασα αδελφικό μου φίλο από καρκίνο στο πάγκρεας. Αυτή τη στιγμή χαροπαλεύει ο αδελφός του από τον ίδιο καρκίνο. Οι γιατροί του δίνουν πλέον ημέρες ζωής, αφού το συκώτι δεν λειτουργεί πια και οι νεφροί είναι σχεδόν τελειωμένοι. Και τα δυο αδέλφια πιστεύω ότι τα έφαγε η χημιοθεραπεία που δεν έκανε τίποτα άλλο από να τους δημιουργήσει τρομερές διάρροιες σε σημείο που να αποτελειωθεί το ανοσοποιητικό τους.
    Πες μου λοιπόν την γνώμη σου, από αυτά που έχεις διαβάσει, αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει.Έτσι κι αλλιώς οι γιατροί τον έχουν ξεγραμμένο και δεν μπορούν να του προσφέρουν τίποτα άλλο.
    Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα χωρις την λειτουργία βασικων ζωτικων οργανων ποιος μπορει να ζησει;

      Διαγραφή
    2. Καλυτερα ας μιλησουμε απο email, στειλε-γραψε μου στο email μου startpsaras@gmail.com

      Διαγραφή
  48. Δυστυχώς δεν ήταν το γραφτό του να ζήσει. Έφυγε το ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Προσωπικά έχασα τη μητέρα μου από καρκίνο τραχήλου μήτρας, ο οποίος έκανε μετάσταση σε πνεύμονες, συκώτι και εγκέφαλο εντός 3 ετών μετά την αφαίρεση και τις χημειοθεραπείες. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι κατόπιν προτροπής του πατέρα μου (προφανώς λόγω άγνοιας), έκανε και αρκετές ακτινοβολίες μετά από όλα αυτά, για να "εξαλειφθεί" ο κίνδυνος. Η φιλοσοφία του "πολεμάω τη φωτιά με φωτιά" δε νομίζω ότι είναι ορθή στην περίπτωση του καρκίνου. Να πολεμάς κάτι με πράγματα που είναι εν δυνάμει αιτία νέου καρκίνου, είναι ηλίθιο. Δε θεωρώ τυχαίο το ότι υψηλά ιστάμενοι (π.χ. πρόεδροι Η.Π.Α.) δεν πεθαίνουν από καρκίνο. Μιλάμε για μπίζνα δισεκατομμυρίων και δε συμφέρει να ξυπνήσουμε. Δεν είμαι ειδήμων, ωστόσο βλέπω μελέτες, διαβάζω, παρατηρώ. Στην Κίνα που τρώνε πολλά φυτά (γάλα σόγιας αντί αμυγδάλου, κόντζακ αντί ζυμαρικά) έχουν χαμηλά ποσοστά καρκίνου. Άνθρωποι σε χωριά που δεν τρώνε επεξεργασμένα, συνήθως είναι ηλικιωμένοι και υπάρχουν μέρη που φημίζονται για τη μακροζωία των κατοίκων, όπως η Ικαρία. Ο καρκίνος δημιουργείται για κάποιο λόγο από τον ίδιο τον οργανισμό, έχει συνδεθεί και με ψυχολογικά αίτια, πιαθνόν γιατί όταν είμαστε down πέφτει το ανοσοποιητικό. Θυμάμαι φράσεις των παλιών, όπως "με έσκασες μου έβγαλες τον καρκίνο" και δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι αυτοί οι απλοί παλιοί άνθρωποι, είχαν εντοπίσει μια σχέση εμφάνισης καρκίνου με άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Νομίζω ότι με υγιεινή διατροφή, βιολογικές τροφές, άφθονο φιλτραρισμένο νερό, ξεκούραση, θετική σκέψη και καλή ψυχολογική κατάσταση, μπορεί να αντιμετωπιστεί. Τέλος, εμμένω στην ψυχολογία και προσωπικά αν (χτύπα ξύλο) συνέβαινε κάτι τέτοιο ξανά σε δικό μου άνθρωπο ή και σε εμένα την ίδια, πέραν της διατροφής, θα πήγαινα ΑΜΕΣΑ σε ψυχολόγο-ψυχαναλυτή να λύσω ό,τι υποβόσκει και με απασχολεί. Μου άρεσε πολύ το άρθρο και μου έδωσε τροφή για περαιτέρω σκέψη και έρευνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Θα σας πω ενα μυστικο...
