Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014

Kαμία θρησκεία δεν προετοιμάζει πραγματικά τον άνθρωπο για την επόμενη ζωή ( ΜΕΡΟΣ 1)


H αστρική διάσταση είναι η 4 διάσταση και όχι ο χρόνος, ο χρόνος δεν είναι διάσταση, αλλά κατάσταση. Για κάθε μόριο φυσικής ύλης υπάρχει και ένα αντίστοιχο αστρικής ύλης. Η αστρική ύλη είναι ανώτερη από την φυσική επειδή έχει μια πνευματική ουσία που της δίνει νοημοσύνη.


     Η αστρική ύλη ενσαρκώνει και δημιουργεί πράγματα από τις σκέψεις μας.Στη ταινία MATRIX βλέπουμε τον Μορφέα να ξεναγεί τον Νίο σε ένα αχανές άσπρο και ξαφνικά να εμφανίζονται ατελείωτες ουρές με όπλα ύστερα δύο πολυθρόνες και μία τηλεόραση που του εξηγούσε την πραγματικότητα ,αυτά ήταν οι σκέψεις του Μορφέα. Η πραγματική υλική υπόσταση της αστρικής διάστασης είναι μια αχανές αραιή άσπρη ύλη με ελαστική υφή.Οι κατάρες, οι ευχές, τα έντονα όνειρα, τα μάγια, τα πνεύματα, είναι μορφές αστρικής ύλης, και μπορούμε να επηρεαστούμε και να επηρεάσουμε γιατί κατέχουμε ένα σώμα από αστρική ύλη. Υπάρχουν αρκετά βιβλία που μιλούν και δίνουν οδηγίες για την αστρική προβολή, και ακόμα περισσότεροι άνθρωποι που επιβεβαιώνουν την εμπειρία τους, καθώς και τους κινδύνους όταν λείπουμε από το σώμα σου.

Έτσι όπως ένα διαστημόπλοιο καθώς πετάει αφήνει διάφορους πυραύλους προωθητικούς που είχε. Έτσι και εμείς όταν πεθάνουμε αφήνουμε τα σώματα μας, και συνεχίζουμε στην επόμενη ζωή στην επόμενη διάσταση. Η ζωή δεν έχει τέλος, απλά αλλάζει ο τρόπος ύπαρξης μας. Αυτή η ζωή είναι η συνέχεια της επόμενης.

Η επίσημη τεχνολογία δεν την αναγνωρίζει γιατί δονείται πολύ δυνατά και θα κλονιστούν πολλές βάσεις σε όλους τους τομείς αν επισημοποιηθεί. Δημιουργώντας χάος στο τωρινό σύστημα...

 Όταν βλέπουμε ένα όνειρο οι σκέψεις μας η επιθυμίες μας οι οραματισμοί μας μπορούν να το διαμορφώσουν, αυτές οι πράξεις μας είναι πνευματικές, και οι πνευματικές πράξεις επηρεάζουν την πνευματική ύλη. Όταν βλέπουμε ένα όνειρο δεν είναι όνειρο αλλά ένα πραγματικό βίωμα! Όταν κοιμόμαστε το φυσικό σώμα αναδομείται και το αστρικό σώμα όπου είναι το όχημα μας για την επόμενη ζωή, βιώνει τα όνειρα αλλά τα θυμόμαστε αμυδρά σαν αναμνήσεις για να
μην ταραχθούμε σε ζημιογόνο επίπεδο γιατί είμαστε ακόμα νήπια σε πνευματικό επίπεδο.

Όταν ο Χριστός έλεγε ότι μια καμήλα μπορεί να περάσει από μια τρύπα μιας βελόνας παρά ένας πλούσιος αυτό εννοούσε, μίλαγε για τα αστρικά σώματα. Το αστρικό σώμα αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από μια ενεργειακή ουσία που λέγεται ΚΑΜΑ δηλαδή επιθυμία. Χωρίς αυτή δεν θα είχαμε πάθοι άρα ούτε και αγώνες,θα ήμασταν άγουρες ψυχές.Όταν κυριαρχούμαστε από πάθη διογκώνεται το αστρικό σώμα, βαραίνει και δεν μπορούμε να πάμε σε ανώτερες διαστάσεις και κόσμους και μένουμε μαζί με τα σκοτεινά πνεύματα κατά τον φυσικό μας θάνατο. Είναι η φύση των πραγμάτων τέτοια.

Αυτός που είναι βουλιμικός και έχει ακόρεστες επιθυμίες του δεν θα χωράει στην πύλη του παραδείσου ενώ η καμήλα θα μπορεί επειδή ζει απλά και λυτά χωρίς πάθη και αλόγιστες επιθυμίες. Η τρύπα της βελόνας ήταν παραβολική εννοούσε τις ανώτερες διαστάσεις. Οι τότε αγράμματοι πρόγονοι μας μόνο με παραβολές τα κατανοούσαν.

Οι καλές μας πράξεις συσσωρεύουν λεπτό-υφή - ισχυρή αστρική ύλη πάνω στο αστρικό μας σώμα, ενώ οι κακές μας πράξεις χονδροειδή - βλαβερή αστρική ύλη, έτσι γεμίζουμε βρωμίες το πνευματικό μας σώμα. Αμαρτία σημαίνει στα αρχαία ελληνικά, λάθος.


Εάν βρέξω το κινητό μου και χαλάσει έκανα μια αμαρτία ένα λάθος. Όταν μετανιώνουμε πραγματικά προσελκύουμε στο αστρικό μας σώμα εξευγενισμένη αστρική ύλη. Μετανοώ=μετά νοώ αλλάζω νου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

2 σχόλια:

  1. Η κάμηλος που αναφέρει ο Χριστός δεν είναι η καμήλα(το ζώο)αλλά το χοντρό σκοινί,το παλαμάρι που λέμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή