Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τηλεπάθεια πρακτική εισαγωγή Μέρος 1

H τηλεπάθεια είναι η 6 αίσθηση η οποία είναι αδρανής γιατί έχει ατροφήσει επειδή δεν διδάχτηκε ούτε εξασκήθηκε στους πρόσφατους προγόνους μας και ούτε μας εκπαίδευσαν μικρούς. Έτσι τα γονίδια μας την έβαλαν σε καταστολή εφόσον επιβιώνουμε χωρίς αυτήν, ευτυχώς όμως δεν διαγράφτηκε. Απόδειξη αυτού είναι ότι θα μας έχει τύχει πολλές φορές η έκπληξη ότι αυτό που αισθανόμασταν ότι θα γίνει η γίνεται, τελικά έγινε. Υπάρχουν 2 είδη τηλεπάθειας ψεύτικη που
είναι στην ουσία μια μορφή πολύ υψηλής αντίληψης και υπάρχει η πραγματική τηλεπάθεια. Οι ασκήσεις που δίνονται δεν πρέπει να γίνονται βιαστικά γιατί δεν γυμνάζουμε-δουλεύουμε την ατροφική μας πλέον δύναμη, το ίδιο και όταν νιώθουμε κούραση πρέπει να σταματάμε. Μην έχετε κινηματογραφικές προσδοκίες μην χάνεται το θάρρος σας από τις αποτυχίες,και κυρίως μην απογοητεύεστε αν κάποιοι άλλοι βελτιώνονται πιο γρήγορα από ότι εσείς. Κάτι πολύ σημαντικό: άλλο υψηλή αντίληψη των γεγονότων και άλλο τηλεπάθεια,μερικές φορές μοιάζουν ίδιες.
Δυνατά αποτελέσματα έστω και λίγα θα υπάρξουν από 2 βδομάδες ως και 3 μήνες με καθημερινή εξάσκηση 30 λεπτών και παραπάνω. Είναι ασκήσεις που με την πάροδο του χρόνου θα ενεργοποιηθεί η ατροφική τηλεπάθεια,ώστε στο μέλλον να είμαστε σε θέση με πιο εξελιγμένες ασκήσεις που θα αναρτηθούν να αποκτήσουμε μετά από κάποια χρόνια τηλεπάθεια, έτσι όπως την φανταζόμαστε.

      ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ! Ένα προσευχόμενο μυαλό δεν ''χακάρετε''μόνο τα σχεδόν γνωστά απλά πράγματα θα μπορείτε να βρείτε. ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ πρέπει να γίνουν με την σειρά, που δίνονται, Κάντε την πρώτη άσκηση κάθε μέρα 1 ώρα τουλάχιστον,και κάντε κάθε 10-15 λεπτά κάποιο μικρό διάλειμμα αν κουράζεστε, και μετά από 1 μήνα πηγαίνετε στην επόμενη άσκηση. Με τις ασκήσεις μυικής ανάγνωσης δυναμώνεις σε 2 πράγματα:την νοητική συγκέντρωση και την ευαισθησία,αν δεν δυναμώσεις σε αυτά τα 2 σε υπερθετικό βαθμό το διάβασμα των σκέψεων θα είναι σχεδόν αδύνατον.
Οι ασκήσεις πρέπει να γίνονται μόνο μεταξύ ατόμων που υπάρχει εμπάθεια αλλιώς δεν θα καταφέρετε τίποτα λόγο των εσωτερικών συγκρούσεων γιατί εκεί θα εστιάζετε το μυαλό. Το πρώτο μέρος αυτής της άσκησης είναι η μυική ανάγνωση είναι θα λέγαμε μια αντιληπτική τηλεπάθεια,αν δεν γίνεται πολύ καλοί σε αυτό,δεν θα μπορέσετε να τα καταφέρετε στην τηλεπάθεια και στο δεύτερο μέρος της ανάρτησης.

                                         Αντιληπτική τηλεπάθεια Άσκηση 1
Ο φίλος σου,σου δένει τα μάτια και σε βγάζει έξω από το δωμάτιο σου,και ο φίλος σου Η οι φίλοι σου αν είναι πολλοί αποφασίζουν που θα κρύψουν π,χ, τον αναπτήρα σου,και όταν το κάνουν,μπαίνεις μέσα και λες με επιθυμία. Θέλω να μου δώσει κάποιος το χέρι του που ξέρει που είναι ο αναπτήρας. Ενώ έχεις δεμένα τα μάτια σου και κρατάς το χέρι του φίλου σου,ζητάς από αυτόν και τους άλλους αν υπάρχουν να έχουν εστιασμένοι την προσοχή και την σκέψη τους
εκεί που είναι ο αναπτήρας! Για αρχή μην κρύψετε τον αναπτήρα σε ένα πολύ δύσκολο σημείο,αφήστε κάπου πάνω σε κάποιο γραφείο.Και προσπαθείς να μαντέψεις,μην βιάζεσαι! Εσύ που έχεις κλειστά τα μάτια δέχεσαι τις διάφορες μυικές δονήσεις αυτού που του κρατάς το χέρι, από τις εντυπώσεις που έχει αυτός που σου έκρυψε τον αναπτήρα ΟΤΑΝ είναι προσηλωμένος στο αναπτήρα που έκρυψε.Αν είναι συγκεντρωμένος θα τον βρεις,αργά η γρήγορα,και με τον καιρό θα τα βρίσκεις πιο εύκολα.
ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Με αυτή την άσκηση γυμνάζεις το μυαλό σου το κάνεις πιο ευαίσθητο στο να μεταφράζει τα μυικά παλμικά σήματα και κύματα.του άλλου από τις σκέψεις του. Αυτό σου δυναμώνει ''κεραίες' και κέντρα που είχαν ατροφήσει.  Ύστερα από ΑΡΚΕΤΗ άσκηση θα μπορείς να κρατάς π,χ, το χέρι του συντρόφου σου και να καταλαβαίνεις αν σου λέει ψέματα, η να ξεκλειδώνεις χρηματοκιβώτια μαθαίνοντας τον κωδικό από τις προσπάθειες του άλλου που ξέρει των κωδικό ακόμα και αν δεν σου λέει τα αληθινά νούμερα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Εάν στα πειράματα προσποιήσαι τον ταραγμένο δημιουργείς μια έκπληξη στον άλλον και τον κάνεις τόσο μεταδοτικό όσο φαίνεσαι. Έτσι αυξάνεις την ένταση των ενδείξεων που σου δίνει.

                                            Αντιληπτική τηλεπάθεια Άσκηση 2
Ο φίλος-οι σου σε βγάζουν από το δωμάτιο,και πάνω στο γραφείο που θα έχει μια στοίβα(το ένα πάνω στο άλλο) από βιβλία,παίρνει ένας φίλος σου ένα βιβλίο και το βάζει να είναι τέταρτο από την κορυφή. Μετά ο φίλος σας βγαίνει από το δωμάτιο σας δένει τα μάτια και σας βάζει στο δωμάτιο και του κρατάτε το χέρι. Αυτό σας βοηθάει να συγκεντρώνετε την προσοχή σας στις δονήσεις του οδηγού σας εμποδίζοντας σας να βλέπετε τους άλλους και τα πράγματα. Εσύ πρέπει να πείς με έντονο ύφος στο οδηγό σου να πάει λίγα βήματα δεξιά αριστερά η μπροστά. Η επιτυχία θα είναι να τον οδηγήσετε μπροστά στο τραπέζι,οι μυικές διακυμάνσεις του οδηγού σας είναι το GPS σας.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ να θέλει να πετύχετε και να είναι προσηλωμένος στον  στόχο. Όταν φτάσετε στη στήλη με τα βιβλία καθώς ψηλαφίζετε και ψάχνεται τα βιβλία όταν φτάσετε στο τέταρτο θα σας πει ο οδηγός ότι τα καταφέρατε. Το τέταρτο βιβλίο ήταν ο στόχος σας,σε εσένα δεν θα σου έχουν πει βρές το τέταρτο βιβλίο άλλα θέλουμε ένα βιβλίο από την στοίβα, εσύ καθοδήγησε από τις διάφορες μυικές διακυμάνσεις καθώς ψάχνεσαι.

                                                Αντιληπτική τηλεπάθεια Άσκηση 3
Εσύ είσαι έξω από το δωμάτιο, και οι παρευρισκόμενοι μέσα στο δωμάτιο παίρνουν μια πινέζα η καρφίτσα και κάνουν μια τρύπα, ύστερα αποφασίζουν που θα την κρύψουν. Όπως και στις προηγούμενες ασκήσεις εσύ έχεις κλειστά τα μάτια μόλις μπείς στο δωμάτιο και κρατάς το χέρι ενώς φίλου,οδηγό τον λέμε. Και πρέπει να βρεις την καρφίτσα και ύστερα την τρύπα και να βάλεις εκεί μέσα την καρφίτσα. Οι ασυνείδητες μυηκές διακυμάνσεις είναι ο πραγματικός σας οδηγός οι οποίες υπάρχουν όταν ο οδηγός σας είναι εστιασμένος εκεί και στο να επιθυμεί να πετύχετε.

