Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Το 3 μάτι (ΜΕΡΟΣ 2)

Είναι ένα αρχείο μελέτης και πληροφοριών που παρόμοιο του δεν υπάρχει.

Αυτή η ανάρτηση αφορά όλους τους ανθρώπους γιατί αφορά την υγεία τους ακόμα και το ρυθμό γήρατος, παρ' όλα αυτά αφορά και τους ανθρώπους που ψάχνονται για το πως να ενεργοποιήσουν δυνατότητες που έχουν οι αδένες του εγκεφάλου που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει και για αυτό το λόγο η ανάρτηση εστιάζετε κυρίως σε αυτή την μερίδα ανθρώπων. Η επίφυση συμβολίζεται και σαν μάτι ανάμεσα στα μάτια πάνω από την μύτη. Είναι ένας μικρός αδένας στο κέντρο του εγκεφάλου που παράγει ορμόνες για να μπορούμε να κοιμόμαστε αλλά και για να νιώθουμε χαρά. Πέρα από αυτό όμως έχει και κύτταρα φωτο-ευαίσθητα όπως το μάτι που σημαίνει ότι δουλεύει και σαν μάτι, βέβαια δεν μπορεί να δεί τίποτα γιατί είναι μέσα στα σκοτεινά έγκατα του εγκεφάλου. Παρ' όλα αυτά μπορεί κάποιος να βλέπει γιατί έχει και φωτοηλεκτρικά κύτταρα η επίφυση που σημαίνει ότι παίρνει ερεθίσματα και τα μετατρέπει σε εικόνα. Αναρωτηθείτε πόσες εικόνες μας έχουν έρθει στο μυαλό ακούγοντας μια μουσική η διαβάζοντας ένας βιβλίο? Η πλήρη ενεργοποίση της επίφυσης προσφέρει όραση χωρίς να έχουμε μάτια, όραση του ορατού και αόρατου κόσμου, γιατί μετατρέπει τις δονήσεις σε εικόνα. Αυτή η ανάρτηση όπως και το πρώτο της μέρος δεν είναι μόνο για μία απλή ανάγνωση αλλά και για μελέτη, είναι ένα αρχείο για περαιτέρω έρευνα.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαιτείτε πλήρη κατανόηση του πρώτου μέρους και ύστερα μελέτη αυτής της ανάρτησης ώστε να σας είναι όλα κατανοητά γιατί δεν θα κάνω σε όλα επεξηγήσεις, ύστερα απαιτείτε παρατεταμένη και εκτενή έρευνα και μελέτη στις πληροφορίες και τα βιβλία που αναφέρω καθώς και στις παραπομπές των βιβλίων. Μέσα σε αυτούς τους μήνες συστηματικής μελέτης προετοιμάστε ταυτόχρονα και τον εαυτό σας με ειδικές αποτοξινώσεις που θα αναφέρω παρακάτω για λόγους υγείας αλλά και επίτευξης. Και αν ύστερα από όλα αυτά είστε θετικοί προς όλα αυτά τότε προχωρήστε..... Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ είναι ένα αρχείο για μελέτη.


Μετατονίνη Ε-DMT, DMT επίφυση, OBC, και γενικώς τι ακριβώς γίνεται;
Η επίφυση παράγει μια ουσία την Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη και επειδή μοιάζει χημικώς με την μελατονίνη για να μην την λένε Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη επειδή είναι κουραστικό την λένε και μετατονίνη, αργότερα όταν βγήκε και σε μορφή ναρκωτικού το λένε DMT από τα αρχικά γράμματα των τριών βασικών χημικών συστατικών που αποτελείτε. Τότε άρχισαν να μην λένε μόνο μετατονίνη την  Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη αλλά και Ε-DMT δηλαδή ενδογενή DMT για να ξεχωρίζουν το ναρκωτικό με αυτό που παράγουμε το οποίο έχει μικρές χημικές διαφορές αλλά σημαντικές. Όταν λέμε μετατονίνη η E-DMT είναι το ίδιο πράγμα. Είναι σημαντικό να τα ξεχωρίζουμε αυτά διότι υπάρχει κόσμος που γράφει μελέτες και πορίσματα από πειράματα που κάνει στον εαυτό του, και συνήθως δεν είναι επιστήμονες και έτσι έχει επικρατήσει αυτή η δικιά τους ορολογία.
Παρατήρησαν λοιπόν επιστήμονες κυρίως, ότι με αυτή την ουσία η επίφυση αποκτά και άλλες λειτουργίες. Μια από αυτές είναι η εξωσωματική εμπειρία και για λόγους συντομίας την λένε έτσι OBC(out of body consciousness), μία άλλη παρατήρηση είναι ότι αναβαθμίζεται ο εγκέφαλος σαν δομή γίνεται πολύ ισχυρός και έξυπνος μα αυτό είναι παροδικό. Παρατήρησαν επίσης ότι μικρές συχνές ενδογενείς δόσεις Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη ύστερα από κάποιο σημείο και μετά έκαναν την επίφυση να δίνει στο άνθρωπο όραση υπερφυσική καθώς και πνευματικές δυνάμεις, επισημαίνοντας έτσι τους αρχαίους λαούς που έλεγαν ότι έχουμε τρίτο μάτι. Οι επιστήμονες άρχισαν να μελετούν την υλική υπόσταση της επίφυσης. Και βρήκαν ότι έχει φωτοευαίσθητα κύτταρα τα οποία σε κάνουν να βλέπεις, έχει και φωτοηλεκτρικά κύτταρα που μπορούν να μετατρέψουν μια πληροφορία-δόνηση-ερέθισμα σε φωτόνια-φως, επίσης είδαν ότι έχει και κρυστάλλους ασβεστίου και μαγνησίου δίνοντας την δυνατότητα να μπορεί να αντέξει αλλά και να διαβάσει και να λαμβάνει πολύ ισχυρές δονήσεις αλλά και να επικοινωνεί... με αυτό που θα λέγαμε ''υπερπέραν'' άλλοι το λένε θεϊκή μήτρα άλλοι 4 και 5 διάσταση, άλλοι σύμπαν, από ονόματα άλλο τίποτα, τι ακριβώς ακριβώς;. είναι άγνωστα τα επίπεδα αυτά,μερικοί πάλι λένε ότι θα μας μιλάει ο διάβολος στο μυαλό μας, θα έλεγα σε αυτούς πως δεν θέλουμε τα πιστεύω μας να κλονίζονται οπότε τα υπερασπιζόμαστε έτσι όπως μας βολεύει. Το γενικό συμπέρασμα όλων αυτών είναι ότι υπάρχει ένα είδος ευφυίας-συμπαντικό μυαλό, ένα πνευματικό εργαλείο-βοήθημα για όλα τα όντα του σύμπαντος,όπου όταν συνδέεσαι... γίνεσαι νοητικά άριστος σαν θεός, και αν δεν είσαι έτοιμος βιώνεις μόνο ένα απαράμιλλο σοκ.
 Πάντως οι επιστήμονες έμαθαν όμως πως η επίφυση δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί πλήρως εάν ο άνθρωπος καταναλώνει φθόριο γιατί σκουριάζει σαπίζει την δομή της επίφυσης έτσι έβαλαν φθόριο στα φάρμακα,στο νερό στις τροφές στις οδοντόκρεμες. μέχρι και ψεκασμούς-chemtrails ώστε να μπορούν να παραμείνουν στην θέση τους οι πραγματικοί... κυρίαρχοι του πλανήτη μας. Η κοσμική ακτινοβολία μπορεί υπερδιεγείρει τους αδένες είναι ένα είδος μίζας-βάζει μπρος... Ο πλανήτης μας όπως και το ηλιακό σύστημα μας σύστημα ευθυγραμμίζετε με την οριζόντια ευθεία του κέντρου του γαλαξία μας και έτσι ο πλανήτης μας δέχεται περισσότερη κοσμική ακτινοβολία και είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιηθεί το 3 μάτι μας η αλλιώς η επίφυση. Δυστυχώς πλέον όμως αυτό είναι σχεδόν αδύνατον γιατί έχουμε αρκετό φθόριο που μας κρατά ''απενεργοποιημένους''. Οπότε χρέος μας είναι να αποτοξινώσουμε την επίφυση μας για λόγους υγείας και μετά για ανώτερους... σκοπούς.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ DMT
Το DMT ΔΕΝ είναι κάποια ουσία που πρέπει να πειραματιζόμαστε δεν είναι χασίσι ή κοκαΐνη να πεις ε ε σιγά και τι έγινε μια φορά μόνο δεν βλάπτει. Πρώτα από όλα δεν ξέρεις καν αν το DMT που θα πάρεις κατά πόσο καθαρό είναι χημικώς, και αν είναι καν DMT οπότε τα αποτελέσματα θα είναι άγνωστα, όπως και οι πιθανές συνέπειες.
Η χρήση DMT μπορεί να γίνει μια πάρα πολύ επώδυνη συναισθηματική εμπειρία μπορεί να σε σαρώσει να σε μεταφέρει σε κάτι πολύ ακραίο συναισθηματικά ένα είδος τρομακτικού δέους, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο για το μυαλό. Μερικοί για αρχή παίρνουν μικρές δόσεις βιώνουν για 10 λεπτά ένα ταξίδι σε κάτι παράλληλο και ξανά επιστρέφουν ζώντας μια συναρπαστική εφιαλτική εκδρομή. Άνθρωποι μετά από πολλές χρήσεις λένε πως ο φόβος μειώνεται, φαίνεται πως αυτό το άσχημο συναίσθημα το προκαλεί η ψυχή η μονάδα ο ανώτερος εαυτός το ΕΓΩ που λένε,γιατί το θεωρεί πολύ επικίνδυνο γιατί μπορεί να μπεις σε μεγάλους κίνδυνους και να μην μπορεί η ψυχή να ζήσει αυτά που πρέπει επειδή π,χ, μπορεί εσύ με τις καταχρήσεις να καταστρέψεις τον εγκέφαλο.
*Οι μόνοι που έχουν κάνει εκτεταμένη χρήση DMT και έχουν γνώση χωρίς να κινδυνεύουν είναι οι σαμάνοι του Περού,γνωρίζουν βότανα που έχουν μέσα DMT και πως να τα χρησιμοποιούν αλλά και τι  να κάνουν με το πνεύματα τους όταν η συνείδηση τους πάει στο κβαντικό επίπεδο. Όσοι κάνουν πειραματισμούς η επίμένουν να κάνουν μπορούν να μπουν εδώ περιέχει τις πιο πολλές και ορθές γνώσεις για το πως να χρησιμοποιούνται οι ουσίες αυτές κτλ www.dmt-nexus.me/forum
*Από χυμικής πλευράς το πιο κοντινό DMT που μοιάζει με αυτό που παράγει ο άνθρωπος υπάρχει στο φυτό Ayahuasca, αυτό κυρίως καπνίζεται , είναι ακίνδυνο σε πολύ μικρές ποσότητες, θέλει προσοχή μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα. Είναι για τους, ψυχικούς,τους λάτρεις εξωσωματικών εμπειριών,και για τους καλλιτέχνες που θέλουν κάτι το διαφορετικό κάτι παραπάνω.Το Ayahuasca ανήκει στα ψύχο-ενεργοβόρα ναρκωτικά θέλει πολύ προσοχή μπορεί να σε οδηγήσει στην καταστροφή, θέλει πολύ προσοχή στις ποσότητες,μπορεί βιώσεις σοκ που να σε στιγματίσει, μπορεί να χάσεις το μυαλό σου, η και να πεθάνεις. Υπάρχουν βιβλία που είναι γραμμένα από επιστήμονες που σου αναλύουν τις δόσεις η πως δουλεύουν όλα αυτά.. Ένα από αυτά είναι DMT: The Spirit Molecule: A Doctor's Revolutionary Research into the Biology of Near-Death and Mystical Experiences του  Rick Strassman επίσης δείτε και μελετήστε τα βιβλία του Dr.Albert Hofmann υπάρχουν στο www.amazon.com θα κατανοήσετε πολλά.
Αυτά τα αναφέρω γιατί πολλοί πιστεύουν ότι έτσι θα ξεκλειδώσουν το 3 μάτι, παίρνοντας ναρκωτικά τύπου DMT. Το DMT έχει άμεση σχέση με την ενεργοποίηση της επίφυσης αλλά και τις εξωσωματικές εμπειρίες. Το 3 μάτι θέλει ασκήσεις όχι ναρκωτικά μπορεί να υποβοηθήσουν λίγο προς την επίτευξη αλλά απαιτούνται ασκήσεις, δεν έχετε ανάγκη τις ουσίες. Δεν προτρέπω κάποιον να ξεκινήσει τις ουσίες, αλλά πολλοί που το κάνουν και ρισκάρουν πολλά ας το κάνουν σωστά και πάνω από όλα με κάποια ασφάλεια.
*Έχει παρατηρηθεί ότι οι σχιζοφρενείς έχουν μεγάλες ποσότητες DMT στα ούρα τους, αντί να επικεντρώνονται σε νέα ψυχοφάρμακα, θα ήταν πολύ πιο καλύτερο να μείωναν με κάποιο τρόπο την ενδογενή παραγωγή ή να αύξαναν αναστολέα της μοαμινική οξυδάση, θα μπορούσαν να είναι και πάλι κανονικοί.
*Λοιπόν,αφού τα πάρετε σωστά να είστε εστιασμένοι μόνο σε ένα πράγμα,μέρος,πορεία,απόφαση όχι πολλά αλλιώς θα δημιουργηθεί πανικός και μετά πολύ πιθανόν σοκ. Ο διαλογισμός δυναμώνει τον νου, χρονομετρήστε-εκπαιδεύστε τον εαυτό σας για 15 λεπτά να μένετε εστιασμένοι μόνο σε ένα πράγμα, όταν θα το κάνετε εύκολα τότε θα είστε ικανοί σε αυτά τα επίπεδα για πολλά πράγματα. Σε αυτά τα μέρη μία σκέψη έχει τόση δύναμη όσο μία χειροβομβίδα. Εάν δεν ξέρετε που να πάτε η τι να δείτε πάρτε το βιβλίο Multidimensional Man του Jurgen Ziewe θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το δικό σας βασίλειο.
Το ξανατονίζω αυτά δεν είναι για όλους είναι για τους χρήστες τέτοιων ουσιών και ατόμων που είναι ανένδοτοι και ναρκομανείς ψυχότροπων ουσιών,δεν ανοίγει το 3 μάτι απλά χρησιμοποιούν μία από τις δυνατότητες του 3 ματιού, μία δυνατή εμπειρία μπορεί να αλλάξει έναν άνθρωπο να του δώσει ένα κίνητρο να κάνει κάτι σπουδαίο. Αυτές οι καταστάσεις για λίγα λεπτά σου αναβαθμίζουν πολύ τον εγκέφαλο σαν δομή και κατανοείς πολλά,ύστερα ξανά επανέρχεσαι στα κανονικά σου επίπεδα, όμως είσαι στιγματισμένος πλέον μετά μπορεί να είσαι διαφορετικός πιο εμπλουτισμένος,ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ, αυτά απαιτούν προϋποθέσεις. Αυτά έκαναν οι σοφοί Μάγιας και οι σπουδαίοι σαμάνοι, μυούσαν ανθρώπους γυναίκες και άντρες που θα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην κοινωνία τους και φρόντιζαν να τους κάνουν ικανούς... και δυνατούς... Με λίγα λόγια επειδή είναι πολύ δύσκολο να ανοίξουμε το τρίτο μάτι κάνουμε ζαβολιές και χρησιμοποιούμε-εκμεταλευόμαστε κάποιες δυνάμεις του, χρησιμοποιόντας ναρκωτικές ψυχοτρόπες ουσίες.
Μπείτε και εδώ θα βρείτε πάρα πολλές πολύτιμες πληροφορίες για την δύναμη της σκέψεις και των ψυχοτρόπων νακρωτικών και όχι μονο.
https://www.erowid.org/experiences/subs/exp_DMT.shtml

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το Ε-DMT μας
Είναι διαφορετικό να παίρνουμε DMT και διαφορετικό να το παράγουμε γιατί παράγονται και άλλες ουσίες οι οποίες στο σύνολο αποτελούν το δικό μας προσωπικό νευροχημικό κοκτέιλ που μπορεί να μας ενεργοποιήσει κάποια κέντρα μας.
Στο να το κατανοήσουν όλο αυτό βοήθησε με έμμεσο τρόπο:
Στο Round hill wiltshire στην Αγγλία το 2013 εμφανίστηκε ένα αγρογλυφικό με την χυμική σύσταση της μελατονίνης, με κάποιο έμμεσο τρόπο κάποιοι... θέλησαν να εστιαστούμε εκεί και σε ότι αφορά την ουσία αυτή. Φαίνεται πως κάποιοι... θέλουν να επιταχύνουμε σε αυτό το κομμάτι και έτσι βοηθούν.
Έτσι έκαναν κάποιες έρευνες ότι κατά τον ύπνο αν αυξηθεί η παραγωγή μελατονίνης και Ε-DMT ή μετατονίνη η αλλιώς Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη το ίδιο σημαίνει,τότε βιώνονται τόσο ζωντανά όνειρα που είναι σαν πραγματικότητα και μπορεί ο άνθρωπος να αλληλεπιδρά με την 4 διάσταση, μπορεί πηγαινοέρχεται σαν φάντασμα και άλλα πολλά, όπως το να ζήσει ότι ματριξ γουστάρει και να αποκομίσει πολύ εμπειρία από αυτό! Κάτι παρόμοιο βλέπουμε στην ταινία MATRIX. Λοιπόν όσα πειράματα και αν έκαναν και προσπάθησαν με το να χορηγούν μελατονλινη και DMT ο κοιμησμένος ξύπναγε γρήγορα και έτσι αποτύγχανε το πείραμα.
Μπορεί το 3 μάτι μας να αφυπνίζετε από μία έκρηξη E-DMT μα απαιτούνται και άλλα πράγματα που ακόμα δεν τα γνωρίζουμε, αλλά φαίνεται πως ύστερα από χρόνια ειδικών ασκήσεων και ΤΟΤΕ γίνει η χημική ''έκρηξη'' E-DMT τότε ανοίγει το 3 μάτι ή αλλιώς ενεργοποιείτε πλήρως η επίφυση.
Πρέπει η υλική δομή να συμβαδίζει και με το επίπεδο του πνεύματος.
Μερικοί προτιμούν να προσεγγίσουν το όλο θέμα μόνο μέσω της χημείας και έτσι αποτυγχάνουν.
Μπείτε στο www.monroeinstitute.org/ με λίγη υπομονή θα βρείτε πολλά δημοσιευμένα πειράματα.
Μερικά παιδιά έχουν μεγάλη σοφία στο λόγο τους και είναι πολύ ανήσυχα πνεύματα,σε αυτά παράγετε λίγη παραπάνω μετατονίνη ή αλλιώς Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη ΜΗΝ διανοηθείτε να δώσετε στο παιδί σας DMT είτε έχει λέγειν και δημιουργικότητα είτε δεν έχει,δεν είναι τεστοστερόνη ή αυξητική ορμόνη να πεις ε ε σιγά πολύ λίγο θα του δώσω,μπορεί το παιδί να μην ξαναπαράγει τόσο E-DMT και να χαθεί το ταλέντο Ή μπορεί να βιώσει άσχημη ''μεταφυσική'' εμπειρία και να τρελάθει ή να αποχτήσει ψυχολογικά, όπως και να έχει το 3 μάτι έτσι δεν ανοίγει. Τα παιδιά αυτά αν δεν δηλητηριαστούν με βαρεά μέταλλα θα γίνουν άνθρωποι ''φαινόμενα'' πάνω στο αντικείμενο τους.
*Αν πάρουμε DMT μπορούμε να βιώσουμε ένα σκληρό σοκ, ένα ταξίδι τρόμου έξω από το σώμα όπου οι σκέψεις γίνονται ακόμα και βιώματα, πας σε ένα mode matrix. Αν όμως έρθει η ώρα σου... το παράγεις εσύ το DMT τότε και ΔΕΝ βιώνεις σοκ και τρόμο που μπορεί ακόμα και να σε σημαδέψει για πάντα ΌΠΩΣ με το να έπερνες να DMT Δείτε τα βίντεο του Martin W. Ball, Ph.D στο youtube όπως αυτό https://www.youtube.com/watch?v=HfyGc9-jkaM εξηγεί πολλά.
To DMT είναι ένα booster ένα nitro που σε πάει συνειδησιακά σε κβαντικό επίπεδο,ένα επίπεδο χαώδους νοημοσύνης και απειροσύνης για αυτό και εκείνη την στιγμή ο εγκέφαλος δημιουργεί τόσες εγκεφαλικές συνάψεις για να αντέξει, αν δεν είσαι έτοιμος βιώνεις ένα τρομακτικό σοκ, το ότι παράγετε DMT και κατά την ενεργοποίηση του 3 ματιού αυτό δεν σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί και το τρίτο μάτι.

ΕΠΙΦΥΣΗ ΚΑΙ OBC(out of bodyconsciousness)εξω σωματικές εμπειρίες
O Nicholas Cozzi PhDs από το πανεπιστήμιο Wisconsin στο Madison των ΗΠΑ μέσα από τις έρευνες του απέδειξε ότι το μάτι η σπονδυλική στήλη και η επίφυση μπορούν να παράγουν Ε-DMT ή αλλιώς Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη  μέσω του ερεθισμού του sigma-1 receptor(υποδοχέων) αυτά ερεθίζονται με τον πόνο η με ψυχεδελικά φάρμακα όπως κεταμίνη η PCP. Εδώ λύνεται και ένας μεγάλος γρίφος, γιατί έχουμε τόσες μεταθανάτιες εμπειρίες στις σημερινές μας μέρες; Γιατί χορηγούνται φάρμακα αναισθητικά όπως η κεταμίνη. Καθώς ο άνθρωπος χειρουργείτε ή είναι σε κόμμα η συνείδηση δεν σημαίνει ότι κοιμάται! με αυτά τα φάρμακα διεγείρεται ο υποδοχέας sigma-1 και παράγει μετατονίνη η αλλιώς Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη τόση ποσότητα ώστε να μπορείς να βγεί ας πούμε το μυαλό της ψυχής η συνείδηση έξω από το σώμα. Κάθε διάσταση έχει 7 υποεπίπεδα. Σε όσο πιο ανώτερη(λεπτό-υφή, αιθερική) διάσταση η υποεπίπεδο πηγαίνεις οι σκέψεις έχουν όλο και πιο μεγάλη δύναμη και παίρνουν υπόσταση. Aν πιστεύεις πολύ σε αγγέλους θα δεις αγγέλους, μπορείς να δεις και εξωγήινους κτλ, αν επιθυμείς η αγαπάς πολύ ένα χαμένο σου πρόσωπο θα το δείς αλλά δεν θα είναι στην πραγματικότητα αυτός. Στο δικό μας τον κόσμο τον χοδροειδή-βαρύ-αργό η σκέψη πρέπει να συσσωρευτεί πολύ πρέπει να συμπυκνωθεί να είναι σταθερή και να έχει μεγάλη διάρκεια για να αποκτήσει υπόσταση, έτσι γίνονται κάπως και αυτά που σκεφτόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι όντως αυτή η εμπειρία είναι δυνατή γιατί βιώνεις ένα υπερβατικό ταξίδι κάτι που είναι υπεράνω του τωρινού σου νου. To τούνελ και το λευκό φώς που βλέπουν στο τέλος πολλά μπορεί να είναι,το πιο πιθανό είναι η πνευματική δομή της πνευματικής κατασκευής του επιπέδου που βρίσκεται η πνευματική ουσία-συνείδηση και το λευκό φώς τα σύνορα-η πλήρη απομάκρυνση ή και παντοτινή φυγή από το σώμα, το τούνελ θα μπορούσε να είναι και μια σκουληκότρυπα.
Εκτός από την λήψη φαρμάκων σαν την κεταμίνη, αυτό μπορεί να γίνει και μέσω του πόνου. Άνθρωποι που βιώνουν πόνο ψυχικό όπως παιδάκια που βιάζονται παράγεται Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη από τα πνευμόνια μάτια σπονδυλική στήλη και επίφυση τόση ποσότητα που βλέπουν πεταλούδες κτλ αν η ποσότητα αυξηθεί τότε βιώνουν  ότι είναι κάπου αλλού, είναι σαν να λέμε εκτός σώματος, δηλαδή ένα είδος εξωσωματικής εμπειρίας. Για αυτούς που κακοποιούνται και βιώνουν μια άλλη πραγματικότητα όπως η Emily Browning στην ταινία Sucker Punch μελετήστε αυτό το πολύ καλό βιβλίο The Secret of the Soul: Using Out-of-Body Experiences to Understand Our True Nature του William Buhlman. Επίσης το ίδιο ισχύει και για αυτούς που πονούν και καθώς το σώμα εξασθενεί παράγεται Ν,Ν-ΔιΜεθυλοΤρυπταμίνη και βλέπουν οράματα όπως διάφοροι σαμάνοι ή ασκητές που είναι πολύ καταπονημένοι και βασανισμένοι. Το κατά πόσο μπορεί να είναι αληθεί ή ορθά τα οράματα είναι κάτι πολύ υποκειμενικό.
O Robert Monroe είναι ο μεγαλύτερος ερευνητής εξωσωματικών εμπειριών, έγραψε το βιβλίο Journeys out of the body και με την βοήθεια του ινστιτούτου Faber της Virginia έφτιαξαν το πρόγραμμα Gateway Voyage χρησιμοποιώντας τεχνολογία Hemi-sync βρήκαν τρόπο να προκαλούν τεχνητή εξωσωματική εμπειρία δείτε τα βίντεο του θα βρείτε πολλές πληροφορίες https://www.youtube.com/watch?v=CBii06UyWwY και σε άλλα όσα αναφέρετε αυτός.
Πως είναι δυνατόν η συνείδηση να είναι έξω από το σώμα και να μεταφέρει πληροφορίες στον εγκέφαλο;; Με κάποιο τρόπο μεταφέρνονται πληροφορίες όσο η συνείδηση είναι έξω από τον εγκέφαλο δίνει της πληροφορίες στον εγκέφαλο ώστε να τις θυμόμαστε όταν θα επιστρέψει η συνείδηση. Ο Dr. Garjajev ανακάλυψε ότι η κβαντική υπόσταση του DNA δημιουργεί καλώδια-νήματα-σκουληκότρυπες μεταξύ εγκεφάλου και συνείδησης. Το μέρος του DNA που ασχολείται με τις συχνότητες... οι επιστήμονες το θεωρούν σκουπίδι ή άχρηστο, και όμως εκεί κρύβονται όλοι οι θησαυροί... που μπορούν να μετατρέψουν τον άνθρωπο σε θεό.
Με την τεχνητή εξωσωματική εμπειρία έχουν δημιουργήσει μια νέα μορφή κατασκοπείας.., ένα εξελιγμένο σύστημα remote viewing(google it)
Υπάρχει μια συσκευή που λέγεται Shakti Helmet είναι μια συσκευή-κράνος όπου όταν διαλογίζεσαι κάνει τον εγκέφαλο σου να παράγει μεγάλες ποσότητες ενδογενούς DMT και να βιώσεις πολύ δυνατές μεταθανάτιες εμπειρίες σαν ματριξ όπως στην ταινία! www.shaktitechnology.com δεν μπορείτε να την αγοράσετε έτσι ελεύθερα απαιτούν πολλά στοιχεία για εσάς τον χαρακτήρα σας τον σκοπό σας, την δίνουν πολύ προσοχή. Είναι η πρώτη πραγματική συσκευή MATRIX μπαίνεις σε μια άλλη πραγματικότητα χωρίς ναρκωτικά και φάρμακα βιώνεις μια εξωσωματική εμπειρία όπου οι σκέψεις σου μπορούν να βιώνονται τόσο δυνατά ζωντανές σαν πραγματικότητα! ερεθίζουν τόσο πολύ τους αδένες που παράγουν τόσο E-DMT που μπορείς να φεύγεις. Κάτι άλλο επίσης που κυκλοφορεί λέγεται LUCIA LIGHT SIMULATOR του Dr.Engelbert Winkler.
Η εξωσωματική εμπειρία είναι μία δυνατότητα της επίφυσης η αλλιώς του 3 ματιού, αυτό όμως δεν σημαίνει πως με εξωσωματικές εμπειρίες ενεργοποιείτε η επίφυση.
Στο βιβλίο Inner Paths to Outer Space: Journeys to Alien Worlds through Psychedelics and Other Spiritual Technologies εξηγεί πολλά για τις εξωσωματικές εμπειρίες.
Σύμφωνα με τον βραζιλιάνο ερευνητή και συγγραφέα Dr.Waldo Vieira θεωρεί απαραίτητο ο άνθρωπος να ζήσει τουλάχιστον μια εξωσωματική εμπειρία ή ένα διαυγές όνειρο με πλήρη συνείδηση γιατί ωριμάζεις και συνειδητοποιείς σε βάθος την ζωή. Υπάρχουν δυο αφυπνίσεις
1)του μυαλιού που συνειδητοποιείς πως είναι ο κόσμος στα αλήθεια και τι παιχνίδι παίζεται εις βάρους του ανθρώπου κτλ.
2)του πνεύματος! που συνειδητοποιείς το λόγο και το νόημα της ζωής και τον σκοπό σου ως ψυχή και τα επιτεύγματα-αγώνες που πρέπει να περάσεις για να εξελιχθείς.
Αυτές οι εμπειρίες σε πάνε πολύ γρήγορα σε αυτό το επίπεδο, που κανονικά θες δεκαετίες για κάτι τέτοιο.
Αυτό το επιδίωκαν οι σούφι με ένα είδος χορού σε κύκλους fibonacci που τους έφερνε σε μια κατάσταση έκστασης. Το ίδιο και σε πιο προχωρημένο έφταναν οι ινδιάνοι με οραματισμό κυρίως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες εδώ http://www.crystalinks.com/error404.html αλλά απαιτείτε πολύ διάβασμα. Αλλά και οι ανατολίτες με ένα είδος διαλογισμού που λέγεται tibetan phowa. Οι ΄Μάγιας είχαν κάποια βότανα. Οι αρχαίοι Έλληνες και Αιγύπτιοι είναι άγνωστο.Οι πιο προχωρημένοι από όλους ήταν οι Αβορίγινες δυστυχώς αφάνισαν οι Άγγλοι κάθε γνώση τους για αυτά τα πράγματα δεν είχαν γραπτά αλλά τα ήξεραν, τους σκότωσαν η τους εκπολίτευσαν, η γλώσσα τους είναι τόσο πλούσια και κυρίως περίπλοκη σαν τα αρχαία Ελληνικά φαίνεται πως είχαν πολύ υψηλό πολιτισμό μα για κάποιο λόγο επέστρεψαν στην λήθη. Πάντως τέτοια πράγματα έχουν παρατηρηθεί και σε ανθρώπους που προσεύχονται πολύ με συναίσθημα αλλά και σε άτομα που δέχονται πολλά G. Γενικά βιώνουν υπερβατικές καταστάσεις.

ΕΠΙΦΥΣΗ(pineal gland)  ΥΠΟΦΥΣΗ(pituitary gland)  ΚΑΙ  ΥΠΟΘΑΛΑΜΟΣ(hypothalamus)
H επίφυση είναι ένας αδένας που παράγει διάφορα πεπτίδια η αλλιώς κομματάκια ορμονών, παράγει κυρίως είναι μελατονίνη και σεροτονίνη. Aς εστιαστούμε λίγο σε αυτές τις δύο νευρο-ορμόνες.
Η μελατονίνη προκαλεί ύπνο και αυξάνεται κατά τις 11 το βράδυ, η μελατονίνη αυξάνεται και παράγεται όταν εμείς κοιμόμαστε,όταν εμείς δεν κοιμόμαστε το βράδυ και κοιμόμαστε την ημέρα ή τα χαράματα τότε παράγεται η υποδιπλάσια(-50%) ποσότητα,έτσι θέλουμε τις διπλάσιες ώρες ύπνου για να καλύψουμε την χαμένη ποσότητα. Η επίφυση ασβεστοποιήται-καταστρρέφεται με το γήρας είδη μετά την ενηλικίωση αρχίζει και ασβεστοποιούνται κάποια μέρη της, όσο περισσότερη μελατονίνη παράγεται τόσο πιο αργά γερνάει-ασβεστοποιείται η επίφυση. Επίσης η μελατονίνη ορίζει ως 25% το γήρας αποτέλεσμα από πείραμα σε γέρικα ποντίκια που τους χορηγήθηκαν μελατονίνη, η μελατονίνη είναι μία ορμόνη αντιγηραντική αντικαρκινική γιατί όλα τα κύτταρα έχουν υποδοχής για αυτήν η οποία μειώνει την διαίρεση των κυττάρων έτσι ο καρκίνος δεν μεγαλώνει-εξαπλώνεται.H επίφυση καταλαβαίνει το φως της ημέρας μέσω της διέγερσης του αμφιβληστροειδή ο οποίος μεταφέρει το μήνυμα μέσω των συμπαθητικών νεύρων. Όμως ύστερα από ένα πείραμα ανακάλυψαν ότι η επίφυση έχει και ένα άλλο μυστηριώδες βιολογικό ρολόϊ. Πήραν ποντίκια και τα τύφλωσαν και είδαν στον ορό του αίματος τους ότι παράγονταν μελατονίνη το βράδυ. Φαίνεται πως η επίφυση μέσω των δονήσεων της ύλης? του φωτός? αντιλαμβάνεται και πάλι, αν είναι νύχτα η μέρα.Επίσης είδαν ότι όταν κοιμόμαστε με σε χώρο με φώς παράγει -20% μελατονίνη. Η μελατονίνη κρατάει νέα την επίφυση άρα και ικανή για ενεργοποίηση πλήρη.
Η σεροτονίνη αυξάνει την χαρά και την διάθεση και αυξάνεται η παραγωγή της με τον ήλιο. Ο κάθε άνθρωπος παράγει διαφορετική ποσότητα σεροτονίνης, υπάρχουν ανθρώποι που παράγουν πολύ και είναι χαρούμενοι ή γελάνε συνέχεια και χωρίς λόγο μερικές φορές, είναι θέμα χημείας. Η μείωση της σεροτονίνης προκαλεί κατάθλιψη. Αυτοί που έχουν κατάθλιψη μπορούν να την καταπολεμήσουν/
Η επίφυση τις ορμόνες και τα πεπτίδια που παράγει απορροφώνται από το αίμα και το αίμα τις μεταφέρει στους άλλους αδένες του σώματος και τους διεγείρει να παράγουν άλλες ορμόνες.
Η υπόφυση είναι ένας αδένας  στην μέση του εγκεφάλου ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια μέσα σε ένα ειδικό αυλάκι, η επίφυση παράγει 8 σημαντικές ορμόνες για την ανάπτυξη και την υγεία του ανθρώπου όπως αυξητική ορμόνη και ορμόνες που καθορίζουν τα γενετικά μας όργανα και τις λειτουργίες τους. η υπόφυση έχει και τον μεγαλύτερο έλεγχο για τις ορμόνες και ελέγχει τους άλλους αδένες για το πόσες ορμόνες να παράγουν. Η υπόφυση έχει ανάγκη την ακτινοβολία του ηλίου αλλιώς δεν παράγει τις ορμόνες που πρέπει στην ποσότητα που πρέπει και νιώθουμε πιο αδύναμοι, είναι πολύ σημαντικό να μην φοράμε γυαλιά ηλίου στις ώρες που δεν είναι επικινδύνους ο ήλιος διεγείρεται πολύ το οπτικό νεύρο μιας και βρίσκεται κάτω από τα οπτικά νεύρα. Η υπόφυση είναι μικρή σαν ένα μπιζέλι είναι μέσα στον υποθάλαμο και κρέμεται από ένα μίσχο-τσαμπί.
O υποθάλαμος ρυθμίζει την θερμοκρασία του σώματος,την πείνα,δίψα,τον πόνο την τάση για εμετό. Γενικά ο υποθάλαμος είναι η γέφυρα ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο ενδοκρινολογικό και νευρολογικό τμήμα. Αν ερεθίσεις το εσωτερικό τμήμα του έρχεται-νιώθεις γαλήνη μεγάλη, αν του ερεθίσεις-διεγείρεις το εξωτερικό του μέρος μπορεί να σε φέρει σε κατάσταση οργής μέχρι κατάστασης εμβρασμού ψυχής, κάτι που προσπαθούν να φτιάξουν με μία νέας γενιάς ναρκωτικών για καταστάσεις πολέμου και μάχης.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ: Η υπόφυση φροντίζει το σώμα να είναι υγείες δυνατό ανεπτυγμένο και ισορροπημένο. H επίφυση φροντίζει το πνεύμα... μας την διάθεση μας. Και ο υποθάλαμος είναι ελέγχει και φιλοξενεί τους αδένες αυτούς αλλά και ρυθμίζει-ορίζει τις σωματικές ανάγκες π,χ, δίψα επίσης ρυθμίζει και τον ρυθμό λειτουργίας των οργάνων όπως τους χτύπους της καρδιάς.
Υποσημειώσεις:
 Ορμόνες είναι: διάφορα χημικά στοιχεία όπως το άζωτο,χαλκός,οξυγόνο,άνθρακας,υδρογόνο και άλλα στοιχεία μπορούν να ενωθούν μεταξύ με άπειρους συνδυασμούς, όταν ενώνονται λοιπόν έχουμε τα αμινοξέα, όταν ενώνονται τα αμινοξέα μεταξύ τους έχουμε τις πρωτεΐνες και όταν οι πρωτεΐνες ενώνονται μεταξύ τους έχουμε τα πεπτίδια και όταν ενώνονται μεταξύ τους τα πεπτίδια έχουμε τις ορμόνες.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ Η ΑΛΛΙΩΣ 3 ΜΑΤΙ
*Το τρίτο μάτι η αλλιώς η επίφυση είναι ανάμεσα στα μάτια για αυτό το λένε και τρίτο μάτι και είναι κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου και στην ρίζα της μύτης. Σ
Η νευρο-ανατόμος Johannes Ariens Kappers απέδειξε ότι η επίφυση είναι ενωμένη με πολλά νεύρα και κέντρα του εγκεφάλου, αλλά μετά την γέννηση  αρκετά νεύρα αποκόβονται από την επίφυση,το ίδιο και στα ζώα. Από εκεί συμπεραίνουμε ότι είμαστε προγραμματισμένοι η επίφυση μας να κλείνει, να πηγαίνει στο off
*Στο έμβρυο η επίφυση είναι στο λαιμό μέχρι την 49 ημέρα μετά πηγαίνει ανάμεσα στο μυαλό. Στους έφηβους υπάρχει μια ένδειξη ότι υπάρχει μια μικροσκοπική σύνδεση, αυτό εξηγεί και μερικές φορές μια καυστική μεταλλική γεύση που νιώθουμε στο λαιμό, αυτό είναι το ενδογενές DMT. Oι ανατολίτες το λένε το νέκταρ της αφύπνισης.
*H επίφυση επειδή έχει σχήμα κωνικό την λένε κονάριο δηλαδή κουκουνάρι και ένα από τα βασικά που κάνει είναι να παράγει μελατονίνη η οποία μας προκαλεί ύπνο αλλά και μας κρατά νέους, πολύ υψηλά επίπεδα μελατονίνης μπορούν να μας προκαλούν παραισθήσεις ή πολύ ζωντανά όνειρα. Επίσης η επίφυση παράγει και σεροτονίνη η οποία μας κάνει χαρούμενους και μας βοηθά στο να είμαστε πρόθυμοι και ευδιάθετοι να κάνουμε κάτι. Και οι δύο αυτές νευροχυμικές ουσίες μαζί μας ρυθμίζουν τον κιρκαδικό μας κύκλο, δηλαδή το βιολογικό μας ρολόι, π,χ, πότε είναι να κοιμηθούμε μέχρι και το πότε είναι να γεράσουμε η επίφυση παίζει ίσως τον πιο σημαντικό ρόλο στο πότε είναι να γεράσουμε,
*Μελέτη του Koshy.S και Vetivel S.K από το ιατρικό κολέγιο της Vellore στην Ινδία πήραν επιφύσεις από 400 ανθρώπους που πέθαναν από ατύχημα ηλικίας 1 ως 80 ετών και είδαν ότι τα κύτταρα είναι σαν τα αστροκύτταρα-astrocytes(google) και είδαν ότι γύρω από τις νευρογλοιακές ίνες υπάρχουν ομόκεντρα φολιδωτά κρυσταλλικά κύτταρα ασβεστίου και μαγνησίου και έχουν μέσα κάποιες περίπλοκες(χημικώς) πολυπεπτιδικές ενώσεις σχηματίζοντας ένα πεταλοειδές μοτίβο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αντέξουν και ανιχνεύσουν πολύ ισχυρές δονήσεις που θα διέλυαν το σώμα η τον εγκέφαλο.
*Μπορεί η επίφυση να παράγει δικό της βιοφωτισμό ας πούμε όπως οι πυγολαμπίδες ο οποίος διαμορφώνεται βάση των δονήσεων που τον περιβάλουν έτσι βλέπουμε μέσο των φωτοαιεύσθητων κυττάρων της επίφυσης που είναι σαν αυτά που έχουμε στα μάτια. Κατάφερε και το απέδειξε ο Dr.Fritz Alfred Popp. Αυτό βοήθησε πολλούς,έτσι π,χ, δημιουργήθηκε ένα σπουδαίο βιβλίο Τhe source field investigations του David wilcock ένα από τα πολλά που εξηγεί είναι ότι θα μπορούσε η επίφυση να αντικαταστήσει την όραση των ματιών! Αυτό σημαίνει ότι οι τυφλοί μπορούν να δούν, μπορούμε να βλέπουμε και στα σκοτάδια. Δεν είναι τυχαίο που οι illuminati έχουν βάλει φως γύρω από το σύμβολο του τρίτου ματιού.Η επίφυση έχει φωτο υποδοχείς όπως ο αμφιβληστροειδής και τα λένε pinealocytes.
*Ο Dr.Garjajev μαζί με την ομάδα του βρήκε ένα γλωσσικό σύστημα κατανόησης και αποκρυπτογράφησης του DNA για να μάθει και κατανοήσει το υπόλοιπο 95% του DNA που το θεωρούν σκουπίδι. Ένα από αυτά που βρήκε είναι ότι κάτω από κάποιες πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις τις οποίες δεν είπε,μπορούμε με τον λόγο μας να αλλάζουμε το DNA μας στην κυριολεξία αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να μεταλλασόμαστε όπως θα θέλαμε ακόμα και να φυτρώνει το χαμένο μας μέλος μετά σταμάτησε τις ανακοινώσεις. Και συνέχισε ο Dr.Alfred Fritz-Popp βρήκε ότι το DNA είναι μια κρυσταλοειδής κατασκευή που μπορεί να συγχρονίζει όλα μας τα κύτταρα και με την ύλη και να κάνουμε ότι θέλουμε στην ύλη,για κάποιο λόγο σταμάτησε την έρευνα. Και συνέχισε την έρευνα ο Dr.Jeremy Narby και έδειξε με λογική συνοχή πως θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε άμεσα με παράλληλα σύμπαντα και κόσμους, μέσω των μικρο-σκουληκότρυπων Einstein-roson που έχει το κάθε κύτταρο μας. Κάθε άλλη έρευνα η συνέχεια από εκεί και πέρα διακόπηκε η δεν ξανά ανακοινώθηκε κάτι άλλο. Το μόνο πράγμα που υπάρχει από εκεί και πέρα είναι αυτό το βιβλίο a new science of life του Rupert Sheldrake
*H επίφυση από τα 5 έτοι και μετά, αρχίζει και ασβεστοποιήτε κατά πολύ μικρό ποσοστό και καθώς πάμε στην εφηβεία οι μικρά μέροι των ασβεστοποιημένων περιοχών γίνονται σαν hydroxyapatite crystal-υδροξυπάτητοι κρύσταλλοι η αλλιώς άμμος του μυαλού-brainsand, αυτή η άμμος αυξάνεται καθώς αυξάνεται η ασβεστοποίηση και αυτό που αυξάνει ραγδαία την ασβεστοποίηση είναι το φθόριο, και τότε μειώνεται η παραγωγή μελατονίνης, που σημαίνει 25% πρόωρη γήρανση. Μετά το φθόριο επόμενο ζημιογόνο είναι ο υδράργυρος βρώμιο χλώριο,κάδμιο, στρόντιο,κοβάλτιο, μόλυβδος και οι μεγάλες ποσότητες ασβεστίου όπως και τοξινών και φυτοφαρμάκων.
*Η μετατονίνη παράγει το DNA της επίφυσης έρευνα του πανεπιστημίου Wisconsin στο Νέο Μεξικό(2013)
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ οι κρυστάλλοι αποθηκέυουν φως, πρέπει αυτό να το γνωρίζουν ΟΛΟΙ είναι κάτι που πρέπει να είναι βασική γνώση. Εδώ και μια επιστημονική βεβαίωση ότι οι κρυσταλλικές δομές αποθηκεύουν φως. http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2015/01/epistimones-dimiourgisan-prototipo-kvantiko-skliro-disko.html
ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: Είμαστε φτιαγμένοι δομικός από άνθρακα, επειδή ο άνθρακας κάνει ενώσεις με κάθε οργανική ουσία, το ίδιο όμως κάνει και το πυρίτιο, ο φλοιός της Γης αποτελείτε κατά 87% από πυρίτιο. Αν οι βάσεις μας γίνονταν από πυρίτιο θα ήμασταν τρομερά δυνατοί όπως βλέπουμε στους μύθους για διάφορους θεούς ή εξωγήινους. Η επίφυση παίρνει δονήσεις τις μεταφράζει και τις μεταφέρει στο σώμα μας, μπορεί να μας μετατρέψει σιγά σιγά σε κρυσταλλικούς ανθρώπους από πλευράς κυτταρικής δομής μετατρέποντας της βάσεις μας από ανθρακούχες σε πυριτούχες η κρυσταλλικές. Πως ακριβώς ακριβώς? άγνωστο! πάντως απαιτείτε μια καθαρή επίφυση.                       ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ 3 ΜΑΤΙΟΥ 
Για να κάνεις ένα σώμα μοντέλου δεν χρειάζεται μόνο να μάθεις ασκήσεις και μυστικά ομορφιάς αλλά χρειάζεσαι να έχεις και κάτι πιο βασικό να έχεις υποδομές δηλαδή υγεία, αν δεν έχεις υγιή την επίφυση δεν την ενεργοποιείς πλήρως-ξεκλειδώνεις, για κανένα λόγο. Η επίφυση έχει 4 μεγάλους κινδύνους.
1-ΦΘΟΡΙΟ Το φθόριο καταστρέφει την επίφυση την υπολειτουργεί, προκαλεί μαθησιακές δυσκολίες  κατάθλιψη και πρόωρη γήρανση  μέσω της μείωσης παραγωγής της μελατονίνης η οποία προκαλεί και πρόωρη εφηβεία, στο μεσαίωνα οι κοπέλες είχαν περίοδο στα 18 χρόνια πλέον ξεκινά από τα 11 με 13  έρευνα(1997) του Dr.Jennifer Luke από το πανεπιστήμιο του Surey της Αγγλίας, επίσης αυτός ο σπουδαίος επιστήμονας απέδειξε ότι το φθόριο μας το έχουν πλασάρει για να καταστρέφεται η επίφυση και όχι για να έχουμε δυνατά δόντια. Ο μαλακός ιστός της επίφυσης έχει 300ppm φθόριο ποσότητα αρκετά ισχυρή για να απαγορεύσει στην επίφυση να παράγει τις νευροχημικές ουσίες για να ενεργοποιηθεί... και ο σκληρός ιστός της επίφυσης έχει 21.000 ppm τόση ποσότητα όσο κανένας άλλος σκληρός ιστός στο σώμα ούτε καν τα δόντια. Έτσι μειώνεται και η παραγωγή σεροτονίνης και μελατονίνης και αυξάνεται η κατάθλιψη. Επίσης μειώνει τα ένζυμα των εγκεφαλικών υγρών= μείωση αντίληψης και ευφυίας, μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου=αύξηση ρυτίδων. Ότι μπαίνει-βάζετε κάτω από την γλώσσα και το αφήνεται για λίγο είναι σαν να κάνετε μια ενδοφλέβια ένεση, το υπογλώσσιο χάπι για την καρδιά δεν μπορούν να το κάνουν ενέσιμο οπότε το βάζουν κάτω από την γλώσσα να λιώσει και αυτό δρα σαν viagra δηλαδή διαστέλλει πολύ τα βουλωμένα αγγεία της καρδιάς ώστε να μην φράξουν και πάθουμε έμφραγμα, τόσο μεγάλη απορροφητικότητα έχει η στοματική κοιλότητα σκεφτείτε πόσο φθόριο έχουμε απορροφήσει σε βάθους χρόνου από οδοντόκρεμες,νερό βρύσης και φθοριώσεις των οδοντιάτρων. Επιλέξτε βιολογικές οδοντόκρεμες γενικά οδοντόκρεμες χωρίς οξείδια τιτανίου, αλουμινίου και χωρίς φθόριο!,αποφύγετε σφραγίσματα που έχουν βαρέα μέταλλα πρέπει ο οδοντίατρος να χρησιμοποιεί υλικά νέας γενιάς οι παλιοί οδοντίατροι χρησιμοποίουν ακατάλληλα υλικά. Αγοράστε φίλτρο νερού όσο το δυνατόν το καλύτερο. Επίσης το δημοφιλές αντικαταθλιπτικό Prozac(φλουοξετίνη), μπορεί να σε κάνει να χάνεις επαφή με το πνεύμα σου αλλά το χειρότερο είναι ότι η μοριακή του σύσταση έχει άτομα φθορίου αυτά μπλοκάρουν την επίφυση και την ασβεστοποιούν και γίνεται μετά αποτιτάνωση(ίσως μη αναστρέψιμη ζημία,πλήρη αχρήστευση). Όσοι έχουν κατάθλιψη ας στραφούν στα ανθοϊάματα. Επίσης τα οξείδια τιτανιού επιταχύνουν την φθορά της επίφυσης, αυτά τα οξείδια είναι στα καλλυντικά,στα αποσμητικά στα αντηλιακά και σε κακής ποιότητας μαγειρικά σκεύη, να κοιτάτε τις ετικέτες τους.
Κάντε και μία έρευνα στο google, pineal gland and Fluoride επίσης πατήστε και How to Decalcify the Pineal Gland δηλαδή πως να αποφθοριώεσετε την επίφυση. Αποφύγετε τα εμφιαλωμένα νερά http://diadrastiko.blogspot.gr/2012/07/blog-post_67.html  Όσοι είστε και πάλι υπέρ του φθορίου ότι κάνει καλό κάντε μια επιπλέον έρευνα http://fluoridealert.org/
Δεν επιτρέπετε στην δημιουργία μέσα να υπάρχει πρόβλημα-ασθένεια που να μην έχει τουλάχιστον μία λύση. Πρέπει πρώτα να κάνουμε μια αποτοξίνωση από τα βαρεά μέταλλα που έχουμε συσωρεύσει, αυτό γίνεται με το να κόψουμε για πάντα κάθε τι που έχει μέσα φθόριο και να καταναλώσουμε κάποια συμπληρώματα τις φύσης. Μην καταναλώνεται νερά και αναψυκτικά από τσίγκινα κουτιά,γιατί αποδεσμεύει μόρια βαρεού μετάλλου το νερό. Για παράδειγμα το νερό των πηγών καθώς περνά από τα έγκατα και τα πετρώματα της Γης παίρνει μόρια μαγνησίου ασβεστίου κτλ και έχουμε το μεταλλικό νερό, έτσι και το νερό όπως και οι τροφές σε κονσέρβες όταν είναι μέσα σε τσίγκινα κουτιά παίρνουν τα βαρεά μέταλλα και μολύνεται-καταστρέφεται η επίφυση.
Επίσης το χλώριο επιταχύνει πολύ την ασβεστοποίηση όπως και μεγάλες ποσότητες ασβεστίου, ο υδράργυρος μπορεί να αποτιτανώσει-καταστρέψει μεγάλα μέρη της επίφυσης, το βρώμιο μπλοκάρει-μειώνει την παραγωγή των ορμονών που παράγει η επίφυση και έτσι την καταστρέφει, και το αλκοόλ και τα φυτοφάρμακα την φθείρουν.
Αν εισπνεύσετε μια οικολογική λάμπα που έσπασε από πλευράς βαρεών μετάλλων είναι σαν να κάνατε εμβόλιο και βάλε!,αναλόγως. Σε αεριζόμενο χώρο βάλτε μάσκα και γάντια πετάξτε ένα υγρό πανί και μαζέψτε ότι μπορείτε με μια ηλεκτρική σκούπα.
Όταν λέμε ότι ασβεστοποιείται η επίφυση εννοούμε ότι κάποιες περιοχές ''σκουριάζουν'' ''ζαχαρώνουν'' και όταν λέμε αποτιτάνωση εννοούμε ότι σε εκείνα τα σημεία καταστράφηκαν σε βαθμό που δεν επανέρχονται αυτές τις περιοχές τις λένε άμμο του μυαλού brain sand. Το φθόριο είναι το βασικό και κύριο συστατικό του ποντικοφάρμακου μας κάνει πειθήνιους και αποδεκτικούς περισσότερα http://www.terrapapers.com/?p=1641 Υπολογίστε πόσο φθόριο έχει ένα σωληνάριο οδοντόκρεμας αναγράφετε σε ppm πατήστε τον αριθμό εδώ http://www.endmemo.com/sconvert/ppmmg_g.php και θα σας το βγάλει σε mg.

 ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΊΦΥΣΗ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ
Πως θα αποβάλουμε το φθόριο και τις ζημιές στην επίφυση;
Πρώτα από όλα πλήρη αποφυγή! από οτιδήποτε περιέχει βαρεά μέταλλα από νερό βρύσης χωρίς ειδικό φίλτρο μέχρι αποφυγή εμβολίων. Περισσότερα πράγματα για τα εμβόλια http://psaras9.blogspot.gr/2014/09/e-aids-1.html
Υπάρχουν κάποια είδη βοτάνων που καθαρίζουν την επίφυση, τα αναφέρω και μας αποτοξινώνουν κυρίως την επίφυση από τα βαρεά μέταλλα. Χωρίς αυτή την ειδική αποτοξίνωση για την επίφυση μην περιμένετε κάποια αφύπνιση 3 ματιού.
1) MSM(οργανικό θείο)από τα πιο δυνατά αποτοξινωτικά για την επίφυση με πολλά ώφελει.
2) Οregano oil-ριγανέλαιο έχει κάποια νανοβακτηρίδια που επιτίθενται στα ασβεστοποιημένα-κατεστραμμένα σημεία της επίφυσης.
3) Boron-βόριο, πολύ αποτωξινοτικό για την επίφυση και το φθόριο στο σώμα μας.
4) Κ1-Κ2 Είναι δύο βιταμίνες, θεωρούνται υπερ-αποτοξινωτικές βιταμίνες, ένα από τα πολλά που κάνουν είναι να κάνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα να αποβάλουν τοξικές ουσίες.
5)Νiggela Sativa-Νιγέλλα η εδώδιμος,έχει εδικά λίπη, ιχνοστοιχεία, αλκαλοειδή,αμινοξέα όπου όλα αυτά μαζί συνδυαστικά καθαρίζουν ΟΛΟΥΣ τους αδένες.
6) Χλωρέλα, σπιρουλίνα και ειδικά ο κολίανδρος αποβάλουν με εκπληκτικό τρόπο τον υδράργυρο από τον εγκέφαλο, θα ήταν πολύ ωφέλιμο για την υγεία αν μπορούσατε να καταναλώνεται καθημερινά λίγη ποσότητα από σπιρουλίνα η κολίαντρο. Αυτά μπορείτε να τα καταναλώνεται για πάντα είναι φυτά.
7) Οι λάτρεις της ομοιοπαθητικής  πάρτε φθοριούχο ασβέστιο σε μορφή άλατος(ομοιοπαθητικό 12x) έτσι λέγεται. Αυτό θα σταματήσει κατά πολύ την ασβεστοποίηση της επίφυσης.
8) Για τις εγκυμονούσες;όταν το έμβρυο αναπτύσσετε η επίφυση του έχει μεγάλη ανάγκη απο φολλικά οξέα. Το καλύτερο συμπλήρωμα φολλικού οξέος είναι σε μορφή Metafolin είναι η φυσική μορφή του φολλικού οξέος σε συμπλήρωμα, 1mg είναι το ελάχιστο που χρειάζεται ένας άνθρωπος την ημέρα για μια εγκυμονούσα να παίρνει περίπου 40-50mg την ημέρα,το μωρό όταν γεννηθεί θα έχει μια γερή επίφυση.
9)Φυσικές τροφές που υπάρχουν σε μορφή συμπληρωμάτων Raw apple cider vinegar χυμος,chaga mushroom συμπλήρωμα, skate fish oil πολύ δυνατό αποτοξινωτικό έχει μέσα και και Κ1 βιταμίνη, tamarind.
10)Μελατονίνη 3mg την μέρα, αλλά 2 φορές μόνο την βδομάδα. βοηθάει πολύ στο ύπνο αν την πάρετε το βράδυ, ένα από τα πολλά που κάνει,δυναμώνει και ανανεώνει την επίφυση καθυστερεί την ασβεστοποίηση και το γήρας.Μόνο για 3 μήνες να πέρνετε,μετά μειώνει ο οργανισμός την παραγωγή, μετά τους 3 μήνες χρήσης ξανά πάρτε μετά από 6 μήνες και μετά μόνο οφέλη θα έχετε.
*Αποφύγετε τον ζεόλιθο δεν γνωρίζουμε κατά πόσο καθαρός είναι στο συμπλήρωμα που μας πουλούν, αν δεν είναι καθαρός σκάβουμε το τάφο μας γιατί περιέχει πολλά βαρεά μέταλλα,πρέπει να ξέρουμε τη πηγή του και την εταιρία του, η να το πάμε σε ένα χημείο.
*Αποφύγετε το ασβέστιο σαν συμπλήρωμα ή τα γάλατα με επιπλέον ασβέστιο και γενικώς τα πολλά  γαλακτομικά γιατί αυξάνει την αποτιτάνωση(τελικό στάδιο της καταστροφή της επίφυσης). Ασβέστιο μπόλικο και ανώτερης ποιότητας βρίσκεται στο σπανάκι,μπρόκολο,σουσάμι, chia seeds οι χορτοφάγοι δεν αποκτούν οστεοπόρωση, γιατί πολύ απλά παίρνουν ασβέστιο. Επίσης αποφύγετε γαρίδες ψάρια κτλ που είναι από λίμνες η ποτάμια γιατί οι περισσότερες είναι μολυσμένες με βαρεά μέταλλα από τα απόβλητα εκτός και να γνωρίζετε η εμπιστεύεστε τους χώρους αλιείας.
*Την περίοδο που θα κάνετε ασκήσεις για το άνοιγμα τις επίφυσης καταναλώστε όσο τον δυνατόν λιγότερη ζάχαρη, μην καταναλώνεται καφεΐνη,καπνό,ταμπάσκο και αλκοόλ, όπως και ανδρογόνα στεροειδή.
#Τροφές που βοηθούν πολύ στο άνοιγμα κατά την περίοδο ασκήσεων,κουβερτούρα, κακάο, κιτρικό οξύ(πηκτική ουσία των εσπεριδοειδών) 1-3 κουταλιές της σούπας, και σκόρδο.
Μην παίρνετε όλα τα συμπληρώματα μαζεμένα αλλάζετε τα κάθε 2 μήνες. Εάν δεν μπορείτε να πληρώνεται συμπληρώματα ας τρώτε κάθε μέρα στην σαλάτα σας κολίανδρο επίσης μειώνει πολύ το άγχος.
Αν φυτεύεται και θέλετε να μην έχει το χώμα σας τα βαρέα μέταλλα από νερό ή τους ψεκασμούς η τις μολυσμένες βροχές φυτέψτε ηλίανθους, τριφύλλια, άλλυσο , τσουκνίδα, μαύρο σινάπι, καφέ βρούβα, λέυκες, ειδικά το Thlaspi caerulescens αυτά τα φύτευαν και στο τσέρνομπιλ για να καθαρίσουν τα μολυσμένα χώματα τους από τα ραδιενεργά και βαρεά μέταλλα, μπορούν να απορροφούν το 5% του ξηρού τους βάρους, μεγάλο ποσό ραδιενέργειας, αλλά και ποσοστό βαρεών μετάλλων. Υπάρχουν περίπου 400 φυτά που κάνουν αυτή την δουλειά, κάντε μια έρευνα στο google πατώντας hyperaccumulators plants. Εδώ είναι πίνακες με φυτά και λαχανικά που απορροφούν βαρεά μέταλλα σε πόση ποσότητα αλλά και σε ποία βαρεά μέταλλα έχουν ειδικότητα.
2-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
O Τhomas Εdison έφτιαξε το συνεχές ρεύμα όμως οι επιστρώσεις των καλωδίων έλιωναν από τις μεγάλες θερμοκρασίες, έτσι o Νikola Τesla έφτιαξε το εναλλασσόμενο ρεύμα δηλαδή πηγαίνει και έρχεται. Κάποιοι... όρισαν ότι οι ηλεκτρικές συσκευές πρέπει και μπορούν να δουλεύουν ΜΟΝΟ στα 50-60Hz δηλαδή το ρεύμα να πηγαίνει και να έρχεται 50-60 φορές το δευτερόλεπτο. Έτσι έχουμε παντού καλώδια και συσκευές που το μαγνητικό τους πεδίο είναι στα 60Ηz. Αυτό όμως εμποδίζει την επίφυση να ενεργοποιηθεί εμποδίζοντας την παραγωγή του ενζύμου μεθυλτρανσφεράση και έτσι δεν ενεργοποιείται. Ορίστηκε ακριβώς αυτή η συχνότητα γιατί είμαστε σε ένα πλανήτη φυλακή προς το παρόν, και δεν θα ήθελαν ανθρώπους με ενεργοποιημένες τις επιφύσης τους, πόσο μάλλον σε μια εποχή που λουζόμαστε όλο και πιο πολύ με κοσμική ακτινοβολία αυτές τις 10ετίες η οποία βοηθά να ενεργοποιούνται-αφυπνίζονται πολλά πνευματικά μας κέντρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά ας μην κουβαλάμε πάνω μας κινητά wifi, κτλ αν μένουμε σε εξοχή ας κλείνουμε τον γενικό του ρεύματος όταν κοιμόμαστε ή κάνουμε ασκήσεις... και γενικά όσο πιο πολύ μπορούμε. Ένας πολύ σπουδαίος επιστήμονας ο Dr. James Oschman (google it) λέει και εξηγεί πως μια πολύ καλή προστασία για την υγεία μας είναι να περπατάμε ξυπόλυτοι, διότι παίρνουμε με την επαφή πολλά ελεύθερα φορτισμένα ηλεκτρόνια.
Εάν πατήσετε στο google protection from electromagnetic fields η στα ελληνικά προστασία από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία θα βρείτε πολλές πληροφορίες ακόμα και προϊόντα.
Τουλάχιστον την ώρα ασκήσεων πλήρη απομάκρυνση από περιοχές που έχουν ρεύμα όπως και συσκευές.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία έχει την ταχύτητα του φωτός,δημιουργείτε με την κίνηση ηλεκτρικών φορτίων, σε πιό απλή γλώσσα,κάποια σωματίδια κουνιούνται επειδή έχουν ρεύμα από την κίνηση τους προκαλείτε μια ταραχή που εκπέπεται μια ταραχή όπως ένα πλατσούρισμα στην θάλασσα, ή όπως η κίνηση της κορδέλας στην ενόργανη γυμναστική. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δημιουργούνται όταν περνάει ρεύμα μέσα από έναν αγωγό π,χ, μέταλλο,νερό,ανθρώπινο σώμα κτλ. Όπου και να πάμε ηλεκτρομαγνητικά πεδία υπάρχουν είτε είσαι στο δάσος είτε είσαι στο διάστημα, το πρόβλημα μας είναι η ένταση των πεδίων και οι συχνότητες. Οι κυβερνήσεις τα γνωρίζουν όλα αυτά αλλά δεν κάνουν καμία κίνηση διότι αυτό θα μείωνε πολύ τα κέρδη των εταιριών για να τα ξαναφτιάξουν αλλιώς. Όλα αυτά και ιδίως οι χαμηλές συχνότητες των αποκωδικοποιητών δουλεύουν σε χαμηλές συχνότητες όπως και ο εγκέφαλος όταν κοιμόμαστε που σημαίνει, ότι μηνύματα που μπορεί να περιέχουν τα κύματα αυτά ο εγκέφαλος μας να τα δέχεται σαν εντολές, η προστασία που μπορούμε να κάνουμε είναι να κλείνουμε τους αποκωδικοποιητές όταν κοιμόμαστε και να προσευχόμαστε αυτή η διαδικασία κάνει τον εγκέφαλο προστατεύσιμο από αυτές τις συχνότητες, γιατί γίνεται δέκτης και πομπός ανώτερων συχνοτήτων από ότι είναι τα ηλεκτρομαγνητικά. Περισσότερα σε μελλοντική ανάρτηση για τις τεχνολογίες υποταγής συνείδησης. Κλείνοντας αυτό το θέμα αυτή η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση προκαλεί στους ευάλωτους ψυχώσεις,καρκίνο, νευρολογικές διαταραχές, αλτχάημερ. Υπάρχουν συσκευές που μπορείτε να βάζετε στις πρίζες σας και να προστατεύεστε http://www.adrprovita.com/products/HIGH-FREQUENCY-ELECTROMAGNETIC-POLLUTION-REMOVER
3-ΔΙΑΤΡΟΦΗ 
Η κρεατοφαγία η γλουτένη και το άσπρο αλεύρι σε μικροσκοπικό επίπεδο μέσα στον οργανισμό γίνονται σαν κολλώδης βλέννες και υπολειτουργούν τους αδένες μαζί και την επίφυση. Δεν είναι τυχαίο που κατάργησαν την ζέα στις αρχές του 1900. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η γλουτένη αλλά κυρίως η μεγάλη ποσότητα! Επίσης το κρέας από τα ζώα αλλά και οι χημικές και οι συνθετικές τροφές όπως τα fast food είναι τροφές παρά φύσιν ενώ μπορεί να έχουν μερικές θρεπτικά συστατικά στερούν σε ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Όταν το σώμα δεν τρέφεται τότε γίνεται ανθρωποφάγο και αποσκελετωνόμαστε. κάτι παρόμοιο γίνεται και με την ενεργειακή πλευρά του σώματος μας. Το σώμα απαιτεί καθημερινά τροφές υψηλών δονήσεων όταν δεν της παίρνει τότε ξεζουμίζει ενεργειακά την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια-πεδίο που έχει ο άνθρωπος και νιώθει εύκολα κούραση η έλλειψη ενέργειας για να κάνει κάτι παραπάνω η επιπλέον. Πρέπει να τρώμε ζωντανές τροφές φρούτα λαχανικά σπόρους, να αποφεύγουμε τα τηγανιτά ή τις σάπιες τροφές όπως τα κόκκινα κρέατα, και τα βιομηχανοποιημένα τρόφιμα γιατί μας αφαιρούνται-δαπανιούνται μεγάλα ποσά ενέργειας για να αφομοιωθούν. Μεγάλο μέρος της διατροφής των σαολίν αλλά και διάφορων ασκητών είναι κυρίως ωμοφαγικό γιατί χρειάζονται μεγάλα ποσά ενέργειας για να καταφέρουν τους στόχους τους. Για να κάνεις μια επίτευξη σαν αυτή να ξεκλειδώσεις το τρίτο μάτι θα χρειαστείς ένα σώμα που κάθε μέρα θα έχει αρκετή ενέργεια η οποία δεν θα είναι μόνο θερμιδική, οι υπερβάσεις απαιτούν πολύ ενέργεια. Κάποια στιγμή έρχεσαι σε ένα σταυροδρόμι, μια απλή ζωή με πολλές γαστρονομικές απολαυστικές στιγμές; ή να έρθει μια πιο περιπετειώδη ζωή και η γεύση να είναι σε δεύτερη θέση; H αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζονται ακρότητες, φτιάξτε έναν ενδιάμεσο δρόμο κανονικά γεύματα σε ποσότητα και πάντα να συνοδεύονται και από ωμές τροφές π,χ, καρπούς, σαλάτες. Πάντως ο άνθρωπος που δεν τρώει ζωντανές τροφές όπως φύτρα ωμά λαχανικά φρούτα ξηρούς ανεπεξέργαστους καρπούς και σπόρους αποκτά ένα πολύ αδύναμο σώμα από ενεργειακής πλευράς και είναι θέμα χρόνου να αρρωστήσει ή να υποτροπιάσει άσχημα με την πρώτη χειρουργική επέμβαση ή απλή αρρώστια και ας μην περιμένει κάποια μεγάλη εξέλιξη... όπως και να περιμένει μείωση στην εκμάθηση νέων πραγμάτων καθώς μεγαλώνει αλλά και πρόωρα γηρατειά. Aν δείτε πολλοί που είναι κυρίως ωμοφάγοι αργούν πολύ να γεράσουν δεν αποστραγγίζεται ενεργειακός αλλά εμπλουτίζεται και έτσι καθυστερείτε το γήρας.
Όταν τρώς το κρέας των ζώων,τρως και τον θάνατο τους, παίρνεις θάνατο. Οι υπάρχον μεταφυσικές δυνάμεις που μπορεί να έχει κάποιος γίνονται αδύναμες και αργές. Το 60% των βοοειδών έχουν λευχαιμία! τρώτε καρκίνο στην ουσία. Το κρέας του πλέον έχει κηρώδη βλεννογόνη χοληστερίνη αυτή διαθλά την ενέργεια που έχουν οι κρυσταλλικές δομές του αίματος και της επίφυσης. Αν είστε αθλητές και έχετε ανάγκη από μεγάλα ποσά πρωτεΐνης προτιμήστε τα ψάρια η ακόμα καλύτερα τις γαρίδες τα μαλάκια. Γενικώς υπάρχουν πολλές απίστευτες και νόστιμες συνταγές χωρίς προϊόντα από ζώα, δεν λέω ούτε να κάνουν ασκητική ζωή ούτε να καταργήσετε κάθε τι που παίρνουμε από τα ζώα, αλλά μια μεταστροφή προς κάτι πιο υγιεινό και φυσικό θα μας ανταμείψει σε πάρα πολλά πράγματα. ΌΛΑ αυτά υποβοηθούν το άνοιγμα του 3 ματιού, το άνοιγμα της επίφυσης δεν είναι μόνο ασκήσεις είναι ένας τρόπος ζωής αλλά και ασκήσεων απαιτούνται και τα δύο. Χρειάζεστε λίγη τροφή που να έχει ισχυρή σε ενέργεια ώστε ποσά ενέργειας που θα πήγαιναν στην χώνεψη και την πέψη να είναι διαθέσιμα για άλλους σκοπούς. Θυμηθείτε ο Bruce Lee έκανε 50 πους απς με ένα χέρι και αυτό με τον αντίχειρα μόνο, το γεύμα του ήταν μια μικρή κούπα ρύζι.
4-ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ
Oι πεποιθήσεις μπορούν να δυσκολέψουν πολύ το άνοιγμα τις επίφυσης. Το έκτο τσάκρα που βρίσκεται ανάμεσα στα μάτια συνδέεται με την επίφυση,αν αυτό κλείνει-υπολειτουργεί εμποδίζει την επίφυση ή αλλιώς 3 μάτι να ενεργοποιηθεί. Η επίφυση είναι το τρίτο μάτι και αντιπροσωπεύει το υλικό κομμάτι της το έκτο τσάκρα είναι το ενεργειακό κομμάτι του 3 ματιού, είναι ο ενεργειακός πίνακας ελέγχου, δεν επηρεάζεται από τα βαρεά μέταλλα τα χημικά κτλ αλλά από τα πιστεύω μας γιατί αυτά είναι μία μορφή δόνησης που επηρεάζει τα λεπτότερα είδη ύλης και ένα από αυτά είναι τα τσάκρα http://psaras9.blogspot.gr/2014/12/1.html  Για να ανοίξει το 3 μάτι απαιτείτε υγιή επίφυση και υγιή το 6 τσάκρα πρέπει να υπάρχει αρμονία. Οι ψευδαισθήσεις κλείνουν το 6 τσάκρα, η ψυχή οι βαθύτερες υποστάσεις μας γνωρίζουν την αλήθεια τι ισχύει και τι όχι και καμία φορά τις ακούμε σαν αμυδρές εσωτερικές φωνές τις συνείδησης στις οποίες δεν δίνουμε βάση, δεν θέλουμε να κλονιζόμαστε ούτε να αναιρούνται οι απόψεις μας έτσι μένουμε στο καβούκι που θέλουμε για πάντα. Έτσι υπάρχει δυσαρμονία, εμείς λέμε έτσι είναι αλλά μέσα μας γνωρίζουμε ότι έτσι δεν είναι τα πράγματα, έτσι έχουμε μια εσωτερική διαμάχη μια δυσαρμονία, ε αυτό λοιπόν κλείνει το 6 τσάκρα στροβιλίζει αργά, γίνεται χρωματικά θολό.
Είμαστε όλοι ηθοποιοί ο καθένας έχει το ρόλο και τον σκοπό του στον κάθε κόσμο-θεατρική σκηνή-έργο στην κάθε εποχή που ενσαρκώνεται με τον καταλληλότερο ρόλο και χρονική στιγμή με γνώμονα την εξέλιξη του ως ψυχή, όπου στο τέλος κάθε έργου-παράστασης ο καθένας παίρνει την αμοιβή του βάση του πως έπαιξε, Αλλά η αλήθεια είναι ΜΙΑ στο βάθος βάθος είμαστε όλοι το ίδιο είμαστε αδέρφια είμαστε ίδιο ''αίμα'' ίδια ενέργεια ίδια ουσία σαν δίδυμοι σαν κλώνοι. Έτσι όπως στο σύμπαν υπάρχουν όλα τα ύψη και τα βάθη, μήκη και πλάτη έτσι είναι και οι άνθρωποι, αλλά είμαστε αδέρφια και δεν πρέπει να διαχωριζόμαστε.
 Η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση είναι ότι είμαστε διαφορετικοί και από εκεί ξεκινούν και οι διαχωρισμοί! Εγώ είμαι ανώτερος γιατί δεν είμαι μουσουλμάνος α εγώ είμαι μαύρος άρα δεν είμαι τόσο ικανός, αυτός είναι ομοφυλόφιλος άρα είναι σκουπίδι, αυτοί είναι φασίστες είναι φονταμελιστές, ρε αυτοί είναι χαζοί γιατί πιστεύουν στο τάδε θεό και γενικώς πάει λέγοντας, και λέμε αυτοί δεν είναι σαν εμάς, εμείς είμαστε κάτι άλλο, είμαστε γαμάτοι. Αυτό είναι μεγάλο λάθος,  και όσο πιο φανατικοί γινόμαστε σε αυτό τόσο πιο πολύ κλείνει το 6 τσάκρα. Είμαστε όλοι το ίδιο απλά κάποιοι είναι παγιδευμένοι σε καλούπια ή παγίδες δεν πρέπει να βλέπουμε κανέναν διαχωρισμό μεταξύ μας ότι υπάρχει γιατί δεν υπάρχει. Το κατά πόσο όμως θα συσχετιζόμαστε με κάποιους δεν πρέπει να είναι βάση των πιστεύω μας αλλά βάση της ασφάλειας μας. Αγαπώ τα λιοντάρια και τους καρχαρίες αλλά δεν μπορώ να κάνω παρέα μαζί τους,δεν τα μισώ ούτε τα βλέπω υποδεέστερα. Ο πραγματικός πόλεμος είναι πνευματικός δεν είναι υλικός, γίνεται και εκφράζεται και σαν υλικός,αλλά ποτέ δεν θα νικηθεί και τελειώσει με υλικό.
Είναι τεράστια εσωτερική ψευδαίσθηση το ότι είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους, ναι μεν είμαστε διαφορετικοί αλλά ως ψυχές είμαστε ομοούσιοι o Χριστός προσπάθησε να το περάσει καλά στο μυαλό των ανθρώπων και ότι είμαστε αδέρφια όμως στους ανθρώπους αυτό ξινίζει πολύ. Υπάρχει μια υπέρτατη δύναμη αν δυο άνθρωποι ομονοήσουν= ίδιο νου αν από δύο άτομα ''ομονοούμενα'' και πάνω προσευχηθούν για κάτι αυτό θα γίνει, είναι τόσο ακραίο και τρομακτικό για πολλά μυαλά που ακόμα και μύστες δεν μπορούν να το αποδεχθούν. Το σκότος γνωρίζει πολύ καλά τις τεράστιες δυνάμεις των ανθρώπων και πάντα φροντίζουν να τα κρύβουν ή να παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση. Οι άνθρωποι γίνονται κυρίαρχοι όταν μένουν ενωμένοι,αν τους δώσεις ψευδαισθήσεις θα μείνουν σε αυτές. Μην έχετε ψευδαισθήσεις ακόμα και για τον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας,αποτινάξτε κάθε ψευδαίσθηση, αυτό απαιτεί χρόνο έρευνα μελέτη και προσευχή για καθοδήγηση. Να ζητάτε... Αναφέρω και μερικά πράγματα παραπάνω η λίγο διαφορετικά για να διευρύνεται ο νους,γιατί μέσω του 3 ματιού η συνείδηση πάει σε πολύ υψηλά επίπεδα,και απαιτείτε κάποιος να έχει ένα νου διευρυμένο για να αντέχει τις αλλαγές,αλλιώς θα δεχτεί πολλά χτυπήματα τρόμου η δέους. Είναι επικίνδυνο να σαλεύετε έντονα και απότομα μια λογική ενός ανθρώπου.
Όταν έχουμε ψευδαισθήσεις το έκτο τσάκρα κλείνει μαζεύετε σαν ένα λουλούδι που κλείνει για να προφυλαχτεί από το κρύο.
Ο βούδας ο Χριστός και οι διάφοροι πραγματικοί άγιοι ακόμα και πνευματικοί ήρωες στις ταινίες που αναπτύχθηκαν κοίταζαν μόνο την εξέλιξη τους, κοίταζαν πως τα πάντα να τα μετατρέψουν και να τα δουν προς όφελος τους, το όφελος τους να είναι πνευματικό.Ήταν πρόθυμοι να ανατρέψουν κάθε άποψη που είχαν για τον εαυτό τους η τον κόσμο γιατί έτσι θα αποτίναζαν κάθε βλαβερή πεποίθηση. Οι πεποιθήσεις έχουν το δικό τους μοτίβο δόνησης,οι δονήσεις εκπέμπονται σαν σύνολο από τα ενεργειακά μας σώματα,όταν οι δονήσεις είναι σε αρμονία με όλο μας τον εσωτερικό κόσμο τότε ανθίζουμε ενεργοποιούνται δυνάμεις δημιουργείτε το ευνοϊκό κλήμα... Αλλά δεν θέλουμε να ακούμε τα άσχημα για τον εαυτό μας μόνο τα καλά, δεν μας αρέσει η κριτική, έτσι ζούμε σε ένα matrix-ψέμα πεποιθήσεων που να μένουμε ικανοποιημένοι. Πρέπει να κυνηγούμε την αυτογνωσία και να ακούμε την κάθε κρητική με κρίση όμως. Ακόμα και δυνάμεις να είχαμε αν δεν γίνουμε φως-αληθινοί καθαροί θα έχουμε πάλι μεγάλα θέματα με τον εαυτό μας να λύνουμε. Πρέπει να επιλύσουμε κάθε μας ψυχολογικό θέμα, και να είμαστε ανοικτοί και αποδεκτικοί γιατί με το τρίτο μάτι ΠΛΗΡΩΣ ενεργοποιημένο θα πέσει τόση πληροφορία που θα είναι ενάντια στα πιστεύο μας και θα έχουμε τρομερές εσωτερικές συγκρούσεις που μπορούν να οδηγήσουν μερικούς ακόμα και στην παράνοια. ΜΗΝ εστιάζεστε μόνο σε ασκήσεις αλλά και σε διάβασμα γενικό και αυτογνωσία αλλιώς αν ξεκλειδώσετε το 3 μάτι θα φάτε το κεφάλι σας.
Για αυτό είναι καλό να ασχολούνται με το 3 μάτι άτομα άνω των 30-40 διότι έχουν ζήσει πολλά και έτσι έχουν κατασταλάξει κάπου,πρέπει να αποτιναχτούν μίση, ζήλιες, εκδικητικότητες κτλ να καθαρίσετε να γίνεται σαν τα παιδιά.

                                                 ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ 3 ΜΑΤΙ
Πόσοι από εσάς θα εμπιστευόσασταν έναν άνθρωπο με ένα καλάσνικοφ ΑΚ-47 να κυκλοφορεί ανάμεσα σας; και αν θα εμπιστευόσασταν μερικούς αναρωτηθείτε πόσοι  λίγοι είναι ανάμεσα σε τόσους πολλούς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γράφω κάποιες ασκήσεις για το άνοιγμα του τρίτου ματιού η αλλιώς για την πλήρη ενεργοποίηση της επίφυσης. Αλλά έγραψα τις προϋποθέσεις, οι οποίες δεν αναφέρονται γενικώς και παίζουν και τον πιο βασικό ρόλο. Υπάρχουν πάνω από 12 διαφορετικοί τρόποι για ενεργοποίηση της επίφυσης.
Το 3 μάτι δεν είναι για όλους, είναι για αυτούς που συνεισφέρουν,για αυτούς που ζούν πνευματικά για αυτούς που είναι δημιουργικοί γιατί μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ η δημιουργηκότητα και η έμπνευση. Δεν είναι για αυτούς που έχουν κτητικότητα ,ζήλια, μίσος φοβίες μανίες,σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα,σχιζοφρένεια η που επιζητούν εκδίκηση. Μερικοί άνθρωποι είναι απαλλαγμένοι από όλα αυτά παρ'όλα αυτά πρέπει να ασχολούνται και με το πνεύμα την μελέτη την αυτογνωσία τον διαλογισμό την προσευχή. Το τρίτο μάτι για να ανοίξει σαν μέσο όρο απαιτεί τουλάχιστον 2-6 χρόνια επί καθημερινής ή σχεδόν καθημερινής άσκησης 15-30 λεπτών, βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις άλλοι το καταφέρνουν σε λίγους μήνες 2-8 και άλλοι θέλουν τουλάχιστον 10 χρόνια και βάλε. Όσο πιο μικρός είναι κάποιος σε ηλικία και όσο λιγότερο φθόριο και βαρεά μέταλλα έχει ο οργανισμός του από εμβολισμούς κτλ τόσο πιο γρήγορα και εύκολα ενεργοποιείται η επίφυση.
Μερικά πρακτικά βιβλία που εξηγούν το πως....
1) The Third Eye: Open Your Third Eye and Awaken Your Pineal Gland To a higher consciousness της Hema Malini
2) How To Awaken Your Third Eye: A Beginners Guide To Accessing Your Higher Self Contacting Your Spirit Guide & Understanding ESP του Matt Holder
3) Pineal Gland & Your Third Eye: Proven Methods to Develop Your Higher Self του Dr. Jill Ammon-Wexler
4) Awakening the Third Eye του Samuel Sagan
5) Opening The Third Eye: Master the Ability to Increase Intuition, Develop Higher Levels of Awareness and Consciousness, and Stronger Spiritual Connection της S.J. Morgan
6) Third Eye Awakening: How to easily open the third eye, develop psychic power and ability, and understand the power of the pineal gland του Peter Longley
7) The Art of Seeing - Your Psychic Intuition, Third Eye, and Clairvoyance. A Practical Manual for Learning and Improving Your Clairvoyant Abilities του Nathaniel
8)Third Eye του Rick R. Reed
9)Awakening the Third Eye του Samuel Sagan
10)the opening of the third eye του Dr. Douglas M. Baker
11)Awakening the Third Eye: Discovering the True Essence of Recapitulation του Lujan Matus
12)Third Eye Awakening In 5 Easy Steps: The Easy Way to Unleash Your Psychic Power and Open the Third Eye Chakra της Marion Jaide
Αυτός που θέλει να βλάψει θα πρέπει να παιδευτεί λίγο γιατί δεν έχει όλες τις πρακτικές πληροφορίες απλόχερα, καθώς όμως διαβάζει ψάχνει και μελετάει θα διαμορφωθεί και θα συνετιστεί στο πέρασμα του χρόνου. Αν παραμένει ο διακαής πόθος για να βλάψει θα στραφεί προς το σκοπό του με άλλα μέσα γιατί θα τον κουράσει το όλο θέμα με το 3 μάτι. Αυτό είναι το σκεπτικό μου,για αυτό προτείνω αυτά τα βιβλία τα οποία συμπληρώνουν το ένα το άλλο γύρω από το πως ανοίγει. Αυτά που δεν αναφέρονται η αναλύονται στα βιβλία τα αναφέρω στην ανάρτηση.
Πριν ξεκινήσετε να ανοίξετε το 3 μάτι πρέπει να ξέρετε πολλά πράγματα γενικώς για αυτό όπως και για τα τσάκρα να έχετε μια ιδέα και τι ακριβώς είναι. Πρέπει να είστε διαβασμένοι για αυτά τα πράγματα γιατί θέματα ή απορίες που θα προκύψουν δεν θα υπάρχει κάποιος να να σας βοηθήσει, θα είστε μόνοι σε ξένα μονοπάτια. Διαβάζοντας αυτά τα βιβλία που τα περισσότερα έχουν επιστημονική βάση όπως το τρίτο βιβλίο, σημειώστε τα θέματα που μπορεί να έχετε απορία και αναζητήστε σε βιβλία που να αφορούν τις απορίες σας. Θα έκλαιγε ακόμα και το τρίτο μας μάτι με αυτά που θα κάναμε αν ανοίγονταν τόσο γρήγορα και εύκολα όσο φανταζόμαστε.

Όταν ανοίξετε το 3 μάτι στην αρχή θα νιώθεται μια πίεση που θα σας πονά στο κέντρο του εγκεφάλου. Μπορεί να ακούτε ομιλίες ανθρώπων ή πλασμάτων που δεν είναι από εδώ, ή να τα βλέπετε επειδή αποκτάτε πρόσβαση και σε άλλα επίπεδα, πολλά μικρά παιδιά θα έχουν δει έστω για λίγο πράγματα που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν, είναι επειδή η επίφυση είναι θα λέγαμε εύκολα ενεργοποιήσιμη. Γενικά στην αρχή συνήθως είναι ένα χάος γιατί πρέπει να μάθετε να ελέγχετε νέα πρωτόγνωρα πράγματα.
Το τρίτο μάτι είναι για αυτούς που έχουν ζήσει κάποια πράγματα που ζουν πνευματικά και θέλουν γενικώς να συνεισφέρουν στο κόσμο με τον τρόπο τους η την κλήση τους, ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να είναι ένας καλλιτέχνης η ένας που θέλει πολύ να γίνει καλλιτέχνης, μπορεί να είναι ένας τίμιος δικηγόρος, ιερέας, στρατιωτικός, ψυχολόγος, αστυνομικός, δάσκαλος,συγγραφέας, επιστήμονας, πολιτικός, διευθυντής σε κάποιο ίδρυμα ή ορφανοτροφείο. Μερικοί θα πουν και τι μπορούμε να κάνουμε άμα το ξεκλειδώσουμε; δείτε http://psaras9.blogspot.gr/2015/01/3-1.html επίσης μπορεί να δει κάποιος το όργανο που νοσεί λες και είναι σαν αδιάφανως ο άνθρωπος, ,απλά η επίφυση παίρνει τις δονήσεις του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του συκωτιού π,χ, και το μετατρέπει σε οπτικό αποτέλεσμα, γενικά η επίφυση είναι ένας μεταφραστής οπτικοποιεί της δονήσεις. Μερικοί πάλι θα πουν αν το ξεκλειδώσουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε; μέχρι που μπορεί να πάει το πράγμα; κάπου πέρα από τα όρια της τωρινής μας φαντασίας. Είναι σαν να ρωτάει κάποιος αν τελειώσω το λύκειο μετά τι εξέλιξή με περιμένει; τι επιλογές έχω;
Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται και υπερβολικά χαρισματικοί θα λέγαμε, ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι η Ιωάννα της Λωραίνης η οποία έβλεπε οράματα και είχε φτάσει στο σημείο μέχρι και πολέμους να ακυρώνει, προκαλούσε τρόμο μπορούσε να επιδρά πάνω στους άλλους,αυτό είναι μία από τις πολλές ψυχικές δυνάμεις που εκφράζονται μέσω της επίφυσης όπως αυτή,το να ασκείς επιρροή σε έναν όχλο. Οδήγησε την Γαλλία σε μεγάλες νίκες, πως; με την πρόγνωση ήταν σχεδόν πάντα ένα βήμα πιο μπροστά ήταν σαν ήξερε τι θα γίνει, οι αντίπαλοι πλέον δεν πολεμούσαν όσο υπήρχε η Ιωάννα. Την συνέχεια της χαρισματικής Ιωάννας πιστεύω ότι την ξέρουμε όλοι, την δίκασαν και την έκαψαν ζωντανή ως αιρετική. Προσωπικά πιστεύω ότι και πάλι θα μπορούσε να σωθεί, να σώσει τον εαυτό της,πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που δεν το πάλεψε όσο θα μπορούσε. Ίσως να μην ήξερε πως να χειρίζεται τις δυνάμεις της μιας και δεν είχε γνώσεις και κυριεύονταν από έντονα θρησκευτικά συναισθήματα; κάτι παρόμοιο, ή θα ήθελε να αφεθεί τελείως στην μοίρα της,χωρίς να το παλέψει,ποίος ξέρει, ένα μικρό παιδί ήταν. Πάντως το έργο της ήταν σωτήριο για την πατρίδα της,σώθηκαν πολλές ζωές από πολέμους που δεν έγιναν χάρις αυτήν. Θα ήταν ενδιαφέρον να το μελετούσε και ερευνούσε κάποιος ειδικός ιστορικός αναλυτής. Η ίδια όπως και διάφοροι προφήτες έβλεπαν οράματα, τα οράματα εδρεύουν στην επίφυση και είναι μία από τις δυνατότητες της.
Το τρίτο μάτι αφού το ανοίξουμε είναι σαν να ανοίξουμε μια τεράστια εργαλειοθήκη, πρέπει να μάθουμε τα εργαλεία θέλουμε κάποιο χρόνο και δεν θα μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοί σε όλα τα εργαλεία, είναι αναλόγως τις δυνατότητες μας,την δομή της επίφυσης, την δύναμη του πνεύματος μας και της καλλιέργειας μας, είναι πολύ υποκειμενικό δεν μπορεί να είναι όλοι το ίδιο δυνατοί ή ικανοί και ας έχουν ενεργοποιημένη επίφυση. Αλλά όλοι μπορούν να γίνουν ισχυροί...!

   ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ''ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ''
Η επίφυση έχει άμεση σχέση με οράματα, αν δεν την είχαμε δεν θα μπορούσαμε να τα βλέπουμε κιόλας, το όραμα θα λέγαμε είναι μια μορφή πολύ λεπτής και ισχυρής δόνησης που την μετατρέπει η επίφυση σε μίας μορφής βίντεο. Αφού δεχθεί την δόνηση η επίφυση παράγεται το ανάλογο ηλεκτρικό ερέθισμα που θα παράγει τα ανάλογα φωτόνια ώστε να σχηματιστεί η ανάλογη εικόνα για να τα δουν τα φωτοευαίσθητα κύτταρα,και έτσι βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν τα φυσικά μάτια.
Ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι καθηγητής οικονομίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται παράλληλα με την Valve στις ΗΠΑ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών.
Αποκάλυψε μια εμπειρία του στη στήλη του Τerra Nullius στην εφημερίδα lifo χωρίς να συνδέει άμεσα η να προσδιορίζει την εμπειρία του ότι αφορά την Valve και γενικώς δεν έλεγε πληροφορίες πολλές μιας και τον δέσμευε ένα συμφωνητικό. Στο υπόγειο μιας εταιρίας(όνομα δεν είπε) μια τεχνικός του έδωσε κάποιους φακούς επαφής να βάλει, και του έδωσε και ένα μικρό μαύρο κουτί με ένα ασημένιο κουμπί να πατήσει όταν θα είναι έτοιμος, και θα δει έναν εξωγήινο. Το έκανε και τότε εμφανίστηκε ένας εξωγήινος με λέπια, κόκκινα μάτια και ατμό από τα ρουθούνια του. Ο ίδιος γνώριζε ότι αυτό είναι ένα ψέμα, όμως οι αισθήσεις του το εκλάμβαναν ώς αλήθεια! ο εξωγήινος μιλούσε κινούνταν στον χώρο,ανέεπνε, ήταν τόσο αληθινός όσο η τεχνικός, όταν του ζητήθηκε αν θα ήθελε να τον δει θυμωμένο το αρνήθηκε, γιατί προφανώς με την έκφραση του << όχι, να μου λείπει>> δεν θα ήταν σε θέση να το άντεχε. 'Όσοι θέλουν να δουν την συνέντευξη γενικώς http://gr.ign.com/features/13805/feature/giannes-barouphakes-e-valve-kai-to-upourgeio-oikon?p=2 Το τι εκλαμβάνουμε ώς αλήθεια έχει άμεση σχέση με την επίφυση μιας και εκεί κατοικεί η συνείδηση, όλα τα δυνατά παραισθησιογόνα δεν είναι ότι προκαλούν μόνο παραισθήσεις είναι ότι σε πείθουν ότι αυτή είναι η αλήθεια, σου μπερδεύουν την πραγματικότητα, μεθούν την συνείδηση μεθούν την χημεία της επίφυσης. Πατήστε στο google, CIA lsd πείραμα Γαλλία, έβαλαν σε ένα χωριό lsd στα αλεύρια και άνθρωποι άρχισαν να τρελαίνονται, μερικοί αυτοκτόνησαν, βίωναν άλλα πράγματα σαν πραγματικότητα! Η DARPA μόνο για το 2014 μόνο για μία έρευνα επένδυσε 50.000.000 $ για να μελετήσει λειτουργίες του εγκεφάλου, την συνείδηση, το ενδιάμεσο πεδίο μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Πρόκειται να δημιουργήσουν ένα μεγάλο αρχείο πληροφοριών για διάφορα μυστικά project,project που δεν έχουν κάνει κάποια αναφορά παρά μόνο για ένα νέο είδος ηλεκτρονικών εξαρτημάτων από πλευράς ηλεκτρονικής αρχιτεκτονικής. Η μεγαλύτερη παγίδα για την μάζα και την ιστορία θα ήταν αν κατάφερναν κάποιοι να παγιδέψουν σε έναν ψεύτικο κόσμο την συνείδηση του ανθρώπου, κάτι που βλέπουμε στην φανταστική ταινία matrix. Δεν είναι κακό να εξερευνήσουμε αυτά τα βαθιά νερά είναι κακό όταν ο κόσμος διοικείτε από σκοταδιστές γιατί αυτοί θα φροντίσουν αυτές τις γνώσεις και τεχνολογίες να τις εφαρμόσουν εις βάρος του ανθρώπου και όχι υπέρ. Όπως βλέπουμε στην ταινία Divergent(2014) δίνουν ένα υγρό να ποιούν και ζουν ένα μάτριξ που αναλόγως πως θα τα καταφέρουν σε μία μάχη βλέπουν και τον ψυχισμό του και τον βάζουν στην κατάλληλη κοινωνική θέση.

 Η επίφυση πέραν την υπερφυσικής όρασης, αλλά και πύλη υπερφυσικών-μεταφυσικών δυνάμεων, είναι και μια γεννήτρια μάτριξ, δημιουργεί έναν ψεύτικο εικονικό κόσμο, έναν κόσμο όπου μπορεί ο άνθρωπος να μάθει να πολεμάει,να μάθει τέχνες να εκπαιδεύεται σε όλους τους τομείς έτσι δεν θα δαπανιούνται και φυσικοί πόροι. Η επίφυση μπορεί να παίρνει πληροφορίες από όλα τα βάθη του μυαλού, θα μπορούσαμε να συνδέουμε τον υπολογιστή με το μυαλό και η επίφυση να παίρνει της πληροφορίες και η συνείδηση να φτιάχνει το ανάλογο μάτριξ και δάσκαλο. Τέλος πηγαίνοντας το ακόμα πιο μακρυά υπάρχει μια δύναμη στην επίφυση που θεωρείτε η υπέρτατη δύναμη, και μάλλον θα απαιτούνται και άλλα πράγματα για την ενεργοποίηση της. Να ποιάνει κάποιος το κεφάλι του άλλου και να του δημιουργεί ένα μάτριξ να ζήσει αλλά ότι μάτριξ θέλει η πρέπει να ζήσει και να διαρκεί από λίγα λεπτά ώς χιλιάδες χρόνια, όμως στην πραγματικότητα θα διαρκεί 2-3 λεπτά. Κάτι τέτοιο βλέπουμε στην παλιά αλλά πολύ καλή τηλεοπτική σειρά 4400,όπου περίπου στον 3-4 κύκλο η νέα σύζυγος του πρωταγωνιστή Alana Mareva πηγαίνει έτσι τον πρωταγωνιστή σε μέρη όπου έκανε χρόνια διακοπές χωρίς καμία έννοια για να μπορεί να αντέχει το μεγάλο αγώνα που έπρεπε να κάνει καθώς δεν θα τα κατάφερνε επειδή η οικογένεια του διαλύθηκε και έπρεπε ταυτόχρονα να δίνεται στο να προστατεύει κάποιους εκλεκτούς. Η ονείρωξη επίσης είναι ένα μικρό μάτριξ, σκοπός της είναι να ώθησή και ''διδάξει'' την σεξουαλικότητα στο αρσενικό γένος.
Και άμα θέλετε να το πάμε ακόμα πιο μακρυά, στην ταινία man of steel(2013) βλέπουμε τον κακό τον General Zod να μιλά και να τσακώνεται με τον Jor-EL ο οποίος έχει πεθάνει,στην πραγματικότητα όπως βλέπουμε συνέχεια μίλαγε με την συνείδηση του νεκρού,παράλογα πράγματα. Η συνείδηση είναι ένα ψυχικό όργανο ένα είδος εργαλείου ένα είδος ενεργειακό ματιού και μυαλού της ψυχης για να μπορεί να κρίνει και να εκφράζεται στους υλικούς κόσμους. Το κάθε ον έχει την δική του συνείδηση-σκληρό δίσκο και τον γεμίζει με τα δικά του πράγματα την δική του εμπειρία. Μπορεί να αντιγραφεί η πληροφορία της συνείδησης και να μπεί σε ένα είδος σκληρού δίσκου το μόνο που μας χρειάζεται είναι να βρούμε τον τρόπο που συσχετίζεται και αλληλεπιδρά η ''άυλη'' ύλη με την ύλη. Έτσι όπως κατορθώσαμε και φτιάξαμε τεχνητή καρδία, έτσι και εδώ κάποια στιγμή θα φτιάξουμε και μια τεχνητή επίφυση, που θα μπορεί να αποθηκεύει πληροφορίες από άλλες επιφύσεις ανθρώπων και να τις προβάλει κάποιο ολογράφημα, είναι κάτι που βλέπουμε στην αρχή της ταινίας man of steel. Ακούγονται παρανοϊκά, είναι σαν να μιλάμε στο μεσαίωνα για κλωνοποίηση. Τα πρώτα βήματα τα έχει κάνει η psychotronic technology(google it) είναι ένα είδος τεχνολογίας που αλληλεπιδρά άμεσα η ψυχή και ο νους με την ύλη αλλά και με τις συνειδήσεις των άλλων. Δηλαδή το άυλο μέσω της ύλης αλληλεπιδρά με το άυλο,αλλά με ένα τρόπο που αδυνατεί να αλληλεπιδράσει τόσο άμεσα και δυνατά το άυλο με το άυλο στην φάση που είναι ο άνθρωπος. Είδη γίνεται ένας αόρατος πόλεμος,αόρατος για τις 5 μας αισθήσεις, ένας πόλεμος όπου ο ''ηττημένος''ξαφνικά αρρωσταίνει,αυτοκτονεί,πεθαίνει,τρελαίνεται, αλλάζει γνώμες, ή σκοτώνει άλλους χωρίς λόγο κάτι τέτοιο βλέπουμε στην αρχή στην τηλεοπτική σειρά Alphas(2011), όλα αυτά έχουν σχετίζονται με την επίφυση γιατί εκτός και από ενδοκρινολογικός αδένας, και εναλλακτικό μάτι είναι και η έδρα της συνείδησης. Η μόνη άμυνα σε αυτόν τον συγκεκριμένο αόρατο πόλεμο είναι εσύ να είσαι καλύτερος δυνατότερος πνευματικά, ή να μάθεις να δουλεύεις με την προσευχή ανεξαρτήτως θρησκείας η πίστης. Τα πνευματικά κύματα απείρως ισχυρότερα από τα ηλεκτρομαγνητικά.
ΦΙΛΟΣΟΦΩΝΤΑΣ: Μερικοί θα σκεφτούν μήπως αυτή η ζωή είναι ένα μάτριξ-όνειρο μέσα σε ένα άλλο μάτριξ-όνειρο όπως στην ταινία Inception(2010), αυτό το σκεπτικό μπορεί να γίνει μια μεγάλη παγίδα που να σε οδηγεί ακόμα και στην ''τρέλα'',όπως ας πούμε η γυναίκα του πρωταγωνιστή.Δεν είσαι σε θέση ακόμα να ξέρεις όλη την αλήθεια. Αν πάλι επιμένεις σε αυτό το σκεπτικό, δες το σαν τις κούκλες μπάμπουσκα που η μία έχει μέσα μία άλλη,δεν μπορεί να είσαι στην 6 μπάμπουσκα και εσύ να σκέφτεσαι την  διαφυγή σου από την 2 μπάμπουσκα, μείνε στην 6 μπάμπουσκα και φρόντισε να μαθαίνεις και να προχωράς, και σιγά σιγά θα μάθεις.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ και  ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΜΟΙ
*Η επίφυση είναι ένας αδένας σε μέγεθος μπιζελιού,δεν υπάρχει συγκεκριμένο μέγεθος, στους πραγματικά νοητικά ανόητους είναι μικρή στους χαρισματικούς και πνευματώδης ανθρώπους είναι λίγο πιο μεγάλη από τους κανονικούς και στις γυναίκες αναλογικά από τους άντρες είναι πιο βαριά κατά 1mg. Η επίφυση κρέμεται σαν τσαμπί στο πάνω μέρος του υποθαλάμου, βρίσκεται πάνω από τα οπτικά νεύρα κλεισμένη σε ένα μικρό λάκο. Η επίφυση παίρνει μια δόνηση ηλεκτρομαγνητικό κύμα ή γενικώς ένα ερέθισμα και παράγει φωτόνια(φως) αλλά σαν φακός βιντεοπροβολέα όχι σκέτο μονόχρωμο φως αλλά με εικόνα όπως ο προβολέας του cinema και τα φωτο ευαίσθητα κύτταρα τα βλέπουν αυτά και έτσι έχουμε εικόνα.Μπορούμε να βλέπουμε στο σκοτάδι. Μπορεί μια πλήρη ενεργοποιημένη επίφυση να οπτικοποιεί τις σκέψεις του αντιπάλου να βλέπεις τι σκοπεύουν να σου κάνουν και να ξέρεις πως να κινείσαι όπως στην ταινία Ultra Violet  https://www.youtube.com/watch?v=kLfUZ6aFyMg Προεκτίνεις τον εαυτό σου,ο καλλιτέχνης γίνεται πιο καλλιτέχνης ο πολεμιστής γίνεται πιο πολεμιστής. Μπορεί πολεμιστές όπως στις ταινίες αυτές να μην έχετε δει αλλά καλλιτέχνες νεαρής ηλικίας να κάνουν υπεράνθρωπα καλλιτεχνήματα λες και παίζουν θα έχετε δει. Για να γίνεις σε κάτι ένας ''φοβερός''θα πρέπει είδη να ξέρεις κάτι γιατί σε αυτό κυρίως θα προεκταθείς, όσο έξυπνος και να γίνεις και όση πρόγνωση και αν αποκτήσεις εάν κάποιος σου επιτεθεί που είναι άσος στις πολεμικές τέχνες θα τις φας αργά η γρήγορα και δεν θα νικήσεις ενώ αν ήξερες θα άλλαζε το παιχνίδι.
 Ας το δούμε όμως και λίγο πιο επιστημονικά.
Tα αστροκύτταρα(στηρικτικά κύτταρα του νευρικού συστήματος που έχουν σχήμα σαν αστέρι) είναι κυρίως στην γλοία κυτταρική επιφάνεια-δέρμα του εγκεφάλου και τα ποδαράκια των αστροκυττάρων συνδέονται με αγγεία άλλων αστροκυττάρων και νευρικών συνάψεων, το ασβέστιο απελευθερώνεται από το εσωτερικό των αστροκυττάρων και αυτά διεγείρονται τόσο που το μέγεθός τους μπορεί να αυξηθεί και πάνω από 1000 φορές δημιουργόντας τόσες εγκεφαλικές συνάψεις που θα λέγαμε δομείτε ένας νέος εγκέφαλος έρευνα του Dr.Steven Finkbeiner και του Alan H. Cornell-bell όμως δεν μας τονίζουν πότε γίνεται αυτό; πότε τα αστροκύτταρα εξαπολύουν το ασβέστιο τους; Δεν αναφερόνται, αλλά μπορούμε να συμπεράνουμε ότι αυτό γίνεται, όταν ο εγκέφαλος είναι να δεχτεί νέες πληροφορίες να συνδεθεί σε ανώτερα επίπεδα και αυτό γίνεται μόνο με την επίφυση. Αν την έχουμε ολοκληρωτικά ενεργοποιημένη θα μπορούσαμε να είμαστε και συνεχώς με τόσο ανεπτυγμένο εγκέφαλο,σίγουρα θα προσπαθούν να βρουν εναλλακτικούς τρόπους να κάνουν τα αστροκύτταρα να βγάζουν το ασβέστιο τους και με άλλους τρόπους, όμως δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση. Θα είχαμε ανθρώπους που θα μάθαιναν ξένες γλώσσες σε 2 μήνες και επιστήμονες παιδιά, και που θα οδηγούσε όλο αυτό; Βάλτε φαντασία....
Ας το δούμε και αυτό λίγο πιο επιστημονικά με ένα εναλλακτικό πείραμα,επειδή τα γλοία κύτταρα του εγκεφάλου των ανθρώπων μοιάζουν με των ποντικών πήραν γλοία κύτταρα ανθρώπου και τα έβαλαν στα ποντίκια. Τα ποντίκια έγιναν πάρα πολύ έξυπνα και μάθαιναν πάρα πολύ γρήγορα ότι τους έβαζαν να μάθουν,τα πειράματα σταμάτησαν και πολλές λεπτομέρειες δεν δόθηκαν, αυτή η έρευνα ονομάστηκε glial cell search έγινε από τον νευρολόγο Steve Goldman στο πανεπιστήμιο  Rochester. To 3 μάτι ή αλλιώς η πλήρως ενεργοποιημένη επίφυση μπορεί εκτός από εξέλιξη της αρχιτεκτονικής δομής του εγκεφάλου μπορεί να δώσει και πρόγνωση η διαίσθηση, οι επιστήμονες εστιάζονται σε νέες τεχνολογίες http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2015/02/aisthitiras-charizei-tin-ekti-aisthisi..html γενικά αν κάνετε έρευνα στο google 6 sense technology θα βρείτε πολλά.
*Όταν διαβάζουμε ένα βιβλίο η ακούμε μια μελωδία η φαντασία μας,μας συνεπαίρνει μας πάει σε άλλο κόσμο για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου μας έρχονται εικόνες, αυτές η εικόνες είναι ψευδο-οράματα με διάρκεια κλασμάτων του δευτερολέπτου συνήθως.Η επίφυση λαμβάνει το ηλεκτρικό ερέθισμα της σκέψης και παράγει το ανάλογο βίντεο-φως ας πούμε, το βλέπουν τα εσωτερικά φωτο-ευαίσθητα κύτταρα και νεύρα, βλέπουμε τις σκέψεις μας! την φαντασία μας. Τα βλέπουμε για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν τα βλέπουμε τόσο ζωντανά όσο βλέπουμε τον κόσμο με τα μάτια μας. Υπάρχει μία απλή άσκηση που δεν υπάρχει σε κανένα βιβλίο γνωστό και μη...
Λίγο πριν κοιμηθούμε κάποιες φορές μας κουνιέται γρήγορα και απότομα ακούσια το πόδι ή το χέρι, η μπορεί να νιώσουμε κάτι παράξενο, είναι ένας έλεγχος που κάνει ο εγκέφαλος για να σιγουρευτεί εάν κοιμόμαστε η όχι για να ξεκινήσει να παράγει όνειρο και ταυτόχρονα να κάνει ανασυγκρότηση των πληροφοριών που δέχτηκε σήμερα. Σε εκείνες της στιγμές μπορούμε να δούμε κάτι τόσο αληθινά και ζωντανά όπως και με τα φυσικά μας μάτια κάτι από την φαντασία μας συνειδητά Ή ασυνείδητα.
ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ: Πρέπει ο χώρος να είναι απόλυτα σκοτεινός αν γίνεται, να είστε ανάσκελα αν θέλετε σκεπάστε και τα μάτια σας κουκουλωθείτε όπως σας βολεύει έχετε μεγάλο εύρος ελευθερίας αλλά να είστε γενικά σε στάση ανάσκελα. Τα μάτια να είναι περίπου 20 μοίρες προς τα πάνω γυρισμένα, πάρτε 3-5 βαθιές αναπνοές για να είστε πιο ήρεμοι αν είστε ανήσυχοι. Πρέπει να χαλαρώσετε πολύ και να μην είστε ανυπόμονοι-παθητικοί να δείτε κάτι,αλλά να ψάχνεται να δείτε κάτι. Βάλτε στόχο να δείτε έναν ουρανό,ή ένα τροπικό νησί μέσα στο απέραντο γαλάζιο, γενικά το λευκό και το γαλάζιο χρώμα είναι πιο εύκολο στις αρχές να δείτε ένα θέμα όπου κυριαρχούν αυτά τα χρώματα. Ενώ είστε τόσο κοιμισμένοι που θα σας πάρει τελείως ο ύπνος προσπαθήστε να μείνετε σε αυτή την κατάσταση ενώ ταυτόχρονα να είστε πνευματικά-νοητικά αναζητητές μιας εικόνας π,χ, ουρανού, η εικόνα η το βίντεο θα σας έρθει απότομα και αυθόρμητα σε 1 λεπτό; σε 10; 30; η το επόμενο βράδυ, έχουμε ατροφική επίφυση δεν μπορούμε να έχουμε άμεσες και τεράστιες απαιτήσεις. Με τον καιρό θα σας είναι πιο εύκολο και συχνό και θα έχει διάρκεια από 1 ως και 5 δευτερόλεπτα και δεν θα είναι μόνο ουρανός αλλά το οτιδήποτε.
Όταν θα το καταφέρετε αυθόρμητα εκείνη την στιγμή θα νιώσετε πως σας ανέβηκαν οι παλμοί της καρδιάς λίγο η πολύ είναι το σοκ η ένταση της εμπειρίας που βιώνει ο οργανισμός δεν είναι κάτι η άξιο προσοχής μετά από αυτό ηρεμήστε και πέστε για ύπνο, μετά ξανά πάλι αύριο. Δεν θα ενεργοποιηθεί κάποιο 3 μάτι έτσι, απλά θα σας γίνει πιο εύκολο,και μπορεί μετά από 1-2 χρόνια σε γενικές γραμμές να μπορεί να βλέπετε και άλλα πράγματα ενώ είστε ξύπνοι για κλάσματα δευτερολέπτων 1-2 φορες την μέρα αλλά όχι κάθε μέρα,αυτά μπορεί να είναι οι σκέψεις σας Ή οι σκέψεις άλλων μέχρι και ένας πρόσφατα νεκρός, πολλά μπορεί να είναι. Είναι μια μορφή-εμπειρία, εξοικείωσης στην ιδέα να βλέπετε και άλλα πράγματα... αληθινά και μη. ΓΕΝΙΚΑ όσοι δεν θα άντεχαν τέτοια πράγματα ας μην ασχοληθούν με το 3 μάτι. Βλέπουμε αυτά που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε,αλλά αν θέλουμε να βλέπουμε και άλλα πράγματα... πρέπει να μάθουμε να τα αντιμετωπίζουμε και αυτά και να δυναμώσουμε την ψυχική μας κράση και να διευρύνουμε το νου μας κατά πάρα πολύ, πολλά πιστεύω μπορούν να αναιρεθούν και ο άνθρωπος θα πρέπει να ώριμος και έτοιμος για κάτι τέτοιο. αλλιώς ας συνεχίσει την ζωή του και βλέπει στο μέλλον τι θα κάνει-αποφασίσει. Στην εικόνα στο μικροσκόπιο τα μάτια της επίφυσης, μερικοί τα λένε και pinealcytes,όταν η επίφυση ασβεστοποιείται αυτά ''τυφλώνονται''.
*Υπάρχουν διάφορα είδη ασκήσεων τα οποία είναι ματαιοπονία είτε γιατί απαιτούνται και άλλες ασκήσεις είτε γιατί είναι άχρηστες, όμως προκαλούν μια αίσθηση ότι έχουμε ένα μάτι ανάμεσα στα μάτια μας, και με το μυαλό μας νοητικά μπορούμε να το κλείνουμε ανοίγουμε στρέφουμε δεξιά αριστερά. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιο μάτι εκεί, εκεί είναι το 6 τσάκρα αυτό το τσάκρα όπως και όλα τα άλλα έχουν αιθερική ενέργεια, η σκέψη μας επηρεάζει και διαμορφώνει την αιθερική μας ενέργεια αλλά και τις αισθήσεις μας, όταν εσύ θα είσαι εστιασμένος με την σκέψη με διάφορες ασκήσεις να νιώσεις ένα μάτι, ε τότε θα νιώσεις ένα μάτι η μια αίσθηση, και αυτό γίνεται και πολύ εύκολα γιατί εκεί σε αυτά τα σημεία υπάρχουν και τα οπτικά νεύρα που είναι πολύ ευαίσθητα. Οπότε τελικά τι είναι στην πραγματικότητα όλο αυτό; Είναι το 6 σου τσάκρα δεν είναι το μάτι σου,το μάτι είναι η επίφυση. Το 6 τσάκρα βοηθάει στην ενεργοπίηση της επίφυσης με κάποιες ασκήσεις και με τις πεποιθήσεις μας, διαβάστε την παράγραφο 4-ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ
Υπάρχουν εκατομμύρια κόσμος που προσπαθούν να ανοίξουν το 3 μάτι, μία από  τις πρώτες τους προσπάθειες είναι να διαλογιστούν με ηχητικές συχνότητες, παίρνουν λοιπόν ακουστικά υψηλής ποιότητας και σε χώρο χωρίς φως ακούγοντας π,χ, αυτό το κομμάτι https://www.youtube.com/watch?v=CvME_EylPXU το οποίο είναι ίσως το καλύτερο που κυκλοφορεί.Εστιάζονται στο 3 μάτι προσπαθούν να το νιώσουν να το κουνήσουν, είναι μια πολύ καλή εμπειρία! Το 3 μάτι δεν θα ενεργοποιηθεί. αν ενεργοποιηθεί είναι κάτι που θα γίνονταν και από μόνο του μέσα στους επόμενους μήνες η βδομάδες. Αυτό το ηχητικό κομμάτι είναι το καλύτερο και πιο δραστικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα. Ένα από αυτά που απαιτούνται για την ενεργοποίηση είναι ο διαλογισμός οπότε αυτό είναι μια πολύ καλή άσκηση αλλά και εμπειρία, βέβαια μην περιμένετε κάποια ενεργοποίηση μόνο από αυτό. Στις αρχές αυτής της άσκησης πάρτε βαθιές αναπνοές να ηρεμήσετε,πολύ πιθανόν πολλοί να νιώθουν φόβο η τρόμο, Ή σταματήστε Ή προσευχηθείτε. Όσοι είστε αντίθετοι στην προσευχή ΜΗΝ το δείτε από κάποια θρησκευτική όψη, είναι ανόητο να θες να μπείς σε ανώτερα επίπεδα αλλά να μην θες επαφή με κάτι ανώτερο, κάντε κάποιες δοκιμές και θα δείτε την διαφορά. Αργά η γρήγορα θα χρειαστείς την προσευχή θα το δεις και από μόνος σου. Όλοι οι ανώτεροι πολιτισμοί προσεύχονται,επικοινωνούν με τον δημιουργό, οι θρησκείες και τα καμώματα τους όπως και τα διδάγματα τους έχουν κάνει τον κόσμο να την απεχθάνεται η να μην βρίσκει νόημα.
*Όταν το 3 μάτι ενεργοποιηθεί αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά κάποιος θα μπορεί να κάνει τα πάντα και να χειρίζεται όλες τις δυνάμεις που μπορεί να του προσφέρει η επίφυση. Είναι σαν τα πρώτα μας βήματα, τι μπορείς να περιμένεις να κάνει ένα παιδάκι που τώρα έμαθε να στέκεται; σιγά σιγά μέσα από διάφορες νοητικές ασκήσεις και προσπάθειες θα αποκαλύψει και δυναμώσει σε αυτά που θα εστιάζεται. Υπάρχουν διαφορές και διαφορές στα πρώτα βιώματα όταν ενεργοποιήτε η επίφυση, το μόνο κοινό είναι ότι νιώθουν έναν πολύ συγκεκριμένο έντονα δυνατό πόνο στο κέντρο του εγκεφάλου, το οποίο μπορεί να διαρκέσει λίγα δεύτερα ως και λεπτά. Στις εικόνες πιό κάτω αλλά και γενικά που θα βρείτε σε εικόνες που αναφέρουν το 6 τσάκρα ο κύκλος είναι το τσάκρα, τα "φτερά" είναι τα πέταλα του και το σύμβολο μέσα είναι ένα ινδικό σύμβολο-νότα που βοηθά στην ενεργοποίηση.

                                                                ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η επίφυση δεν είναι κλειδαριά για να ξεκλειδώσει, απλά δεν είναι πλήρη σε λειτουργία, στην αρχαιότητα δεν ήξεραν τι είναι η επίφυση αλλά ήξεραν τι δυνατότητες έχει, έτσι το ονόμασαν τρίτο μάτι επειδή μπορεί ο άνθρωπος να δει και μέσω της επίφυσης. ΑΥΤΗ είναι η αλήθεια και είναι απλή.Έλεγαν την επίφυση 3 μάτι.
Η πνευματικότητα είναι μια επιστήμη που έχουμε αποκοπεί από αυτή,υπάρχουν νόμοι και πράγματα που τώρα εξερευνούμε, κάποιοι όμως γνωρίζουν αυτά τα πράγματα ύστερα από χρόνιο κόπο.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΟΥΜΑΣΤΕ
Ο σκοπός που τα γράφω αυτά δεν είναι για να σας παροτρύνω η να σας δελεάσω να αφυπνίσετε ή καλύτερα να ενεργοποιείσετε πλήρως την επίφυση σας, εγώ μόνο σας δείχνω το δρόμο με κάποιες συμβουλές, γνώσεις και πράγματα που δεν λένε. Το 3 μάτι δεν είναι πλέον κάποιο μυστικό, γεμάτο είναι το ιντερνετ με βιντεάκια και βιβλία που το 70% είναι μυθοπλασίες η κυρίως ανακρίβειες,ή δεν λένε πολλά,οι περισσότεροι απλά θέλουν να πουλήσουν. Από εκεί και πέρα εσείς θα κρίνεται, είναι στο χέρι σας τι θα κάνετε και τι όχι, πάντως είναι οφέλημο έστω σαν ιδέα να τα έχετε αυτά κάπου στην άκρη του μυαλού σας και ας μην τα πιστεύετε.
Είναι μεγάλη αλλαγή κάποιος να ενεργοποίηση πλήρως την επίφυση του, και δεν είναι κάτι εύκολο, αλλιώς θα το κατάφερναν όλοι. Από την στιγμή που ανοίξει το τρίτο μάτι η ζωή του ανθρώπου δεν θα είναι ίδια.
Για αυτούς που πάνε σε διάφορες σχολές...
Η επίφυση δίνει πρόσβαση σε πνευματικές δυνάμεις,μπορεί ακόμα να ασκεί έλεγχο με το νου του σε οτιδήποτε μπορεί να οραματιστεί.Η σκέψη μπορεί να γίνει όραμα, όταν σου έχουν μάθει ιστορίες και πράγματα για φίδια, τότε έχεις σκέψεις με φίδια και κάποια στιγμή θα δεις και φίδια. Αυτό γίνεται σε διάφορες μυστικές οργανώσεις, άλλοι δεν βλέπουν φίδια βλέπουν θεούς,εξωγήινους,αγγέλους και πόκεμον μπορείς να δεις. Το θέμα δεν είναι τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, γιατί στην πραγματικότητα υπάρχουν σχεδόν τα πάντα, το θέμα είναι ότι κάνεις τον συσχετισμό τι είδα και τι υπάρχει και τότε είσαι τόσο αποδεικτικός που είσαι και εύκολα διαχειρίσιμος...
Όπως και να έχει όποιος έχει ενεργοποιημένη επίφυση ποτέ δεν το λέει, μόνο σε μπελάδες θα μπει... θα θέλουν οι κοντινοί σου άνθρωποι επιδείξεις η θα φοβούνται να συναναστρέφονται μαζί σου. Απλά δεν το λες σε κανέναν,αν σε ρωτάνε λες απλά όχι,και όλα κυλούν όμορφα δεν κάνεις καμία επίδειξη ζεις όμορφα και χαρούμενα με τους κοινωνικούς σου κύκλους,και ότι κάνεις... το κάνεις χωρίς να καταλάβει ποτέ κανείς τίποτα, δεν χρειάζεται να λες τίποτα. Όλοι θέλουμε να ταΐσουμε τον εγωισμό μας αυτό πρέπει να ξεπερασθεί, πριν την ενεργοποίηση. Μην κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα θα κουραστείτε, βάλτε στόχο 1 χρόνο θα κάνετε συστηματική έρευνα μελέτη και αποτοξίνωση, και ύστερα φροντίστε να απαλλαγείτε από πολλές έννοιες, προσπαθήστε να μην κάνετε πολλά πράγματα, θα κουραστείτε και 99.99% θα τα παρατήσετε, να ελαφρύνεται τον εαυτό σας. Βέβαια παράλληλα μπορείτε να κάνετε το διαλογισμό με τις ηχητικές συχνότητες και αυτό με το να είστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου και να θέλετε να δείτε κάτι. Ο άνθρωπος που δεν ξέρει να δουλεύει με την προσευχή θα πλανάτε εύκολα.

 ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ
Καθώς κάνετε αποτοξίνωση από τα βαρεά μέταλλα ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ κατεβάστε μελετήστε την ανάρτηση και τα βιβλία που ανέφερα πιο πάνω, κρατήστε και δημιουργείστε σημειώσεις ασκήσεις συνοψίστε τα και κάντε ένα πρόγραμμα ιδανικό για εσάς. Μην παίρνετε το ίδιο συμπλήρωμα για πάνω από 1-2 μήνες,μελατονίνη ως 3 με εξαίρεση τον κόλιανδρο και την σπιρουλίνα(εάν έχετε θυροειδή ή αυτοάνοσα μην παίρνεται). ΎΣΤΕΡΑ από ένα χρόνο μελέτης και αποτοξίνωσης τότε ξεκινήστε τις ασκήσεις από τις σημειώσεις σας,τότε να κοιμάστε πριν τις 12 το βράδυ εάν μπορείτε. Αυτός ο ένας χρόνος διαβάσματος θα σας ωριμάσει για να αποφασίσετε πιο σωστά. Τα βιβλία που ανέφερα σε όλη την ανάρτηση θα τα βρείτε στο www.amazon.com Γενικά για να πνίγουν τα ανήσυχα πνεύματα έχουν βγάλει πολλά βιβλία τα οποία είναι κουραστικά και ανούσια, οι άνθρωποι κουράζονται και καταλήγουν να μην έχουν πραγματική και ωφέλιμη γνώση,
Από τους 100 που θα δουν αυτή την ανάρτηση οι 50 θα τα απορρίψουν για διάφορους δικούς τους λόγους οι 25 από τους 50 θα κάνουν διάφορες δειλές δειλές προσπάθειες και έρευνες και μετά θα τα παρατήσουν, οι 20 από τους 25 κάποια στιγμή θα κουραστούν η απογοητευτούν και θα τα παρατήσουν, ο 1 άντε 2 από τους 5 που θα έχουν απομείνει θα τα καταφέρουν και με τον τρόπο τους θα συνδράμουν στο βοηθήσουν τον κόσμο και την κοινωνία,ανάλογα την θέση που έχουν, στρατιωτικός; καλλιτέχνης; δάσκαλος; πολιτικός; επιστήμονας; απλός πολίτης; ποτέ κανείς δεν θα μάθει. Ο πραγματικός βοηθός... δεν αποζητά αμοιβή η αναγνώριση απλά κάνει το σκοπό του, με τον τρόπο του,πεθαίνει ως ένας απλός άνθρωπος όχι ως ένας υπερφυσικός ήρωας, εκτός και αν δεν γίνονταν αλλιώς. ΓΕΝΙΚΑ αν δεν έχει κάποιος ένα σκοπό αργά η γρήγορα θα γίνει κακή χρήση της δύναμης.
Μην τρώτε κρέας θα σας καθυστερήσει πολύ, μην τρώτε τεράστιες ποσότητες φαγητού, γιατί όλη η ενέργεια του σώματος θα πηγαίνει στην πέψη, μην κάνετε καταχρήσεις, ζήστε φυσικά και να αθλήστε αυτό θα σας βοηθήσει μένετε στους στόχους σας και να έχετε καλή ψυχολογία,όπως επίσης σας βοηθά το γέλιο και οι αγκαλιές τα φιλιά, όλα αυτά είναι ερεθίσματα που βοηθούν στην παραγωγή νευροπεπτιδίων που δημιουργούν ένα ευνοϊκό περιβάλουν για την χημεία της επίφυσης. Οι μάγοι του μεσαίωνα για να μην τους καταρρακώνει η μοναξιά είχαν και από ένα ζωάκι να αγκαλιάζουν και να φιλούν όταν το ένιωθαν κτλ συνήθως πτηνό ή γάτα. Τουλάχιστον μέχρι την εποχή του πάπα Γρηγορίου του 9 το 1233 μ,χ, όπου διέταξε να σφαχτούν όλες οι γάτες επειδή ήταν διαβολικές καθώς και όσες γυναίκες είχαν μαύρες γάτες, μετά πολλαπλασιάστηκαν σε ακραίο βαθμό τα ποντίκια έτσι πέθανε η μισή Ευρώπη από την πανώλη περίπου 100.000.000 άνθρωποι.
Κλείνοντας,σε γενικές γραμμές θα λέγαμε πως πρέπει το σώμα-υγεία και τα τσάκρα-ψυχολογία να είναι σε αρμονία και οι δονήσεις τους σε αρμονία. Η συνέχεια μέσω σχόλιων.
                                      ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........62 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ωραία η ανάρτηση με κάλυψε αρκετά προς το παρόν, τυχαίνει να έχεις γνωρίσει άτομο που να έχει ενεργοποιημένη την επίφυση του; όσο για το φθόριο, πες τώρα οτι τρώω ( που τρώω ) φαγητά που με βοηθούν να το αποβάλω, με τόσους ψεκασμούς κλπ δεν το ξαναπαίρνω πίσω; γνωρίζεις κάποιο μέρος στη γη όπου μαζεύεται κόσμος για να ενεργοποιήσει την επίφυση του; συγνώμη εαν σε πρήζω με τις ερωτήσεις μου, αλλά είναι ένα θέμα που με ενδιαφέρει πολύ διότι ασχολούμαι με μουσική και σκέφτομαι τι δυνατότητες θα μου έδινε η ενεργοποίηση του 3ου ματιού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φίλε Αλέξανδρε για κάποιο λόγο λέει ότι αφαιρέθηκε το σχόλιο, δεν είναι από εμένα
  --------
  Φίλε Άγνωστε
  Θα σε καλύψει και άλλο θα γράψω και κάποιες τεχνολογίες που πουλάνε αντικείμενα για αυτό το σκοπό δεν την έχω τελειώσει ακόμα. Δεν με ζαλίζεις να κάνεις εσύ και όποιος άλλος θέλει πολλές ερωτήσεις μαζεμένες αν ώστε να καλύψουμε και πράγματα που μπορεί η ανάρτηση να μην τα καλύπτει.
  1)Ναι έχω γνωρίσει άτομο που να έχει ενεργοποιημένη την επίφυση του, βασικά ήταν μια πρώην μου, δεν γνώριζε από τέτοια πράγματα και πίστευε πως είναι τρελή,ούτε εγώ γνώριζα αλλά δεν έδινα σημασία, μερικοί πιστεύουν πως είναι τρελοί ή γίνονται τρελοί ενώ κανονικά δεν θα ήταν, για αυτό χρειάζονται τέτοιες γνώσεις, να κάνουν συσχετίσεις... γιατί αλλιώς μπορεί να οδηγηθούν στην τρέλα είτε επειδή δεν το αντέχουν είτε γιατί οι γιατροί θα τους φαρμακώνουν. Το κατάλαβα αργότερα ότι είχε ενεργοποιημένη την επίφυση μέσω της μελέτης που έκανα.

  2) Εάν κάνεις πολύ καλή αποτοξίνωση και παίρνεις φθόριο μόνο από τους ψεκασμούς έχεις ελπίδες πολλές και όσο πιο νέος είσαι τόσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνει, αυτό σε γενικές γραμμές. Υπολόγισε για να αποτοξινωθείς πολύ καλά θες 1-2 χρονάκια. Αλλά οι ψεκασμοί μας οπισθοδρομούν, είναι σαν τσίχλες στα παπούτσια απλά σε καθυστερεί το φθόριο των ψεκασμών.

  3) Δεν υπάρχει κάποιο μέρος μαγικό για ενεργοποίηση αλλά μπορούν να φτιαχτούν που να υποβοηθούν για κάτι τέτοιο. Οι καλύτεροι χώροι για αυτό είναι τα κτήρια που έχουν σχήμα πυραμίδας, μετά εξάγωνα οκτάγωνα και τρούλοι, όλοι θα έχουμε νοιώσει κάποια αίσθηση παράξενη σαν ενέργεια όταν πάμε σε μια εκκλησία και είμαστε κάτω από τον κεντρικό μεγάλο τρούλο και στρέφουμε το κεφάλι προς τα πάνω να τον δούμε, ανεξαρτήτως πίστης, αρκεί να είμαστε σε ψυχική ηρεμία, ή ουδετερότητα. Και τέλος είναι και τα μέρη που έχουμε ναούς αρχαιοελληνικούς, είναι χτισμένοι σε μέρη με τεράστια ηλεκτρομαγνητική δύναμη που εκλύετε απο την Γη. Μια απόδειξη αυτού, είναι ότι δεν πετάνε σμήνη πουλιων πάνω από την ακρόπολη, χαζεύουν τρελαίνονται και θα κουτουλάνε. Τα πτηνά έχουν ένα είδος μαγνήτη στο ράμφος τους και έχουν σαν πυξίδα το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα-πεδίο της Γης. Το να αράζουμε ή να διαλογιζόμαστε διακρητικά(απλά κλείνουμε τα μάτια) τα βράδια εκεί κοντα στην ακρόπολη,βοηθάει γενικά κάθε μας πνευματική ανάπτυξη που εστιάζουμε. Το ίδιο και οι εκκλησίες. το σχημα πυραμιδας, τρουλου εξαγωνου οκτάγωνου, δουλεύει σαν μεγενθυτικο-συρικνωτικος φακος ενέργειας.

  4) Σαν καλλιτέχνης και εγώ, θα σου πρότεινα κάτι πιο ''προσγειωμένο'' και προσιτό. Παράγετε ένα πολύ πολύ μικροσκοπικό E-DMT ικανό να σου αυξήσει την δημιουργηκότητα ώστε να φτιάξεις κάτι το παραπάνω. Αυτό γίνεται με την συναισθηματική φόρτιση και με την έκσταση τότε παράγετε λιγουλάκι E-DMT. Όταν ακούς ένα κομμάτι μουσικό και σε πορώνει πολύ! μην το ακούς! άκου το όταν είναι να δημιουργήσεις! Να εκμεταλεύεσαι την συναισθηματική σου φόρτιση. ΌΛοι καλλιτέχνες φτάχνουν κομματάρες όταν έχουν έρωτα, συγκήνηση, θλίψη κτλ εκμεταλεύονται το συναίσθημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημερα! Συγχαρητηρια για ολη αυτη την γνωση που δινεις στον κοσμο ! Λοιπον.. εχω καποιες ερωτησεις . το χω ψαξει και γω το θεμα. εκανα αυτες τις ασκησεις εκανα πολλα πραγματα ... Μπορει να ανοιξε το ''ματι''? αλλα δεν το αναγνωριζω δεν μπορω να το εξηγησω... δηλαδη να κοιμαμαι και με το που ξυπναω να μου ρχετε ενα οραμα μεσα στο κεφαλι μου καθαρα να το βλεπω μεσα να το βλεπω καθαρα να μπορω να εστιασω σε αυτο το οραμα ..
   Μου τυχαινει τελευταια και τα ονειρα που βλεπω τελευταια ειναι σαν να τα ζω .. Συμβαινει κατι με ολα αυτα ?

   Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ!!! Η επίφυση έχει όλα όσα χρειάζεται για να λειτουργεί σαν μάτι, αλλά δεν βλέπουμε γιατί είναι κλεισμένη μέσα στον εγκέφαλο, όσο πιο πολύ ενεργοποιείτε τόσο πιο πολύ δονείτε και έτσι μπορεί να παράγει φως και να βλέπει τις σκέψεις και γενικώς σε ότι εστιάζεσαι. Το 3 μάτι δεν είναι σαν τον Hulk ξαφνικά να κάνει μπαμ και να ανοίξει, αν και στο άνοιγμα του γίνεται ας πούμε ένα απότομο μπαμ από διαισθήσεις κ χρώματα. Αλλά μέχρι να φτάσεις στο άνοιγμα που λέμε ο άνθρωπος διακατέχεται από διάφορα πράγματα, εκπληκτική διαίσθηση μικρο-οράματα σας αυτά που λες, πρόγνωση, αύξηση της πειθούς και άλλα διάφορα. Θα έλεγα πως είσαι ή στο 50% η και παραπάνω για να ανοίξει το 3 μάτι. Θα σου πρότεινα πως ότι κάνεις σαν άσκηση κάνε την πιο πολύ ώρα! θα επιταχυνθεί η διαδικασία για να ανοίξει. Επίσης σου προτείνω να διαβάσεις και αυτή την ανάρτηση http://psaras9.blogspot.gr/2015/12/1.html τα όνειρα αυτά τα έντονα υποβοηθούν στο άνοιγμα και αποκτάς εύκολα τόσο δυνατά όνειρα σαν αυτά που αναφέρω.

   Διαγραφή
 5. μάλιστα, και τι είδους συμπτώματα είχε που σε βοήθησαν να το καταλάβεις αυτό( εαν επιτρέπεται φυσικά να τα πεις), εγώ είμαι 20 χρονών και μένω στο σύδνευ εδώ και 4 μήνες, το μέρος είναι full στα μασωνικά και ροταριανά club, εκκλησίες που έχουν μια αρχιτεκτονική που φοβάσαι να τις πλησιάσεις κλπ (άμα θέλεις μπορώ να σου στείλω φωτογραφίες).. και ο κόσμος πιστεύει οτι όλοι αυτοί που ανήκουν σε αυτά τα κλαμπ δρουν για το καλό της κοινωνίας, το νερό που λες είναι φθοριωμένο εδώ και πολλά χρόνια. Έχω κόψει το κρέας μετά από το σχετικό άρθρο σου που διάβασα και έχει αρχίσει ήδη να βελτιώνεται η φυσική/ψυχική μου κατάσταση, επίσης γειώνομαι 2-3 φορές περίπου την εβδομάδα και άμα πιω και κανένα τσιγάρο φεύγω, χαχαχα. Φυσικά και δεν υπάρχει κάποιο μέρος, ήθελα να πω εαν υπάρχει κάποια τοποθεσία που να κάνουν ομαδική ενεργοποίηση, όπως για παράδειγμα οι μοναχοί βουδιστές νομίζω που κάνουν κάτι σχετικό στα μοναστήρια τους.. Όσο για την Ακρόπολη που λες, τώρα που άρχισαν να βάζουν κιάλλα τσιμέντα πάει να το χάσει κιαυτό.. κάθε βράδυ για 8 μήνες άραζα γύρω από την Ακρόπολη, φιλοπάππου, αναφιώτικα κλπ και μου είχε τύχει να καθόμαστε 3 άτομα στα αναφιώτικα δίπλα από τα περιφράγματα της Ακρόπολης και ξαφνικά κάτι σαν πράσινοι σπινθήρες πηγαινοερχόντουσαν πάνω σε μια αλυσίδα στα κάγκελα για μερικά δευτερόλεπτα και το είδαμε και οι 3, ύστερα το έψαξα λίγο και διάβασα για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και σκέφτηκα οτι το πιο πιθανόν είναι να οφείλεται σε αυτά. Τι καλλιτέχνης είσαι, εννοώ με τι ασχολείσαι; αυτό που λες, το έχω παρατηρήσει πως όταν νιώθω εσωτερικά χαρούμενος η γενικά νιώθω μια φλόγα μέσα στο θώρακα μου ζωγραφίζω η κάνω μελωδίες πολύ πιο γρήγορα και γενικά οτι κάνω το κάνω καλύτερα, βέβαια δεν γνώριζα οτι έχει να κάνει με το E-DMT νόμιζα οτι είχε να κάνει με τη σεροτονίνη, καλή η ιδέα που λες με το μουσικό κομμάτι, θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έβλεπε στο άκυρο ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν από τοίχους,άκουγε φωνές, έκανε κάτι άγρια σκυλιά που δεν τα πλησίαζες για κανένα λόγο να είναι σαν γατάκια, πετύχενε-πρόβλεπε πολλά νούμερα στα ζάρια όχι πάντα,το έβλεπα σαν εμπειρία έλεγα ε ε εμπειρία είναι και αυτό να είσαι με κάποια τέτοια για λίγο, και όντως κράτησε για λίγο η σχέση. Τώρα που είμαι 27 και ωρίμασα λιγάκι μελετάω αυτά τα πραγματάκια και έκανα τις συσχετίσεις μου και τα βρήκα.
   Στείλε καμία φώτο είμαι περίεργος startpsaras@gmail.com Ζούμε ίσως στην μόνη εποχή της επίσημης ιστορίας της ανθρωπότητας που θα λέγαμε πως το 80% του κόσμου νομίζει πως κάτι είναι Ή κάτι κάνει. Χαίρομαι που διάβασες την ανάρτηση με το κρέας και βελτιώθηκε η φυσική/πνευματική σου κατάσταση, δίνεις αφορμή και για άλλους,να δοκιμάσουν. χαχαχα Κάνεις που κάνεις το τσιγάρο.. δες αυτό μια ματιά https://www.youtube.com/watch?v=tdfF4UbbO6U . Το τσιμέντο απορροφά πολύ την αιθερική ενέργεια αποδυναμώνει πολύ την ζωτικότητα γενικώς. Πρόσεξε άλλη ενεργητικότητα έχεις όταν είσαι μέσα σε μια πολυκατοικία και άλλο όταν είσαι για camping.Προτίμα να πηγαίνεις και να αράζεις σε μια απόμακρη παραλία μακρυά απο όλα η σε κάποιο καταράκτη αφού δεν έχετε εκεί κάτω κάτι της προκοπής. Είμαι 3d designer κάνω-σχεδιάζω 3d ότι θελήσω, και ζωγραφική χρώμα-λάδι άμα δεν βαριέμai :P

   Διαγραφή
  2. άντε γεια και τώρα της το έχεις πει οτι πρόκειται γιαυτό; είχε πάρει το μάτι μου παλιότερα ένα άρθρο που έλεγε οτι επίσης εκτός απτο να μάθεις να το ανοίγεις πρέπει και να το κλείνεις, δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο ισχυεί αυτό.. θα κατέβω στη πόλη μια απαυτές τις μέρες και θα βγάλω αρκετές να σου στείλω..Συμφωνώ σε αυτό που λες, όλοι νομίζουν οτι επιτυχία στη ζωή είναι να έχεις καλή δουλειά, καλό σπίτι, αμάξι κλπ αλλά σχεδόν κανένας δεν ασχολείται με το πνεύμα μας, βέβαια κατ'εμε φταίνε άλλοι που δεν μας επιτρέπουν να ''ψαχτούμε'' εσωτερικά αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και μπλογκ όπως το δικό σου και δίνουν κάποια είδος '' φιτιλιάς ''! κοίτα, πιστεύω πως δεν τυχαίο που κάθε φορά που κάνω τσιγάρο νιώθω λες και μου μιλάει με συναισθήματα η φύση ή η φαντασία μου ξεφεύγει και γενικά γίνομαι πιο ευαίσθητος, γιατί μιλάμε για ένα ας το πούμε ''ναρκωτικό'' το οποίο προέρχεται από τη γη και έχει μεγάλη ιστορία στη γη μας, ας μη μιλήσουμε και για τις αντικαρκινικές ιδιότητες που έχει, γιαυτό το λέω και φάρμακο:ρ τα παραπάνω που σου είπα τα ένιωθα πιο έντονα όταν είχα δοκιμάσει μανιτάρια ! εννοείται, άτομα από το κύκλο μου τουλάχιστον έχουν ήδη αρχίσει σιγά σιγά να σιχαίνονται το κρέας;) το τσιμέντο είναι καρκινογόνο επίσης, συνήθως πηγαίνω δίπλα από μια λίμνη σε ένα πάρκο εδώ κοντά για γείωση και είναι μακριά από τσιμέντα κλπ.. επίσης έχω παρατηρήσει οτι στη θάλασσα άμα πας για 2-3 ώρες πόσο πιο χαλαρός είσαι μετά και σωματικά και ψυχικά.. ωραίος κλάδος το 3d design εαν δεν έκανα μουσική αυτό θα ήταν η επόμενη επιλογή μου.. πιστεύεις οτι η yoga έχει να κάνει με την επίφυση;

   Διαγραφή
  3. σκέψου πόσο πιο πνευματικά ολοκληρωμένος θα ήταν ο κόσμος εαν μαθαίναμε τέτοιου είδους πληροφορίες στο σχολείο γιατί αυτό είναι ένα θέμα που πιστεύω απασχολεί αρκετές επιστήμες και εαν ρίξουμε μια ματιά στην ετοιμολογία της λέξης επίφυση βλέπουμε οτι παράγεται από το '' επί + φύση '' τωρα για το επί υπάρχουν πολλές έννοιες αλλά όποια και να διαλέξεις ταιριάζει απόλυτα με της δυνατότητες της επίφυσης και φυσικά η λέξη φύση που είναι γύρω μας και τη συναντάμε παντού πρακτικά και μη.

   Διαγραφή
  4. Ξέχασα να σου απαντήσω, για το εάν υπάρχουν μέρη που πάει κόσμος να ενεργοποιήσει την επίφυση. Κάποιο συγκεκριμένο μέρος δεν υπάρχει, υπάρχουν κάποια μοναστήρια στην Ασία και κυρίως Θιβέτ αλλά υποτίθεται ότι θα είσαι μοναχός και θα πάρει χρόνια πολλά 10+ μετά υπάρχουν κάποιες σχολές μαγείας σε όλο το κόσμο, οι περισσότεροι είναι απατεώνες και εκμεταλλεύονται το κόσμο, αυτοί που δεν είναι απατεώνες η κακόβουλοι δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με τον καθένα, είναι πάρα μα πάρα πολύ επιλεκτικοί. Το καλύτερο όλων είναι να το ανοίξεις μόνος σου και να μην έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, και όταν το καταφέρεις να το έχεις πάρει στο τάφο σου, ποτέ να μη μιλάς θα γλυτώνεις από πολλά.

   Όχι δεν της το έχω πει άλλαξε νούμερα διεύθυνση κτλ χωρίσαμε με λίγο άσχημο τρόπο, καυγά,προσπάθησα να την βρω μετά αλλά δεν έδειχνε πρόθυμη να ακούσει κάτι. Θα το βρει μόνη στην πορεία δεν είναι τίποτα. Στο blog μου έχω ανεβάσει καμια 25 αρια αναρτήσεις , έχω σκοπό να ανεβάσω τουλάχιστον άλλες 30 σε βάθος χρόνου βέβαια. Αυτές οι γνώσεις(εννοώ όλες τις αναρτήσεις μου αλλά και τις μελλοντικές) θα δημιουργούσε ανθρώπους που δεν θα έφερναν τα πάνω κάτω, υπό πολύ σωστή καθοδήγηση αυτά έπρεπε να διδασκονται σε γυμνασιάκια, σε πολλά μοναστήρια της ανατολής αυτό κάνουν, βγαίνουν κάτι άνθρωποι στην κυριολεξία απίστευτη σε σώμα και πνεύμα. Mε τα μανιτάρια μπορείς να κάνεις πολλά αν υπάρχει καθοδηγηση, και σε γενικές γραμμές απαιτούνται μικρές δόσεις να μην ειναι μεθυσμένο το πνεύμα θέλει πιο λίγο από αυτό λένε και να έχεις κάποιο σκοπό.Σωστή η ετυμολογία σου επί+φύση σημαίνει πολλά αυτό.

   Διαγραφή
 6. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Εγώ είμαι εκπαιδευτικός και θεωρώ ότι μια ενεργοποίηση θα βοηθούσε στο να επηρεάσω θετικά τους ανθρώπους με τους οποίους έρχομαι σε επαφή καθημερινά και να πλάσω καλύτερους χαρακτήρες. Αλλά έχω δρόμο ακόμη. Είναι κακό άραγε να σκέφτεται κανείς ότι εκτός από τα ψυχικά οφέλη θα μπορούσε να έχει κ οικονομικά, πχ γράφοντας πιασάρικα τραγούδια ή βιβλία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φιλε ανωνυμε
   Είναι πολύ λογικό να σκεφτείς έτσι! είναι ένα φυσικό επακόλουθο να έρθει και το οικονομικό κέρδος από όλα αυτά! Όχι δεν είναι κακό να σκεφτείς και το κέρδος. Είναι κακό να έχεις τέτοια επιδίωξη εννοώ να θες πλήρη ενεργοποίηση επίφυσης-3 μάτι αν το θες ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΩΣ για να επιβληθείς η εκμεταλλευτής τους άλλους ή αν ο σκοπός σου είναι μόνο το κέρδος και το τάϊσμα του εγωισμού σου, αναγνώριση κτλ. Για αυτό απαιτείτε να υπάρχει αυτογνωσία και μια πείρα από την ζωή.

   Διαγραφή
  2. Φίλε μου εκπαιδευτικέ, δεν είναι ηθικά επιτρεπτό να χρησιμοποιείς αυτές τις δυνάμεις για να επηρεάζεις ανθρώπους. Ο καθένας μας έχει ενσαρκωθεί για κάποιον λόγο και έχει να διανύσει τη δική του διαδρομή, να πάρει τα μαθήματά του. Δεν χρειάζεται να "σώσουμε" τους ανθρώπους. Θα σωθούν ή όχι, μόνοι τους, όταν είναι η κατάλληλη ώρα γι αυτούς. Να τους συμβουλεύεις ναι! Αλλά να τους δίνεις την ευχέρεια της επιλογής.

   Διαγραφή
 7. Φίλε διαχειριστή του ιστολογίου θα έπρεπε να αποτρέπεις το νεαρό φίλο μας από το να καπνίζει κ να κάνει χρήση μπάφου, μανιταριών και άλλων μαλακιών. Όλα αυτά είναι εξαρτήσεις που σε κρατούν δέσμιο στις κατώτερες, πυκνές, υλικές διαστάσεις. Αν εξαρτάσαι από ουσίες άστα να πάνε κι ας είσαι πιό χορτοφάγος κι από κατσίκα. Ξεπέρνα τις ουσίες και μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου τάχα ότι σε βοηθάνε να "δεις" πράγματα κτλ. Λες ψέματα στον εαυτό σου. Ας προσπαθήσουμε όλοι να ανοίξουμε το 3ο μάτι με μια φυσική πορεία-διαδικασία κάθαρσης, άσκησης και ωρίμανσης. Είναι καλύτερα έτσι. Αλλιώς θα το έκανε ο καθένας. Και θα σου πω κάτι ακόμα φίλε 20χρονε που δε θα σου αρέσει αλλά θα το πω: είσαι πολύ μικρός. Έχεις ακόμα να δεις πολλά, να ζήσεις πολλά, έχεις δρόμο μέχρι να ωριμάσεις και να εξελιχθείς. Μην περιμένεις τρίτο μάτι πριν τα 28-30.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε ανώνυμε
   Δεν τον προτρέπω,μάλλον κάπως θα με παρεξηγήσατε. Στην πρώτη μου απάντηση στην 4)παράγραφο, του προτείνω ότι το ίδιο και καλύτερο αποτέλεσμα αποφέρει μια συναισθηματική φόρτιση,πρέπει να μάθουμε να εκμεταλλευόμαστε το πνεύμα μας τις ώρες του, κάτι που κάνουν όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες. Προφανώς αυτός στο βίντεο έχει γίνει γκολ και μόνο πνευματικό υπόδειγμα δεν είναι.απλά τονίζει πως

   Με κανένα ναρκωτικό δεν μπορείς να ανοίξεις το 3 μάτι, απλά μπορείς να εκμεταλλευτείς κάποιες ιδιότητες φέρνοντας σε μια κατάσταση την χημεία της επίφυσης σου κάτι που έκαναν οι ιθαγενείς και οι σαμάνοι με ναρκωτικά-βότανα, σε παρόμοιες καταστάσεις ή μάλλον πράγματα που μπορείς να κάνεις όπως υπερ-έπνευση δεν χρειάζεσαι ουσίες αλλά συναισθηματικη διέργεση έκσταση είτε απο μουσική προσευχή κτλ καθώς παλεύεις να δημιουργήσεις.
   Το 3 μάτι αυτοί που γενικά κατάφερναν και το άνοιγαν ήταν οι ανατολίτες-ασιάτες ύστερα απο 10 ετιες διαλογισμού και μελέτης. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ 3 ΜΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΖΙ. με το να διεγειρουμε με ουσίες την ύλη και την χημεία μας το 3 μάτι δεν ανοίγει, η επίφυση αποτελείτε από πνέυμα και ύλη,πρέπει και πνευματικά να είμαστε διευρμένοι και καλλιεργημένοι για αυτό εχω γράψει πολλά π΄ραγματα πέρα απο την επίφυση.
   Ηθελα να δείξω με το βίντεο με αυτον τον μπαφιάρη ότι δεν είναι σωστό να μπαφιάζεις, κάνεις που κάνεις κάνναβη κτλ ΟΚ κάνε τα σε πολύ μικρότερο βαθμό από ότι τα κάνεις, έτσι ώστε να έχεις μόνο την αποβολή του φθορίου που σου προσφέρει σε πολύ μικρό ποσοστό και την αύξηση έμπνευσης που σου προσφέρει το μαστούρωμα να την έχεις ΜΟΝΟ με το φορτισμένο συναισθηματικά πνεύμα σου.
   Ηθελα να εστιαστει στα λογια του μπαφιαρη στην αρχή και όχι στην εικόνα.

   Τα χρόνια από μόνα τους δεν λένε κάτι.ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. Ο δυτικός άνθρωπος θα έλεγα πως είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο μετά τα 30 ενώ ο ανατολήτης μετά τα 18 γιατί έχει άλλη μόρφωση.Παρ όλο που ο εγκέφαλος ενηλικώνεται στα 23. Αν έχεις έναν ικανο σοφο δάσκαλο που να σε καθοδηγεί σε αυτά τα μονοπάτια αλλά και στην ζωη και έχεις έναν ανώτερο διακαή σκοπό για εμένα παύει να έχει σημασία η ηλικία.

   Διαγραφή
  2. το τι ουσίες κάνω δεν αφορά ούτε εσένα ανώνυμε αλλά ούτε τον διαχειριστή, θα συμφωνήσω με το οτι είμαι μικρός ηλικιακά αλλά και εσύ δεν μπορείς να με κρίνεις διότι καθημερινά συναντάω ανθρώπους που έχουν την διπλάσια ηλικία απομένα αλλά πράττουν λες και είναι μικρότεροι.. όχι οτι θέλω να το παινευτώ αλλά έλα να βρεις άτομα στην ηλικία μου που ασχολούνται με την πνευματική τους ολοκλήρωση γιατί εγώ δεν βρίσκω κανένα, εκτός και αν είμαι τόσο μικρός που δεν θα έπρεπε καν να ξέρω γιαυτά.. επίσης παρά να μιλάς για το τι πίνω εγώ καλύτερα ίσως θα ήτανε να έλεγες κάτι επι του θέματος που δεν γνωρίζω μιας και είμαι μικρός και δεν ξέρω.. αν και δεν σε αφορά ψάχνομαι με αυτό το θέμα τα τελευταία 4 χρόνια, βέβαια όπως βλέπεις δεν βρέθηκε κάποιος ''μεγάλος'' να μου τα πει από κοντά και γιαυτό ψάνχομαι διαδυκτιακά, και το ποιός κρύβεται πίσω από το δάκτυλο του άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.. επίσης δεν εξαρτώμαι από καμία ουσία, μπάφο πίνω γιατί γουστάρω και θα συνεχίσω να πίνω γιατί μάντεψε, έτσι γουστάρω! Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο αντίληψης και πράττει αναλόγως.. δεν περιμένω τίποτα και από κανέναν τρίτο μάτι μπορεί να μην δω και ποτέ στη ζωή μου αλλά εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ γιατί το θέλω, φίλε ψαρά κατάλαβα πολύ καλά το λόγο που μου έστειλες αυτό το βίντεο και ακόμα καλύτερα που ήθελες να εστιάσεις και σευχαριστώ γιατί μου κάλυψες τις απορίες που έχω προς το παρόν.. εκτός αυτού απότι βλέπω ο ανώνυμος σε έφερε σε περίεργη θέση, σου ξεκαθαρίζω πως δεν με προτρέπεις να παίρνω καμία ουσία και πως οτι κάνω το κάνω με δική μου ευθύνη. Και κάτι τελευταίο, σαν μικρός θα προτιμούσα να έβλεπα πιο εποικοδομητικά σχόλια που αφορούν την ενεργοποίηση του 3ου ματιού και γενικά επί του άρθρου και όχι σχόλια για το τι πίνω(δεν αναφέρομαι στον διαχειριστή).

   Διαγραφή
  3. επίσης το οτι είσαι μεγαλύτερος δεν σημαίνει απαραίτητα οτι σκέφτεσαι και πιο όρθα

   Διαγραφή
 8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΓΑΝΤΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ,ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ,ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΛΕΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΜΙΚΡΟΣ,ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΕΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΑ,ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΗΤΣΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ελα φιλε μητσο,
   Το πάω όσο πιο λάου λάου κατα εμένα. Απλά θέλω να γίνει μια επιτάχυνση για πολλούς λόγους. Όσοι δεν καταλαβαίνουν κτλ εδώ είμαι ας σχολιάσουν η ας μου στείλουν e-mail.
   Δεν τον προτρεπω στα χόρτα αλλα σε μια πολύ πιο συνετή χρήση, και αποφυγή της ελπίδας για κάποιο άνοιγμα με κάποια ουσία. Στον χρήστη ουσιων δεν μπορεις να του το απαγορεύσεις δεν θα σε ακούσει, μπορείς όμως να βρεις μια μέση λύση. ΊΣΩς δεν εκφράστηκα σωστά και δεν κατανοήθηκα. Παντως σε αυτό το κομμάτι πολλοί μιλούν για ουσίες και από όσο έχω δει είμαι ο μόνος που τονίζει με ουσίες μάτι δεν ανοίγει, μόνο για λίγο και αν και υπο πολλές προυποθεσεις και αλλα πολλα.

   Διαγραφή
 9. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ
  ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ/ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ.
  ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε ανώνυμε σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου. Τα περισσότερα άρθρα για τους τρελούς τα φτιάχνω.

   Διαγραφή
 10. Εγώ κατάλαβα πώς το εννοούσες φίλε μου και δεν το παρεξήγησα γιατί είμαι 32.Ο εικοσάχρονος όμως πιθανόν να πιστέψει πως τον παρακινείς σε ουσίες, οπότε χαίρομαι που το συζητήσαμε και το ξεκαθαρίσαμε. Μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις, είναι άγκυρες που τραβάνε το πνεύμα κάτω. Αλήθεια, μπορείς να μου σχολιάσεις γιατί βιάζεσαι να γίνει επιτάχυνση? Είναι αυτό που νομίζω??? (άνοδος συλλογικής συνειδητότητας, 5η διάσταση κτλ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε καλό βγήκε το όλο αυτό, έτσι θα αποφευχθούν μελλοντικές παρερμηνεύσεις οι οποίες ίσως να ήταν ζημιογόνες.

   Η συλλογική συνειδητότητα αν αυξηθεί-υψωθεί απλά θα μας πάει πιό γρήγορα στην εποχή της ήρας και του σίτου, δηλαδή θα γίνει διαχωρισμός, παύει να έχουμε μέτριους και δήθεν, οι καλοί θα τείνουν να γίνονται καλύτεροι και κακοί χειρότεροι ανάλογα τι υπερτερεί μέσα μας,κάτι ενδιάμεσο δεν θα υπάρχει. Έχουμε ανθρώπους που δεν ξέρουν την ζωή και πολλά άλλα πράγματα... αλλά έχουν το στοιχείο του καλού μέσα τους, και υπάρχουν άνθρωποι που είναι συνειδητοποιημένοι σατανιστές σκοταδιστές κακόβουλοι κτλ π,χ, ο πιλότος των chemtrails ξέρει πολύ καλά τι κάνει... ο γιατρός που έχει πλήρη γνώση των νέων εμβολίων και τα πλασάρει επίτηδες ξέρει τι κάνει, ο διπλωμάτης που υποκινεί βομβαρδισμό αθώων ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Η συλλογική συνειδητότητα θα μας διαχωρίσει και θα μας κάνει πλήρως συνειδητοποίημένους.... αλλά και γνώστες..., θα γίνουμε καλύτεροι.. αυτό δεν σημαίνει και ότι θα γίνουμε παράδεισος,οι κακοί και πάλι θα υπάρχουν απλά δεν θα είμαστε χύμα και θα πράξουμε αναλόγος. Δεν θεωρώ πως μπορώ να συμβάλω σε κάτι τέτοιο γιατί δεν είμαι κάποιος διάσημος που θα είχα κάποιο αντίκρισμα.

   Το κάνω το blog κυρίως, γιατί το αξίζουν όλοι όσοι ψάχνονται... Τα ανήσυχα πνεύματα στις μέρες μας τα χορταίνουν με σκουπίδια πολλοί σκουπιδο-συγγραφείς και σκουπιδό-εκδοτικοί οίκοι,αποψάκιδες, δήθεν ενεργοποιημένους ξερόλες κτλ γεμίσαμε από τέτοιους, και επειδή ήμουν και εγώ κάποιος ερευνητής που χόρτασα μαλακίες και αμπελοφιλοσοφίες,αποφάσισα να τα δώσω όλα(αυτά που ξέρω) σε όλους, αυτά που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κακό σκοπό και θα είχαν κάποια χρησιμότητα.

   Διαγραφή
 11. Πολύ δυνατό άρθρο,και να φανταστείς οτι δεν έχει καν τελειώσει! Φίλε psaras σε ευχαριστούμε,όλες οι πληροφορίες που αναφέρεις είναι πολύ σημαντικές και χρησιμεύουν στο να μπούν και άλλα κομμάτια στο πάζλ του τρίτου ματιού. Δεν θα σε ρωτήσω τεχνικές πληροφορίες μέχρι να ολοκληρώσεις το άρθρο σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι Alex που το βρίσκεις τόσο καλό, οι πρώτες πρώτες παράγραφοι δεν νομίζω να τους εμπλουτίσω η πειράξω, τους άλλους ναι, θα βάλω +4-6 παραγράφους αναλόγος και μερικά άλλα ψηλο-σπάνια βιβλία που είναι πρακτικά. Δυστυχώς στα ελληνικά δεν κυκλοφορεί τίποτα της προκοπής, είναι σε style λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου, δηλαδή κούφιες μεγάλες κουβέντες απλά να έχουμε να λέμε.

   Διαγραφή
 12. PSARA MOY ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ?ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ..ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΤΛ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΓΧΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ,ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΝΗΣΤΕΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΡΕΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑ ΑΥΤΟΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗΣ.ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΤΑ ΛΕΜΕ.ΜΗΤΣΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Άρθρα σαν αυτό είναι βασικός λόγος να υπάρχει το internet! Καμία άλλη σελίδα δεν έχει τόση πολύ συμπυκνωμένη γνώση σχετικά με ένα θέμα(που όμως επηρεάζει όλα τα άλλα θέματα). Ευχαριστούμε φίλε psara,και ξέρεις έ, η κίνηση να προσφέρεις τις γνώσεις που έχεις στους άλλους,κινητοποιεί το κάρμα έτσι ώστε να έρθουν σε εσένα άλλες γνώσεις,ανώτερες αυτή την φορά :) !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Alex
   Χαίρομαι για τα καλά σου λόγια,θα γραφτούν και άλλες παρόμοιες αναρτήσεις,Όταν τα δίνεις απλόχερα οι πνευματικές σου κεραίες το πνεύμα σου αναζητά και βρίσκει άλλα πράγματα και αν τα δίνεις και αυτά μετά ψάχνει και βρίσκει και άλλα και άλλα και πάει λέγοντας.
   --------------------
   Ζητώ συγνώμη για κάποια σχόλια που άργησαν να βγούν η που μπορεί να μην βγήκαν, κάποιες φορές μου κολάει το blog, για αυτό καλή ιδέα θα ήταν και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας όποια ανάρτηση σας άρεσε.

   Διαγραφή
 14. μπραβο κι απο μενα φιλε! να εισαι παντα καλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Εξαιρετικό!Θελω να ρωτησω κατι:Ενας όγκος (γλοιοβλαστωμα 4ου βαθμου στο στελεχος σε ενα 10χρονο αγορι) μπορει να εχει καποια μεταφυσικη εξηγηση ή σχεση με την επιφυση;(καπου εκει ηταν ο ογκος)Ψαχνω εδω και 5 χρονια να βρω μια απαντηση οχι ιατρικη!(ηταν ενα λαμπρο παιδι!..)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Φίλε ανώνυμε. Προσπαθώντας να βρούμε μια μεταφυσική εξήγηση,μαζεύοντας όμως κρατούμενα και πληροφορίες για να καταλήξουμε κάπου.
  1)το γλοιοβλάστωμα είναι ένας ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ των εγκεφαλικών κυττάρων και νεύρων.
  2)Δεν υπάρχει κάποια συσχέτιση για το ότι φταίει τροφή? εμβόλια? ηλεκτρομαγνητικά πεδία? ραδιενέργεια? δεν μπορούμε να καταλάβουμε, και το παθαίνουν συνήθως οι λευκοί άντρες και όχι τόσο οι γυναίκες και σχεδόν καθόλου οι μαύροι.
  3) Το στέλεχος είναι η βάση του εγκεφάλου που τον ενώνει με όλα τα καλώδια-νεύρα που μεταφέρνουν τα ερεθίσματα.
  ΟΠΟΤΕ
  1) ο καρκίνος λένε πως είναι στεναχώρια,καταπίεση, εσωτερική σύγκρουση κτλ
  2) Οι γυναικες επειδή έχουν το ένστικτο της μητρότητας θέλουν να προσφέρουν! και δίνονται τόσο που παραμελούν τον εαυτό τους. Οι άντρες θέλουν να δημιουργήσουν να κατακτήσουν όμως πιο σοφά, να εκφράστουν με κάποιο τρόπο αυτό το καταπιέζουν. Οι μαύροι δεν το έχουν τόσο είτε γιατί ζουν σε υπο-ανάπτυκτες χώρες είτε γιατί ακόμα δεν είναι σε αυτό το στάδιο.
  3) Φαινετε πως το στέλεχος του 'εβγαλε καρκίνο γιατί είχε μια σύγκρουση με τα ερεθίσματα που έπερνε από τον κόσμο, μπορεί να τον πλήγωνε? μπορεί να βίωσε κάτι πολύ άσχημο? μπορεί να έβλεπε πως ο κόσμος αυτός δεν είναι για αυτόν για να εκφραστεί ως ψυχή?
  Δεν έχει κάποια σχέση με την επίφυση φαίνεται πως δεν ήταν για εδω για αυτόν τον κόσμο βάση της ψυχής του απλά πήρε μια γεύση από εδω και ακύρωσε την ζωή του και πήγε κάπου καλύτερα...
  Στο μέλλον θα φτιάξω μια τεράστια ανάρτηση για αυτά τα παιδιά που να πηγαίνουν άραγε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. φιλε Ψαρά σε ευγνωμονω για την απαντηση σου!Νομιζω πως ισχυει το 3) γιατι ηταν ξεχωριστο παιδι απο την ημερα που τον γεννησα!.Ειμαι εκπαιδευτικος και ξερω απο νοημοσυνη και αντιληψη παιδιων.Εχω και ενα κοριτσι και γνωριζω.Το περιβαλλον στο χωριο δεν ηταν μαλλον για κεινον.Επισης υποψιαζομαι το εμβολιο της μηνιγγιτιδας που του καναμε 7 μηνες νωριτερα.Ηταν υγιεστατος παντα και προσεχα τα παντα!(απο ακτινοβλιες,υλικα εως τροοφιμα) Και παλι ευχαριστω για το χρονο σου!Για την αναρτηση που λες, αν χρειαστεις πληροφοριες ειμαι στη διαθεση σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλη ανώνυμη.
   Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να σου δώσει κάποιο κουράγιο η κάποια χαρά.
   Ημουν ξεχωριστό παιδί και εγώ δηλαδή σε κάθε τι πνευματικό η σωματικό υπερτερούσα λιγο ως πάρα πολυ σε σύγκρηση με όλους τους άλλους συνομηλίκους μου, μεγάλωσα και εγώ σε χωριό και ένιωθα-έβλεπα πως τίποτα δεν με ικανοποιεί η τέλος πάντων να υπάρχουν πράγματα που να αξιοποιούν τον εαυτό μου και τις δυνατότητες μου, στα 11 μου έβγαλα καρκίνο στο δέρμα,τελικά υποχώρησε η εξάπλωση καθώς έπαψα πλέον να έχω ενδιαφέροντα και στοχους διαφορετικους απο τους συνομήλικους μου. Έζησα και ζω μια κομπλέ ωραία ζωή όσο περνάει κ από το χέρι μου χωρίς να διαφέρω σε τίποτα από κανέναν,πριν λίγο καιρό 1-2 χρόνια άρχισα να έχω πάλι στόχους και σχέδια λίγο διαφορετικά από τους συνομηλικούς μου, και έτσι ειπα ας φτιάξω ένα μπλοκ ύστερα και από παροτρυνήσεις ενος φίλου
   Το παιδί παιδί που έχασες δεν χάθηκε υπάρχει,και μπορεί και να σε επισκεφθεί στα όνειρα σου. Το παιδί σου συνεχίζει σε κάποιους όμορφους πνευματικούς κόσμους..., στους πνευματικούς κόσμους... μόνο ένας πνευματικός άνθρωπος μπορεί να πάει. Άλλωστε τι είναι η τωρινή μας ζωή? μια στιγμή μέσα στην αιωνιότητα-άπειρο. Μια κακιά στιγμη που θα την ξεχνάς στο μέλλον, πόσες κακιές στιγμές έχουμε ξεχάσει? πολλές!!!

   Για την συγκεκριμένη ανάρτηση που λέω ότι φτιάξω, θα σου στείλω το λινκ το οποίο μόνο εσύ θα μπορείς να δεις και διαμόρφωσε την όπως θες, ύστερα όταν τελείωσεις, μου το λες και την αναρτώ.

   Διαγραφή
 18. Φοβερή η ανάρτηση σου, το λιγότερο που μπορώ να πω. Την ψάχνω την φάση με το τρίτο μάτι εδώ και δύο χρόνια έχω διαβάσει πολλά βιβλία και forums, αλλά εσύ το τερμάτισες! σύμπτυξες χιλιάδες σελίδες σε δύο αναρτήσεις είπες πολλά πράγματα που ήταν άγνωστα ακόμα και σε εμένα που διαβάζω χρόνια για αυτό το θέμα και όχι μόνο αυτό έβαλες και φοβερές εικόνες που αντικατοπτρίζουν τέλεια τα λόγια σου και όλα δένουν τόσο τέλεια που λες, εντάξει ο τύπος έχει ξεφυγεί. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα αν κάτσεις και γράψεις βιβλία ή τα βάλεις σε βιβλία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε ανώνυμε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το ξέρω και το γνωρίζω αυτό που λες ότι μπορώ να βγάλω χρήματα,από όλα όσα λέω και γράφω δεν θέλω να βγούν χρήματα, προτιμώ να μείνω στο δρόμο παρά να βγάλω χρήματα. Αν έγραφα μυθιστόρημα ναι θα ήθελα να έβγαζα έτσι χρήματα, απλά δεν έχω χρόνο για μυθιστορήματα κτλ, γιατί τον περισσότερο χρόνο τον εναποθέτω πολύ για να βγάλω τα προς το ζην.

   Διαγραφή
 19. Φιλε Ψαρα, με συγκινησε βαθυτατα η απαντηση και η εξομολογηση σου σε καποια αγνωστη!..Τα λογια σου ειναι μια παρηγορια στην αναζητηση μου για την Αληθεια γενικοτερα και ειδικοτερα στο θεμα που με βασανιζει!Περιμενω με ανυπομονησια την αναρτηση που αναφερεις και ο.τι αλλο ετοιμαζεις.Απλα να ξερεις δεν εχω μεγαλη ανεση με το διαδικτυο και τη δημοσιοτητα!Σ"ευχαριστω βαθεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Την αναρτώ την βλέπεις και μου στέλνεις στο fb μου η στο startpsaras@gmail.com to κείμενο και τις φωτος που θα ήθελες. Μετά απο κάποιους μήνες θα την φτιάξω αυτή την ανάρτηση.
   Να μην στεναχωριέσαι υπάρχουν ανάμεσα στους ζωντανούς και τους νεκρούς δεσμοί και ο ένας νιώθει τον άλλον,λίγο πολύ, μα πιο πολύ ο νεκρός. Οταν εσύ
   στεναχωριέσαι στεναχωριέται και ο νεκρός, ενώ όταν χαίρεσαι χαίρεται και αυτός. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποιος νεκρός, απλά μετακόμισε.Στους πνευματικούς κόσμους οι σκέψεις παίρνουν υπόσταση, μπορείς να μάθεις πολύ γρήγορα πολλά πράγματα, που θα έκανες χρόνια εδώ. Εδώ που ο κόσμος είναι πιο χονδροηδης η ύλη του απαιτεί μεγάλα ποσά ενέργειας δηλαδή πολύ σκέψη μπας και γίνει κάτι μέσω συγκηρίας, ενώ αλλού... οι σκέψεις μπορούν ακόμα να παίρνουν και υλική υπόσταση. Είναι κόσμοι πνευματικοί που μας περιμένουν... οι κόσμοι και οι ανθρώποι που χάσαμε, δεν είναι τίποτα δες το σαν ότι πήγε μια κατασκήνωση, θα ΤΟΝ δεις πολύ πιο ικανό και ωραίο απο ότι θα ήταν εδω.Eιμαστε κάτι παραπανω από ένα απλό φυσικο σωμα...

   Διαγραφή
 20. φιλε θελω μια μικρη βοηθεια, ψαχνω τα προιοντα που γραφεις για την επιφυση, δεν βρησκω καθολου αυτο που γραφεις: '7) Οι λάτρεις της ομοιοπαθητικής πάρτε φθοριούχο ασβέστιο σε μορφή άλατος(ομοιοπαθητικό 12x)', αν βρεις σεληδα θελω να μου στειλεις με περιγραφει για να το ψαξω σωστα, ευχαριστω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Fighter Demon
   Δεν θα το βρείς πουθενά αυτό είναι με συνταγογράφηση ομοιοπαθητικού που θα το πάρεις από φαρμακείο που διανέμει ομοιοπαθητικα. Μην κολλάς τόσο πολύ σε αυτό, εστιάσου στους οραματισμούς στα yantras και mantras-είδη ασκήσεων θα τα βρεις στα βιβλία που προτείνω.

   Διαγραφή
 21. Επισης Γαλα Καρυδας Κανει? Και Φυσικα Δεν Εννοω Ετοιμο, Αλλα Εγω Ο Ιδιος Να Το Φτιαχνω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε Fighter Demon, αν δεν είναι κόπος φτιάχνε το και πίνε μόνο καλό θα σου κάνουν έχει πολλά και διάφορα μέταλλα ιχνοστοιχεια και ειδη βιταμινων.

   Διαγραφή
  2. Καλησπέρα.Βρήκα την ανάρτηση σου καθώς έψαχνα στο google για μια εμπειρία που πιθανόν να προέρχεται απτο τρίτο μάτι. Γενικώς έχω βιώσει διάφορες εμπειρίες τις οποίες αποδίδω στην ενέργεια.Βρισκόμουν σε μια παρέα και ήθελα να επικοινωνήσω πολύ με ένα άτομο που έβλεπα για πρώτη φορά αλλά δεν το έκανα, ίσως επέλεξα να το κάνω σιωπηλά δεν ξέρω..ήμουν αρκετά συγκεντρω μενη σε αυτόν και ξαφνικά βλέπω μια δέσμη διάφανου φωτός να εκτοξεύεται απ την περιοχή στο μέσο του μετώπου μου και να φτάνει μέχρι το αντίστοιχο σημείο του άλλου ατόμου. Η δεσμη ήταν κυματοειδης όπως η έλικα του dna και όταν συνέβη ένιωσα κάτι σαν ηλεκτρική εκκένωση. Επίσης μου έχει συμβεί να βλέπω με κλειστά μάτια το χώρο του δωματίου μου μετά από ιδιαίτερα έντονα όνειρα στην φάση όμως όπου έχω πιστοποιήσει ότι πλέον έχω ξυπνήσει.Γενικά όλες οι εμπειρίες συμβαίνουν αυθόρμητα. Ωστόσο ψάχνομαι με την μεταφυσική από μικρή και αναζητω την αλήθεια,τον σκοπό της ζωής,τον θεό και την πορεία προς αυτόν.

   Διαγραφή
  3. Φίλη ανλωνυμη
   Κάθε εμπειρία πρωτόγνωρη ή μεταφυσική είναι κάτι το ενδιαφέρον και το θετικό. Οτιδήποτε μπορεί να είναι το οτιδήποτε, θέλω να πω πως φύλαγε μια πισινή για το κάθε τι που βιώνεις η βλέπεις μην έχεις 100% εμπιστοσύνη, ζούμε σε πολύ πονηρούς καιρούς. Είναι πολύ γενικό όλο αυτό για να καταλήξουμε ότι είναι το 3 μάτι αν και αυτό φαίνεται να είναι. η ΜΕΤΑΦΎΣΙΚΗ έχει όλες τις απαντήσεις που δεν μπορούν να δώσουν όλες οι άλλες επιστήμες. Η μεταφυσική είναι επιστήμη, είναι η επιστήμη του πνεύματος είναι ένας ωκεανός που τρομάζει τα σημερινά επιστημονικά μυαλά. ΠΟλλά μπορούμε να πούμε για όλα αυτά, ο χώρος για τα σχόλια δεν μου τα επιτρέπει πολλά να εξηγήσω, Οι μελλοντικές αναρτήσεις θα δώσουν απαντήσεις σε όλα αυτά και με το παραπάνω. Συνέχισε να αναζητάς, ζήτα καθοδήγηση.

   Διαγραφή
 22. Οτι Βοηθαει Στην Επιφυση Κοπος Δεν Υπαρχη, Επισης Εχω Ξεκινησει Να Κοιταω Τον Ηλιο Και Μου Κοβεται Η Ωρεξη Σε Τροφες Η Οτιδηποτε. Μονο Αυτα Που Γραφεις (Σαν Φαρμακα), Κανω Μιξ Σε Ενα Μπλεντερ Και Πινω Μια Δοση Την Ημερα (Καθε Μερα). Σε Ευχαριστω Που Μου Ελυσες Την Απορια Της Καρυδας (Εχω Αδυναμια Να Φτιαχνω Γαλα). Επισης Επειδης Χρησιμοποιω Πολυ Φθοριουχο Νερο (Βρυσης Φυσικα), Για Γαλα, Για Τσαι Κτλπ, Θελω Να Μου Πρωτεινης, Αν Θα Εκανα Καλα Να Παρω Κανα Φιλτρο Νερου. Π.Χ: http://www.camelot.gr/kanata-times/ . Ξερεις, Ψαχνω Διαφορους Τροπους Ωστε Να Κοιταω Μονο Το Καλο Της Νεας Μου Ζωης Και Οχι Μιση Μολυσμενη Ζωη, Μιση Τελεια Και Ανανεωμενη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν σου αρέσει να φτιάχνεις γάλατα μπορείς να φτιάχνεις γάλατα και από ξηρούς καρπούς είναι εξίσου θρεπτικά και μπορείς να κάνεις διάφορους συνδυασμούς.

   Για την βρύση σου πάρε αυτό http://www.camelot.gr/filtra-energou-farmakeutikou-anthraka-keramiko/
   Για το μπάνιο σου πάρε αυτό http://www.camelot.gr/mpaniou-times-ntous/
   Επίσης μπορείς να πάρεις και αυτό http://www.camelot.gr/siskevi-ozonothos-timi/ βάζεις σε μια λεκάνη τα ψάρια σου η τα φρούτα σου και οζονοποιεί το νερό τα ξεπλένει θα δεις να βγαίνει από τα ψάρια μια γλίτσα, βγάζει τις τοξίνες έτσι. Αυτό με τον ήλιο που λες θέλει προσοχή εί να τον κοιτάς όταν δύει, θέλει προσοχή γιατί με το πέρασμα του χρόνου προκαλεί έγκαυμα στο μάτι και δημιουργείτε αυτό που λέμε. ωχρά κηλίδα.

   Διαγραφή
 23. Απο Ξηρους Καρπους Γαλα, Ωραια. Σε Ευχαριστω Σε Αυτο!.
  Οσον Αφορα Τα Προιοντα Που Μου Εδειξες, Σημειωσα Στην Λιστα Μου Τα 2 Τελευταια Που Προτεινες (Καλες Τιμες- Οικονομικα). Ομως Στο Θεμα Της Βρυσης- Εχω Βαλει Της Ιδιας Εταιριας, Την Κανατα Που Ειναι Επισης Οικονομικη (Κραταει 1 Χρονο Το Φιλτρο Της Φαινεται). Πιστευεις Οτι Δεν Θα Μου Βγει Σε Καλο Η Κανατα? (Γνωμη) (Βρηκα Ενα Βιντεο Με Μια Παρομοια Κανατα- https://www.youtube.com/watch?v=uh0CY9P9Ghg). Το Καλο Ειναι Οτι Ειναι Της Ιδιας Εταιριας, Το Κακο Ειναι Οτι Δεν Βρισκω Ατομα Που Το Εχουν Να Μου Πουν Αν Κανει Δουλεια, Διοτι Δεν Εμπιστευομαι Ευκολα, Ειδικα Εμπορους. (Δεν Θα Εχω Για Καιρο Νερο, Αν Βαλω Στην Λιστα Μου Την Βρυση Που Προτεινες, Για Αυτο Και Ψαχνω Οικονομικες Λυσης)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οτι σου πρότεινα τα έχω δοκιμάσει και τα έχω το φίλτρο της βρύσης http://www.camelot.gr/filtra-energou-farmakeutikou-anthraka-keramiko/ το έχω και θα μπορούσα να πώ πως είναι το καλύτερο, αλλά μην κολλάς, και αυτό που έχεις καλό είναι.Kράτα την κανάτα εστίασε τα χρήματα σου καλύτερα σε επιλεγμένα βιβλία πάνω στο 3 μάτι σαν αυτά που πρότεινα, εκτός και άν τα βρείς στο internet, kai κράτα και στην άκρη χρήματα. Αυτά θα πρότεινα εγώ.

   Διαγραφή
 24. Κραταω To οτι εμπιστευεσαι την εταιρεια 'camelot' για φιλτρα νερου (γενικα).
  το νερο αφου εχει φθοριο ετσι οπως ειναι.
  αν επινα απο αυτο και εκανα κ ασκησεις για την επιφυση δεν θα γινοταν τιποτα, ενω αν μετατρεψω την μολυσμενη τροφη (π.χ) σε καθαρη, τοτε ολλα γινονται σε θεμα επιφυσης (πιστη). ευχαρηστω για της πληροφοριες παντως, θα ξανα στειλω συντομα γιατι ξερω οτι θα υπαρξουν κ αλες αποριες για αυτον τον δρομο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Oποτε θες στέλνε μήνυμα για αυτό έχουμε τα σχόλια άλλωστε. Απλά αυτή την περίοδο μπορεί να αργώ να απαντήσω απο 1 ως 6 ημέρες.

   Διαγραφή
 25. Να Σε Καλα Για Ολα, Και Μονο Που Απαντας, Αυτο Εχει Σημασια (Δεν Εχει Σημασια Αν Αργεις). Θελω Να Μου Πεις (Οταν Βρεις Λιγο Χρονο) Το Θεμα Με Τους Κρυσταλλους Που Λες Οτι "Αποθηκευουν Φως". Συμβουλευεις Οτι Θα Βοηθησουν Για Τις Ψυχικες Μας Δυναμεις - Επιφυση Κτλπ?, Και Αν Ναι, Θελω Να Μου Προτεινεις Τι Κρυσταλλο Θα Μπορουσα Να Παρω, Ωστε Να Μην Πεσω Εξω - Σε Περιπτωση Που Υπαρχουν Παγιδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσπαθώντας να σε καλύψω όσο πιο ουσιαστικά μπορώ. Έτσι όπως μπορείς να γυμναστείς και να γίνεις μυώδης με 10 διαφορετικο΄ύς τρόπους γυμναστικής έτσι μπορείς και εδώ να ανοίξεις το 3 σου μάτι. Δεν χρειάζεσαι κρυστάλους, επικεντρώσου στα yantras(σχέδια και σχήματα) mudras(στάσεις χεριών-δαχτύλων), οραματισμός,αναπνοές. γιόγκα(κάποιες στάσεις της),διατροφή και νηστεία!!! Χωρίς νηστεία ξέχασε το 3 μάτι, θα φτιαχτεί ανάρτηση σε λίγες βδομάδες σύντομα και θα καταλάβεις το γιατί. Λοιπόν επικεντρώσου σε αυτά και άσε τους κρυστάλλους και του ημιπολήτιμους λίθους, είναι λεπτομέρειες! Δεν χρειάζεσαι κανένα κρύσταλλο. Τώρα γιατί δεν λέω βήμα βήμα κάποιους τρόπους για το άνοιγμα του 3 ματιού? γιατί θέλω να γίνεται ερευνητές, γιατί έτσι θα μάθετε πιο πολλά μέσω της αναζήτησης και θα είστε πολύ πιο συνετοί και υπεύθυνοι ως προς την χρήση του 3 ματιού. Εγώ δίνω όλες τις πληροφορίες για να ξεκαθαριστούν όλα στο μυαλό του καθενoς! καθώς και βιβλία-προτείνω. Δεν προτείνω τους κρυστάλλους γιατί τα πράγματα γίνονται πολύ πιο περίπλοκα και για την πιο σωστή χρήση τους απαιτείτε και άλλη ανάρτηση. Τώρα αν επιμένεις οι κρύσταλλοι η πιο σωστά οι ημιπολίτιμοι λιθοι ειναι ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ,ΑΚΑΤΑΜΙΤΗΣ(βοηθά στα οράματα πιο πολύ. ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΙΓΡΗΣ, ,ΔΙΑΜΆΝΤΙ Herkimer, ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ(πολύ καλό), ΣΕΛΕΣΤΙΤΗΣ, ΜΠΛΕ ΤΟΠΑΖΙ, αυτά είναι μερικά από τα πολύ δυνατά για αυτή την δουλεία. Όπως είπα στην αρχή δεν χρειάζεται αλλά αν σου αρέσουν οι πολύτιμοι λίθοι και σου αέσει να ασχολήσε με αυτούς και ξέρεις να δουλεύεις με αυτούς επέλεξε κάποιους από τους παραπάνω ο αμέθυστος είναι σχεδόν ο πιο φθηνός απο όλα αυτά!

   Διαγραφή
 26. Ευχαριστω Πολυ, Ανυπομονο Για Την Επομενη Αναρτηση Με Το Θεμα "Νηστεια", Σε Εμπιστεβομαι Σε Αυτα Που Μου Λες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. To θεμα νηστεία είναι γενικά πολύ σημαντικό όχι μόνο στο 3 μάτι αλλά σε όλα. Οσο για το 3 ματι στο προσεχώς μέλλον θα γράψω πώς ξεκλειδώνεται και άλλα διάφορα γύρω απο το 3 μάτι. Θα υπ΄΄αρχξει συνέχεια.

   Διαγραφή
 27. Καλησπέρα Ψαρά και ψαράδες της γνώσεις. Επέτρεψε μου να κάνω μια παρατήρηση οχι για σενα ψαρά αλλα για τους νέους ερευνητες. Ψαχνω διαβάζω και στοχάζομαι 7 χρόνια τώρα. Είναι ένα πολύ δυσκολο ταξίδι η αποκάλυψη της αλήθειας και ενω έχει μεγάλους καρπούς έχει και φοβερούς κινδύνδους. Έτσι έμαθα να είμαι πολεμιστής της γνώσης(όπως έλεγαν οι αρχαίοι μας οτι στην γνώση πορεύεσαι όπως και στον πόλεμο, πάνοπλος και σε ετοιμότητα). Αναγνωρίζω λοιπον στο site σου την μεθοδικότητα σου. Δεν μπαινεις κατευθείαν στο ψητό, πρώτα το κοιτάς απο μακρυα εκτιμας τις καταστάσεις και τους κινδύνους και μετα βουτας στα βαθιά. Είναι απο τις λίγες φορες που εντυπωσιάζομαι όχι απο αυτά που λες γιατι λίγος πολύ τα ξέρω και τα ψάχνω κ εγω αλλά απο την προσωπικότητα σου. Νιώθω πιο οικία αυτα τα απόκοσμα για τον άνθρωπο στοιχεία οταν τα περιγράφεις. Πραγματικα πιστεύω και στο λέω χωρίς να θέλω να σου χαιδέψω τα αυτιά(εξάλου ένας άγνωστος είμαι, ο κανένας..)οτι επιτελείς ύψιστο έργο, ειδικά σε μια εποχή που οι άνθρωποι θα αναγκαστουν να κοιταξουν μέσα τους οταν όλα τα άλλα εξω θα πεθαίνουν. Να εισαι καλα ανθρωπε να μας μορφώνεις και να μας εμψυχώνεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ευχαριστώ για τα λόγια σου τις παρατηρήσεις και τις τοποθετήσεις σου. Υψιστο έργο ; χαχα μου ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά όπως και να έχει μου αρέσει αυτό που κάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Μια Ερωτηση, Που Βρισκω Στην Ελλαδα 'skate fish oil' Και Πως Θα Ξερω Οτι Ειναι Το Σωστο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν γνωριζω, αλλα αν το θελετε για συγκεκριμενο σκοπο και λογο θα μπορουσα να σας προτεινω κατι αντιστοιχο.

   Διαγραφή
 30. Γεια σας κ συγχαρητιρια για το αρθρο.Εχετε καποιο φιλτρο νερου να μας προτεινετε που να αφαιρει το φθοριο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ισως το καλυτερο που ξερω αλλα http://www.camelot.gr/filtro-nerou-imperial-plus?gclid=CjwKCAjwlrnNBRBMEiwApKU4PFj4tXSJHAjvZmZTgpD7BwStHm0aftun0BjcapbeWSBAQc2tgnVoLBoCS6EQAvD_BwE μπορειτε να πατε εκει που λεει επικοινωνια και μιλησετε και να ζητησετε κατι συγκεκριμενο και να σας πουν για τα φιλτρα, εγω αυτο εχω τωρα. Γενικα η καμελοτ ειναι απο τις καλυτερες στο κοσμο.

   Διαγραφή