    Η σοδα εχει αλκαλικα φορτια, τα αλκαλικα φορτια εμποδιζουν τα καρκινικα κυτταρα να παρουν οξυγονο,με αυτο τον τροπο πεθαινουν απο ασφυξια τα καρκινικα κυτταρα. Το καρκινικο κυτταρο και ο καρκινικος ογκος θελουν τεσσερις φορες περισσοτερο οξυγονο αλλιως πεθαινουν. Αυτο το ξερουμε απο το 1900. Γιατι δεν το ξερει ο κοσμος; γιατι οι φαρμακοβιομηχανιες ειναι πιο μεγαλες εταιριες στο κοσμο πιο μεγαλες και απο τις εταιριες οπλων, και ξερετε γιατι εγιναν τοσο μεγαλες; Γιατι η ιατρικη εχασε την ηθικη.
    Καλη μας κολαση.... Ξερω τι λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπαιτείται παράλληλα και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού γιατι αυτό μάχεται και τρωει τα καρκινικά κύτταρα.

      Διαγραφή
  51. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΖΑΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΞΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΣΩΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εχω διαβασει ενημερωτικα το αρθρο εδω κ ενα χρονο ενημερωτικα κ συμφωνουσα σε αρκετα πραγματα.
    Και να μαι κ γω!!!! Ενα χρονο μετα 27 χρονων κοριτσι χωρις να το καταλαβω πηγα να βγαλω ενα ινοαδενωμα κ βρεθηκα με ολικη αναισθησια σε χειρουργειο με αποτελεσμα εναν κακοηθη ογκο στο στηθος!!
    Απο οσο εμαθα οταν σου αφαιρουν εναν ογκο αυτο που φοβουνται οι χειρουργοι ειναι τα καρκινικα κυταρα που ξεφευγουν μεσω του αιματος που θα πανε να φωλιασουν.
    Περιμενω αναλυτικη βιοψια να δω πως θα το παλεψω.Με τρομοκρατουν με τις μεταστασεις αλλα θα το ψαξω πολυ να αποφυγω τις χημειοθεραπειες.
    Ψυχραιμια παιδια θελει ψαξιμο διαβασμα κ κουραγιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μεγάλες αλήθειες που Δυστυχως το ανθρώπινο γεννος δεν κατανοη..Επειδη έκανε θεό του τον φοβο ενώ ο ίδιος εινε ο δημιουργός των Όλων του ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πέρασα 2 χρόνια τα πάθη του κόσμου με την γυναίκα μου προσβεβλημένη από ανεγχείρητο καρκίνο του πνεύμονα (αδενοκαρκίνωμα μη μικροκυταρικού τύπου) Δυστυχώς ο καρκίνος είναι μια πολυπαραγοντική ασθένεια με άγνωστα εν πρώτοις τα αίτια...αλλά στην συνέχεια της κατανοητά κατά το δυνατόν.