                                                  Αντιληπτική τηλεπάθεια Άσκηση 4
Αυτή η άσκηση απαιτεί 4 άτομα τουλάχιστον. Ενώ εσύ είσαι έξω από το δωμάτιο,αυτοί που είναι μέσα στο δωμάτιο διαλέγουν ποιος θα κάνει τον δολοφόνο το θύμα και ποίος θα είναι το όπλο(χαρτοκοπτης,στυλο κτλ). Ο φονιάς σκοτώνει το θύμα,κρύβει το πτώμα μετά το όπλο και ύστερα κρύβεται και αυτός στο δωμάτιο. Ύστερα μπαίνεις μέσα με δεμένα τα μάτια κρατώντας το χέρι του οδηγού σου,και πρέπει να βρεις πρώτα το θύμα ύστερα το όπλο και ύστερα το δολοφόνο. Οι πληροφορίες θα αντλούνται από τις αντιδράσεις του οδηγού σας,όπου θα έχετε γίνει πλέον πολύ ικανός. Τέλος θα πρέπει να σκοτώσετε τον δολοφόνο όπως ακριβώς αυτός σκότωσε το θύμα.      

                                                 Αντιληπτική τηλεπάθεια Άσκηση 5
Πρέπει να βρείτε ένα αριθμό που οι παρευρισκόμενοι θα έχουν βάλει και κρατούν στο μυαλό τους.Με το δεξί σας χέρι παίρνετε μια κιμωλία και με το αριστερό σας ποιάνετε το χέρι του άλλου, η ο άλλος σας ποιάνει το χέρι που κρατάτε την κιμωλία. Ύστερα του ζητάτε με επιμονή να είναι όσο πιο πολύ μπορεί προσηλωμένος εντατικά στο πρώτο ψηφίο του αριθμού που έχει στο μυαλό του.Με αυτή την προτροπή και παρατηρώντας πολύ προσεκτικά της ενδείξεις στα χέρια του θα βρίσκετε τα νούμερα.Ο οδηγός θα πρέπει να θέλει πολύ να πετύχετε, δοκιμάστε πολλούς οδηγούς, αν διαπρέψετε κάντε δοκιμές όχι ανά ένα ψηφίο αλλά ανά 2 η ανά 3 ψηφία.

                                                  Αντιληπτική τηλεπάθεια Άσκηση 6
Αυτή η άσκηση είναι επικίνδυνη! Έχετε κλειστά τα μάτια και οδηγήται αυτοκίνητο και ο συνοδηγός σας κρατά το χέρι η τον όμω σας,και βάση των εντυπώσεων του οδηγείτε. Για αυτό το λόγο δοκιμάστε το σε ένα μεγάλο άδειο χώρο οδειγόντας πολύ αργά η σε κάποιο μεγάλο ανοικτό πάρκινκ. Αν το φοβάστε τόσο πολύ, τότε κάντε το με περπάτημα σε χώρους που εσείς δεν ξέρετε και πολύ καλά.

                                                    Αντιληπτική τηλεπάθεια Άσκηση 7
Παίρνει ο φίλος σας ένα λουκέτο με αριθμούς το κλειδώνει και θα πρέπει μόνο αυτός να ξέρει τον κωδικό! Ύστερα παίρνεται εσείς το λουκέτο,με το ένα σας χέρι ψάχνεται τον κωδικό και με το άλλο σας κρατάτε τον φίλο σας ο οποίος θα βλέπει που αλλάζεται τα νούμερα. Όταν θα τα γίνεται άριστος σε αυτό μετά θα μπορείτε να ανοίγετε και χρηματοκιβώτια.Με την εμπειρία τα πάντα είναι δυνατά.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

5 σχόλια:

  1. υπαρχει ενας συμαθητης μου που μπορει να το κανει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες του να μη σταματήσει να εξασκείτε ή να προσπαθεί.

      Διαγραφή
  2. Από ορθογραφία σκίζει το άρθρο πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν αποκτήσεις την ικανότητα αυτή της τηλεπάθειας,θα καταλαβαίνεις τι πρόκειτε να συμβεί στο μέλλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απαντηση ειναι οχι, αλλο πραγμα η τηλεπαθεια αλλο η προγνωση.

      Διαγραφή