    Αγαπητέ Πσαρά αυτά που γράφεις είναι εξαιρετικά για την προφύλαξη κατά το συνατόν του ανθρώπινου γένους...δυστυχώς ελάχιστοι μπορούν και τα ακολουθούν γι αυτό και η τεράστια αύξηση τον κάθε είδους καρκίνων (έγινε κάτι σαν την γρίπη και το κρυολόγημα) .Συνέχισε να γράφεις και να ενημερώνεις τον κόσμο...να παραθέσω θέλω δυό κουβέντες από τον παπά φιλόθεο φάρο από το βιβλίο του...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΥΠΟΦΈΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ (ΚΑΡΚΊΝΟ,ΣΚΛΉΡΥΝΣΗ ΚΑΤΆ ΠΛΆΚΑΣ,ΑΡΘΡΊΤΙΔΕΣ ΚΛΠ) ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΕΙΟΤΗ ΤΟΥς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ (ΤΡΟΦΗ-ΝΕΡΟ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ -ΑΣΚΗΣΗ)
    Και μια παράκληση να σβήσεις το ΤΕΛΟΣ του δημοσιεύματός σου...ο καθένας είναι γιατρός του οργανισμού του...ρώτα τον κάθε γιατρό οπουδήποτε...την θεραπεία που σου συστήνει θα την έδινε στον εαυτό του ,στα παιδιά του στην μάνα του;;;ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ....τότε προς τη η υπακοή σαυτούς...η φύση-ο θεός έβαλε σκληρούς νόμους και δεν επιδέχεται καμιά υποχώρηση έναντι αυτών των νόμων...είτε είσαι καλός άνθρωπος είτε όχι- είτε είσαι ένθεος είτε είσαι άθεος οι νόμοι είναι άπαραβίαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Όλα αυτά που διάβασα ήταν το 2015 8 χρόνια μετά( 2023)διαπιστώνω ότι όλα αυτά που γράφτηκαν έχουν μια δόση αλήθειας και μια βάση.Αυτό το Κρίνω βάση με την δικιά μου περιπέτεια είμαι καρκινοπαθής.Κανω ορμονοθεραπεία από το σπίτι.που θέλω να καταλήξω το ότι τα εμβόλια παίζουν και αυτά τον ρόλο τους και ευθύνονται για τον καρκίνο ανεβάζουν τα οιστρογόνα στην δικιά μου περίπτωση αναφέρομαι πάντα. όσο αφορά την διατροφή μου έχουν απαγορεύσει τα κόκκινα κρέατα διότι περιέχουν πολλά οιστρογόνα μόνο λευκά να τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά προσοχή να μην έχουν φυτοφάρμακα ευτυχώς που τα καλλιεργούν οι γονείς μου και ξέρω τι τρώω. απαγορεύεται η ζάχαρη γιατί τροφοδοτεί τον καρκίνο αν παίρνω συσκευασμένα πρέπει να τα διαβάζω να μην περιέχουν νιτρώδη .γαριδάκια τσιπς και επεξεργασμένα κρέατα όπως τα αλλαντικά περιέχουν πολλά συντηρητικά αυτά είναι σκέτο καρκίνος και περιορισμένα τα γαλακτοκομικά περιέχουν οιστρογόνα από τις ορμόνες στα ζώα.οσο αφορά τον γονιδιακό έλεγχο βγήκα αρνητική στην μετάλλαξη των γονιδίων (κληρονομικότητα) ενώ υπάρχει κληρονομικότητα.Τα χάπια(3000€ κόστος) που πίνω ανά 21 ημέρες πρέπει να κάνω αιματολογικές και να πηγαίνω στον καρδιολόγο που αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο αθώα και παρόλα αυτά δεν γιατρεύουν τον καρκίνο αλλά τον αναστέλλουν.προσπαθουν να το κάνουν σαν χρόνια νόσο αλλά δεν μπορούν να το θεραπεύσουν.ο οργανισμός μου είναι παρθένος όσο αφορά τσιγάρο ποτό καφέ.η μόνη κατάχρηση ήταν το φαγητό.όλα αυτά που αναφέρω έχουν μια σχέση με αυτά που γράφει ο psaras.και πόσα άλλα που δεν ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επίσης ξέχασα να αναφερθώ στο ότι η γιαγιά μου είναι 103 χρονών και δεν παρουσίασε ποτέ της καρκίνο και εγώ στα 41 έχω καρκίνο γιατί άραγε μήπως παλιότερα που υπήρχε η φτώχεια τους ωφέλησε στο ότι δεν μπορούσαν να φάνε όλα αυτά τα επεξεργασμένα που τρώμε εμείς και έτρωγαν ποιο υγιεινά.ο καρκίνος παλιά ήταν σπάνιος ενώ σήμερα είναι σαν επιδημία μετά τα εμβόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή